jim_kal Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 re paidia na rotiso kati thelo ti einai to kafao tou ote ???? giati vlepo i 384 sindesi pou exo me to otenet on dsl kit na sindeetai me 393.2 kbit/ δευτ. kai eno otan pao na katevaso kapoia tragoudia vlepo na katevazei me 587 b/s kai 4.85 kib/s diladi pio xalia kai apo pstn kai isdn antistoixa pou eixa sto parelthon i kserei kaneis ti mporei na simbainei???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Είναι η ημέρα που θα σου ενεργοποιηθεί η γραμμή, συνήθως μετά απο 10-12 εργάσιμες (μπορεί και λίγο νωρίτερα/αργότερα). (Κάποιοι άλλοι βέβαια λένε οτι είναι η μέρα που στέλνεις την αίτηση) Όπως και να έχει πάντως, αν το πάρεις μέχρι τις 12-13 του μήνα είσαι καλύμενος και στις 2 περιπτώσεις... http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekevara Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Θα σας περιγράψω κάτι που πληροφορήθηκα πριν από λίγο. Στο site my phone,στο my forum με θέμα Σταθερή τηλεφωνία Παρακολουθείτε αυτήν τη συζήτηση "Telepassport, Πληροφοριες για «συνεργασια»; " έγινε κάτι πρωτοφανές κατά την άποψη μου.Ο moderator και ο administrator του site κλείδωσαν το θέμα.Ενα θέμα που τις τελευταίες μέρες είχε φοβερά ανοδική αναγνωσιμότητα,εύλογους και εύστοχους διαλόγους και σωστή πληροφόρηση σε σημείο που νόμιζα ότι γινόταν ρεπορτάζ.Κλείδωσαν το θέμα με μια δικαιολογία που μάλλον φαίνεται ύποπτη και εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια.Δε φτάνει μόνο αυτό αλλά και σε ενα από τα παιδιά που έγραφαν,τον amasuthalo, του εκοψαν και το δικαίωμα να δημιουργήσει νεο θέμα φοβούμενοι μήπως και το αναφέρει στο ίδιο τους το site.Πληροφορήθηκα και τον πιστεύω οτι τους έστειλε ενα μήνυμα όπου με επιχειρήματα τους εξηγούσε πως είναι λάθος η φίμωση του λόγου.Περιμένω τα σχόλιά σας.Αν και έχω την υποψία ότι θα σας κάνουν .... αυτό :X ......:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amasuthalos Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Θα σας περιγράψω κάτι που πληροφορήθηκα πριν από λίγο. Στο site my phone,στο my forum με θέμα Σταθερή τηλεφωνία Παρακολουθείτε αυτήν τη συζήτηση "Telepassport, Πληροφοριες για «συνεργασια»; " έγινε κάτι πρωτοφανές κατά την άποψη μου.Ο moderator και ο administrator του site κλείδωσαν το θέμα.Ενα θέμα που τις τελευταίες μέρες είχε φοβερά ανοδική αναγνωσιμότητα,εύλογους και εύστοχους διαλόγους και σωστή πληροφόρηση σε σημείο που νόμιζα ότι γινόταν ρεπορτάζ.Κλείδωσαν το θέμα με μια δικαιολογία που μάλλον φαίνεται ύποπτη και εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια.Δε φτάνει μόνο αυτό αλλά και σε ενα από τα παιδιά που έγραφαν,τον amasuthalo, του εκοψαν και το δικαίωμα να δημιουργήσει νεο θέμα φοβούμενοι μήπως και το αναφέρει στο ίδιο τους το site.Πληροφορήθηκα και τον πιστεύω οτι τους έστειλε ενα μήνυμα όπου με επιχειρήματα τους εξηγούσε πως είναι λάθος η φίμωση του λόγου.Περιμένω τα σχόλιά σας.Αν και έχω την υποψία ότι θα σας κάνουν .... αυτό :X ......:lol: Πραγματικα περιμενα μια πιο ωριμη αντιμετωπιση των πραγματων.Η ελευθερια του λογου ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα που υπαρχουν στη ζωη.Χωρις αυτην μπορειτε να σκεφτειτε που θα ειμασταν σημερα?Περιμενα επισης μια πιο εμπειρη αντιμετωπιση στη κριση του moderator o οποιος κρινει κατι χωρις να το γνωριζει.Για σκεψου λιγο μιας και εχεις electric eye υπαρχει κατι σημερα σε οποιαδηποτε μορφη κοινωνικης δραστηριοτητας χωρις αυτο που εσυ ονομαζεις ειρωνικα ''πυραμιδα''.Ακομα και εσυ μεσα σ'ενα τετοιο συστημα λειτουργεις.Το πιο σημαντικο ομως ειναι να μπορεις να αποδεχεσαι τον αντιλογο και να μην αντιδρας σπασμωδικα κανοντας κατι που προσβαλλει εσενα και τι site που σου εδωσε αυτη τη δυνατοτητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liondani Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Θα σας περιγράψω κάτι που πληροφορήθηκα πριν από λίγο. Στο site my phone,στο my forum με θέμα Σταθερή τηλεφωνία Παρακολουθείτε αυτήν τη συζήτηση "Telepassport, Πληροφοριες για «συνεργασια»; " έγινε κάτι πρωτοφανές κατά την άποψη μου.Ο moderator και ο administrator του site κλείδωσαν το θέμα.Ενα θέμα που τις τελευταίες μέρες είχε φοβερά ανοδική αναγνωσιμότητα,εύλογους και εύστοχους διαλόγους και σωστή πληροφόρηση σε σημείο που νόμιζα ότι γινόταν ρεπορτάζ.Κλείδωσαν το θέμα με μια δικαιολογία που μάλλον φαίνεται ύποπτη και εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια.Δε φτάνει μόνο αυτό αλλά και σε ενα από τα παιδιά που έγραφαν,τον amasuthalo, του εκοψαν και το δικαίωμα να δημιουργήσει νεο θέμα φοβούμενοι μήπως και το αναφέρει στο ίδιο τους το site.Πληροφορήθηκα και τον πιστεύω οτι τους έστειλε ενα μήνυμα όπου με επιχειρήματα τους εξηγούσε πως είναι λάθος η φίμωση του λόγου.Περιμένω τα σχόλιά σας.Αν και έχω την υποψία ότι θα σας κάνουν .... αυτό :X ......:lol: Δυστηχώς επιβεβαιώνω και εγώ το γεγονός και μάλιστα έστειλα ενα PM στον electric eye κάνοντας του γνωστή την δυσαρέσκειά μου για την συνολική αντιμετώπισή τους. Για να είμαι ειλικρινείς θεώρουσα ότι στο myphone μπορεί κανείς να εκφραστει ελεύθερα ... μάλλον είμαι πολύ ρομαντικός... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Εγώ σου προτείνω Forthnet. Έχει μερικά προβλήματα στη βόρεια Ελλάδα κυρίως (απ' ότι διαβάζω, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα), αλλά πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα διορθωθούν... Γενικά πιστεύω ότι η Forthnet είναι πιο αξιόπιστη εταιρεία από την Tellas. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ειλικρινά αγαπητέ tsekevara (ή αλλιώς liondani) μας περνάς για ηλίθιους; Πας και φτιάχνεις νέο account (κάτι το οποίο ούτως ή άλλως απαγορεύεται) για να αβαντάρεις το PM που μου έστειλες; Για να τελειώνουμε: Η ιστορία με τα MLMs έκλεισε οριστικά για το myphone. Παρόμοιο θέμα δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό εδώ, για τους λόγους που εξήγησα εγώ και ο MsK στο κλειδωμένο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 FORTHNET με χιλια παρα ΤΕΛΛΑΣ ! εδω και πολλα χρονια ειναι πολλη αξιοπιστη εταιρια η forthnet τωρα επειδη εχουν καποιοι προβλημα (το οποιο πιστευω οφηλετε στον οτε) δενν θα βγαλουμε το ονομα την εταιριας. και εγω κατοχος in a box PLUS ειμαι χωρις να μου κανει αποσυνδεσης και με ταχυτητα περιπου 35-42! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 FORTHNET με χιλια παρα ΤΕΛΛΑΣ ! εδω και πολλα χρονια ειναι πολλη αξιοπιστη εταιρια η forthnet τωρα επειδη εχουν καποιοι προβλημα (το οποιο πιστευω οφηλετε στον οτε) δενν θα βγαλουμε το ονομα την εταιριας. και εγω κατοχος in a box PLUS ειμαι χωρις να μου κανει αποσυνδεσης και με ταχυτητα περιπου 35-42! Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ. Εγώ είχα πρόβλημα με τη Forthnet για 2 μέρες (ταχύτητες 200kbps με 1024 σύνδεση). Επειδή είχα και HOL συγχρόνως, τη δοκίμασα και "δούλευε" κανονικά. Πήρα όμως ένα τηλ στη Forthnet, τους είπα για το πρόβλημα και την επόμενη μέρα διορθώθηκε. Απ' ότι έχω διαβάσει, τα προβλήματα της Forthnet οφείλονται σε αναβάθμιση. @peiraiotakos: Γιατί δεν παίρνεις ένα Demo από τη Forthnet να δεις αν έχεις προβλήματα; Αν δεν έχεις καλύτερα να την προτιμήσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Εκτός απο τους τιμοκαταλόγους της forthnet και τους αγαπημένους προορισμούς, ΜΑΖΙ περιλαμβάνεται και το πακετο κλιμακωτου δωρεάν χρόνου ομιλίας. ;) Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. February 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 πήρα το ondsl kit της οτενετ θέλω να ρωτήσω το εξής.....να κάνω 12μηνο για να έχω από την εκάστοτε τιμή -50% ή να πάρω μόνο τους 4μήνες για να εκμεταλλευτώ προσφορές και δώρα μετά το 4μηνο?????? ο λόγος που δεν είμαι υποχρεωμένος να πάω στο 12μηνο είναι διότι δεν πήρα κάποιο δώρο που να με δεσμεύει! Τετάρτη λογικά θα με πάρουν από οτενετ! βοήθεια βρε παιδιά!....ακούω γνώμες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 πήρα το ondsl kit της οτενετ θέλω να ρωτήσω το εξής.....να κάνω 12μηνο για να έχω από την εκάστοτε τιμή -50% ή να πάρω μόνο τους 4μήνες για να εκμεταλλευτώ προσφορές και δώρα μετά το 4μηνο?????? nomizw oti i prosfora allakse kai einai 50 me tin twrini timi.diladi tha plirwneis 21 evra kai den tha peftei i timi!partous til kai rwta tous kai meta pes mas ti tha sou poun! http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 i forthnet exei para pola provlimata taxititas idietera stin voria ellada pou i katastasi den pezete(oxi oti stin notia paei kalitera)\ des episis kai edw http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=22 http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 εδω και πολλα χρονια ειναι πολλη αξιοπιστη εταιρια η forthnet τωρα επειδη εχουν καποιοι προβλημα (το οποιο πιστευω οφηλετε στον οτε) δενν θα βγαλουμε το ονομα την εταιριας. Το πρόβλημα δεν οφείλεται στον ΟΤΕ και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι άλλοι ISPs δουλεύουν στην μέγιστη ταχύτητα, στις ίδιες τηλεφωνικές γραμμές στις οποίες η Φορθνετ έρπει. Η ίδια η Forthnet, μετά από έναν μήνα κοροιδίας, έχει αρχίσει πλέον να παραδέχεται ότι είναι θέμα της ίδιας, άρα.. μην γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως.. Αν το πρόβλημα είναι "κάποιων" (φαντάζομαι εννοείς "λίγων") μπορείς να το δεις από τα forum και τις δημοσκοπήσεις του ADSLgr, όπου πάνω από το 70% όσων απάντησαν (σε δημοσκόπηση της πρώτης σελίδας) δήλωσαν σοβαρότατα προβλήματα με τις συνδέσεις τους στην Forthnet. Aν η Forthnet είναι σοβαρή εταιρεία μπορούμε να το διαπιστώσουμε από τις αντιδράσεις της εδώ και ένα μήνα που χρονίζει το πρόβλημα. Επί βδομάδες αρνούνταν την ύπαρξή του, μετά έριχνε παραπλανητικά τις ευθύνες στον ΟΤΕ, αργότερα υποσχέθηκε γελοιωδώς ότι μια αναβάθμιση... γραμμών εσωτερικού (!) θα έλυνε το πρόβλημα, ύστερα διαβεβαίωσε ότι η αναβάθμιση έλυσε το πρόβλημα αλλά απλώς πρέπει να περιμένουμε να.. "ξεμπουκώσουν οι γραμμές", λες και μιλάμε για αποχέτευση ομβρίων υδάτων που βούλωσε! "Επειδή εγώ δεν εχώ πρόβλημα αυτή την στιγμή, ενοχλούμαι όταν η πλειοψηφία που έχει άλυτα προβλήματα κατακρίνει την εταιρεία". ..χωρίς σχόλια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 "Επειδή εγώ δεν εχώ πρόβλημα αυτή την στιγμή, ενοχλούμαι όταν η πλειοψηφία που έχει άλυτα προβλήματα κατακρίνει την εταιρεία". ..χωρίς σχόλια.. Μα δεν είπε κανείς ότι ενοχλείται που κατακρίνουν την εταιρεία... Το αντίθετο μάλιστα! Καλά κάνουν και κατακρίνουν τη Forthnet και κάθε Forthnet, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα... Το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι αυτοί τώρα (και χειρότερο) είχα το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο με τη Vivodi. Η διαφορά είναι ότι οι κύριοι της Vivodi προσπαθούσαν να με κοροϊδέψουν, με βάλαν και τους έστειλα speedtests για να δουν ότι δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ, επειδή απλά ζήτησα διακοπή μετά από 1 μήνα χρήσης. Μου έλεγαν ότι σε 2 μέρες θα φτιάξει. Έστειλα φαξ για τη διακοπή και όχι απλά δεν διακόψαν αμέσως αλλά μου έστελναν λογαριασμούς μέχρι το Δεκέμβριο, ενώ εγώ νόμιζα ότι είναι κομμένη η σύνδεση (όπως θα έπρεπε). Το λέω αυτό για να δείξω τη διαφορά της εταιρείας που κοροϊδεύει και της σοβαρής εταιρείας. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου δεν προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν, αντιθέτως διόρθωσαν το πρόβλημα αμέσως. Το πρόβλημα που είχε η Vivodi (απ' ότι κατάλαβα) ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό της Forhtnet, και νομίζω ότι όλοι οι ISP θα μπορούσαν να έχουν τέτοιο πρόβλημα. Το θέμα είναι πως το χειρίζεται ο κάθε ISP. Αν στην περίπτωσή σου (ή όλων των άλλων) προσπάθησε η Forthnet να σας κοροϊδέψει, τότε καλά κάνετε και κράζετε. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι μακροπρόθεσμα (για 6 μήνες που λέει), είναι καλύτερη η Forthnet από την Tellas. Και το λέω γιατί (αθροιστικά) έχω 4net 1 χρόνο και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν αυτές οι 2 μέρες που γράφω παραπάνω. ;) Ας πάρει ένα demo και ας βγάλει συμπεράσματα λοιπόν(όσα μπορεί σε 3 μέρες). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 sto paketo afto einai ola plhrrwmena? ti plhrwnoume telika to mhna?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Γιατί δεν ρωτάς καλύτερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84242 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Mipws exei kaneis to Modem-Router tis Planet ADW-4300 ? Einai eukolo na mou pei tis rithmiseis? Exw DSL 384 Otenet over ISDN! Thanx! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodco Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Καλημέρα είμαι χρήστης PSTN Internet με 56 Κ και αποφάσησα λίγο αργά μπορώ να πω ,να περάσω σε Dsl χρήση . Τι συμφέρει καλύτερα αυτήν την περίοδο; Θα ήθελα την βοήθειά σας. Φιλικά Κώστας Πάτρα ---rodco--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Εϊχα κάνει αίτηση αναβάθμισης ταχύτητας ADSL από 384 σε 512 την Παρασκευή. Σήμερα το USR9106 μου έχασε το συγχρονισμό του. Όταν επανήλθε ο συγχρονισμός, είδα ότι είχε συγχρονήσει στα 512...όμως δεν έπαιρνε IP (και το wan ip led ήταν κόκκινο...). Από τις 12 που έγινε το παραπάνω μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα...το έχω ταράξει στα restart μπας και δω φως αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Εν τω μεταξύ πήρα τηλέφωνο το adsl helpdesk (1242) όπου μου ανέφεραν ότι η αίτηση αλλαγής ταχύτητας δεν έχει διεκπεραιωθεί ακόμα... Έχει κανείς καμία ιδέα; Δεν αντέχω άλλο χωρίς νετ, είμαι εξαρτημένος :Ρ btw το adslgr.com είναι down; Είμαι μέσα με 56άρα panafonet τώρα και δεν μπορώ να μπω... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 btw το adslgr.com είναι down; Είμαι μέσα με 56άρα panafonet τώρα και δεν μπορώ να μπω... Μια χαρά λειτουργεί το adslgr.Ξαναπροσπάθησε να μπεις.:) Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Me otenet@otenet.gr kai pass otenet den pairneis IP? An den pairneis thl sto 121 tou ote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 otenet@otenet.gr pass otenet, τί άλλες ρυθμίσεις να βάλω στο USR βρε Bayern? VPI/VCI? PPoE, PPPoA; http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 8/35 pppoa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ευχαριστώ sakles. Το δοκιμάσα αλλά ούτε πάλι παίρνει ΙΡ το router...Πήρα τηλέφωνο το 121 και δήλωσα βλάβη. Μου είπαν ότι θα δουν μήπως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης, και θα επικοινωνήσουν έπειτα μαζί μου... Άντε να δούμε, γιατί έχει αρχίσει και με πιάνει το στερητικό μου :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts