TiAiNO Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν είναι πρόβλημα, θα πας στα settings > general > accessibility > led flash for alerts και θα το βάλεις στο off. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου να σε καλα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Να πω και γω με τη σειρά μου οτι το κινητό δεν τα αξίζει τα χρήματά του. Αλλά επειδή θα βγει κάποιος και θα πει μπλα μπλα μπλα θα αιτιολογήσω. Ναι έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τηλέφωνο, άλλοι λένε πως σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα δώσεις , και άλλοι απαντάνε αν δε θες μη το παίρνεις γιατί σε αυτούς ''αξίζει'' βλέποντας ίσως τον X factor που είπατε :) ! Ίσως να ανήκω στη δεύτερη κατηγορία ως κάτοχος iphone 5 , 8800 carbon κλπ. Αλλά θα πω την αλήθεια μου πως δεν αξίζει γιατί η Apple έβγαλε ένα πανέμορφο τηλ και το χει κάνει υπερευαίσθητο !!! Τι να το κάνω το 5 αν πρέπει να το κάνω μούμια για να επιβιώσει και να ναι λειτουργικό (όχι θήκες τύπου Sena )... Ε ναι το λέω δε μ αρέσουν οι θήκες όταν έχω ένα στιλάτο τηλ. Και όλα αυτά τα λέω γιατί πριν είχα το 4S και εκεί με μπρος πίσω ζελατίνα ήμουν οκ για έναν ολόκληρο χρόνο. Εδώ στο 5 τι να πω το βάλα τις πρώτες μέρες στην πιο λεπτή θήκη βαρέθηκα το έβγαλα και μέσα σε μία βδομάδα πολύ προσεχτικής χρήσης να το πρώτο σημαδάκι στο γύρω γύρω αλουμίνιο. Πιο μαλακό αλουμίνιο δεν υπάρχει , μετά πάμε σε ρευστή κατάσταση :p Για να μη πω για το γυαλί της οθόνης πως είναι τοποθετημένο λες και το πλήρωσες 300-400... Για το γυαλι δεν το καταλαβα το σχολιο. Τι θελεις να πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Για να μη πω για το γυαλί της οθόνης πως είναι τοποθετημένο λες και το πλήρωσες 300-400... Είναι αλήθεια ότι κάποια iPhone 5 είχαν εξαρχής προβληματική τοποθέτηση του αλλά αυτό ήταν κατασκευαστική αστοχία. Αν δηλαδή δεν υπάρχει αυτό κατά την αγορά τότε δεν πρόκειται να εμφανιστεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 παιδες σκεφτομαι να παρω και γω το τηλεφωνο αλλα δεν ξερω εαν αξιζει τα χρηματα. Ειχα το iphone 4 και θελω να μου πειτε αντικειμενικα εαν τα αξιζει, να σημειωθει οτι διαβασα το review. Για τα χρήματα που θέλει (1.5 μισθοί) δεν θεωρώ ότι αξίζει... Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα, τότε το συζητάμε ξανά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 μια ερωτηση,ας πουμε ξαναπαιρνω iphone,τωρα που βγηκε το jb,θα μπορω να εγκαταστησω την πληρωμενη εφαρμογη που μπορουσα να στειλω κανονικα με το bt αρχεια?η οχι?την ειχα πληρωσει τοτε,δε θυμαμαι και το ονομα της εφαρμογης Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 μια ερωτηση,ας πουμε ξαναπαιρνω iphone,τωρα που βγηκε το jb,θα μπορω να εγκαταστησω την πληρωμενη εφαρμογη που μπορουσα να στειλω κανονικα με το bt αρχεια?η οχι?την ειχα πληρωσει τοτε,δε θυμαμαι και το ονομα της εφαρμογης το AirBlue Sharing εννοείς; φυσικά μπορείς να την εγκαταστήσεις πάλι. μόλις κάνεις jailbreak και εγκατασταθεί το cydia, πας manage account κάνεις log in με τον λογαριασμό σου και στο installable purchases θα σου εμφανίσει οτι έχεις αγοράσει. και το κατεβάζεις χωρίς να το ξαναπληρώσεις φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 το AirBlue Sharing εννοείς; φυσικά μπορείς να την εγκαταστήσεις πάλι. μόλις κάνεις jailbreak και εγκατασταθεί το cydia, πας manage account κάνεις log in με τον λογαριασμό σου και στο installable purchases θα σου εμφανίσει οτι έχεις αγοράσει. και το κατεβάζεις χωρίς να το ξαναπληρώσεις φυσικά. Δεν θυμάμαι,πάντως έστελνε και λάμβανε με όλα τα κινητά. Σίγουρα παίζει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν θυμάμαι,πάντως έστελνε και λάμβανε με όλα τα κινητά. Σίγουρα παίζει? εμένα παίζει άψογα σε 5αρι με 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Με τη χρηση που του κανω (στο 3G) η μπαταρια "με βγαζει" για περιπου 60 ωρες. Αν ενεργοποιησω το LTE, 30 ωρες με το ζορι...Αλλα βεβαια, και η διαφορα στη χρηση internet με το LTE ειναι τεραστια. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Με ρωτάει φίλος μου με χαρά: ''Ρε συ, σε πιο χρώμα να πάρω το iPhone 5?'' Του λέω πάρε άσπρο γιατί το μαύρο έχει προβλήματα με τη βαφή και ξεβάφει με το παραμικρό και χωρίς λόγο. Μπορεί του λέω να δεις και σημάδια μόλις το βγάλεις από το κουτί... κ.τ.λ. Άσε ρε, μου λέει σιγά! Θα δούμε πιο θα πάρω! Το πήρε λοιπόν σε μαύρο πριν 10 μέρες και το κινητό έχει ξεβάψει σε τουλάχιστον σε 7-8 σημεία. Στα έλεγα του λέω φίλε...Και όχι μόνο αυτό. Τώρα βρίσκεται στο service επειδή το κουμπί του ξεκλειδώματος δεν λειτουργούσε σωστά, παρά μόνο αν το πατούσες απο τη γωνία και με δύναμη. Το πάει στη vodafone στους ''εξαίρετους'' πωλητές την πρώτη μέρα και του λένε ''θα στρώσει, είναι έτσι επειδή είναι καινούργιο''!!!! Έλα που δεν έστρωσε όπως ήταν λογικό! Αυτά είναι, 730 ευρώ κινητό... Αυτά για όσους σκέφτονται για το μαύρο χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Με ρωτάει φίλος μου με χαρά: ''Ρε συ, σε πιο χρώμα να πάρω το iPhone 5?'' Του λέω πάρε άσπρο γιατί το μαύρο έχει προβλήματα με τη βαφή και ξεβάφει με το παραμικρό και χωρίς λόγο. Μπορεί του λέω να δεις και σημάδια μόλις το βγάλεις από το κουτί... κ.τ.λ. Άσε ρε, μου λέει σιγά! Θα δούμε πιο θα πάρω! Το πήρε λοιπόν σε μαύρο πριν 10 μέρες και το κινητό έχει ξεβάψει σε τουλάχιστον σε 7-8 σημεία. Στα έλεγα του λέω φίλε...Και όχι μόνο αυτό. Τώρα βρίσκεται στο service επειδή το κουμπί του ξεκλειδώματος δεν λειτουργούσε σωστά, παρά μόνο αν το πατούσες απο τη γωνία και με δύναμη. Το πάει στη vodafone στους ''εξαίρετους'' πωλητές την πρώτη μέρα και του λένε ''θα στρώσει, είναι έτσι επειδή είναι καινούργιο''!!!! Έλα που δεν έστρωσε όπως ήταν λογικό! Αυτά είναι, 730 ευρώ κινητό... Αυτά για όσους σκέφτονται για το μαύρο χρώμα. Πες του να ρίξει λίγο σπρέυ σιλικόνης. :lol::lol::lol: Άκου εκεί θα στρώσει!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Το μαυρο μπορει να εχει τα προβληματα, αλλα προσωπικα το θεωρω πολυ πιο ομορφο απο το ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Το μαυρο μπορει να εχει τα προβληματα, αλλα προσωπικα το θεωρω πολυ πιο ομορφο απο το ασπρο. Πραγματι ειναι ομορφο! Και δεν εχουν ολα τα μαυρα προβληματα, το δικο μου το εχω 1.5 μηνα χωρις θηκη και δεν εχει το παραμικρο... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Με ρωτάει φίλος μου με χαρά: ''Ρε συ, σε πιο χρώμα να πάρω το iPhone 5?'' Του λέω πάρε άσπρο γιατί το μαύρο έχει προβλήματα με τη βαφή και ξεβάφει με το παραμικρό και χωρίς λόγο. Μπορεί του λέω να δεις και σημάδια μόλις το βγάλεις από το κουτί... κ.τ.λ. Άσε ρε, μου λέει σιγά! Θα δούμε πιο θα πάρω! Το πήρε λοιπόν σε μαύρο πριν 10 μέρες και το κινητό έχει ξεβάψει σε τουλάχιστον σε 7-8 σημεία. Στα έλεγα του λέω φίλε...Και όχι μόνο αυτό. Τώρα βρίσκεται στο service επειδή το κουμπί του ξεκλειδώματος δεν λειτουργούσε σωστά, παρά μόνο αν το πατούσες απο τη γωνία και με δύναμη. Το πάει στη vodafone στους ''εξαίρετους'' πωλητές την πρώτη μέρα και του λένε ''θα στρώσει, είναι έτσι επειδή είναι καινούργιο''!!!! Έλα που δεν έστρωσε όπως ήταν λογικό! Αυτά είναι, 730 ευρώ κινητό... Αυτά για όσους σκέφτονται για το μαύρο χρώμα. Εγω πάντως έχω το μαύρο με κανένα απολύτως θέμα απο ολα αυτα! Βέβαια έχω το 32GB λέτε να παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εγω πάντως έχω το μαύρο με κανένα απολύτως θέμα απο ολα αυτα! Βέβαια έχω το 32GB λέτε να παίζει ρόλο; Δεν νομιζω φιλε μου. Ειναι τελειως στην "τυχη" οταν θα παρεις το μαυρο εαν θα εχει τετοια σημαδια η οχι. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Και εγω 4 μηνες το μαυρο 32 αρι με μια πολυ ψηλη θηκη που αφηνει πανω κατω εκτεθιμμενο το γυαλισμενο περιθωριο χωρις κανενα προβλημα! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εγω πάντως έχω το μαύρο με κανένα απολύτως θέμα απο ολα αυτα! Βέβαια έχω το 32GB λέτε να παίζει ρόλο; τα gb τι σχέση εχουν με την βαφή..; λες να βάζουν χειρότερη μπογιά στα 16αρια που ειναι ''φτηνιάρικα'' και ανεξίτηλη στα λουξ 64αρια του χιλιάρικου..;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδιά,προέρχομαι από Νόκια Ν8 και το ακουστικό του μου φαίνεται πολύ δυνατότερο από του iphone 5. Έτσι είναι ή λέτε να έχει πρόβλημα το 5άρι? Έκανα 2 κλήσεις και με το ζόρι άκουγα τον συνομιλητή. Υ.Γ.Την ένταση την είχα στο τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) τα gb τι σχέση εχουν με την βαφή..; λες να βάζουν χειρότερη μπογιά στα 16αρια που ειναι ''φτηνιάρικα'' και ανεξίτηλη στα λουξ 64αρια του χιλιάρικου..;:rolleyes: Μήπως φτιάχνονται αλλού η μήπως φτιάχτηκαν αργότερα όταν αλλάξαν τα στάνταρς της παραγωγής με αυστηρότερα κριτήρια.. Με αυτή την λογική.. Βέβαια υποθέσεις κάνουμε.. Edited February 14, 2013 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά,προέρχομαι από Νόκια Ν8 και το ακουστικό του μου φαίνεται πολύ δυνατότερο από του iphone 5. Έτσι είναι ή λέτε να έχει πρόβλημα το 5άρι? Έκανα 2 κλήσεις και με το ζόρι άκουγα τον συνομιλητή. Υ.Γ.Την ένταση την είχα στο τέρμα. οταν μιλαω με hsnds free και ειναι στο τερμα η ενταση συνηθως το χαμηλωνω.οποτε η ενταση ειναι ικανοποιητικη.σε καμια περιπτωση δεν ακουγεται με το ζορι ο συνομιλιτης. βρες καποιον φιλο σου να το συγκρινεις.αν δν το εχει καποιος πηγαινε σε ενα καταστημα ολο και καποιος πωλητης θα το εχει. αν μου ελεγες για μουσικη θα σ ελεγα μπορει το τραγουδι να εχει προβλημα αλλα τωρα οπως το λες ψιλοπροβλημα μου μυριζει. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά,προέρχομαι από Νόκια Ν8 και το ακουστικό του μου φαίνεται πολύ δυνατότερο από του iphone 5. Έτσι είναι ή λέτε να έχει πρόβλημα το 5άρι? Έκανα 2 κλήσεις και με το ζόρι άκουγα τον συνομιλητή. Υ.Γ.Την ένταση την είχα στο τέρμα. Την ζελατίνα την αφαίρεσες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Την ζελατίνα την αφαίρεσες? μην μας πεις οτι δεν αφαιρεσες την ζελατινα?? :) ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα και τιποτα παραπανω Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 αν οταν το αγορασω το ανοιξω στο καταστημα και βρω γδαρσιματα η οτιδηποτε αλλο μπορω να μην το παρω η ειναι θεμα τυχης τι θα μου τυχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 αν οταν το αγορασω το ανοιξω στο καταστημα και βρω γδαρσιματα η οτιδηποτε αλλο μπορω να μην το παρω η ειναι θεμα τυχης τι θα μου τυχει; Ζητα να ελεγξεις το τηλεφωνο πριν το παραλαβεις και κυριως πριν το πληρωσεις. Τωρα, αν θα το δεχτουν, δεν μπορω να το ξερω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Την ζελατίνα την αφαίρεσες? μην μας πεις οτι δεν αφαιρεσες την ζελατινα?? :) ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα και τιποτα παραπανω Παιδιά,όπως λένε και οι Αμερικάνοι "i am with stupid". :stupid: Η ζελατίνα ήταν.Είχα την εργοστασιακή και σήμερα που πήρα κανονικές το κατάλαβα. Συγνώμη για την αναστάτωση. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts