oldy123 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 λειτουργεί κανονικά το ρολόι και οι ενημερώσεις του καιρού; Ναι αλλά διάβασα ότι τρώει πολύ μπαταρία και την απεγκατέστησα την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ναι αλλά διάβασα ότι τρώει πολύ μπαταρία και την απεγκατέστησα την εφαρμογή. Αυτή είναι η αλήθεια. Από την έκδοση portico ακόμα την απεγκατέστησα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έχει καταφέρει κανένας να βάλει την cortana; Πέρασα την αναβάθμιση σε 8.1 αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε αγγλικά ηνωμένων πολιτειών. Τη βάζω στα αγγλικά και κάνει επανεκκίνηση το κινητό αλλά η γλώσσα παραμένει ίδια με εξαίρεση 2-3 εφαρμογές. Δηλαδή το ημερολόγιο γίνεται calendar και η εξοικονόμηση μπαταρίας γίνεται battery saver. Όλα τα άλλα παραμένουν στα Ελληνικά και η cortana άφαντη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έχει καταφέρει κανένας να βάλει την cortana; Πέρασα την αναβάθμιση σε 8.1 αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε αγγλικά ηνωμένων πολιτειών. Τη βάζω στα αγγλικά και κάνει επανεκκίνηση το κινητό αλλά η γλώσσα παραμένει ίδια με εξαίρεση 2-3 εφαρμογές. Δηλαδή το ημερολόγιο γίνεται calendar και η εξοικονόμηση μπαταρίας γίνεται battery saver. Όλα τα άλλα παραμένουν στα Ελληνικά και η cortana άφαντη. Αλλάζεις γλώσσα και εθνικότητα όλα σε Αμερική. Τσέκαρέ το. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα, Δοκιμάστε να βάλετε το κινητό σε πτήση το βράδυ και πείτε μου πόση μπαταρία έκαψε το πρωί που θα ανοίξετε τα δίκτυα. Εμένα μου έχει κάψει μέχρι και 30% έτσι για πλάκα, αφού πλέον δεν κλείνω το GSM. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα, Δοκιμάστε να βάλετε το κινητό σε πτήση το βράδυ και πείτε μου πόση μπαταρία έκαψε το πρωί που θα ανοίξετε τα δίκτυα. Εμένα μου έχει κάψει μέχρι και 30% έτσι για πλάκα, αφού πλέον δεν κλείνω το GSM. Ειναι παρα πολυ. Ειδες στο παρασκηνιο τι τρεχει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ειναι παρα πολυ. Ειδες στο παρασκηνιο τι τρεχει; Εμένα όταν έχω κλειστό wifi και όλα τα radios εκτός από GSM μου καίει 2-3%. Βέβαια είναι καινούριο ακόμα και δεν έχει στρώσει η μπαταρία αλλά πιστεύω κάπου τόσο είναι το φυσιολογικό. Κλείσε NFC και GPS άμα δεν τα χρησιμοποιείς. Σε εμένα τρώνε πού μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν λειτουργεί τίποτα όλα είναι κλειστά για αυτό λεω να το δοκιμάσετε να μου πειτε. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν λειτουργεί τίποτα όλα είναι κλειστά για αυτό λεω να το δοκιμάσετε να μου πειτε. Έχεις βάλει την 8.1 χωρίς hard reset; Είναι μεγάλο το update και συνήθως όταν κάθεται ή καινούργια ρομ πάνω στη παλιά μπορεί να δημιουργήσει αστάθειες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Θύμισε μου πως κάνεις hard reset, χάνεις ρυθμίσεις και προγράμματα; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Θύμισε μου πως κάνεις hard reset, χάνεις ρυθμίσεις και προγράμματα; Ρυθμίσεις, πληροφορίες, επαναφορά Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Όταν χάνω πολύ μπαταρία το βράδυ είναι γιατί ενεργοποιείτε μόνο του το gps. http://i60.tinypic.com/wkmqme.png Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Όταν λες μόνο του; Πρόκειται για σφάλμα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Δεν το πειράζω εγώ, είναι off. ή κάποια εφαρμογή/σύστημα το ενεργοποιεί. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 νεό update σήμερα για τα wp8.1 Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 νεό update σήμερα για τα wp8.1 Μήπως γνωρίζεις τι βελτιώσεις έχουν γίνει; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μήπως γνωρίζεις τι βελτιώσεις έχουν γίνει; Δουλεύει το reading mode και οι σύνθετες ρυθμίσεις του internet explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δουλεύει το reading mode και οι σύνθετες ρυθμίσεις του internet explorer. Ok ευχαριστώ . Μόλις τώρα την κατέβασα . Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Είναι minor update το οποίο δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές αλλά διορθώνει κάποια bugs και βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα, επειδή σήμερα το πήρα στα χέρια μου και έδωσα το Lumia 625 που είχα πριν, 2 ερωτήσεις: 1) 160 χαρακτήρες στα sms έχουμε; EDIT: Με ποιά εφαρμογή το διορθώνω; EDIT: Το βρήκα 2) Το Here Drive (όχι το +, έστω το απλό) είναι δωρεάν ή επί πληρωμή; 3) Η HTC δεν είχε δικό της πρόγραμμα πλοήγησης ή θυμάμαι λάθος; Edited May 15, 2014 by AfterForever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα, επειδή σήμερα το πήρα στα χέρια μου και έδωσα το Lumia 625 που είχα πριν, 2 ερωτήσεις: 1) 160 χαρακτήρες στα sms έχουμε; EDIT: Με ποιά εφαρμογή το διορθώνω; EDIT: Το βρήκα 2) Το Here Drive (όχι το +, έστω το απλό) είναι δωρεάν ή επί πληρωμή; 3) Η HTC δεν είχε δικό της πρόγραμμα πλοήγησης ή θυμάμαι λάθος; 1)Δεν γνωρίζω καθόλου καθώς σπάνια στέλνω sms. 2)Δωρεάν απλά πρέπει να αλλάξεις το Region σε ΗΠΑ για να το κατεβάσεις. Στη συνέχεια αλλάζεις πάλι σε Ελλάδα και λειτουργεί κανονικά. 3)Απ' όσο γνωρίζω όχι, ή και να είχε δεν το έχει πλέον διαθέσιμο τουλάχιστον στα WP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα, επειδή σήμερα το πήρα στα χέρια μου και έδωσα το Lumia 625 που είχα πριν, 2 ερωτήσεις: 1) 160 χαρακτήρες στα sms έχουμε; EDIT: Με ποιά εφαρμογή το διορθώνω; EDIT: Το βρήκα 2) Το Here Drive (όχι το +, έστω το απλό) είναι δωρεάν ή επί πληρωμή; 3) Η HTC δεν είχε δικό της πρόγραμμα πλοήγησης ή θυμάμαι λάθος; Το here drive και το +, γενικα τη πλοηγηση της νοκια θα την δωσουνε σε ολα τα wph με την ελευση των 8.1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το here drive και το +, γενικα τη πλοηγηση της νοκια θα την δωσουνε σε ολα τα wph με την ελευση των 8.1 Α μάλιστα, γιατί βλέπω μόνο το Here Drive+ και κάνει €40. Και το έχω τζάμπα στο 625 ήθελα και στο 8Χ. Κάτι άλλο, μπορείς αν βρεις το xap να βάλεις μόνος εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Α μάλιστα, γιατί βλέπω μόνο το Here Drive+ και κάνει €40. Και το έχω τζάμπα στο 625 ήθελα και στο 8Χ. Κάτι άλλο, μπορείς αν βρεις το xap να βάλεις μόνος εφαρμογές; Αν αλλάξεις το region σε United States τότε σου βγάζει το Here Drive+ κανονικά στο store δωρεάν να το κατεβάσεις. Όσο για τις εφαρμογές μπορείς αφού πρώτα το συνδέσεις με υπολογιστή και κάνεις developer unlock να περάσεις μέχρι 2 εφαρμογές. Υπάρχει και τρόπος να αυξήσεις το όριο σε 10 εφαρμογές με ένα κινέζικο πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Έκτακτα. Βασικά να περάσω εφαρμογές για το drive+ ήθελα, αλλά δούλεψε αυτό που μου είπες, σε υπέρευχαριστώ. Το κινητάκι είναι τζετ και μου αρέσει που έχει καλή ανάλυση (το 625 είχε μικρή 800*480). Το μόνο κακό είναι με τα μηνύματα ο περιορισμός των χαρακτήρων. Και δεν είναι λύση να μπαίνεις σε άλλο πρόγραμμα, να κάνεις copy-paste και πάλι πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts