damianos Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Eyxaristw polly moderator...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ 6170 ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, (VODAFONE GR) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffyiannis Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 kalhspera.exw epishs ena 6170 kai den mporw na syndethw me to pc logw irda.giati symbainei ayto kai poia lysh yparxei? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό φόρουμ αλλά έχω μπερδευτεί με τόσα πολλά :O . Έχω ένα πρόβλημα με το ΝΟΚΙΑ 6170 - συγκεκριμένα η μικρή (εξωτερική οθόνη) σβήνει ή δε λειτουργεί κανονικά. Μου το χει κάνει αρκετές φορές αλλά φτιάχνει άν το σβήσω και το ανοίξω ξανά. Το έχω γύρω στους 6 μήνες περίπου και μια φίλη μου παρατήρησε κι εκείνη το ίδιο πρόβλημα με το δικό της 6170 μετά τους 6 μήνες . Αυτό σημαίνει ότι θα τα φτύσει σιγά σιγά ή είναι συμπτωματικό? Και κάτι γενικό: δεν είχα ποτέ πριν κινητό "αχιβάδα" και κάποιος μου είπε ότι είναι λογικό να έχει χαλάσει η οθόνη μου γιατί οι αχιβάδες είναι πιο ευαισθητες από τα άλλα κινητά και χαλάνε εύκολα από το άνοιξε-κλείσε. Ισχύει ή είναι βλακεία? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ερώτηση προς όποιον έχει το Νόκια 6170 ή 7270. Ξέρω ότι έχουν το ίδιο μενού. Στα Σταλθέντα, σε αντίθεση με άλλα Νόκια που είχα (5100, 6100) τα sms δεν εμφανίζονται από το πιο πρόσφατο στο παλαιότερο αλλά το αντίστροφο ή και κάποιες φορές τυχαία. Έχω τη V. 03.24. Έτσι είναι γενικώς σε αυτά τα τηλέφωνα ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Έχω ένα 6170 και όταν καλεί κάποιο νούμερο, δεν ακούγεται καθόλου ο ήχος της κλήσης. Μόνο όταν απαντήσει κάποιος καταλαβαίνεις οτι τον κάλεσες! Επίσης, στα τετραψήφια (WIND), δεν ακούγεται καθόλου η ηχογραφημένη συνομιλία. Σε άλλα κινητά, η SIM δουλεύει κανονικά. Φταίει κάποια ρύθμιση ή μήπως είναι βλάβη του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Επειδη εχω βρει ενα 6170 και μ' αρεσει και σκεφτομαι να το παρω θα ηθελα να μαθω ποση μνημη εχει και αν παιζει mp3 (ενα μικρο κομμενο για ηχο κλησης οχι ολοκληρα τραγουδια). Ποσο ειναι μια καλη τιμη για το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Χωράει κανα δυο τραγούδια. Μπορεί να παίξει Mp3 αλλά μη φανταστείς, είναι παλιό τηλέφωνο, απλά έχει πολύ χαμηλό SAR. Για μένα 30-40 και πολλά είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Χωράει κανα δυο τραγούδια. Μπορεί να παίξει Mp3 αλλά μη φανταστείς, είναι παλιό τηλέφωνο, απλά έχει πολύ χαμηλό SAR. Για μένα 30-40 και πολλά είναι. Δηλαδη 20 που το βρησκω ειναι πολυ καλα; Κατι αλλο επειδη ειμαι λατρης των παλιων ΝΟΚΙΑ και επειδη εχει κατι μικροχτυπηματακια υπαρχουν ανταλλακτικα να τα αλλαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Αν ψάξεις για original ανταλλακτικά μάλλον θα τα πληρώσεις περισσότερο από το τηλέφωνο.. Ορίστε ένα παράδειγμα Genuine Nokia 6170 Metal Grade A Replacement Housing Cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Κατι τελευταιο. Το τηλεφωνο και γενικα τα νοκια της ιδιας σειρας ειναι συμβατα με το pc suite; Να κανουμε κανα συγχρονισμο επαφων και μηνυματων. Η μηπως ζηταω πολλα;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μπορείς να κάνεις συγχρονισμό χρησιμοποιώντας υπέρυθρες ή καλώδιο data (για pop-port αν θυμάμαι καλά). Δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έχει bluetooth. Για περισσότερα τσέκαρε το support της Nokia εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts