Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλωσηρθες....:) :)

 

Ειναι ΟΚ τωρα .

 

 

 

Με πελατες σαν την γυναικα μου με 36 ωρες υπεραστικα στον τελευταιο λογαριασμο απορω πως αντεχει ακομα.

:( :( :(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολλες φορες αργει να σου στειλει το μηνυμα για την ενεργοποιηση.

Καλο θα ειναι να παρεις τηλεφωνο να σου δωσει τους κωδικους προσβασεις.

Εχει συμβει σε πολλους.

Να εχει ενεργοποιηθει η γραμμη αλλα η Forthnet να αργει να ενημερωσει.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!
Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμενη διαδικασια ειναι πραγματικα χαζη :p αφου ο αριθμος της καρτας και ο κατοχος δεν αλλαζουν! Αν αλλαζε ο αριθμος, λογικο μου φαινεται να ζητανε φωτοτυπια της καρτας αλλα και ΑΔΤ.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση θα μπορουσε απλα να γινεται μια επιβεβαιωση μεσω e-mail (αντε και μεσω τηλεφωνου...στην Ελλαδα ειμαστε :p ).

 

Δηλαδη μολις εκανες αλλαγη στα στοιχεια θα ερχοταν ενα mail με ενα link επιβεβαιωσης ή θα επαιρνε καποιος απο το cc ενα τηλεφωνο στο στυλ:

 

-Κυριε ταδε μολις αλλαξατε την ημερομηνια ληξης της καρτας σας;

-Ναι!

-Ααα, οκ, καλη σας μερα :p

 

Αλλα φαξ με φωτοτυπια την καρτα παλι;...πιο ευκολο να σταλει με mail (που ειναι και τσαμπα! :p)

Link to comment
Share on other sites

μόλις μίλησα με forthnet μου είπαν ότι απορίφθηκε η αίτηση από τον οτε γιατί υπάρχει ήδη ενεργοποιημένη γραμμή!!Μου είπαν να πάρω τον οτε να δω τι παίζει.. Μα καλά πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό ρε παιδία..Ρώτησα τον προηγουμενο ιδιοκτήτη αν είχε adsl και μου είπε καμία σχέση.. Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι δυνατόν με την μεταφορά του αριθμού ο οτε να μετάφερε και την γραμμή adsl?Αυτο όμως είναι θέμα της vivodi νομίζω αφού άλλωστε χρεώνουν γιαυτό και ούτως η άλλως δεν το έχω ζητήσει.. :wacko: :wacko:
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...
Link to comment
Share on other sites

Απ οσο ξερω οταν κανεις μεταφορα γραμμης μεταφερεται και η DSL γραμμη.

Τωρα πρεπει να μιλισεις με τον ΟΤΕ να βγαλεις ακρη.Αν και λιγο δυσκολα να συνενοηθεις με αυτους.

Μην το αφησεις παντως.

Ψαξτο για να μην σου ερθει κανας περιεργος λογαριασμος και πληρωνεις αδικα.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!
Link to comment
Share on other sites

Απο αυριο μεθαυριο θα παρεχεται κανονικα, και δωρεαν (τουλαχιστον σε πιλοτικο σταδιο) ;) :cool:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

Μίλησα με οτε και μου είπαν οτι όντως έχει μεταφερθεί και η γραμμή adsl..To πιθανότερο είναι να με έχει χρεώσει και η βιβο για αυτο? Τι με συμφέρει να κάνω , να κρατήσω την βιβο αλλο 1,5 μήνα που απομένει έχοντας την αίτηση στην forthnet σε εκρεμότητα και να το κάνω μετά? Η αιτηση που έκανα στην φορθνετ ήταν για 512 ,μετά από 1,5 μηνα απο τώρα θα μου δώσουν αναβαθμισμένη 1024?
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...
Link to comment
Share on other sites

Τελικά πήρα την βιβο , δεν είχαν ιδεα πως έγινε η μεταφορα ουτε ποιος την έκανε.Τους λέω με ενδιαφέρει να μάθω αν με έχετε χρεώσει , μου λένε όχι και οτι αφου δουλευει η γραμμη και οι κωδικοι δεν θα με χρεωσουν απλα να τους στειλω ενα φαξ με την νεα διευθυνση..(λέτε να μου στειλουν κανενα λογαριασμό μετα??:wacko: :wacko: )

Έτσι και εγω τους ειπα οκ τοτε αφου δεν υπαρχει χρεωση θα κρατησω την γραμμη αλλον 1,5 μηνα που απομενει και μετα διακοψτε την .

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορει να μεινει σε εκρεμοτητα η αιτηση στην φορθνετ αλλον 1,5 μηνα και μετα οταν θα με συνδεσουν αν θα με συνδεσουν σε αναβαθμισμενη γραμμη 1024 η στην 512 για την οποια είχε γινει η αιτηση?

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...
Link to comment
Share on other sites

υπομονη φιλε μου και εγω δεν ειχα internet μια εβδομαδα μεχρι που πηρα τον προισταμενο και ολα ο.κ. Οταν πουληθει θα βρουμε την υγεια μας

 

φιλικα

Link to comment
Share on other sites

πριν μια εβδομαδα παιρνω τηλ. και μου λενε τις επομενες μερες θα μου την αποδεσμευσουν τη γραμμη παιρνω σημερα και μου λενε οτι δεν ειναι αρμοδιοτητα τουσ να αποδεσμευσουν την γραμμη,και θα αποδεσμευτει μονο αν παρβ οτενετ(ακουστε ρε παιδια!!!!!!),αν κοψω το τηλεφωνο θα μου αποδεσμευτει η γραμμη?????παρακαλω μια βοηθεια...:worry: :worry: :worry: :worry:
Link to comment
Share on other sites

Έχω το speedtouch 530 από κάποια παλιά συνδρομή που είχα Conn-X.

Μόλις αποκτήσω καθαρή γραμμή (φύγω από το καταραμένο PCM) θα κάνω αμέσως αίτηση για απόκτηση γραμμής ADSL 1024 το οποίο λογικά θα γίνει προσεχώς (αν δεν έχει ήδη γίνει) 2048.

 

Το ερώτημα είναι το εξής:

 

Μπορώ για αυτές τις ταχύτητες να χρησιμοποιήσω το ίδιο modem?

Ή θα πρέπει να πάρω άλλο;

Ρωτάω μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος για όσο διάστημα δούλευα με το παλιό modem.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Ποια η χρησιμοτητα τους ομως αν χρειαζεται να κανεις ολοκληρη κληση για να τα στειλεις; Ασε που ο αλλος θα σηκωσει το τηλεφωνο πριν προλαβεις να γραψεις 1-2 λεξεις ;)

 

Κι αν δεν το σηκώσει γιατί λείπει?

Απλά του αφήνεις ένα Post it.

Link to comment
Share on other sites

Γεια! Η ερώτηση είναι απλή. Έχει βάλει κανείς USB VoIP Phone με το Skype στο Linux. Αν ναι πια διανομή Linux και με πιο USB Phone.

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

Link to comment
Share on other sites

eimai athina kai exo ip kozanis.. pos ginetE??:lol:

 

(ppp93-51dynamic.kozani.acn.gr) :confused: :confused: :blink: :blink: :worry:

 

Same here too,μέχρι Θεσσαλονίκη έχω δει,Καλαμάτα κλπ.,φαίνεται πειραματίζονται με rerouting,dslams κλπ.,πάντως μην ανυσηχείς όλα καλά,δεν είσαι ο μόνος:) ;)

Link to comment
Share on other sites

παιδια τη διαδικασία της εκτροπής την ξέρετε;όταν πατάω αστερ61αστερ. αριθμό τηλεφώνου εκτροπης ,διεση, ολα αυτα γίνονται με σηκωμένο το ακουστικό, ή κατεβασμένο, χρειάζεται να κάνω αίτηση τι πρέπει να κάνω
Link to comment
Share on other sites

Αφού θα έχεις ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να κάνεις εκτροπή (με κλήση στο 134), θα μπορείς να κάνεις εκτροπή με τον τρόπο που έγραψες με σηκωμένο το ακουστικό. Όταν το ακουστικό είναι στη θέση του δεν μεταδίδεις τίποτα πατώντας τα κουμπιά...
Link to comment
Share on other sites

Μιας και μιλάτε εδώ για τηλεφωνικά κέντρα ας πω και εγώ το πρόβλημά μου. Στο σπίτι στην Ηγουμενίτσα έχω μια γραμμή isdn με δύο νούμερα (το βασικό και ένα msn) . Το fax που έχουμε στην Αθήνα θα το πάρω εγώ και εδώ θα αγοράσουν καινούργιο. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: για το fax θέλω να χτυπάει το msn. Θα μπορούσα να το συνδέσω σε μια αναλογική θύρα του netmod και να χτυπάει μόνο αυτό. Έτσι όμως θα έχω πρόβλημα και με τις υπόλοιπες συσκευές που είναι στην δεύτερη αναλογική θύρα γιατί θα βγαίνει το fax αν δεν το σηκώσω αμέσως. Ψάχνω λοιπόν για ένα μικρό κέντρο με 3 εσωτερικά το πολύ το οποίο να κάνει τα εξής: στα 2 εσωτερικά να ορίσω για εισερχόμενες κλήσεις το κύριο νούμερο και στο 1 από τα δύο για εξερχόμενες το msn (γιατί σε αυτό έχω προεπιλογή altec με 0,098 ευρώ/κλήση) . Στο τρίτο εσωτερικό να ορίσω για εισερχόμενες μόνο το msn, ώστε εκεί να έχω ΜΟΝΟ το fax και να μην μπερδεύω τις άλλες συσκευές. Γνωρίζω την ύπαρξη του κέντρου Tiptel 31 Home (που το πουλάει ο ΟΤΕ) αλλά το είχα αγοράσει, κάηκε 2 φορές χωρίς να το αγγίξω και για αυτό συν την απαράδεκτη αντιπροσωπεία δεν ασχολούμαι ξανά με την συγκεκριμένη εταιρία. Ψάχνω κάτι φθηνό και αξιόπιστο. Εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα και ας είναι μεταχειρισμένο, αρκεί φυσικά να είναι σε καλή κατάσταση. Αν γνωρίζετε κάποιο κέντρο το οποίο να καλύπτει τις μικρές μου απαιτήσεις, ενημερώστε με λέγοντάς μου το μοντέλο και που μπορώ να απευθυνθώ για περισσότερες πληροφορίες. Δυστυχώς το πάρα πολύ καλό www.isdnshop.gr (για όσους το θυμούνται) έχει κλείσει...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...