LotusEater Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Πως ενεργοποιώ μόνιμα τον συγχρονισμό του mail και του facebook? Θέλω να μου έρχονται οποιαδήποτε στιγμή τα μυνήματα του facebook ακόμα κι όταν κάποιος μου στείλει ενώ είμαι offline οπως στο android me to facebook messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Για το facebook κατέβασε την επίσημη εφαρμογή από το store. Στις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις να σου έρχονται ειδοποιήσεις για μηνύματα, αναρτήσεις, σχόλια κλπ. Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος να εμφανίζονται φωτογραφίες από το Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδιά καλό σας μεσημέρι! Έχω αγοράσει το κινητό στην μητέρα μου αλλά της βγάζει συχνά ότι δεν έχει αρκετή μνήμη! Έχω αγοράσει κάρτα μνήμης για τις φωτογραφίες. Στον χώρο αποθήκευσης αναφέρεις 1,92 gb για σύστημα και 1,06 gb για άλλο, με ελεύθερο χώρο στα 250 mb!! Χρησιμοποιεί μόνο τον Internet explorer καθημερινά για 1-2 site. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για αυτό; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιδιά data sense εμείς θα πάρουμε ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperkiss Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 παιδια σαν χρηστες πειτε μου λιγο αν ισχυουν αυτα που λεει ο τυπος παρακατω ??? http://forums.wpcentral.com/htc-8s/223398-htc-8s-problems.html :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 παιδια σαν χρηστες πειτε μου λιγο αν ισχυουν αυτα που λεει ο τυπος παρακατω ??? http://forums.wpcentral.com/htc-8s/223398-htc-8s-problems.html :worry::worry: Αν και δεν το έχω πια το κινητό, με εξαίρεση το others που λέει, δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που αναφέρει. Άντε και να μου κόλλησε μια δυο φορές στους 8 μήνες που το είχα και χρειάστηκε restart. Και όσον αφορά το other storage που έχει αναφερθεί πολλές φορές και εδώ, χρειάζεται αρκετές εφαρμογές παραπάνω από 10 για να φτάσει τόσο μεγάλο νούμερο. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperkiss Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 ειπα κ εγω.. ολοι λενε τα καλυτερα κ παραξενευτικα.. enyway ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosito Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης 8GB μεχρι 7 ευρώ το πολύ,έχει να προτείνει κάποιος κάποια που να είναι καλή?Κοίταζα στο e-shop για Intenso ή verbatim?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Θελω την βοηθεια σας για να μου πειτε πως λειτουργει η εφαρμογή που εφτιαξα σε 8s μιας που είναι ακομα beta δεν ξερω αν είναι σωστο αυτό που κανω ας με συγχωρεσουν οι διαχειριστες αρθρο: ΕΟΠΥΥ Beta για windows phone Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλημέρα.έχω παραγγείλει το κινητό απο birdphone και μου είπαμε οτι θα έχει αγγλικό μενού και γραμματοσειρά. Εληνικα θα μπορέσω να το βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλημέρα.έχω παραγγείλει το κινητό απο birdphone και μου είπαμε οτι θα έχει αγγλικό μενού και γραμματοσειρά. Εληνικα θα μπορέσω να το βάλω? Όχι δυστυχώς δεν μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Όχι δυστυχώς δεν μπορείς Την πατησα δηλαδή....σε ευχαριστώ πάντως για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Σε 8s φιλου οταν μιλαει χωρις ακουστικα ακουγεται ελαχιστα και με δυσκολια αλλα μετα μπορει να στρωσει,μηπως ειναι ελλατωματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Σε 8s φιλου οταν μιλαει χωρις ακουστικα ακουγεται ελαχιστα και με δυσκολια αλλα μετα μπορει να στρωσει,μηπως ειναι ελλατωματικο? Αν βρίσκεται εντός εγγύησης μπορεί να το στείλει στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Σήμερα προσφορά vodafone 99 euro. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 αξιζει στα 99 ευρω?τωρα εχω ενα lumia 800 και ενα lg 2x.ειμαι ευχαριστημενος απο το lumia.να το τολμησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Έχει πολύ μικρή μνήμη.Νομίζω κοντά στα 2GB user available! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δεν θα βαλω πολλες εφαρμογες..για τα αλλα εχω ηδη ετοιμη μια 16αρα class 10 για αποθηκη..με ενδιαφερει σε ποιοτητα επικοινωνιας αν ειναι καλο..σε ακουστικο μικροφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δεν θα βαλω πολλες εφαρμογες..για τα αλλα εχω ηδη ετοιμη μια 16αρα class 10 για αποθηκη..με ενδιαφερει σε ποιοτητα επικοινωνιας αν ειναι καλο..σε ακουστικο μικροφωνο.. Στην ουσία ελεύθερα μένουν περίπου 1,4GB για εφαρμογές, σε ποιότητα επικοινωνίας, σήμα, μπαταρία ναι είναι πολύ καλό. Αλλά όταν τελειώνει η μνήμη έχεις θέμα γιατί θα πρέπει να σβήνεις εφαρμογές και παιχνίδια. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δεν παιζω παιχνιδια..το πολυ 300 mb να ειναι ολες η εφαρμογες..και πολλα λεω.σαν καμερα τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δεν παιζω παιχνιδια..το πολυ 300 mb να ειναι ολες η εφαρμογες..και πολλα λεω.σαν καμερα τι λεει? Αν είναι έτσι τότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Από κάμερα μέτρια πράγματα, την ημέρα καλή είναι, αλλά το βράδυ δε λέει. Το κινητό δεν το έχω πια γιατί πήρα το 920, αλλά ορίστε μερικά δείγματα όλα στο αυτόματο από παλαιότερες φωτογραφίες που είχα τραβήξει: https://skydrive.live.com/redir?resid=46DB070BE51951!516&authkey=!AN_bSbDXKFKKnKs&v=3 https://skydrive.live.com/redir?resid=46DB070BE51951!498&authkey=!AHZd3zvfna-MVDg&v=3 https://skydrive.live.com/redir?resid=46DB070BE51951!493&authkey=!ACrCMIIFoRJwWfE&v=3 https://skydrive.live.com/redir?resid=46DB070BE51951!561&authkey=!AABacfjiRSCoNPU&v=3 https://skydrive.live.com/redir?resid=46DB070BE51951!489&authkey=!AAsJdnDx9cD71PY&v=3 Η τελευταία είναι κουνημένη αλλά την έβαλα για να πάρεις μια ιδέα από βράδυ. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 τα ιδια με τον φίλο παραπάνω, κανα fcbk + 2,3 εφαρμογες θα χρειαστώ, μου φαίνεται απο τα reviews μια άκρως ποιοτική συσκευή... οκ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη αλλά αν χρειαστεί να την αλλάξεις υπάρχουν videos στο youtube που δείχνουν πως την αλλάζεις...σχετικά εύκολα θα έλεγα... στα 99 αξίζει λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 τα ιδια με τον φίλο παραπάνω, κανα fcbk + 2,3 εφαρμογες θα χρειαστώ, μου φαίνεται απο τα reviews μια άκρως ποιοτική συσκευή... οκ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη αλλά αν χρειαστεί να την αλλάξεις υπάρχουν videos στο youtube που δείχνουν πως την αλλάζεις...σχετικά εύκολα θα έλεγα... στα 99 αξίζει λέτε??? Καλά δεν το συζητώ οτι για 99 ευρώ είναι μια χαρά συσκευή και ειδικά αν κάποιος ακούει πολύ μουσική είναι πολύ καλό σε αυτόν τον τομέα. Απλά έχουν πέσει αρκετά σε τιμή και τα υπόλοιπα wp8 οπότε κάποιος μπορεί να επιλέξει Nokia και για τις έξτρα εφαρμογές. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 89 επεσε η τιμη του.θα ανανεωθει το σαιτ σημερα..στη πανορμου στη βοντα 89 το δινουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 89 επεσε η τιμη του.θα ανανεωθει το σαιτ σημερα..στη πανορμου στη βοντα 89 το δινουν.. Όχι οτι παραπονιέμαι, αλλά τι την έπιασε τη Vodafone ξαφνικά και δίνει σε τέτοιες τιμές τα κινητά; Είχαν ξεμείνει ή κάτι άλλο τρέχει; Και δε μιλάμε μόνο για wp κινητά, αλλά και το optimus g που διάβασα στο φορουμ κλπ Τέσπα αν έπεσε θα πάω να πάρω και γω κανένα σε λαχανί που μου άρεσε κιόλας :p Στο μεταξύ δεν ανοίγει και το site της vodafone από την πολύ κίνηση μάλλον, έλα όποιος προλάβειιι :) Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts