Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε αλλάξει μπαταρία;

Διάβασα σήμερα για μια ανακοίνωση της εταιρείας που λέει συσκευές από Σεπτέμβριο του 12 μέχρι Ιανουάριο του 13 αν βάλεις το serial number σου λέει αν δικαιούσαι αλλαγή μπαταρίας.

Έβαλα το δικό μου αλλα λέει η μπαταρία έχει ήδη αλλαχτει.

Το πήρα μεταχειρισμένο ίσως ο προηγούμενος άλλαξε την μανισια.

Να πάρω από eBay η θα είναι μάπα;

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ είναι το άρθρο

http://www.idownloadblog.com/2014/08/22/iphone-5-battery-replacement-program/

Εγώ παρόλο που άλλαξα μπαταρία σε κατάστημα μου βγάζει ότι δικαιούμαι αλλαγή στην μπαταρία και ότι μπορώ να το κάνω από τις 29 Αυγούστου και μετά.

Μήπως το δικό σου είναι από τις παρτίδες που βγήκαν από τον Ιανουνάριο του 13 και μετά; Γιατί το πρόγραμμα είναι για συσκευές πριν τον Ιανουάριο του 13. Όπως το δικό μου πχ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/661/W5EwoD.png

Αγορασμενο με προπαραγγελια τον σεπτεμβρη του 12, το S/N μου ανηκει στην παρτιδα με την ελαττωματικη μπαταρία. Κ οντως εχω σοβαρο θεμα. Η ερωτηση μου ειναι αν το δωσω εγω τωρα, ποτε θα το παρω πισω; Δε μπορω πανω απο πεντε μερες να το αποχωριστω, καταρχας που θα βαλω την nanosim καμια συσκευη δεν την υποστηριζει. Υστερα, αν την αλλαξω οπως ειχα σκοπο να κανω μονος μου κ υστερα ζητησω ενα refund?

"If you believe your iPhone 5 was affected by this issue, and you paid to replace your battery, you can contact Apple about a refund."

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/661/W5EwoD.png

Αγορασμενο με προπαραγγελια τον σεπτεμβρη του 12, το S/N μου ανηκει στην παρτιδα με την ελαττωματικη μπαταρία. Κ οντως εχω σοβαρο θεμα. Η ερωτηση μου ειναι αν το δωσω εγω τωρα, ποτε θα το παρω πισω; Δε μπορω πανω απο πεντε μερες να το αποχωριστω, καταρχας που θα βαλω την nanosim καμια συσκευη δεν την υποστηριζει. Υστερα, αν την αλλαξω οπως ειχα σκοπο να κανω μονος μου κ υστερα ζητησω ενα refund?

"If you believe your iPhone 5 was affected by this issue, and you paid to replace your battery, you can contact Apple about a refund."

Αφορά μόνο εξουσιοδοτημένα services και Apple Stores. Ο χρόνος αναμονής θα σου γνωστοποιηθεί από πριν λογικά. Όσο για τη sim μπορείς να πάρεις ένα adaptor απο micro > σε mini ή από micro σε κανονική SIM.

Αν το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης άρχισε χθες πως γίνεται στη δική σου συσκευή η Apple να την έχει αντικαταστήσει νωρίτερα; μήπως θέλεις να πεις πως δεν ανήκεις στου επιλέξιμους για το πρόγραμμα; όπως κι εγώ εξάλλου;

Για μπαταρία εάν σε ενδιαφέρει συμφέρουσα τιμή, με 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας στείλε μου pm :)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48835&stc=1&d=1408780300

Δεν εννοώ να αλλαχτηκε μέσα στο προγράμμα. Εννοώ ότι ο προηγούμενος κάτοχος της συσκευής άλλαξε την μπαταρία μόνος η σε κάποιο κατάστημα με δική του χρέωση

Nokia 8800 Scirocco

Δεν εννοώ να αλλαχτηκε μέσα στο προγράμμα. Εννοώ ότι ο προηγούμενος κάτοχος της συσκευής άλλαξε την μπαταρία μόνος η σε κάποιο κατάστημα με δική του χρέωση

και πως το αναγνώρισε, η Apple πως κατέγραψε την αλλαγή;

και πως το αναγνώρισε, η Apple πως κατέγραψε την αλλαγή;

Αυτό μου βγάζει.

serial number you entered is not eligible under this program because either:

- It's not one of the serial numbers in the affected range

- Our records show that your battery has already been replaced. If you paid for a battery replacement service, check with Apple to see if you are eligible for a refund.

Εννοείται πως μπορεί μέσα από τα διαγνωστικά είμαι σίγουρος ότι φαίνονται πολλά πράγματα.

Εδώ ζητάει μια εφαρμογή πρόσβαση πχ στο μικρόφωνο πατάς ναι η όχι και αφήνει ολόκληρο αρχείο μέσα στα διαγνωστικά που λέει αν επέτρεπες η όχι.

Η συσκευή μας στέλνει πολλά που δεν ξέρουμε στην εταιρία.

Nokia 8800 Scirocco

Αυτό μου βγάζει.

serial number you entered is not eligible under this program because either:

- It's not one of the serial numbers in the affected range

- Our records show that your battery has already been replaced. If you paid for a battery replacement service, check with Apple to see if you are eligible for a refund.

Εννοείται πως μπορεί μέσα από τα διαγνωστικά είμαι σίγουρος ότι φαίνονται πολλά πράγματα.

Εδώ ζητάει μια εφαρμογή πρόσβαση πχ στο μικρόφωνο πατάς ναι η όχι και αφήνει ολόκληρο αρχείο μέσα στα διαγνωστικά που λέει αν επέτρεπες η όχι.

Η συσκευή μας στέλνει πολλά που δεν ξέρουμε στην εταιρία.

Το ίδιο μας βγάζει, σημαίνει πως η συσκευη δεν είναι αναμέσα στις ελαττωματικές συσκευές :)

Περισσότερα εδώ

Όπως είπα και στο προηγουμενο ποστ που σου απάντησα @Tasos19s η αντικατάσταση αφορά συσκευές για το διάστημα Σεπτέμβριος του 12 με Ιανουάριο του 13. Οπότε η συσκευή που πήρες είναι κατασκευασμένη μετά τον Ιανουάριο του 13, όπως και αυτή του @DINFUN και γι αυτό δεν είστε μέσα στο πρόγραμμα αντικατάστασης της μπαταρίας.

Εγώ άλλαξα μπαταρία πριν κάτι μήνες και παρόλαυτα μου βγάζει ότι μπορώ να το πάω για αντικατάσταση μπαταρίας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όπως είπα και στο προηγουμενο ποστ που σου απάντησα @Tasos19s η αντικατάσταση αφορά συσκευές για το διάστημα Σεπτέμβριος του 12 με Ιανουάριο του 13. Οπότε η συσκευή που πήρες είναι κατασκευασμένη μετά τον Ιανουάριο του 13, όπως και αυτή του @DINFUN και γι αυτό δεν είστε μέσα στο πρόγραμμα αντικατάστασης της μπαταρίας.

Εγώ άλλαξα μπαταρία πριν κάτι μήνες και παρόλαυτα μου βγάζει ότι μπορώ να το πάω για αντικατάσταση μπαταρίας.

Πληροφοριακά η συσκευη μου αγοράστηκε Σεπτέμβριο του 2012 από Γαλλία, δεν έχουν όλες οι συσκευές προβληματική μπαταρία, αλλά μία παρτίδα η οποία ανιχνεύεται από το SN

Οκ κατάλαβα εσείς λίγο δεν καταλάβατε αυτό που λεω. Τέλος πάντων. Για να δούμε θα μπορέσουν όσοι είναι Ελλάδα να πάρουν καινούργια μπαταρία;
Nokia 8800 Scirocco

υπαρχει καμια ρυθμιση που οταν βλεπω φωτογραφιες και βλεπω τις ηδη υπαρχουσες..που να φαινονται σε ολη την οθονη.οπως τις εβλεπα στο 4s??

κανω κατι λαθος?? η ετσι ειναι..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καμια ρυθμιση που οταν βλεπω φωτογραφιες και βλεπω τις ηδη υπαρχουσες..που να φαινονται σε ολη την οθονη.οπως τις εβλεπα στο 4s??

κανω κατι λαθος?? η ετσι ειναι..:cool:

Πατα μια πανω στη φωτο, αν καταλαβα τι εννοεις,..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πατα μια πανω στη φωτο, αν καταλαβα τι εννοεις,..

το ιδιο φαινετε.δηλαδη οι φωτογραφια εχει bezel και απο τις 2 πλευρες.στο παλιο κινητο καλυπτε ολη την οθονη.μου θυμιζει φωτογραφια μικρης αναλυσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ιδιο φαινετε.δηλαδη οι φωτογραφια εχει bezel και απο τις 2 πλευρες.στο παλιο κινητο καλυπτε ολη την οθονη.μου θυμιζει φωτογραφια μικρης αναλυσης.

Α, καταλαβα τι εννοεις.

Ειναι πιο μακροστενη η οθονη στο 5 , γι αυτο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μετα από αντικατάσταση μπαταρίας έχετε παρατηρήσει καλύτερη αυτονομία?

Μπαταρίες των 10-15 ευρώ αξίζουν η τζάμπα λεφτά?

Nokia 8800 Scirocco

Το κόστος τους εκεί κυμαίνεται πάνω κάτω, από προσωπική εμπειρία δεν έχω δεχθεί παράπονα για την κατανάλωση μετά από αντικατάσταση μπαταρίας. Σε όσες συσκευές κάνουμε αντικατάσταση κάνουμε μία πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση μετρώντας το drain και μετά παραδίδεται στον πελάτη.

Το κόστος τους εκεί κυμαίνεται πάνω κάτω, από προσωπική εμπειρία δεν έχω δεχθεί παράπονα για την κατανάλωση μετά από αντικατάσταση μπαταρίας. Σε όσες συσκευές κάνουμε αντικατάσταση κάνουμε μία πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση μετρώντας το drain και μετά παραδίδεται στον πελάτη.

Drain μπορεί να έχει και από εφαρμογές οι ρυθμίσεις η πολλά αλλα.

Είχα αλλάξει μπαταρία και ενώ είχε καλή αυτονομία το τηλέφωνο έχανε σε απόδοση κολλούσε δηλαδή σαν να δούλευε πιο αργά ο επεξεργαστής.

Κάποια δυσλειτουργία υπήρχε. Στο 4s αυτό.

Nokia 8800 Scirocco

απο την εμπειρια σας ποια θεωρειτε καλυτερη screen protector για το κινητο.

στο 4s ειχα βαλει μια Beilkin που ηταν παρα πολυ καλη,και η αφη ηταν σουπερ και δεν θαμπωνε καθολου.βεβαια ηταν ενα "τσακ" λιγο πιο σκουρα αλλα η αφη με το παραμικρο ανταποκρινοτανε.θυμαμαι ειχα παρει 2 στα 15 ευρο.προσπαθω να την βρω..αλλα δεν θυμαμαι :zzz: τωρα εχω προστασια (την ειχε ο προηγουμενος) και το δαχτυλο αντι να γλιστραει,κολλαει και δεν με ευχαριστει,ασε που σε οταν μιλαω και απο την λιγδα του προσωπου :ρ γινετε ακομη χειροτερα.

γ

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο 4s ειχα βαλει μια Beilkin που ηταν παρα πολυ καλη,και η αφη ηταν σουπερ και δεν θαμπωνε καθολου.βεβαια ηταν ενα "τσακ" λιγο πιο σκουρα αλλα η αφη με το παραμικρο ανταποκρινοτανε.θυμαμαι ειχα παρει 2 στα 15 ευρο.προσπαθω να την βρω..αλλα δεν θυμαμαι :zzz: τωρα εχω προστασια (την ειχε ο προηγουμενος) και το δαχτυλο αντι να γλιστραει,κολλαει και δεν με ευχαριστει,ασε που σε οταν μιλαω και απο την λιγδα του προσωπου :ρ γινετε ακομη χειροτερα.

γ

Υπάρχουν ζελατινες και με 2-3€ που έχουν πολύ καλή ποιότητα.

Με παραπάνω χρήματα εγώ πλέον βάζω μόνο tempered glass κι έχω το κεφάλι νου ήσυχο. 7-8€ και ούτε φοβάμαι να με πέσει το τηλέφωνο

Nokia 8800 Scirocco

γ

Συμπληρώνω δυο χρόνια χωρίς προστασία οθόνης και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην οθόνη! Απλά την σκουπίζω όταν μαζεύει δαχτυλιές με ενα πανάκι για γυαλιά. ;)

Edited by REFEREE1980

Συμπληρώνω δυο χρόνια χωρίς προστασία οθόνης και δεν υπάρχει κανένα απόλυτος πρόβλημα στην οθόνη! Απλά την σκουπίζω όταν μαζεύει δαχτυλιές με ενα πανάκι για γυαλιά. ;)

Κι εγω έτσι έιχα το 4ς γιατι δεν έτυχε να μου πέσει ή να μην το προσέχω αλλά τώρα που ανακάλυψα το tempered σώθηκα δεν φοβάμαι.Είχα βάλει στο S3 και μια μέρα μου έπεσε στο πλακάκι και έσπασε το tempered. Αλλιώς ίσως είχαμε θύματα και θα μ έβγαινε κανα 140ευρω.

Nokia 8800 Scirocco

Σεπτεμβρη παραλαμβανω μπαταρια με 2700mA. Θα ανεβασω και βιντεακι αλλα και τεστ πριν και μετα για να δουμε ολην την αληθεια. Εμενα παντως η τωρινη μου μπαταρια συνδεδεμενη με φορτιστη και αποφορτιζεται

Αη - Phone

Σεπτεμβρη παραλαμβανω μπαταρια με 2700mA. Θα ανεβασω και βιντεακι αλλα και τεστ πριν και μετα για να δουμε ολην την αληθεια. Εμενα παντως η τωρινη μου μπαταρια συνδεδεμενη με φορτιστη και αποφορτιζεται

Δυσκολο μου φαινεται 2700 μεσα στην συσκευη. Εξωτερικη?

Nokia 8800 Scirocco

Το πρώτο προγραμμα σου εβγαλε οτι το μοντέλο ειναι το 1428 και το δεύτερο οτι ειναι το 1429.αν ειναι το 1428 δεν θα εχεις 4G.

Για ψαξτο λιγο.

Ρε παιδες ελεος, τι να ψαξει; Στην πισω πλευρα λεει το κινητο πιο μοντελο είναι!!

Take five..

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned