Dekaohtoura Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Τελικά, για τ'ανάθεμα... :p Το είδα από κοντά σε κατάστημα, το χρησιμοποίησα 2 λεπτά, το αγόρασα. Παρόρμηση ftw! Φορτίζει τώρα και μετά με βλέπω να του αλλάζω τα φώτα, ειδικά με τον οδηγό για "Nokia Apps" που είδα παραπίσω. Καλά ξεμπερδέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Καλησπέρα, Ανοίξτε WiFi και ξεκινήστε το κατέβασμα του νέου update. https://dl.dropboxusercontent.com/u/33739736/wp_ss_20130718_0001.png Edited July 18, 2013 by LEFTK Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλησπέρα, Ανοίξτε WiFi και ξεκινήστε το κατέβασμα του νέου update. https://dl.dropboxusercontent.com/u/33739736/wp_ss_20130718_0001.png Ηρθε και σε μενα. Θα επανελθω με εντυπωσεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Τώρα το εγκαθιστά! Άντε να δούμε.... Πάντως μπραβο στην HTC, το Lumia μου ακόμη περιμένει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Data sense? Όχι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) αλλαξέ το logo στην αρχή έβγαλε το moto. επίσης βλέπω ένα νέο μενού μέσα στις ρυθμίσεις αλλά είναι κενό. https://dl.dropboxusercontent.com/u/33739736/wp_ss_20130718_0005.png RADIO ΟΝ μέσα στο music _ videos!!! To WiFi ανοίγει γρηγορότερα και κλείνει επίσης γρήγορα. Edited July 19, 2013 by LEFTK Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Μολις εγκατεστησα την αναβαθμιση φανερη αλλαγη το ραδιο.Δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο οπου θα δουμε φανερη διαφορα.Μπραβο στην ΗΤC που πηραμε νωρις την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Μόλις διάβασα αυτό στο wpcentral: http://www.wpcentral.com/htc-adds-ability-temporary-delete-files-8x-and-8s-latest-os-and-firmware-update Ήρθε η αναβάθμιση και στο HTC 8S και αν ισχύει το παραπάνω θα κλάψω!!! :) Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Το ραδιο μονο στα λουμια ελεγαν οτι θα το εδιναν. Ετσι ελεγαν ορισμενοι στο φορουμ!!! Τελικα ειναι κακο πολυ να εισαι οπαδος. Δε βλεπεις μπροστα και μονο παραπληροφορηση μπορει να δωσεις στους αλλους. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Για να διαγραφούν τα temporary files χρειάζεται η εγκατάσταση της εφαρμογής της htc "make more space" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημέρα, Εγώ χρησιμοποιώ την storage cleaner και είμαι απόλυτα happy. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Βλεπετε αλλαγες εκτος το πιο γρηγορο μπουταρισμα της συσκευης κ το ραδιο; Νοιωθω οτι μας εταξαν ορισμενες λειτουργιες που δε τις πηραμε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μετά απο ώριμη σκέψη (ενός λεπτού):lol: αποφάσισα να αγοράσω και εγώ το πρώτο μου windows phone htc 8x !! Το κινητό απλά τα σπάει,θέλω λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ αλλά με εντυπωσίασε πολύ η οθόνη του και το λειτουργικό,αποτι κατάλαβα έχω vodafone branded κινητό απο Αγγλία και γιαυτό δεν μου ήρθε ακόμα η GDR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μετά απο ώριμη σκέψη (ενός λεπτού):lol: αποφάσισα να αγοράσω και εγώ το πρώτο μου windows phone htc 8x !! Το κινητό απλά τα σπάει,θέλω λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ αλλά με εντυπωσίασε πολύ η οθόνη του και το λειτουργικό,αποτι κατάλαβα έχω vodafone branded κινητό απο Αγγλία και γιαυτό δεν μου ήρθε ακόμα η GDR2 Ευχομαι να το χαρεις. Οτι θες εδω ειμαστε. Τι χρωμα το πηρες; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ευχομαι να το χαρεις. Οτι θες εδω ειμαστε. Τι χρωμα το πηρες; Ευχαριστώ Εεε τα κλασσικά,california blue:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παίδες μου εχει ραγίσει κατω χαμηλά το γυαλί :mad: εκτός απ την Arvato ζητάει (220 ευρω) η Trolloεταιρεια, ξέρει κάποιος που αλλού θα μπορούσα να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το Data sense είναι διαθέσιμο για το 8Χ; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το Data sense είναι διαθέσιμο για το 8Χ; Δυστυχώς, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Dual tap to unlock ????? Οχι ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Dual tap to unlock ????? Οχι ??? Αυτο ανηκει στο amber update της Nokia. Θα το παρουν μονο οι συσκευες Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Αυτο ανηκει στο amber update της Nokia. Θα το παρουν μονο οι συσκευες Lumia. ...και το data sense που ανήκει!!! Εγώ λέω ότι δε μας τα λέει καλά η ms:confused: Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Όντως, καθόλου καλά. Μέχρι να γίνει το "θαύμα", υπάρχει τρόπος παρακολούθησης των ΜΒ ή θα μου έρθει κανένας 3ψήφιος λογαριασμός και θα λιποθυμήσω? Σε Cosmote είμαι, στο MyCosmote δε μπορώ να έχω πρόσβαση (προς το παρόν) επειδή τα έχουν μπλέξει με τον παλιό λογαριασμό μου και το νέο πρόγραμμα και οικ. πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καποια στιγμη θα θεσω ορισμενα ερωτηματα στο topic του λειτουργικου για να δω τις απαντησεις πιο ψαγμενων στα wph. Τι γινεται με τις ενημερωσεις; Ποιες συσκευες παιρνουν τι; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Όντως, καθόλου καλά. Μέχρι να γίνει το "θαύμα", υπάρχει τρόπος παρακολούθησης των ΜΒ ή θα μου έρθει κανένας 3ψήφιος λογαριασμός και θα λιποθυμήσω? Σε Cosmote είμαι, στο MyCosmote δε μπορώ να έχω πρόσβαση (προς το παρόν) επειδή τα έχουν μπλέξει με τον παλιό λογαριασμό μου και το νέο πρόγραμμα και οικ. πακέτο. στέλνεις με μήνυμα τον αριθμό 1 στο 1256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) στέλνεις με μήνυμα τον αριθμό 1 στο 1256 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :up: H GDR2 χάλασε σε κανέναν άλλο τις ειδοποιήσεις στο (tile του, αλλά όχι μόνο) whatsapp? Edited July 20, 2013 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts