STELSTEL Δημοσιεύτηκε September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2012 (edited) Καθώς υπάρχουν δεκάδες εκδόσεις modem για το S2, θα ήταν καλό να έχουμε αυτό το thread αφιερωμένο στα Modems μας. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες θα ήταν πάροχος κινητής, σήμα κινητό, wi fi, gps. Εγώ για παράδειγμα είμαι με vodafone, με το modem XXLQ6 και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Αν και το σήμα πολλές φορές είναι πλασματικό, νομίζω ότι με κάποιο άλλο ίσως να είχα καλύτερα αποτελέσματα. Edited September 17, 2012 by Superuser Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Είναι με CM-10 και έχοντάς δοκιμάσει τα LPX,BLVPE,BLVP7 κατέληξα στο LQ6,μακράν το καλύτερό με Cosmote παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καθώς υπάρχουν δεκάδες εκδόσεις modem για το S2, θα ήταν καλό να έχουμε αυτό το thread αφιερωμένο στα Modems μας. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες θα ήταν πάροχος κινητής, σήμα κινητό, wi fi, gps. Εγώ για παράδειγμα είμαι με vodafone, με το modem XXLQ6 και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Αν και το σήμα πολλές φορές είναι πλασματικό, νομίζω ότι με κάποιο άλλο ίσως να είχα καλύτερα αποτελέσματα. παιδια δεν ειμαι και πολυ σχετικος αλλα πως μπορουμε να δουμε τι μοντεμ φοραω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 παιδια δεν ειμαι και πολυ σχετικος αλλα πως μπορουμε να δουμε τι μοντεμ φοραω? Τσεκάρεις την εκδοσή βασικού φάσματος,αυτό είναι το modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Τσεκάρεις την εκδοσή βασικού φάσματος,αυτό είναι το modem α ωραια εγω φοραω την i9100xxlpx.ειναι καλη εκδοση αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 α ωραια εγω φοραω την i9100xxlpx.ειναι καλη εκδοση αυτη? Θεωρώ ότι η LPX και η LQ6 είναι πολύ καλές για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 LQ6 με Cosmote :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 LQ6 με Cosmote :) Όλοι με cosmote είστε με LQ6 δηλαδή? Πάει το NEKI? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Όλοι με cosmote είστε με LQ6 δηλαδή? Πάει το NEKI? Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα πως μπήκε κι αυτό το πράγμα στη συσκευή μου, να μη σου πω ότι νόμιζα πως ερχόταν με τη rom και άλλαζε με κάθε φλασάρισμα..:lol: Αλήθεια, αυτό μπορεί ν'αλλάξει κάπως; Εντελώς ενημερωτικά..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εγώ είμαι με CM-10 και KI4 με Cosmote και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε σε σήμα,θερμοκρασία και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα πως μπήκε κι αυτό το πράγμα στη συσκευή μου, να μη σου πω ότι νόμιζα πως ερχόταν με τη rom και άλλαζε με κάθε φλασάρισμα..:lol: Αλήθεια, αυτό μπορεί ν'αλλάξει κάπως; Εντελώς ενημερωτικά..:p Αν εννοείς το μόντεμ.. Ναι, μπορεί να αλλάξει.. Διάλεξε από εδώ http://veyka.co.uk/sgs2/radios/ Το φλασαρεις από CWM και είσαι έτοιμος :P Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 4.0.4 LQ6 με Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elrond Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 XXLQ6 σε Cosmote παρα πολυ καλη αποδοση. Παράθεση Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Σε gb μπορώ να βάλω xxlq6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 4.0.4 LQ6 με Cosmote Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Σε gb μπορώ να βάλω xxlq6? Τα μόντεμ είναι ανεξάρτητα της ρομ.Βάζεις ότι θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Το καλύτερο μέχρι στιγμής από απόδοση και διάρκεια μπαταρίας είναι το XWLQ6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Παιδιά εγώ έχω ένα θεματάκι που υποψιάζομαι πως φταίει το modem. Χάνω εντελώς το σήμα μου και πρέπει να κάνω reboot για να ξανασυνδεθεί. Το έχει ακούσει κανείς αλλού? Θα βάλω τώρα το LQ6 και εγώ που έχω cosmote να δω αν έχει διαφορά... :O Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ναι βαλε το lq6 και δεν θα εχεις θεματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τι λεει η Ι9100ΒOLP7 με WIND; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Κρατάω το ΝΕΚΙ2 σε 4.0.4 και όχι LQ6 με πάροχο cosmote. Σε μέρη με χαμηλό σήμα κάνει τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σε δίκτυο vodafone είναι καλο το lq6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σε δίκτυο vodafone είναι καλο το lq6? Άριστο είναι, δεν έχω χάσει πουθενά σήμα (δεν εννοούμε βέβαια τούνελ και κάποιους σταθμούς του μετρό, έτσι;) :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Εγώ παντως δοκίμασα το BLVP7 ,καλό φαίνεται και μου έλυσε και ένα θέμα που υπάρχει με τις 4.0.4 (δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο),δεν παιζουν γενικά τα callrecorder other party voice ,και με αυτό μου λύθηκε το πρόβλημα ,αλλά ακούω τόσα καλά για την LG6 που θα την δοκιμάσω ... EDIT: οκ και με αυτό δουλεύει το allcalrecorder... Edited October 11, 2012 by aetos100 Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εγώ πάντως με LPS και Wind δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος... Χαμηλό σήμα και αδύναμο WiFi!! Μπορεί κάποιος να περιγράψει τη διαδικασία αλλαγής modem για έναν αρχάριο...? για wind ποιό είναι καλύτερο να περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts