Jump to content

deepdish

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by deepdish

  1. Παιδιά έχει κανείς άλλος freeze ορισμένες φορές όταν γυρνάει στην οθόνη έναρξης από κάποια εφαρμογή;πρέπει να το κλείσω για να επανέλθει...την 107 έχω.
  2. Παιδια εχει πεσει η τιμη του κιαλλο...να το τσιμπησω λετε;αξιζει τα λεφτα του;
  3. deepdish

    iPhone 5

    απλα σκέφτομαι ότι είναι λιγο παλιο......θα με κρατησει 2-3 χρονακια ??Γιατι δεν αλλαζω συνεχεια κινητα....
  4. deepdish

    iPhone 5

    Παντως στο σαητ το εχει και είμαι ένα τσακ από το να το παραγγειλω.......299 ευρω το 16αρι....
  5. χρονια πολλα και καλη επιτυχια σε ολους!!!
  6. πολυ καλο αρθρο...μπραβο
  7. παιδια καλησπερα...εδω και μερικες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα και μου εχουν σπασει τα νευρα!εχω ενα 5200 και αγορασα μια microsd 1 giga..ολα ωραια και καλα..το συνδεω με τον υπολογιστη και προσπαθω να περασω μουσικη....περναω τα πρωτα 20 τραγουδια και μετα ξαφνικα κολλαει και δεν κανει τιποτα.ουτε κλεινει ουτε ανταποκρινεται σε πατημα κουμπιων...μου το εχει κανει ηδη 5 φορες..βγαζω την καρτα την βαζω σε ενα card reader,περναω απο εκει τα τραγουδια και παλι τα ιδια ...κολλαει μετα απο 5-6 λεπτα..τι κανω??το κινητο φταιει??η καρτα??τοσο γκαντεμης ειμαι??
  8. πριν 10 λεπτα ανοιξα το πορτακι να ψαξω για ενα τηλεφωνο και δεν πατιεται κανενα πληκτρο!!!!ουτε κλεινει ουτε τιποτα.....βγαζω μπαταρια την ξαναβαζω ,τα ιδια!!!τι γινεται????εχω τρελαθει......
  9. οκ το βρηκα!!επρεπε να βαλω ενα patch.Χρονια πολλα σε ολους!!
  10. παιδια προσπαθω να κανω εγκατασταση τα ελληνικα και δεν μπορω να ανοιξω το pst multiflashflex.Ανοιγει ενα παραθυρο οτι κατι ψαχνει στο network και μετα μου πεταει λαθος pst initialization failed,no security key detected.... οταν ψαχνει το παραθυρακι λεει pst framework.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ??
  11. και το Antivir ειναι πολυ καλο...πιστευω καλυτερο απο το avg.
  12. apo analysh οθονης τι λεει??φαινονται οι εικονες??
×
×
  • Create New...