Jump to content

[S II] Τι modem έχει η συσκευή σας

STELSTEL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με δοκιμή χτες του XXLS6, παρατήρησα πολύ μικρότερη κατανάλωση σε standby mode, σχεδόν 1% κάθε 4 ώρες, εκεί που είχα περίπου 1% κάθε 1 ώρα με άλλα radios...Ωστόσο βλέπω επίσης πολύ συχνά το σήμα να πέφτει στις 3 γραμμές (-93 ή -95 db συνήθως) ειδικά όταν κρατάω τη συσκευή στο χέρι μου, κάτι που δε νομίζω να συνέβαινε πριν. Εν πάση περιπτώσει, συνεχίζω τις δοκιμές και βλέπουμε. Τώρα έβαλα XXLS9. Ταχύτητες με H+ cosmote 6 Mbps down και 3,5 Mbps up πριν λίγο.

Samsung Galaxy GT-i9100 Black

Radio: XXLS9

Provider: Cosmote (WU)

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά, έχω πρόβλημα με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μετά από αλλαγή moder (radio) στο S2.

Φοράω την αγγλική stock LSW, είμαι root, εγκατέστησα το PhilZ-cwm6-XWLSW-XEU-5.07.0-signed.zip κι από εκεί δοκίμαζα radio.

Δοκίμασα 4-5 που δούλευαν κανονικά, αλλά κάποια στιγμή που έβαλα ξανά κάποιο Radio που πριν δούλευε, μου έβγαλε ΝΟ SIM και ό,τι και να δοκίμασα ξανά δεν πέτυχε.

Τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω κάνει backup το efs, το IMEI μου δεν έχει πειραχτεί (το γράφω γιατί κάποιοι λένε ότι εκεί κάτι πειράζεται)

Βοήθεια παρακαλώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Γεια σας παιδιά, έχω πρόβλημα με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μετά από αλλαγή moder (radio) στο S2.

Φοράω την αγγλική stock LSW, είμαι root, εγκατέστησα το PhilZ-cwm6-XWLSW-XEU-5.07.0-signed.zip κι από εκεί δοκίμαζα radio.

Δοκίμασα 4-5 που δούλευαν κανονικά, αλλά κάποια στιγμή που έβαλα ξανά κάποιο Radio που πριν δούλευε, μου έβγαλε ΝΟ SIM και ό,τι και να δοκίμασα ξανά δεν πέτυχε.

Τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω κάνει backup το efs, το IMEI μου δεν έχει πειραχτεί (το γράφω γιατί κάποιοι λένε ότι εκεί κάτι πειράζεται)

Βοήθεια παρακαλώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Factory reset (clean to install a new ROM κάτι τέτοιο λέει) από το μενού του PhilZ recovery και φλασάρισμα με Odin κάποια stock ROM με radio που σου δούλευε η κάρτα SIΜ δοκίμασες;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

..Δοκίμασα 4-5 που δούλευαν κανονικά, αλλά κάποια στιγμή που έβαλα ξανά κάποιο Radio που πριν δούλευε, μου έβγαλε ΝΟ SIM και ό,τι και να δοκίμασα ξανά δεν πέτυχε.

Μια φορά μόνο δοκίμασα να αλλάξω μόντεμ κι απ'την πρώτη κιόλας αλλαγή αντιμετώπισα το ίδιο θέμα, no sim. Αρκετές άκαρπες προσπάθειες μέχρι που φλάσαρα ξανά τη rom απ'την αρχή και ξεμπέρδεψα..

Μια φορά μόνο δοκίμασα να αλλάξω μόντεμ κι απ'την πρώτη κιόλας αλλαγή αντιμετώπισα το ίδιο θέμα, no sim. Αρκετές άκαρπες προσπάθειες μέχρι που φλάσαρα ξανά τη rom απ'την αρχή και ξεμπέρδεψα..

Ευχαριστώ πολύ όλους, αυτό έκανα, πέρασα ξανά τη ROM και όλα καλά. Μάλιστα έκανα πάλι κάτι δοκιμές και ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το δημιουργούσε με το LQ6 modem όταν έβαζα το αντίστοιχο RIL και μετά. Μάλλον δεν υπάρχει RIL για LQ6 σε 4.1.2 (ούτε εγώ βγάζω άκρη μ αυτά που λέω...χεχε)

Anyway, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την άμεση απάντηση!!!

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

• 2 weeks later...
Εμενα το δικο μου λεει XXMS2 τωρα δεν το χω ψαξει πολυ, αλλα δε μου λεει και πολλα το ονομα, τι λετε εσεις?
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Ξέρει κάποιος να μου πει ποιο είναι το default μοντεμ που έχει αυτόν τον καιρό η Vodafone και αν είναι καλό? Είμαι σε CM10.1, 4.2.2, με μοντεμ LQ6...

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Ξέρει κάποιος να μου πει ποιο είναι το default μοντεμ που έχει αυτόν τον καιρό η Vodafone και αν είναι καλό? Είμαι σε CM10.1, 4.2.2, με μοντεμ LQ6...

BULS1 είναι το μόντεμ της τελευταίας XWLSD για τη Vodafone, το αν είναι καλό δεν το ξέρω, κοσμοτάκιας εδώ..:p

Εχει δοκιμασει κανεις το xxms3 σε cosmote; εχω cm 10.2 και (android 4.3) ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Αλλα μοντεμ σε jelly bean δεν εχω βρει ακομα για cosmote ... Το xxms2 ειναι χαλια...

Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock

Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000)

Εχει δοκιμασει κανεις το xxms3 σε cosmote; εχω cm 10.2 και (android 4.3) ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Αλλα μοντεμ σε jelly bean δεν εχω βρει ακομα για cosmote ... Το xxms2 ειναι χαλια...

Έχω το XXMS3 στην επίσημη ελληνική 4.1.2 και με cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, σίγουρα καλύτερο σήμα απ'ότι με το MS2 και πιθανολογώ ότι δίνει και παραπάνω αυτονομία στη μπαταρία λόγω αυτού.. :)

Έβαλα πρίν λίγο XXLS8 που μου προτεινε ο φίλος lefteris116 & απο 2 γραμμές Η+ πήγα στις 4 στο σπίτι μου μεσα... στο ίδιο σημείο δηλαδή...

Tελικά με το LS8 έχω θέμα... χάνεται αρκετά το σήμα ενω ειναι αρκετά δυνατό & δεν με αφήνει να πάρω τηλεφωνο.. Έχω Vodafone... έχετε να προτείνετε κανένα άλλο ?

Φλάσαρα τη NEAT για να βαλει το modem της & πέρασα ξανα Slim...

Tελικά με το LS8 έχω θέμα... χάνεται αρκετά το σήμα ενω ειναι αρκετά δυνατό & δεν με αφήνει να πάρω τηλεφωνο.. Έχω Vodafone... έχετε να προτείνετε κανένα άλλο ?

Φλάσαρα τη NEAT για να βαλει το modem της & πέρασα ξανα Slim...

Δοκιμασε το BULS1 που αναφερεται πιο πανω...

Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock

Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000)

Δοκιμασε το BULS1 που αναφερεται πιο πανω...

Εχεις καποιο link μηπως;; δεν καταφερα να το βρω καπου

το buls1 τελικα δουλευει αψογα... πολυ καλο 3g σημα εκει που δεν ειχα, και δεν ειναι εικονικο σαν το LS8 που δε με αφηνε να κανω κληση.... αυτο δουλευει αψογα... ευχαριστω παιδια!!

Πρόβλημα μετα απο ωρες τελικα & με BULS1... μόνο με XXMS2 δουλεύω σωστά... δυστυχώς...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

το buls1 τελικα δουλευει αψογα... πολυ καλο 3g σημα εκει που δεν ειχα, και δεν ειναι εικονικο σαν το LS8 που δε με αφηνε να κανω κληση.... αυτο δουλευει αψογα... ευχαριστω παιδια!!

Πρόβλημα μετα απο ωρες τελικα & με BULS1... μόνο με XXMS2 δουλεύω σωστά... δυστυχώς...

Δοκιμασα διαφορα μοντεμ και τελικα ειμαι αναμεσα σε ms2 και lq6. Ουτε το buls1 μου κανει. Ισχυει αυτο που καπου διαβασα οτι το lq6 ισως δεν δουλευει τοσο καλα με το 4.2.2 και μετα?

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Με 4.2.2 έχω δοκιμάσει LS6, LS8 και τώρα έχω LS9, με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους και καλά αποτελέσματα. Καμία dropped κλήση, γενικά καλό σήμα, καλές ταχύτητες net.

Προσπαθώ να βρω το link που τα έχει όλα μέσα αλλά δυστυχώς δεν...κατέβασε αυτό που ανέβασα, έχει 3 modems μέσα να δοκιμάσεις. Είναι για rooted με CWM, να τα κάνεις install σαν zip δηλαδή από CWM. Μην πειράξεις RILs με το getRIL. Αν δε σου δουλέψει κανένα από τα 3 (μάλλον απίθανο) θα σου βρω το LS2 να το ξαναπεράσεις.

http://www.sendspace.com/file/15tlc2

Προσπαθώ να βρω το link που τα έχει όλα μέσα αλλά δυστυχώς δεν...κατέβασε αυτό που ανέβασα, έχει 3 modems μέσα να δοκιμάσεις. Είναι για rooted με CWM, να τα κάνεις install σαν zip δηλαδή από CWM. Μην πειράξεις RILs με το getRIL. Αν δε σου δουλέψει κανένα από τα 3 (μάλλον απίθανο) θα σου βρω το LS2 να το ξαναπεράσεις.

http://www.sendspace.com/file/15tlc2

XXMS2 εχω νομιζω

Το LS9 καλα παει

Πρωτη φορα βλεπω speedtest με full 3g 8mbps... πανω απο 5mbps δεν ειχα δει ποτε.. καλο το LS9 τελικα

Edited by DjTony

Το LS9 καλα παει

Πρωτη φορα βλεπω speedtest με full 3g 8mbps... πανω απο 5mbps δεν ειχα δει ποτε.. καλο το LS9 τελικα

Ειναι σταθερο? Εγω καποιο που ειχα δοκιμασει, δεν θυμαμαι ποιο, ελιανε πολυ καλες ταχυτητες σρα τεστ αλλα μου εβγαζε συχνα no connection. Τι εταιρεία χρησιμοποιεις? Σε ποια περιοχη?

• The title was changed to [S II] Τι modem έχει η συσκευή σας