Jump to content

Samsung GT-E2252 Dual Sim

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικά πρέπει να δουλεύει σε ολα τα προφίλ απλα επειδή οι ρυθμίσεις της δόνησης και γενικά της Samsung διαφέρουν απο τα αλλα κινητά σου είπα αυτο που υπάρχει η δόνηση ως προεπιλογη και δεν θέλει ρύθμιση.. ;)

ok ευχαριστω, ας μου πει καποιος γιατι δεν το αναγνωριζει το kies, αλλα και πως κανουμε factory reset?????? να το κανω αναβαθμιση η να το στειλω πισω?

• Απαντήσεις 165
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την δόνηση δες στο προφίλ εκεί που λέει τύπος ειδοποίησης κλήσης αν είναι ενεργοποιημένη η δόνηση (έχει αρκετές επιλογές).

Δεν το έχω το τηλέφωνο αλλά πρέπει να έχει επιλογή.

Για την δόνηση δες στο προφίλ εκεί που λέει τύπος ειδοποίησης κλήσης αν είναι ενεργοποιημένη η δόνηση (έχει αρκετές επιλογές).

Δεν το έχω το τηλέφωνο αλλά πρέπει να έχει επιλογή.

ναι φιλε εχει και εβαλα ολες τις επιλογες, δε κανει κατι σαν να μη το εβαλα δηλαδη

edit ειναι δυνατον με κλειδωμενο τηλεφωνο να ενεργοποιειτε ο φακος??? οτι ναναι............το βαζω στην τσεπη και αναβει, μαλλον θα το κανω εγχειριση θα του βγαλω το λαμπακι

Edited by dimtz

Το led ανάβει και όταν πατάς παρατεταμένα το κουμπί 4 κατευθύνσεων προς τα πάνω (και ας είναι κλειδωμένη η συσκευή, νομίζω)

Ίσως έχοντας το στη τσέπη, πατιέται και ανάβει! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το led ανάβει και όταν πατάς παρατεταμένα το κουμπί 4 κατευθύνσεων προς τα πάνω (και ας είναι κλειδωμένη η συσκευή, νομίζω)

Ίσως έχοντας το στη τσέπη, πατιέται και ανάβει! ;)

ναι φιλε το ξερω απαραδεκτο κατεμε, δε μπορω να το συνδεσω με το kies για να το κανω αναβαθμιση γιατι εχει θεμα με την δονηση που ανεφερα ποιο πανω γνωριζεις κατι? εχω win 8 λες να φταιει αυτο? επισης εαν υπαρχει αλλος τροπος να μου το αναφερετε (εκτος απο το να το στειλω απο εκει που ηρθε)

ναι φιλε το ξερω απαραδεκτο κατεμε, δε μπορω να το συνδεσω με το kies για να το κανω αναβαθμιση γιατι εχει θεμα με την δονηση που ανεφερα ποιο πανω γνωριζεις κατι? εχω win 8 λες να φταιει αυτο? επισης εαν υπαρχει αλλος τροπος να μου το αναφερετε (εκτος απο το να το στειλω απο εκει που ηρθε)

http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/SWUP/JSP/

Και ακολουθείς τις οδηγίες! ;)

http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/SWUP/JSP/

Και ακολουθείς τις οδηγίες! ;)

ευχαριστω φιλε αλλα μου λεει και παλι οτι η συσκευη δεν υποστηριζετε απο το kies 2

edit λες να φταιει τα win 8 , το κανει εγκατασταση κανονικα το προγραμμα ανοιγει και οταν συνδεω το κινητο μου βγαζει το παραπανω μηνυμα

Edited by dimtz

ευχαριστω φιλε αλλα μου λεει και παλι οτι η συσκευη δεν υποστηριζετε απο το kies 2

edit λες να φταιει τα win 8 , το κανει εγκατασταση κανονικα το προγραμμα ανοιγει και οταν συνδεω το κινητο μου βγαζει το παραπανω μηνυμα

Δεν νομίζω να φταίνε τα win 8 αλλα δοκίμασε αν έχεις την δυνατότητα κ απο άλλο PC μήπως και... Πάντως εγω ακριβώς απ´ το link που σου έγραψα κατέβασα το kiss και ήταν ολα οκ!

Δεν νομίζω να φταίνε τα win 8 αλλα δοκίμασε αν έχεις την δυνατότητα κ απο άλλο PC μήπως και... Πάντως εγω ακριβώς απ´ το link που σου έγραψα κατέβασα το kiss και ήταν ολα οκ!

απο το κινητο κανεις κατι? το εβαλα και στις 2 επιλογες που εχει αλλα τιποτα (ρυθμισεις-συνδεσεις υπολογιστη)

edit οταν εχουμε αναπαντητη και ειναι κλειδωμενο το κινητο, δεν φαινετε απευθειας η αναπαντητη οταν ειναι σε αναμονη και πατησουμε ενα πληκτρο, υπαρχει τροπος να φαινετε στην εξυπνη οθονη η καπου αλλου?

Edited by dimtz

απο το κινητο κανεις κατι? το εβαλα και στις 2 επιλογες που εχει αλλα τιποτα (ρυθμισεις-συνδεσεις υπολογιστη)

edit οταν εχουμε αναπαντητη και ειναι κλειδωμενο το κινητο, δεν φαινετε απευθειας η αναπαντητη οταν ειναι σε αναμονη και πατησουμε ενα πληκτρο, υπαρχει τροπος να φαινετε στην εξυπνη οθονη η καπου αλλου?

Στο κινητό επιλέγεις στις συνδέσεις υπολογιστή το Samsung kiss.

Για την αναπάντητη δυστυχώς πρέπει να το ξεκλειδωσεις είναι η μόνη λύση.

Στο κινητό επιλέγεις στις συνδέσεις υπολογιστή το Samsung kiss.

Για την αναπάντητη δυστυχώς πρέπει να το ξεκλειδωσεις είναι η μόνη λύση.

μαλιστα, η λεπτομερεια κανει την διαφορα, 2-3 πραγματακια και θα ηταν πολυ καλο το κινητο, με την δονηση ολα καλα, απο τις ρυθμισεις κατι δεν εκανα καλα, οσο αφορα την συνδεση με το pc τελικα φταινε τα win 8 , το δοκιμασα σε win 7 και ειναι οκ, τωρα θα περιμενω ποτε θα κανουν αναβαθμισεις τα win 8, ισως να παρει και ενα χρονο :(

μαλιστα, η λεπτομερεια κανει την διαφορα, 2-3 πραγματακια και θα ηταν πολυ καλο το κινητο, με την δονηση ολα καλα, απο τις ρυθμισεις κατι δεν εκανα καλα, οσο αφορα την συνδεση με το pc τελικα φταινε τα win 8 , το δοκιμασα σε win 7 και ειναι οκ, τωρα θα περιμενω ποτε θα κανουν αναβαθμισεις τα win 8, ισως να παρει και ενα χρονο :(

Κινητό τέλειο δεν υπάρχει ούτε καν το iPhone 5 ;) τώρα το συγκεκριμένο για τα χρήματα που κοστίζει ειναι αρκετά καλο αν και βεβαίως δυο τρεις βελτιώσεις-αλλαγές στο μενού θα ήταν πολυ καλές.. Οπως πχ αυτο με την αναπάντητη, ο τρόπος αναζήτησης των επαφών και να αυξανόταν λίγο η ένταση των ήχων κλήσης.. Τώρα για τα win 8 που λες γιατι να περιμένεις; Κανε την δουλειά σου σε win 7 (αν και δεν εχει να κανεις και πολλά) και οταν και αν βγει ενημέρωση λογισμικού για το κινητό (δεν ξέρω τι να περιμένουμε σε αυτόν τον τομέα απο την Samsung) βλέπουμε... ;)

με Bluetooth Headset συνδεεται το κινητο? το δοκιμασατε?

Φυσικά και πολύ καλά μάλιστα! Εχει Bluetooth v3 !

Το μοναδικό και μεγάλο φάουλ που βρίσκω σε αυτή τη συσκευή είναι ότι όταν έχεις "κουμπωμένο" το hands free δεν χτυπάει η συσκευή απλά ακούγεται ένας χαρακτηριστικος ήχος από τα ακουστικά.... Αν δε τα έχεις στο αυτί δηλαδή απλά χάνεις τις κλήσεις.... :mad:

Μεγάλο φάουλ αυτό...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα. σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του κιν αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω? το GT-E2252 η το παλιότερο αλλά μάλλον καλύτερο όπως το είδα C3322. Εσείς ποιο μου προτείνεται?

Καλησπέρα. σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του κιν αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω? το GT-E2252 η το παλιότερο αλλά μάλλον καλύτερο όπως το είδα C3322. Εσείς ποιο μου προτείνεται?
το 3322 δείχνει καλύτερο (κάμερα, οθόνη). αλλα δεν ξερω αν το βρεις.

Αν μετράει η καμερα (1.3 vs 2 σιγά την διαφορά σε αυτό το επίπεδο) και η οθόνη (κυρίως αυτή) go for c3322, το οποίο όμως πρέπει να ειναι παραεισαγωγή (θα έχει υποστήριξη, καλά ελληνικα?)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

με Bluetooth Headset συνδεεται το κινητο? το δοκιμασατε?

Φυσικά και πολύ καλά μάλιστα! Εχει Bluetooth v3 !

σε headset bluetooth με v2.1 συνδεεται το κινητο??????

Ναι φιλε μου υποστιριζει 2.1 bluetooth.

Οταν το έχω συνδεμενο με bluetooth νομιζω χτυπα και στα 2. Τι λεει ο φιλος πριν ??

Το έχεις δοκιμασει φιλε μου και δεν σιυ χτυπα ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι φιλε μου υποστιριζει 2.1 bluetooth.

Οταν το έχω συνδεμενο με bluetooth νομιζω χτυπα και στα 2. Τι λεει ο φιλος πριν ??

Το έχεις δοκιμασει φιλε μου και δεν σιυ χτυπα ?

μαλλον ο φιλος χρησιμοποιει το handsfree, υποστηριζει 2.1 ε? αντε να το παραγγειλω σ ευχαριστω πολυ !

Εάν διερωτάσται για μένα το γράφω, hands free...

Δε ξέρω πως δουλεύει με Bluetooth αλλά υποθέτω ότι και εκεί έτσι θα είναι, δε θα περνάει δηλαδή τους ήχους στο ακουστικό του Bluetooth αλλά κάποιον και μόνο συγκεκριμένο ήχο.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν βγει νέα αναβάθμιση λογισμικού από πού μπορούμε να το μάθουμε? Και ξέρουμε ποιά έκδοση λογισμικού είναι η νεότερη?:!::!:

Αν βγει νέα αναβάθμιση λογισμικού από πού μπορούμε να το μάθουμε? Και ξέρουμε ποιά έκδοση λογισμικού είναι η νεότερη?:!::!:

Απο το kiss βλεπεις ποια έκδοση εχεις και αν υπάρχει κάποια νεώτερη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung GT-E2252 Dual Sim