v@gelis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ένας νέος υποσχόμενος kernel για τη συσκευή μας, εδω. Τον εβαλα το πρωι και απλα δε μπορουσε να κανει mount την external sd card με τιποτα. Απογοητευση. Πηρε ποδι και γυρισα στον πολυ καλο redpill... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ειμαι rooted με την μαμα rom εκδοση N7100XXALJ2 και κατω στο τελος γραφει N7100XXALJ3. ποιο ειναι το επισημο firmware γιατι μαλλον ειμαι γκαβος και δεν το βρηκα στο xda. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Τον εβαλα το πρωι και απλα δε μπορουσε να κανει mount την external sd card με τιποτα. Απογοητευση. Πηρε ποδι και γυρισα στον πολυ καλο redpill... Βαγγελη φανταζομαι εχεις 64gb extsd?Και ειναι exfat?Αν ναι, δυστυχως για αυτο δεν στην εκανε mount.Το γραφει και στα χαρακτηριστικα του kernel. Γενικα οσοι θελουν να δοκιμασουν aosp roms και εχουν sdcards σε exfat format να ξερουν οτι δεν υποστηριζεται(το exfat ειναι closed source και συνεπως δεν μπορουν (ισως για την ωρα ισως και ποτε) να το υποστηριξουν).Υπαρχει βεβαια τροπος για οσους θελουν να δοκιμασουν να μετατρεψουν το exfat σε fat32 (limitation σε αρχεια μεγαλυτερα των 4gb) μεσω ενος προγραμματος στο pc (ο κλασικος τροπος για format μεσω του προγραμματος των windows δεν δινει επιλογη στις 64αρες για fat32).Οποιος ενδιαφερεται ποσταρω το προγραμμα Edited November 19, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Παιδιά μπορεί αν έχει κάποιος το accuweather διαφανές να το ανεβάσει; Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Παιδιά μπορεί αν έχει κάποιος το accuweather διαφανές να το ανεβάσει; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920371 δεν το εχω δοκιμασει.Αν δεν βαριεσαι τεσταρε το Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Βαγγελη φανταζομαι εχεις 64gb extsd?Και ειναι exfat?Αν ναι, δυστυχως για αυτο δεν στην εκανε mount.Το γραφει και στα χαρακτηριστικα του kernel. Γενικα οσοι θελουν να δοκιμασουν aosp roms και εχουν sdcards σε exfat format να ξερουν οτι δεν υποστηριζεται(το exfat ειναι closed source και συνεπως δεν μπορουν (ισως για την ωρα ισως και ποτε) να το υποστηριξουν).Υπαρχει βεβαια τροπος για οσους θελουν να δοκιμασουν να μετατρεψουν το exfat σε fat32 (limitation σε αρχεια μεγαλυτερα των 4gb) μεσω ενος προγραμματος στο pc (ο κλασικος τροπος για format μεσω του προγραμματος των windows δεν δινει επιλογη στις 64αρες για fat32).Οποιος ενδιαφερεται ποσταρω το προγραμμα Ναι ακριβως ετσι ειναι Αργυρη, αλλα δε θελω να θυσιασω το 4gb limitation για ενα kernel, που δε μου ειπε και τιποτα στη λιγη ωρα που τον χρησιμοποιησα. Οποτε redpill εδω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ναι ακριβως ετσι ειναι Αργυρη, αλλα δε θελω να θυσιασω το 4gb limitation για ενα kernel, που δε μου ειπε και τιποτα στη λιγη ωρα που τον χρησιμοποιησα. Οποτε redpill εδω... ;) Μαζι σου.Και εγω τον δοκιμασα.Εκτος του exfat limitation ειναι και μπαταριοφαγος. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Ναι ακριβως ετσι ειναι Αργυρη, αλλα δε θελω να θυσιασω το 4gb limitation για ενα kernel, που δε μου ειπε και τιποτα στη λιγη ωρα που τον χρησιμοποιησα. Οποτε redpill εδω... ;) Βλέπεις διαφορές στον redpill σε σχέση με τον στοκ κέρνελ;;; Edit: Καλώς τον φίλο από το Note:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001838 Edited November 19, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Βλέπεις διαφορές στον redpill σε σχέση με τον στοκ κέρνελ;;; Edit: Καλώς τον φίλο από το Note:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001838 Και αυτος θεμα με το exfat.Ρε μπελα που τον βρηκαμε! Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ;;; ;;; ναι φιλε μου με το πενακι δοκιμασα .;; ;; Και στα αγγλικα και στα ελληνικα δουλευει.[/QUote]Διαψευδω! Σε μένα δεν δουλεύει.[ATTACH]28207[/ATTACH] Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Βλέπεις διαφορές στον redpill σε σχέση με τον στοκ κέρνελ;;; Edit: Καλώς τον φίλο από το Note:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001838 καλυτερη αυτονομια σιγουρα, αλλη οχι. Κι ο stock ειναι το ιδιο smooth και μιας και δεν ειναι UV ο redpill δε βλεπω αλλη διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 παιδια μπορεί κανεις να μου δώσει το link απτους xda που εχουν το mod για να βλεπει την εξωτερική sd ως εσωτερική? εχει fullάρει εντελως το κινητό με τα apps/games που του έχω περασει, και ενω εχω και 64άρα sd κάρτα, δεν μπορώ να μεταφέρω εκει apps/games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 παιδια μπορεί κανεις να μου δώσει το link απτους xda που εχουν το mod για να βλεπει την εξωτερική sd ως εσωτερική? εχει fullάρει εντελως το κινητό με τα apps/games που του έχω περασει, και ενω εχω και 64άρα sd κάρτα, δεν μπορώ να μεταφέρω εκει apps/games. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931500 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Νομίζω ότι έβγαλα το άχτι μου με το Nova... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Νομίζω ότι έβγαλα το άχτι μου με το Nova... Που να δεις την ομορφια ParanoidAndroid+nova ...Ας οψεται η κακη μπαταρια στη PA Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 http://wanamlite.com/2012/11/21/romxxdlj2-4-1-2-v2-0-wanamlite-aroma-15-toggles-clean-fast/#more-2213 Για πάμεε..Δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω σήμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 http://wanamlite.com/2012/11/21/romxxdlj2-4-1-2-v2-0-wanamlite-aroma-15-toggles-clean-fast/#more-2213 Για πάμεε..Δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω σήμερα!! Κοντευει να κατέβει!!! Εντυπωσεις σε λίγο Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πέρασα omega v7 με redpill kernel και όλα δουλεύουν άψογα. Νομίζω θα μείνω αρκετά σε 4.1.2 το 4.2 που έχω στο nexus 7 δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Να πω ότι αντί για full wipe έκανα system/cache wipe και όλα δούλεψαν οκ χωρίς να χάσω τις εφαρμογές αν και με titanium backup 5.7 μπορούμε πλέον να κρατήσουμε custom update.zip με όλες τις εφαρμογές που επιθυμουμε (εννοείται εξαιρούμε εφαρμογές συστήματος)και να τις φλασάρουμε μέσω CWM αμέσως μετά τη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 με titanium backup 5.7 μπορούμε πλέον να κρατήσουμε custom update.zip με όλες τις εφαρμογές που επιθυμουμε (εννοείται εξαιρούμε εφαρμογές συστήματος)και να τις φλασάρουμε μέσω CWM αμέσως μετά τη ROM. Aυτο ειναι δοκιμασμενο? Το εχω δει το feature αλλα δισταζω να το εφαρμοσω. Και παρεμπιπτοντως, αν λειτουργει, γιατι να μην αντικαταστησει πληρως το κλασικο restore του titanium? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Aυτο ειναι δοκιμασμενο? Το εχω δει το feature αλλα δισταζω να το εφαρμοσω. Και παρεμπιπτοντως, αν λειτουργει, γιατι να μην αντικαταστησει πληρως το κλασικο restore του titanium? Λειτουργεί μια χαρά αλλά προφανώς από CWM η μόνη σου επιλογή είναι να κάνεις install zip, δεν έχεις επιλογή το τι ακριβώς θα κάνεις restore οπότε προϋπόθεση είναι να έχεις φτιάξει σωστό update.zip κατά προτίμηση ακριβώς πριν προχωρήσεις σε full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Έχει βρει κανείς multi window mod που να δουλεύει με την τελευταία omega? Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Έχει βρει κανείς multi window mod που να δουλεύει με την τελευταία omega? Έχεις δοκιμάσει αυτό; Λειτουργεί μια χαρά αλλά προφανώς από CWM η μόνη σου επιλογή είναι να κάνεις install zip, δεν έχεις επιλογή το τι ακριβώς θα κάνεις restore οπότε προϋπόθεση είναι να έχεις φτιάξει σωστό update.zip κατά προτίμηση ακριβώς πριν προχωρήσεις σε full wipe. Πώς επιλέγω τις εφαρμογές που θα μπουν στο update.zip; Μπορώ να αποθηκεύσω και τα δεδομένα, ρυθμίσεις κλπ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 μπορει καποιος που εχει βαλει την omega v7.1 να κανει μια δοκιμη. εχω βαλει την εφαρμογη του alpha tv και οταν παω να δω Live προγραμμα ξεκινα το βιντεο αλλα δεν εχω ηχο καθως και βιντεο που παιζουν μεσω του flash player. στο youtube και γενικα εχω ηχο. μπορει καποιος να το δει και να μου πει αν εχει ηχο? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 μπορει καποιος που εχει βαλει την omega v7.1 να κανει μια δοκιμη. εχω βαλει την εφαρμογη του alpha tv και οταν παω να δω Live προγραμμα ξεκινα το βιντεο αλλα δεν εχω ηχο καθως και βιντεο που παιζουν μεσω του flash player. στο youtube και γενικα εχω ηχο. μπορει καποιος να το δει και να μου πει αν εχει ηχο? Ούτε εγώ έχω ήχο. Στην 6 είχα κανονικά. Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα της 4.1.2:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ούτε εγώ έχω ήχο. Στην 6 είχα κανονικά. Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα της 4.1.2:( Και εγώ με στοκ 4.1.2 δεν έχω ήχο Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts