Jump to content

jimp01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimp01

  • Ημ. Γέννησης 23/09/1976

jimp01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια, να κλειδωνετε παντα το κινητο, πατηστε τοτε το κοκκινο κουμπι τερματισμου κλησεων ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΣΒΗΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ!
  2. Το κινητο αυτο δεν εχει στο αριστερο πληκτρο επιλογης την επιλογη "μεταβαση" ? Δεν το βρηκα πουθενα, κριμα
  3. Η μπαταρια που λετε δεν ειναι και ασχημη. Αυτο που την "τελειωνει" ειναι αν ειναι η οθονη που μενει αναγκαστικα ανοιχτη ενω παταμε πηκτρα. Εμενα επειδη δεν το σκαλιζω (και ετσι δεν μενει η οθονη ανοιχτη για ωρα), αντε κανα κομματακι μπ3 η καμια αλλη χαζομαρουλα, και ομιλια πανω απο 10 λεπτα σηνηθως ανα μερα (μπορει και 15) μου κραταει 2-3 μερες εχοντας το ανοιχτο την νυχτα. Βεβαια κανω και κατι αλλο... καθε φορα που τελειωνω μια δουλεια (τοτε το κλειδωνω παντα, αλλα και να μην το κλειδωνετε παλι ισχυει το παρακατω) παταω μια φορα το κοκκινο κουμπι τερματισμου της κλησης. Τοτε θα δειτε την οθονη να σβηνει αμεσως... Αλιιως θελλει ΠΟΛΛΑ δευτερολεπτα να σβησει και αυτο τρωει ΠΟΛΥ μπαταρια. Πειτε μου σας παρακαλω, αν απο την εκθεση βαλετε το NOKIA TUNE στην μεγιστη ενταση 10, τριζει το ηχειακι σας?
  4. Ερωτηση, αν βαλετε απο τις ρυθμισεις προφιλ το Νοκια Tune στην μεγιστη ενταση , τριζει καποιες στιγμες το ηχειακι?
  5. Ερωτηση. Σε μερικα τραγουδια π.χ. που να εχουν μπασο αν βαλετε την δευτερη στηλη του ισοσταθμιστη στο +1 και την ενταση στο 10, δεν παρατηρειτε το ηχειακι να τα παιζει, να μην μπορει να διχειριστει την ενταση ?
  6. 3 πραγματα εχω να παρατηρησω: 1. Οταν το κλειδωνεις αργει παααρα πολυ να σβησει η οθονη. Ετσι κανει και σε εσας? Επισης πταν απλα το αφηνεις, πλι αργει πολυ να σβησει η οθονη. Βλακεια για ενα κινητο χωρις μεγαλη μπαταρια. HINT: Οταν το κλειδωσεις και μετα πατησεις το κεντρικο κουμπι τοτε αμεσως σβηνει η οθονη... Ετσι κανει και σε εσας? 2. Οταν ακουα δυνατα τα MP3 ή οταν εχω δυνατα την ανοιχτη ακρόαση το ηχειακι τα παιζει, δεν μπορει να διαχεηρηστει τα πριμα-μεσαια (με τον ισοσταθμιστη στο κανονικο) και τριζει κτλ. Το κανει και σε εσας αυτο? 3. Το μενου στο 6233 εχει σε ολο το βάθος μικρα γραμματα και αποστασεις μεταξυ των επιλογων ειναι μικρες και ετσι χωρανε πολλεσ πληροφοριες στην οθονη (δεν μιλαω για τα μηνυματα, τις επαφες η το κετρικο μενου, αλλα για ολα τα υπομενου). Γιατι δεν το κανανε σαν το 6233 αραγε.
  7. Πολυ ωραιο κινητακι. Κια εμενα με χαλαει το υλικο στο μπροστινο καπακι, μαλλον και οι φωτο αλλα ενταξει. Εχει παρατηρησει κανεις εναν πολυ ελαφρυ πλην ομως υπαρκτο υψισυχνο ηχο απο το ακουστικο οταν παιρνεις τηλ? Και το δειγμα στο ΠΛΑΙΣΙΟ το εκανε αυτο. Επισης κατι αλλο, το ακουστικο εχει πολυ μπασο ηχο, κατι που δεν ειναι σωστο, μονο εμενα μου την σπαει αυτο?? Σχετικα με το SAR, πηρα πρωτα ενα LG KG320s με σαρ 0.0129!! Αλλα εχει χαλια μπαταρια και το πουλαω Και επειδη σπαστικα με το 6290 στους τομεις που ανεφερα πεταχτηκα και πηρα ενα 6300 το οποιο εχει προβλημα και επιτοπου το επεστρεψα και θα το παρω την Δευτερα. Οταν θα δουλεψω λιγο το 6300 θα αποφασισω πιο απο τα 2 νοκια θα κρατησω, Υ.Γ. Πραγαματικα η Νοκια και η SE εχουν τα πιο υψηλα sar (πιο ψηλα απο τα προηγουμενα χρονια!!) σε mainstream κινητα. Δεν ειναι απαραδεκτο αυτο? Αληθεια εχει παρατηρησει αυτον το υψισυχνο ηχο? λετε να φυγει με την επομενη αναβαθμηση? Επισης, το ακουστικο δεν εχει πολυ μπασο με αποτελεσμα να μην ακουγεται η φωνη σωστα? Τι λετε?
  8. Dystyxos δεν γνωριζω αν αυτο μπορει να γίνει, και δεν νομιζο οτι γινεται
  9. Κανονικα η φορτιση μου κραταει 2 με 2,5 ωρες
  10. Aloma oxi,den exo brei gnisia thiki
  11. Και τα δυο ειναι συμπιεσμένα αρχεία ηχου. Δεν ξέρω πιο είναι πιο "συμπιέσημο". Από οτι θυμάμαι το wma (της microsoft) έχει πιστότερη αναπαραγωγή στα ίδια Kbps. Τα διάφορα φορματ έχουν διαφορετικούς αλγόρυθμους συμπίεσης
  12. λοιπον χαρηκα για τις απαντήσεις σας. Μπορεί να είμουν πιο υπερβολικος απο οσο θα επρεπε, επίσης ομολογω οτι δεν έχω κάνει σε βάθος ανάλυση των περισσοτερων reviews και previews. Πάντως αυτά που έγραψα δεν βγηκαν απο το κεφάλι μου αλλα απο καποια κειμενα του site που κατα καιρους διαβαζω. Κακώς δεν αναφέρθηκα στη γενικότερη εικονα των reviews και κόλλησα σε καποια σημεια. Anyway δεν θελω να επιμεινω αλλο, μπορει να ειμουν υπερβολικος κυρίως γιατι μου δινόταν η αισθηση υποστήριξης προς κάποιες συσκευές (και τα επαιρνα κρανίο!!)
  13. Καλησπέρα. Εχω το nokia 6170. μπορώ να μην έχω κανένα theme?? Ολο το μενού να είναι παντου και στα υπομενού.. ασπρο! Επίσης αν υπάρχει κανένα αλλο theme εκτός απο τα 3 της συσκευής. Ευχαριστώ
  14. Πααααρα πολύ καλο το site αυτό, αλλα εχω μια διαφωνια στο πως γράφονται τα reviews και τα previews συσκευών. Λέξεις οπως προκλητική συσκευή ή αυτο που βλέπω τώρα ...Μια ακόμα πρόταση πρόκληση από τους φινλανδούς, για όλους όσους επιθυμούν προσιτή επικοινωνία με στυλ.... για το 6021, οπως και άλλα πολλά νομίζω οτι υποτιμούν την νοημοσήνη μας και την δική σας. Το ύφος, οι λέξεις κτλ που χρησιμοποιούναι πολλές πολλές φορες μου δινουν την εντύπωση οτι πρέπει να 1. Αναζωγονηθει το ενδιαφέρον για την Χ συσκευή 2. Αναζωγονηθει το ενδιαφέρον για ολες τις συσκευες 3. Να δελεαστουν να αγοράσουν οι αναγνώστες 4. Να δημιουργηθει η ανάγκη στους αναγνώστες για αλλαγή τηλ. χωρίς αυτό να ειναι αποτέλεσμα κριτικής αλλά επιφανειακού "στημένου" εντυπωσιασμού... Αυτο εκ πρώτης όψεως φαίνεται οτι συμφερει της εταιρίες παρ. κιν. τηλεφώνων και το site (δημιουργία ανάγκης για καινουριο τηλέφωνο, δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων για το υπάρχον τηλ του αναγνώστη, δημιουργία ανάγκης για ενημέρωση, εστω και fake, απο το υπάρχον site) Ειναι όμως ανήθικο. ουτε οι πληρωμένες καταχωρήσεις στα περιοδικά, ουτε οι διαφημίσεις εχουν αυτήν την συναισθηματική χωρίς ουσια γλώσσα εντυπωσιασμού. Μετα απο αυτά θα ήθελα να καταλάβω ποιοι και γιατι κάνουν τα reviews, και γιατι αυτά δεν είναι του στύλ mobile-review.com, 4 τροχών, ram κτλ, οπως θα έπρεπε πανω κατω να ειναι. Άλλωστε απο το forum φαίνεται πως οι επισκέπτες του site διαθέτουν κρίση πάνω στα κιν. τηλ. Αυτός ειναι ένας ακόμα λόγος οπου η αντικειμένικότητα θα επρεπε να ειναι προταιρεότητα.
  15. Μετα απο μερικες μερες συμβίωσης εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Μου αρεσει η ποιοτητα κατασκευης και η ευχρηστια. Η οθόνη ειναι πολύ φωτεινή αλλα βλέπω οτι τα χρώματα στο μενού ειναι σαν ξεθωριασμενα. π.χ. το κιτρινο των φακελων, το λιγο κόκκινο στο icon με τα πολυμεσα κτλ.το Κοκκινο στην επιλογή της παλέτας του μενου κτλ. Ισως μόνο τα χρώματα αυτα να έχει επιλέκσει ι νόκια να ειναι αυτα, τα κάπως μουντα, γιατι στις φωτο τα πράγματα ειναι καλύτερα (οχι σαν το Ζ600). Ο οθονη νομιζω πως ειναι κάπως ψυχρη (δηλ προς το μπλε) γι αυτο και το λευκο ειναι τόσο εντονο. Με εχει κουφανει που δεν έχει ρύθμιση του contrast, ενω π.χ. το 3100 εχει!! Πάντος η φωτεινότητα ειναι εξαιρετικη, οπως και η ευκρίνια. Σε υψηλότερο κοντραστ οι φωτογραφίες θα φαίνονταν πιο καλές. Η αυτονομία του μου ειναι γυρω στις 2.5 μέρες. Ευτυχως Η μικρη οθονη δεν εχει παρουσιασει κάποιο προβλημα. Μου τρίζει λίγο το πίσω κάλυμα οταν το πιέζω.... εσάς???? Τέλος οσο αφορά την θήκη, δεν έχει έρθει ακόμα στην ελλάδα. Εγώ πάντος εχω πάρει μια γενικης χρήσης (οχι δερματινη) απο το γερμανο, με σκρατσ.. μια χαρα, χωράει και το βύσμα του hands free μέσα. Για οσους ενδιαφέρονται υπάρχει μια piere garden (η κάπως ετσι!) δερματινη (η απομίμηση) στα 15 Ε σε vodafone shop, οπου το 6170 χωράει τέλεια και ισα ισα. Προεξέχει ομως πολύ οταν την φοράς (χοντρο δερμα) και το κουμπωμα ειναι με σκτατσ και κουμπί για πιο μεγάλη ασφάλεια!
×
×
  • Create New...