Brainmorf Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το έβγαλε σε "προσφορά" το e-shop στα 109. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 δε το λες και προσφορα. χιλιες φορες να παρω ενα λουμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Εννοείτε φίλε , πριν δυο χρόνια το είχε η Vodafone στα 89. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 μα δεν αξιζει κιολας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εχει παρει τα 8.1?σκεφτομε να το παρω σαν δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 το εχω βρει 40 ευρω γι αυτο..για βασικο εχω το 930.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά το κινητό μου μου έχει βγάλει ΒSOD με μια δυστυχισμενη φατσουλα,υπαρχει δυνατότητα να κάνουμε κάτι εκτος απο hard και soft reset που δεν πιανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με ένα HTC 8s, αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει. Πήρα ένα HTC 8s Windows Phone μεταχειρισμένο αλλά δεν είχε Ελληνικά και ακολούθησα την διαδικασία που αναφέρεται αλλά "τουβλοποιήθηκε". Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η την κάτσαμε την βάρκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george0808 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 καλησπέρα. απο την κυριακή το htc 8s μου δεν ανοιγει. οταν ανοιγει δειχνει μαυρη οθόνη (μερικες φορες οταν πιανει η επανακκινηση δειχνει μπλε οθονη με :) και αλλες ενα κεραυνό και αλλες ενα θαυμαστικό . Προσπάθησα και hard reset αλλα τίποτα. Ειδικά τωρα τελευταια δεν κλεινει κιολας. Το εκανα πληρη φορτιση εκφορτιση αλλα τιποτα. εν το μεταξυ τους τελευταιους μηνες μου εβγαζε κατι τετοια προβληματα να μην ανοιγει κατευθειαν και να βγαζει μπλε οθόνη. Στην HTC μου ειχαν πει οτι μαλλον ειναι θεμα λογισμικού. μηπως εχετε καμια ιδεα να σώσω το κινητό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να κάνω όλα τα updates της developer preview. Στο critical update που λέει ότι επιλύει reboots μου βγάζει διαρκώς σφάλμα 0x80188308, που μάλλον σχετίζεται με τον αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό το έχω κάνει reset, και με το που ανοίγει έχει 1.15GB free. Τα υπόλοιπα τα τρώει το system. Υπάρχει τρόπος να γίνει το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Όταν λες Developer Preview? 10ΤΡ ή 8.1.χ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Όταν λες Developer Preview? 10ΤΡ ή 8.1.χ? 8.1.x και από τη μετάφραση αυτού μάλλον το πρόβλημα είναι γενικά με τα 8S καθώς τα 1.3GB που είναι ο μέγιστος άδειος χώρος από τα 4GB του 8S δεν επαρκεί για κανένα περαιτέρω update. Με τον τρόπο που προτείνει αυτός λέει ότι κάνει και τα επόμενα updates, αλλά αργότερα πάλι αντιμετωπίζει θέματα. Επίσης 10 δεν πρόκειται να πάρει, μιας και όπως λέει και στη σελίδα με supported phones για DP, θέλει 8GB και πάνω εσωτερική μνήμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Προσπαθώ κι εγώ να βγάλω άκρη για το τι γίνεται, αφού είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι η HTC τα έχει γραμμένα τα συγκεκριμένα τηλέφωνα (S κ X) και πλέον ότι περιμένουμε είναι μόνο από την MS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos135 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Είμαι κάτοχος Htc one 8s και μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα, έχει κολλήσει στη ρύθμιση της πτήσης και δεν αλλάζει με τίποτα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δεχτώ και να κάνω κλίση σε κάποιον...τι να κάνω;ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos135 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δυστυχώς δεν μ αφηνει ούτε επαναφορά να κάνω..προσπάθησα με τον εναλλακτικό τρόπο (παρατεταμένο πάτημα - και on/of, ξανά - μέχρι να εμφανιστεί το ! και μετά + - on/of -) αλλα και πάλι τίποτα. Δυστυχώς δεν γινεται τίποτα,ίσως να χει πάθει κάποια βλαβη ο επεξεργαστής....τι να πω...και είχα βολευτεί πολύ μ αυτο το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts