left_ace Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 βρε παιδια ειναι καλο τηλεφωνο να το παρω μεταχειρισμενο? Εξαρταται απο το τι θελεις απο την συσκευη σου. Σαν κινητο ειναι πολυ καλο σε ολα τα επιπεδα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εξαρταται απο το τι θελεις απο την συσκευη σου. το θελω για νορμαλ χρηση, τηλεφωνα, φωτογραφιες και email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 το θελω για νορμαλ χρηση, τηλεφωνα, φωτογραφιες και email. Αν το εχεις βρει σε καλη τιμη why not? Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Αν το εχεις βρει σε καλη τιμη why not? και απο ενημερωσεις εχει κανενα θεματακι? Edited August 21, 2013 by makiskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 και απο ενημερωσεις εχει κανενα θεματακι? Παντα πρωτο μαζι με την samsung,οταν προκειτε να βγει αναβαθμιση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδες μετά την αναβάθμιση χάθηκαν τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδες μετά την αναβάθμιση χάθηκαν τα data. δηλαδη τι εγινε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 δηλαδη τι εγινε? Ενώ δειχνει σήμα 3g κ ενεργά τα data δεν έχει γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μόλις χθές πήρα την αναβάθμιση του HTC 8X το οποίο είναι branded απο vodafone Αγγλίας και έχει και το Data Sense.Απότι φαίνεται το Data Sense το διαθέτουν λίγες εταιρείες μονο στα branded windows phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μόλις χθές πήρα την αναβάθμιση του HTC 8X το οποίο είναι branded απο vodafone Αγγλίας και έχει και το Data Sense.Απότι φαίνεται το Data Sense το διαθέτουν λίγες εταιρείες μονο στα branded windows phones Αχα.... Μωρέ μπράβο. Αυτό να το γράψεις και στο τοπικ του 920 που λένε διάφορα!!! :-) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelis_el Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους,καινούριος στο forum. Μόλις απέκτησα και έγω το ΗΤC 8X. Όλα καλά αν εξαιρέσω οτι δεν μπορώ το συνδέσω στο PC (Windows 7), για την ακρίβεια εμφανίζει τη συσκευή στη διαχείριση συσκευών αλλά με ένα κίτρινο θαυμαστικό.Δοκίμασα ξανά και ξανά επανατοποθετώντας το usb αλλά τπτ. Επίσης δεν μου την αναγνωρίζει ούτε έχωντας εγκαταστήσει το window mobile for windows desktop..Κάποια ιδεά κάποιος? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιδιά καλημέρα, Τα branded Vodafone έχουν κάποιο logo στην εκκίνηση ή κάποα extra προγράμματα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelis_el Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλημέρα.Ναι έχουν..Εμφανίζεται αμέσως μετά την οθόνη της ΗΤC.Το extra προγραμμα που έχει που αν θες το απεγκαθιστάς είναι το vodafone hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μόλις χθές πήρα την αναβάθμιση του HTC 8X το οποίο είναι branded απο vodafone Αγγλίας και έχει και το Data Sense.Απότι φαίνεται το Data Sense το διαθέτουν λίγες εταιρείες μονο στα branded windows phones και σε μένα με t-mobile germany το έχει το data sense Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Σύντροφοι...:lol: Τί αναβάθμιση πήρα(με) f/w σήμερα? edit: Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού: 3030.0.34101.401, Έκδοση φόρτωσης λειτουργικού: 0.0.3030.0(173542) Ξύπνησα κατά τις 7 κι έφυγα για δουλειά, την είχα λάβει και την πέρασε στο δρόμο. Μόλις επέστεψα, δεν έχω/είχα το χρόνο να ακουμπήσω το τηλέφωνο και δεν έχω πολύ κουράγιο να ψάξω να βρω διαφορές. Την προηγούμενη μεγάλη, την είχα πάρει κανονικά day1. Edited August 24, 2013 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacocabios Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) καλημερα παιδια... κι εγω εχω κινητο απο αγγλια, υποθέτω πως είναι Vodafone branded μια και είχε το Vodafone hub, χωρίς όμως να δείχνει λόγκο της βόνταφον στην εκκίνηση, εχει λαβει κανεις με παρομοιο κινητο την gdr2 ??? μια αλλη ερωτηση... οταν πηρα το κινητο -μεσω σκρουτζ- μεσα στα προεγκαταστημενα προγραμματα ειχε ενα της βονταφον, γι αυτο και υποθετω οτι ειναι Vodafone branded... τοτε ειχα κοσμοτε οποτε το εσβησα, δεν εκανα βλακεια να υποθεσω>??? εχω κανει εναν χαρντ ρισετ απο τοτε, δεν μου προεγκατεστησε ομως ξανα το συγκεκριμενο προγραμμα... Edited August 25, 2013 by vlacocabios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ htc 8x,lumia 920 κ Sony sp. Μάλλον κλείνω προς το htc. Το βρήκα σε κατάστημα στο scroutz http://www.vnp.gr/htc-windows-phone-8x-nfc-black.html Επειδή ειναι αγγλικό ξερετε αν θα έχει ελληνικά; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ htc 8x,lumia 920 κ Sony sp. Μάλλον κλείνω προς το htc. Το βρήκα σε κατάστημα στο scroutz http://www.vnp.gr/htc-windows-phone-8x-nfc-black.html Επειδή ειναι αγγλικό ξερετε αν θα έχει ελληνικά; Ευχαριστώ!!! Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ολες οι WP8 συσκευες εχουν ελληνικα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ htc 8x,lumia 920 κ Sony sp. Μάλλον κλείνω προς το htc. Το βρήκα σε κατάστημα στο scroutz http://www.vnp.gr/htc-windows-phone-8x-nfc-black.html Επειδή ειναι αγγλικό ξερετε αν θα έχει ελληνικά; Ευχαριστώ!!! Έχω αναφέρει κι άλλες φορές στο φόρουμ ότι η επίσημη απάντηση της HTC σε αυτό το θέμα περιπλέκει τα πράματα. ΟΧΙ, δεν είναι δεδομένο ότι θα έχει Ελληνικά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις την απορία σου στο μαγαζί. Είναι υποχρεωμένοι να σε απαντήσουμε. ΥΓ.Έχω προσωπική εμπειρία περί του θέματος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ htc 8x,lumia 920 κ Sony sp. Μάλλον κλείνω προς το htc. Το βρήκα σε κατάστημα στο scroutz http://www.vnp.gr/htc-windows-phone-8x-nfc-black.html Επειδή ειναι αγγλικό ξερετε αν θα έχει ελληνικά; Ευχαριστώ!!! Αν το παρεις οντως απο εκει ή απο καπου αλλου ενημερωσε μιας και ενδιαφερομαι και γω. Εχω βασικα το ιδιο διλημμα με σενα αλλα λογο μπαταριας κλεινω προς Νοκισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημέρα. Πήρα τηλ το κατάστημα κ το τηλέφωνο έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά το μενού ειναι στα αγγλικά. Ρώτησα σε κατάστημα που κάνει επισκευές κινητών κ μου είπαν ότι δε γίνεται κάτι. Δυστυχώς! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημέρα. Πήρα τηλ το κατάστημα κ το τηλέφωνο έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά το μενού ειναι στα αγγλικά. Ρώτησα σε κατάστημα που κάνει επισκευές κινητών κ μου είπαν ότι δε γίνεται κάτι. Δυστυχώς! Δηλαδη στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη να αλλαξεις γλωσσα ? Μονο τα αγγλικα εχουν ? Μου κανει εντυπωση γιατι τοσο το δικο μου 820 οσο και το 520 φιλου που ειναι αγγλικα εχουν στις επιλογες γλωσσας τα ελληνικα. Και προχθες που περασα γαλλικη ρομ μου εκανε εκκινηση στα γαλλικα αλλα μετα παλι υπηρχε επιλογη των ελληνικων στο μενου με τις γλωσσες. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Δηλαδη στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη να αλλαξεις γλωσσα ? Μονο τα αγγλικα εχουν ? ναι και στο δικο μου μονο αγγλικο μενου αλλα ελληνικα στο κειμενο. κατι αλλο μια ερωτηση, με ποιο συνδυασμο πληκτρων βλεπω τις εφαρμογες που τρεχουν? ωπα ενταξει το βρηκα, με το πληκτρο πισω παρατεταμενο, αλλα πως τις απενεργοποιω? Edited August 27, 2013 by makiskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 ναι και στο δικο μου μονο αγγλικο μενου αλλα ελληνικα στο κειμενο. κατι αλλο μια ερωτηση, με ποιο συνδυασμο πληκτρων βλεπω τις εφαρμογες που τρεχουν? Εννοείς στο multitask; Παρατεταμένα το πλήκτρο βελάκι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) ναι και στο δικο μου μονο αγγλικο μενου αλλα ελληνικα στο κειμενο. κατι αλλο μια ερωτηση, με ποιο συνδυασμο πληκτρων βλεπω τις εφαρμογες που τρεχουν? ωπα ενταξει το βρηκα, με το πληκτρο πισω παρατεταμενο, αλλα πως τις απενεργοποιω? Κατι τετοια αψυχολογητα κανει η HTC και μετα ψαχνεται για τα ποσοστα της. Περιπου στις 50 διαθεσιμες γλωσσες εχουν τα Nokia στο μενου τους. Παλι καλα δηλαδη που οι γλωσσες του πληκτρολογιου ειναι μερος του λειτουργικου και δεν μπορει να το αλλαξει κι αυτο. Οι εφαρμογες που τρεχουν δεν απενεργοποιουνται. Ειναι απο τις λειτουργιες που αναμενονται να προστεθουν σε καποιο μελλοντικο update. Αν και δεν υπαρχει το multitasking του Android οποτε δεν πρεπει να σε ανησυχει να τις κλεινεις γιατι δεν επιβαρυνουν. Edited August 27, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts