Itchrist86 Δημ. October 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Πριν κανείς το οτιδήποτε, δες αυτό: https://www.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ Ισως η συσκευή σου δικαιούται αντικατάσταση μέσω του προγράμματος αυτού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 μηπως παιζουν τετοια προγραματα και για 4αρια ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Πριν κανείς το οτιδήποτε, δες αυτό: https://www.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ Ισως η συσκευή σου δικαιούται αντικατάσταση μέσω του προγράμματος αυτού. Το έχω δει αλλά στο φτιάχνουν αυθημερόν? Γιατί δεν μπορώ να μείνω χωρίς τηλέφωνο! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Πριν κανείς το οτιδήποτε, δες αυτό: https://www.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ Ισως η συσκευή σου δικαιούται αντικατάσταση μέσω του προγράμματος αυτού. Μόλις πήγα σε κατάστημα istorm γιατί η συσκευή μου ανήκει σε αυτήν την παρτίδα με πρόβλημα στο κουμπί. 20 μέρες εργάσιμες μου ειπε. Το στέλνουν στην Infoquest. Θέλει μόνο την συσκευή χωρίς συσκευασία χωρίς απόδειξη. Μπορείς και σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Cosmote Vodafone όπου θέλεις. Δεν ξέρω αν το αφήσω 20 μέρες ειναι πολλές. Τι λέτε για το service της Infoquest? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Γνωστη αλυσιδα εχει το 16αρι σε προσφορα 300 ευρω.Αξιζει η αγορα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Γνωστη αλυσιδα εχει το 16αρι σε προσφορα 300 ευρω.Αξιζει η αγορα του; Σε προσφορά το έχει, δε θα το βρεις ομως. Αποθεμα τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepdish Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παντως στο σαητ το εχει και είμαι ένα τσακ από το να το παραγγειλω.......299 ευρω το 16αρι.... Παράθεση so close no matter how far... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παντως στο σαητ το εχει και είμαι ένα τσακ από το να το παραγγειλω.......299 ευρω το 16αρι.... παρ'το.ειναι ευκαιρια.εγω σκεφτομαι να το παρω εγω και να σκοτωσω το ηδη ταλαιπωρημενο 5αρι που εχω και με ικανοποιει απολυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepdish Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 απλα σκέφτομαι ότι είναι λιγο παλιο......θα με κρατησει 2-3 χρονακια ??Γιατι δεν αλλαζω συνεχεια κινητα.... Παράθεση so close no matter how far... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 απλα σκέφτομαι ότι είναι λιγο παλιο......θα με κρατησει 2-3 χρονακια ??Γιατι δεν αλλαζω συνεχεια κινητα.... Εάν δεν αναβαθμίσεις το λειτουργικό του, θα κράτησει και παραπάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 απλα σκέφτομαι ότι είναι λιγο παλιο......θα με κρατησει 2-3 χρονακια ??Γιατι δεν αλλαζω συνεχεια κινητα.... μια χαρα θα κρατησει.εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το κινητο και ειναι σχεδον 2 ετων.εγω αυριο θα την ψαξω για το 32gb αν και απο τι βλεπω σε διπλανο φορουμ ηδη παιζουν σε αγγελιες του κουτιου. κι εγω δεν το εχω αναβαθμισει αν και μου ρθε ειδοποιηση αλλα δεν την κατεβαζω καν.το κινητο δουλευει αψογα με την 7.1.2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Μόλις πήγα σε κατάστημα istorm γιατί η συσκευή μου ανήκει σε αυτήν την παρτίδα με πρόβλημα στο κουμπί. 20 μέρες εργάσιμες μου ειπε. Το στέλνουν στην Infoquest. Θέλει μόνο την συσκευή χωρίς συσκευασία χωρίς απόδειξη. Μπορείς και σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Cosmote Vodafone όπου θέλεις. Δεν ξέρω αν το αφήσω 20 μέρες ειναι πολλές. Τι λέτε για το service της Infoquest? Προσωπικα απο την επικοινωνια που ειχα στο τηλεφωνο μαζι τους για το θεμα τις μπαταριας (ανηκει η συσκευη μου στο προγραμμα)... μου ειχαν πει 3-4 βδομαδες... και το θεωρησα τραγικο... οποτε δεν το πηγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) Προσωπικα απο την επικοινωνια που ειχα στο τηλεφωνο μαζι τους για το θεμα τις μπαταριας (ανηκει η συσκευη μου στο προγραμμα)... μου ειχαν πει 3-4 βδομαδες... και το θεωρησα τραγικο... οποτε δεν το πηγα... Εννοείται τραγικό. 1 μήνα χωρίς τηλέφωνο δεν γίνεται. 5-6 μέρες μια λογική ημερομηνία το βλέπω. Επίτειδες για να μην πάμε τις συσκευές μας για επισκευή γίνεται αυτο. Τα μάθαμε τα κόλπα. Εγώ θα το αφήσω έτσι όσο πάει και θα πάρω ανταλακτικό να το αλλάξω μόνος μου σε 2 ώρες να τελειώνω όταν χαλάσει εντελώς Edited November 4, 2014 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλησπέρα. Μια φίλη μου εχει το iPhone 5 και ήθελε να βάλει το iOS 8 αλλά δεν είχε ελεύθερο χώρο ... Έτσι έσβησε τις εφαρμογές και τις ξαναπερασε. Στο viber ομως (οπως ηταν αναμενόμενο) δεν επαναφερθηκαν οι συζητήσεις της ... Υπαρχει κάποιος τρόπος να επαναφερθούν;; Ευχαριστώ πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 αν τις εσβησε χωρις να εχει παρει backup..εχει χασει και τις συζητησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) Απο τα αυτόματα αντίγραφα που κανει το κινητο δεν μπορει να τα επαναφέρει ε ; :( Να ρωτησω και κατι ακόμα ... Πέρασε απο τον υπολογιστή της κατι φωτογραφίες και δεν μπορει να τις σβήσει (η επιλογη διαγραφή δεν λειτουργεί) ... Πρεπει να τις σβήσει μέσω iTunes ? Edited November 4, 2014 by Nick_97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 1) Αν κράταγε back-up (είτε iCloud, είτε iTunes), ίσως να μπορέσει να επαναφέρει τις συνομιλίες της. 2) Φωτογραφίες οι οποίες έχουν περαστεί στο κινητό μετά από συγχρονισμό με το iTunes, διαγράφονται μόνο μετά από εκ νέου συγχρονισμό και έχοντας αφαιρέσει την εν λόγω φωτογραφία από τη λίστα συγχρονισμού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις ... Αν είναι εύκολο μπορείτε να μου εξηγήσετε πως θα κάνει επαναφορα απο το icloud? Ευχαριστώ πολύ και πάλι και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις... Απλα κατι τέτοιο δεν το έχω ξανακούσει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις ... Αν είναι εύκολο μπορείτε να μου εξηγήσετε πως θα κάνει επαναφορα απο το icloud? Ευχαριστώ πολύ και πάλι και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις... Απλα κατι τέτοιο δεν το έχω ξανακούσει .... Είχε ανοιχτό το iCloud αντίγραφο; Πρέπει να κάνει επαναγορά την συσκευή μέσα απο τις ρυθμίσεις και στο σημείο που θα λέει για iCloud να βάλει τα στοιχεία και θα εχει κάποια αντίγραφα με ημερομηνία για να γυρίσει σε οποίο θέλει. Εάν είχε. Ομως υπάρχει επιλογή να έχεις iCloud που θα συγχρονίζει μόνο επαφές και λοιπά. Το πλήρες αντίγραφο να γινεται στο iTunes. Εγώ ετσι το εχω για να μην γεμίζει το iCloud. Θέλει να το δοκιμάσετε δεν έχεις τιποτα να χάσεις ίσως και να κερδίσετε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Μου είπε οτι το ειχε. Θα το δω κι εγω ο ίδιος... Ευχαριστώ πάρα πολυ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Οι συσκευες απο Αμερικη που ειναι κλειδωμενες σε verizon και λοιπα, λειτουργουν στα ελληνικα δικτυα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Οι συσκευες απο Αμερικη που ειναι κλειδωμενες σε verizon και λοιπα, λειτουργουν στα ελληνικα δικτυα; εάν η συσκευή είναι κλειδωμένη, δεν είναι δυνατό να λειτουργεί σε άλλο δίκτυο πλην του παρόχου του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Οκ γιατι σε καποιες αγγελιες γραφουν οτι ειναι κλειδωμενη πχ σε verizon αλλα λειτουργει κανονικα σε ολα τα διεθνη δικτυα, απλα απο τα αμερικανικα λειτουργει μονο στη verizon. Και δεν ηξερα κατα ποσο ισχυει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ναι τα κινητά της Verizon είναι ξεκλείδωτα στα διεθνή δίκτυα. Όχι όμως της sprint και AT&T Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykas24 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπερα και απο μένα, Μόλις παρέλαβα μια συσκευή από Αμερική με τα παραπάνω χαρακτηριστικά Αλλά όταν βάζω τη sim γράφει ότι: Η κάρτα sim που εχει εισαχθεί σε αυτο το iphone δε φαίνεται να υποστηρίζεται. Μπορω να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts