v@gelis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Άλλο πάλι και τούτο. Χωρίς καμία υποψία root - custom rom, το status της συσκευής είναι : modified. Χωρίς φυσικά να μου επιτρέπει να κάνω OTA updates! Τι είναι αυτό πάλι; Βλέπω να ξεκινάω τα rooting-triangle away στα καλά καθούμενα κι ενώ δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ... Το έχει ξαναδεί κάποιος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Πήρα πρόσφατα τα monster beats tour edition και δυστυχώς δεν λειτουργεί το μικρόφωνο και τα volume buttons. Έχετε καμια ιδέα αν υπάρχει κανένα mod που μπορεί να γίνει ?? Είναι θέμα drivers η hardware αραγε??? Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Άλλο πάλι και τούτο. Χωρίς καμία υποψία root - custom rom, το status της συσκευής είναι : modified. Χωρίς φυσικά να μου επιτρέπει να κάνω OTA updates! Τι είναι αυτό πάλι; Βλέπω να ξεκινάω τα rooting-triangle away στα καλά καθούμενα κι ενώ δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ... Το έχει ξαναδεί κάποιος αυτό; Μηπως καποιος ειχε ανοιξει το τηλεφωνο,πριν απο σενα; Λεω εγω τωρα... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Υπάρχει τρόπος να ελέγχω τη μουσική από την οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μηπως καποιος ειχε ανοιξει το τηλεφωνο,πριν απο σενα; Λεω εγω τωρα... Οχι, ηταν day 1 αγορα απο expansys, καινουριο - αλλωστε αυτο εμφανιστηκε προσφατα. Δε μπορω να φανταστω πως μια εφαρμογη μπορει να "αλλοιωσει" ενα secure bootloader (δεν το εχω ξαναδει, υποψιαζομαι πως κατι τετοιο θα ειναι)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Και εγώ που έκανα root το status είναι τροποποιημένο και δεν με αφήνει να κάνω έλεγχο για αναβαθμίσεις . Τι σημαίνει αυτό ;. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Οχι, ηταν day 1 αγορα απο expansys, καινουριο - αλλωστε αυτο εμφανιστηκε προσφατα. Δε μπορω να φανταστω πως μια εφαρμογη μπορει να "αλλοιωσει" ενα secure bootloader (δεν το εχω ξαναδει, υποψιαζομαι πως κατι τετοιο θα ειναι)... Βαγγελη εχεις εξωτερικη sd?Ψαξε αν μεσα στην sd σου (εσωτερικη+εξωτερικη) αν εχεις κανενα zip αρχειο ρουταρισματος @apitsakis κανε ενα reboot και τσεκαρε παλι το device status (φανταζομαι μετα το root εκανες triangle away) Edited November 11, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Όχι . Γιατί να κάνω ; Δεν μου έβγαλε κανένα τρίγωνο ή έπρεπε να το κάνω ;. Όσα reboot και να κανω το ίδιο παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Όχι . Γιατί να κάνω ; Δεν μου έβγαλε κανένα τρίγωνο ή έπρεπε να το κάνω ;. Όσα reboot και να κανω το ίδιο παραμένει. Πως ρουταρες?Chainfire? Αν ναι επρεπε να το κανεις.Δεν εμφανιζει τριγωνο.Αν πας στο download mode εχεις binary count 1.Μηδενισε το με triangle away.Αν θες χρησιμοποιησε την εκδοση 2.06 εδω http://db.tt/T0np2VkG Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Επειδή δεν έχω υπολογιστή μπροστά μου το αρχείο το περνάω στην external sd και το κάνω απλά install και μετά reboot ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Επειδή δεν έχω υπολογιστή μπροστά μου το αρχείο το περνάω στην external sd και το κάνω απλά install και μετά reboot ; Το βαζεις στην sd σου.Το κανεις install το ανοιγεις (σου ζηταει root access) και μετα σου ζηταει να κατεβασει περιπου 7 mb αν δεν κανω λαθος.Μετα μεσα απο την εφαρμογη πατας το reset flash counter.Θα κανει reboot μονο του σε μια οθονη που θα σου λεει να πατησεις το volume up για να κανεις reset τον counter.Δωσε του χρονο (εννοω μη νομιζεις οτι κολλησε) και θα ξανακανει reboot με μηδενισμενο counter. Πριν κανεις οτιδηποτε τσεκαρε απο το download mode οτι ο binary counter ειναι 1 και μετα το triangle away ξαναμπες download mode και βεβαιωσου οτι ο binary counter εχει γινει 0 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Binary 0 status modified . Αυτά γράφει. Μετά το triangle away. Πριν απο αυτό ήταν 1 Ενώ κάνει έλεγχο για ενημερώσεις εντούτοις δεν σταματάει . Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου !! Edited November 11, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Binary 0 status modified . Αυτά γράφει. Μετά το triangle away. Πριν απο αυτο ήταν 1 Ωραια το binary counter μηδενισε.Για κανε ενα reboot και τσεκαρε παλι απο το settings-about device-status και κατω κατω device status μηπως εχει αλλαξει σε normal Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Έχει κολλήσει στο Σάρωση. .. Τροποποιήθηκε . Αυτό έβγαλε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Έχει κολλήσει στο Σάρωση. .. Τροποποιήθηκε . Αυτό έβγαλε πάλι Κοιτα αυτο γινεται γιατι ο bootloader εχει auto checksum και υποθετω οτι βρισκει root εφαρμογη και σου βγαζει το modified.Σιγουρα θα στο γυρισει σε normal αν κανεις wipe data/factory reset (φανταζομαι να εχεις stock recovery) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ναι στοκ είναι. Θα κάνω σε κάποια στιγμή format για να αλλάξω και το csc. Σε ευχαριστώ για όλα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ρε παιδια μπορεί να μου Εξηγήσει Κάποιος τι είναι o συγχρονισμός με το Samsung account συγχρονίζει τις εργασίες και το ημερολόγιο κάπου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ρε παιδια μπορεί να μου Εξηγήσει Κάποιος τι είναι o συγχρονισμός με το Samsung account συγχρονίζει τις εργασίες και το ημερολόγιο κάπου ; Ναι στο cloud της samsung Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Που ειναι αυτό το βρίσκω καπου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Που ειναι αυτό το βρίσκω καπου ; Στα settings Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Βαγγελη εχεις εξωτερικη sd?Ψαξε αν μεσα στην sd σου (εσωτερικη+εξωτερικη) αν εχεις κανενα zip αρχειο ρουταρισματος @apitsakis κανε ενα reboot και τσεκαρε παλι το device status (φανταζομαι μετα το root εκανες triangle away) Αργύρη δεν έχω απολύτως τίποτα, αφού ούτως ή άλλως έχω μια καινούρια 64αρα που πήρα Για το note 2 κι είχα αποφασίσει σε αυτό να μην παίξω με root. Ο binary Counter είναι μηδέν, αλλά το status modified... Υποθέτω πως αν φλασαρω πάλι μια εργοστασιακή και κάνω wipe data θα φτιάξει, αλλά θέλω να το αποφύγω ρε γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Στα settings Έννοω φίλε μου αν μπορείς να το βρεις στον υπολογιστή όπως το icloud της Apple .και αν μας χρησιμεύει σε κάτι όπως συγχρονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μάλλον είναι μονόδρομος η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να φύγει το modified από την κατάσταση του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αργύρη δεν έχω απολύτως τίποτα, αφού ούτως ή άλλως έχω μια καινούρια 64αρα που πήρα Για το note 2 κι είχα αποφασίσει σε αυτό να μην παίξω με root. Ο binary Counter είναι μηδέν, αλλά το status modified... Υποθέτω πως αν φλασαρω πάλι μια εργοστασιακή και κάνω wipe data θα φτιάξει, αλλά θέλω να το αποφύγω ρε γμτ... Βαγγελη τραβαω τα βυζια μου :D:D:D Υπηρχε μια υποψια οτι σκαναρει τις καρτες και αν εβρισκε καποιο "υποπτο" αρχειο αλλαζε το system status.Τωρα με αυτο που μου λες μου μπαινει η υποψια να εχει bug ο bootloader Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αργύρη δεν έχω απολύτως τίποτα, αφού ούτως ή άλλως έχω μια καινούρια 64αρα που πήρα Για το note 2 κι είχα αποφασίσει σε αυτό να μην παίξω με root. Ο binary Counter είναι μηδέν, αλλά το status modified... Υποθέτω πως αν φλασαρω πάλι μια εργοστασιακή και κάνω wipe data θα φτιάξει, αλλά θέλω να το αποφύγω ρε γμτ... Έχω την αίσθηση πως το στάτους αλλάζει όταν πάρεις ΟΤΑ update. Λογικά όμως αν όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε , θα συνεχίζεις να παίρνεις ΟΤΑ update. Ίσως όταν πάρεις ολόκληρη ρομ με ΟΤΑ να γυρίσει. Δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά , ένα συνειρμό κάνω με βάση την λογική που έχει το check τους. 99,99% είμαι εντελώς λάθος :) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts