andrikosBO Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Σήμερα επικοινώνησα με το 134 για να μετατρέψω την γραμμή μου από ISDN σε απλή. Μίλησα με κάποιον υπεύθυνο και μου είπε πως αυτό δεν είναι δυνατόν χωρίς να αλλάξω DSL Modem και πως έπρεπε να το ζητήσω από πριν (πράγμα που είχα κάνει αλλά μου είχαν πει πως για να περαστεί DSL πρέπει να υπάρχει ISDN -γεγονός αναληθες-). Ισχύει όντως αυτό ; Δηλαδή όσο έχω αυτό το μόντεμ κολάω με την ISDN ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Ο συνεχόμενος τόνος στις ISDN σημαίνει ότι η εντολή έγινε δεκτή :) Επομένως λειτουργεί η προώθηση Akrivws to idio symvainei k me tin anamoni klisis. Dineis #43#, soy kanei ton sinexomeno ixo, alla fysika i entoli den exei ginei dekti . . . :!: Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Οποιος θελει ενα παρα πολυ καλο προγραμματακι για να μετραει το bandwidth του ας περασει μια απο εδω http://www.bandwidthmonitorpro.com/ Πολυ μικρο, ελαφρυ και πληρως customisable..... Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Πολύ καλό ;) Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andrikosBO Ισχύει όντως αυτό ; Δηλαδή όσο έχω αυτό το μόντεμ κολάω με την ISDN ; Άλλο modem θα σου παρείχε ο ΟΤΕ αν είχες PSTN και άλλο modem τώρα που έχεις ISDN. Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Reignman Αλλάζοντας κανάλι για να ρίξω μια ματιά στην αγαπητή μας Τατιάνα Στεφανίδου :o "τράκαρα" με το διαφημιστικό της εν λόγω εταιρίας. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι τα 100 δωρεάν λεπτά ομιλίας που προσφέρει μάλλον σε αστικά (απρόσεκτος ναι το ξέρω :p ). Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; :worry: Πηγαινε καλυτερα στο Ξέρει κανείς τη "Web Communications" ??? aggia 12 :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=8060 Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 telika ola ok :))) ke ta kana ola monos mu parakseui etisi deyetra mesimeri dsl:)) opote please lock this thread! i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_GR Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN Αυριο πρωί "at-last" έρχονται οι ΟΤΕτζήδες για την πολυπόθητη εγκατάσταση. Επειδή είδη εχω ετοιμάσει την καλωδίωση κλπ εχω μερικές ερωτήσεις για να μην με πιάσει αδιάβαστo ο Mr. ΟΤΕμαν! Η πόρτα του ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN που δεχεται το καλώδιο απο το διαχωριστή PSTN τι βίσμα έχει RJ11? Το RJ11 είναι με 4 χαλκο-παπαριζατέρ εκ των οποίων μόνο τα δύο μεσαία χρησιμοποιούνται? Αρα θέλεις μονόζευγο καλώδιο απο splitter σε adsl modem? Επισης το ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN είναι μόνο ethernet. Εχω τρείς υπολογιστές σε δίκτυο με switch 100αρι. Που θα πάει το ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN? Θα πάει στο switch λογικά, γιατί αν πάει στην ethernet καρτα του βασικού υπολογιστή τότε αυτός δεν θα μπορεί να πατήσει πάνω στο switch. Αν μπεί πάνω στο switch πώς του επιλέγουμε όποιες ρυθμίσεις? Συγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά απο κάπου ξεκινάμε όλοι!!! Dream_GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dream_GR Η πόρτα του ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN που δεχεται το καλώδιο απο το διαχωριστή PSTN τι βίσμα έχει RJ11? ναι :) Αρχικό Μήνυμα από τον dream_GR Το RJ11 είναι με 4 χαλκο-παπαριζατέρ εκ των οποίων μόνο τα δύο μεσαία χρησιμοποιούνται? Αρα θέλεις μονόζευγο καλώδιο απο splitter σε adsl modem? σωστα :) Αρχικό Μήνυμα από τον dream_GR Επισης το ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN είναι μόνο ethernet. Εχω τρείς υπολογιστές σε δίκτυο με switch 100αρι. Που θα πάει το ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN? Θα πάει στο switch λογικά, γιατί αν πάει στην ethernet καρτα του βασικού υπολογιστή τότε αυτός δεν θα μπορεί να πατήσει πάνω στο switch. Αν μπεί πάνω στο switch πώς του επιλέγουμε όποιες ρυθμίσεις? θα μπει στο switch και με XP θα κανεις ενα dialup connection και θα ενεγοποιησεις το internet connection sharing , τα αλλα δυο τοτε θα βλεπουν απο το κεντρικο pc το Internet ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_GR Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Ωραίος ο hunter!!! Thanks φίλε μου. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις τουλαχιστον σημερα θα κοιμηθώ όμορφα περιμένωντας τους μεσσίες ΟΤΕmen να με εξετάσουν αυριο!!!! Δουλεύω σε όλα τα PC Windows XP Pro, οποτε και το θέμα δικτυωσης χρήσης και sharing του siemens μοντεμ θα είναι όσο απλή είναι η χρήση διακτυακού εκτυπωτή? Ευχαριστώ και πάλι dream_GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Δεν γνωριζω τετοια στοιχεια.. απλα σου λεω οτι εγω μπαινω ιντερνετ με teledome συνδρομη για isp μεσω ΟΤΕisdn και μεχρι στιγμης κανενα παραπονο! Εχουν και καλο technical support..οταν τους ζητησα ηταν εκει για να με βοηθησουν! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foukou Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddemo Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Έτρεξα να πάρω σύνδεση ISDN από την Forthnet μιας και είχε 40% έκπτωση μέχρι τέλος Νοέμβρη. Για modem δεν χρησιμοποιώ το Netmod (μιας και άκουσα πολλά παράπονα από φίλους) αλλά το AVM Fritz! PCI. Το PC μου είναι Linux και ενώ όλα είναι σωστά ρυθμισμένα, έχω το εξής πρόβλημα (δεν έχω Windows για να δώ τι γίνεται από εκεί): μπορώ να μπώ στο Internet μέχρι τις 23:00 με 23:15. Αν προσπαθήσω να μπώ αργότερα, το modem απαντάει πως ο προορισμός είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας !?!?!?! :wacko: Και δεν ξέρω αν είναι δικό μου πρόβλημα ή αν είναι ο συνδιασμός Forthnet και ΟΤΕ. Ρωτάω εδώ, γιατί αν πώ όλα αυτά στη Forthnet θα μου πουν πως φταίω εγώ. Έψαξα στο Internet και έμαθα πως το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές ή modem στον ISP. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα στο συνδιασμό Καλλιθέα-ISDN-Forthnet; Σημείωση: Έχω αλλάξει password, οπότε θεωρητικά δεν το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος. ddemo The best way to have a driver for a device, is to turn an owner into a programmer, or a programmer into an owner! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Δοκίμασε να μπεις με τον ίδιο κωδικό με modem 56K. Αν έχουν διαθέσιμες γραμμές σε 56άρια θα μπεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddemo Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Τελικά μάλλον έχω προβληματικό NetMod. Αν αφαιρέσω το U-Line (την δυσύρματη γραμμή του ΟΤΕ που συνδέεται στο NetMod) και την ξαναβάλω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ξεκινάει μετά τις 12:00 το βράδυ :wacko: !!! Ας σημειωθεί πως έχω ένα από τα καινούρια Netmod. Μην με ρωτήσετε Firmware γιατί ούτε που το έχω συνδέσει ποτέ με το PC. Ευχαριστώ πάντως. ddemo The best way to have a driver for a device, is to turn an owner into a programmer, or a programmer into an owner! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Σε γραμμη ISDN πως μπορω να βγαλω τον τηλεφωνητη του ΟΤΕ? Χωρις την εγκριση μου, μου εχουν βαλει τηλεφωνητη. http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 στις απλές γραμμές είναι #62# νομίζω και στις isdn το ίδιο είναι... [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Ακυρώσεις εκτροπών στον τηλεφωνητή: #62# για την έμμεση (μετά από 3-4 κουδουνίσματα) εκτροπή #68# για περίπτωση κατειλημμένης γραμμής #27# για περίπτωση άμεσης (όλων των κλήσεων) εκτροπής Αλήθεια γιατί θες να τον βγάλεις; Επειδή είναι μικρός ο χρόνος που σου δίνει για να απαντήσεις, ή για κάποιο άλλο λόγο; Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αφού εγκατέστησα κανονικά το modem, απο τα 4 λαμπάκια του ήταν αναμένα μόνο το πρώτο κ το τελευταίο. το λαμπάκι για τον συγχρονισμό της γραμμής άναψε 3 μέρες μετά. Παρόλα αυτά το άλλο λαμπάκι το ΑΤΜ είναι ακόμα σβηστό. Αυτό σημαίνει οτι μπορω να συνδεθώ στο ίντερνετ ή έχει να κάνει κάτι με τον ΟΤΕ της περιοχής μου κ πρέπει να περιμένω ακόμα 3-4 μέρες? Ρωτάω γιατι μου βγάζει 678 (ο υπολογιστής που καλείτε δεν απαντά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Proton oti den goystaro na xreonomai otan tha perno til ston OTE gia na akoyo ta msg, kata deyteron den me rotisan kai to balane kai kata triton ean den me broyn sto spiti protimo na me paroyn sto kinito. http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Δεν ξέρω αν σ'ενδιαφέρει και το παρακάτω: Η TELEDOME είναι μεταξύ των 2 υποψηφίων αγοραστών της IntraConnect. Η άλλη είναι η HOL . Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ 128 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΤΜΟD. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ(ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΛΗΣΗΣ). ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αν το SYNC είναι αναμμένο τότε μπορείς να συνδεθείς. Με ποιά εταιρία έχεις κάνει σύνδεση; Αν έχεις κάνει κανονικά την διαδικασία για δημιουργία νέας σύνδεσης από τον πίνακα ελέγχου, τότε δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Σβήσε την σύνδεση που έχεις φτιάξει και δημιούργησε μια νέα. Λογικά θα δουλέψει μετά από αυτό. Αν δεν γίνει πάλι κάτι: Κάνε ένα update στους drivers της κάρτας δικτύου που έχεις και αν συνεχίζει πάλι το πρόβλημα, τότε πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο (όχι τον ΟΤΕ - εκτός και αν έχεις εκεί συνδρομή), γιατί υπάρχει η περίπτωση να μην γίνεται η σύνδεση από δικό τους σφάλμα. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Αν το SYNC είναι αναμμένο τότε μπορείς να συνδεθείς. Με ποιά εταιρία έχεις κάνει σύνδεση; Αν έχεις κάνει κανονικά την διαδικασία για δημιουργία νέας σύνδεσης από τον πίνακα ελέγχου, τότε δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Σβήσε την σύνδεση που έχεις φτιάξει και δημιούργησε μια νέα. Λογικά θα δουλέψει μετά από αυτό. Αν δεν γίνει πάλι κάτι: Κάνε ένα update στους drivers της κάρτας δικτύου που έχεις και αν συνεχίζει πάλι το πρόβλημα, τότε πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο (όχι τον ΟΤΕ - εκτός και αν έχεις εκεί συνδρομή), γιατί υπάρχει η περίπτωση να μην γίνεται η σύνδεση από δικό τους σφάλμα. Σιγουρα? Γιατι έχω δοκιμάσει με 2 εταιρείες (ΗΟL, Forthnet) και μου βγάζει 678. Ο υπολογιστής που καλώ δεν απαντά!!! Αλλα ρωτώντας κάποιους τεχνικούς μου απάντησαν οτι το SYNC συγχρονίζει τη γραμμή μεν, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ... Θα πρέπει να μου ανάψουν κ το ΑΤΜ!!! Τι να πω.... θα συνεχίσω να ρωτάω πάντος!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts