stendor Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εγώ για τα λεφτά του σαν συσκευή το βρίσκω χάλια. Μπαταρία μισή μέρα αν το δουλεύεις. Bugs crash αρκετά. Τι άλλο θέλεις για τηλέφωνο των 700€; Σήμα καθόλου αφού δεν μπορώ να το βάλω σε 2g. Βέβαια φταίει και η Cosmote αλλα άλλες συσκευές έχουν δυνατότητα για 2g. Η 8.1 το μόνο που με βόλεψε ειναι οτι αν εχω μια κλήση το σηκώνω απο το iMac τιποτα άλλο Το 2G το έχουμε χάσει εδώ και χρόνια, δεν φταίει το 8.1 οπότε μην λέμε ότι θέλουμε. Και ότι δεν έχουμε εμείς σήμα δεν φταίει η Apple ούτε η κάθε Apple φταίνε οι πάροχοι που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Εμένα η μπαταρία μου μια χαρά κρατάει, 15 ώρες αναμονή και 5 ώρες χρήση. Δύο χρόνια έχω την συσκευή και πάντα έτσι ήταν. Όση ώρα είμαι μακριά από σπίτι μου με κρατάει μια χαρά η μπαταρία με βαριά χρήση. Και όταν λέω βαριά χρήση εννοώ να τα κάνω όλα από το κινητό. Το 8.1 έχει βολέψει σε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου που παλιά έπρεπε να κάνω 2-3 κινήσεις παραπάνω για να κάνω. Τώρα αν εσύ βλέπεις μόνο αυτό που αναφέρεις τότε χρησιμοποιείς εντελώς αλλιώς το κινητό σου. Crashes εγώ σε εφαρμογές δεν έχω, ούτε σε μαμά εφαρμογές ούτε σε εφαρμογές τρίτων. Το κινητό δεν το κλείνω ποτέ ούτε του κάνω reset. Εγώ δεν τα βλέπω τόσο μαύρα όπως τα παρουσιάζεις σε όλους. Είπαμε να λέμε τα στραβά όπως αναφέρει από κάτω ο @Itchrist86 αλλά εσύ το έχεις βγάλει εντελώς άχρηστο και το κινητό και το λειτουργικό. Ο καθένας κάνει την δικιά του δουλειά με το κινητό όπως γουστάρει και του αρέσει αλλά να μην είμαστε των άκρων ούτε να τρομάζουμε αυτούς που θέλουν να κάνουν αναβάθμιση στην 8. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το κινητό εκτός από την απαράδεκτη μπαταρία συμπεριφέρεται κορυφαία τόσο στο iOS 7 όσο στο 8 .Η μπαταρία όμως είναι κλάφτα .Αν δε σε πειράζει να το φορτίζεις τρεις φορές τη μέρα είναι εντάξει .Εμενα μόνο το συγκεκριμένο άρχισε να με κουράζει .. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η μπαταρία σε όλα τα iphones ήταν απαράδεκτη. Το μόνο iphone που δεν έχει θέμα με την μπαταρία είναι το 6 plus. Είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία γιατί απλά δεν με κρεμάει. Το ότι δεν κρατάει 1 ή 2 24ώρα ή ότι δεν κρατάει όσο άλλα smartphones το ξέρω. Αλλά από την στιγμή που η μπαταρία κρατάει από τις 8 το πρωί που λείπω από το σπίτι μου μέχρι την ώρα που θα ξαπλώσω το βράδυ τότε είμαι εντάξει. Δεν την συγκρίνω με άλλα smartphones αλλά το λέω βάση της χρήσης που του κάνω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ολες ΟΕΜ ειναι.και στην apple στο μαγαζι ακριβως τετοια μου εδωσαν.και σε τιμη αστο καλυτερα.φυσικα δεν την πηρα. Πήγες σε Apple store και ούτε εκεί σου έδωσαν original? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η μπαταρία σε όλα τα iphones ήταν απαράδεκτη. Το μόνο iphone που δεν έχει θέμα με την μπαταρία είναι το 6 plus. Είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία γιατί απλά δεν με κρεμάει. Το ότι δεν κρατάει 1 ή 2 24ώρα ή ότι δεν κρατάει όσο άλλα smartphones το ξέρω. Αλλά από την στιγμή που η μπαταρία κρατάει από τις 8 το πρωί που λείπω από το σπίτι μου μέχρι την ώρα που θα ξαπλώσω το βράδυ τότε είμαι εντάξει. Δεν την συγκρίνω με άλλα smartphones αλλά το λέω βάση της χρήσης που του κάνω. Εμένα από τις 8 το πρωί κρατάει μέχρι τη 1 το μεσημέρι όποτε έχω κάποιο θέμα ... Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Πήγες σε Apple store και ούτε εκεί σου έδωσαν original? :confused: οχι.καταρχας δεν εγραφε apple.εγω ειχα ηδη παρει μπαταρια "αυθεντικη" απο αλλο καταστημα και πηγα εκει στο επισημο καταστημα της apple στην θεσσαλονικη στο Cosmos.ε η μπαταρια ηταν ιδια και η τιμης της στα 38 ευρο ενω εγω την πηρα 12.τι να σου πω...συνεχως αλλαζω μπαταρις και σε φιλων κινητα και παντα επιλεγω ΟΕΜ απο καταστημα ανεπισημο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εγώ για τα λεφτά του σαν συσκευή το βρίσκω χάλια. Μπαταρία μισή μέρα αν το δουλεύεις. Bugs crash αρκετά. Τι άλλο θέλεις για τηλέφωνο των 700€; Σήμα καθόλου αφού δεν μπορώ να το βάλω σε 2g. Βέβαια φταίει και η Cosmote αλλα άλλες συσκευές έχουν δυνατότητα για 2g. Η 8.1 το μόνο που με βόλεψε ειναι οτι αν εχω μια κλήση το σηκώνω απο το iMac τιποτα άλλο Δυο χρονια με το 5 εχω πολύ διαφορετικη εμπηρεια. Σχεδόν απροβληματιστο, δουλευει πολύ καλα και χωρις καθυστερηση με το 8.1, εχω την δυνατοτητα να το βαλω σε 2G (Wind). To σημα σε τηλεφωνα με μεταλλικο unibody είναι λιγο μειωμενο, όμως δεν εχω κανενα πρόβλημα στην πραξη. Το 3G παει σφαιρα, ποιοτητα συνομιλιας πολύ καλη. Bugs/Crash ελαχιστα όταν βγηκε το 8 μονο. Μπαταρια μικρη μεν αλλα και μικρο το βαρος. Κανενα πρόβλημα και εδώ, πολύ ευκολο να το φορτισεις παντου. Για τα λεφτα του ηταν το καλυτερο μηλοφωνο που εχει βγει μεχρι τωρα (το πρωτο με 1 γκιγκα μνημη). Εστω και αν πληρωσες 700ε (599 λιρες εδωσα για το 32αρι), οκ ακριβο αλλα βγαζει ανετότατα 3 χρονια χρησης. Επισης τρεχει Microsoft Word, Excel πολύ καλα και δωρεαν. Ποιο άλλο τητλεφωνο μπορει να τα κανει αυτά 2 χρονια μετα την παρουσιαση του; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 οχι.καταρχας δεν εγραφε apple.εγω ειχα ηδη παρει μπαταρια "αυθεντικη" απο αλλο καταστημα και πηγα εκει στο επισημο καταστημα της apple στην θεσσαλονικη στο Cosmos.ε η μπαταρια ηταν ιδια και η τιμης της στα 38 ευρο ενω εγω την πηρα 12.τι να σου πω...συνεχως αλλαζω μπαταρις και σε φιλων κινητα και παντα επιλεγω ΟΕΜ απο καταστημα ανεπισημο. Απο ποιο κατάστημα; Αυτές που βρήκα στο skroutz που γράφουν original, OEM εννοούν; http://www.parts-shop.gr/p.Mpataria-Apple-Iphone-5-Li-Polymer-1440-mAh-Original.780683.html?analytics_session=0a2d7ee5-1adc-4f49-af9e-b86842ead477 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Απο ποιο κατάστημα; Αυτές που βρήκα στο skroutz που γράφουν original, OEM εννοούν; http://www.parts-shop.gr/p.Mpataria-Apple-Iphone-5-Li-Polymer-1440-mAh-Original.780683.html?analytics_session=0a2d7ee5-1adc-4f49-af9e-b86842ead477 ναι αυτες εννουν.εγω τις πηρα απο το ebw.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) ναι αυτες εννουν.εγω τις πηρα απο το ebw.gr Και είσαι ευχαριστημένος; Πόσο καιρό την έχεις επάνω; (Στο συγκεκριμένο μαγαζί πάντως για το 5 δεν έχει μπαταρία τώρα). Edited November 12, 2014 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δυο χρονια με το 5 εχω πολύ διαφορετικη εμπηρεια. Σχεδόν απροβληματιστο, δουλευει πολύ καλα και χωρις καθυστερηση με το 8.1, εχω την δυνατοτητα να το βαλω σε 2G (Wind). To σημα σε τηλεφωνα με μεταλλικο unibody είναι λιγο μειωμενο, όμως δεν εχω κανενα πρόβλημα στην πραξη. Το 3G παει σφαιρα, ποιοτητα συνομιλιας πολύ καλη. Bugs/Crash ελαχιστα όταν βγηκε το 8 μονο. Μπαταρια μικρη μεν αλλα και μικρο το βαρος. Κανενα πρόβλημα και εδώ, πολύ ευκολο να το φορτισεις παντου. Για τα λεφτα του ηταν το καλυτερο μηλοφωνο που εχει βγει μεχρι τωρα (το πρωτο με 1 γκιγκα μνημη). Εστω και αν πληρωσες 700ε (599 λιρες εδωσα για το 32αρι), οκ ακριβο αλλα βγαζει ανετότατα 3 χρονια χρησης. Επισης τρεχει Microsoft Word, Excel πολύ καλα και δωρεαν. Ποιο άλλο τητλεφωνο μπορει να τα κανει αυτά 2 χρονια μετα την παρουσιαση του; Ρε παιδιά δεν βγάζω το τηλέφωνο άχρηστο ούτε το λειτουργικό. Ομως η 7.1.2 ηταν καλύτερη πως να το κάνουμε; Για το σήμα και βέβαια ευθύνονται και οι 2. Εγώ θελω διακόπτη να το βάζω σε 2g. Οπως σε αλλα τηλέφωνα. Δεν υπάρχει λόγος να μην υπάρχει αυτη η δυνατότητα. Και σε iOS 7 το ίδιο πρόβλημα υπήρχε. Όσο για bugs και crash εσείς μπορεί να μην έχετε. Εγώ εχω ομως. Η εφαρμογή της μουσικής πχ κλείνει 3 δευτερα αφού την ανοίξω. Όχι πάντα. Ο Safari κολλάει και γυρνάει ενα κυκλακι χωρίς να κάνω τιποτα με αποτέλεσμα να μου τρώει την μπαταρία. Οι 5 ωρες χρήση που αναφέρεις και βέβαια ειναι πλασματικές. Εγώ το αφήνω το βράδυ και το πρωι μπορεί να εχει γράψει + μισή ωρα χρήση χωρίς να το ακουμπήσω. Οπότε απο τις 5 ωρες ούτε 3 δεν το εχω δουλέψει κανονικά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αυτό δεν δουλεύει τελικά για να επανέρθει ο διακόπτης για 2G σε Vodafone και Cosmote; Κάποιος το είχε ποστάρει εδώ στο myPhone, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο thread.. Αυτό δουλέυει μια χαρά. Απλά δεν είναι διακόπτης ακριβώς αλλά patch. Το πέρασα στο 5C που είχα αλλά και τώρα στο 6άρι και δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν ειναι και τιποτα αμαν αμαν για να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Επειδη το εγκατεστησα το προγραμμα, εχει ενα μειον. Απ οταν το εβαλα, λειτουργει ή 2G ή 3G. Δηλαδη, αν εχεις ενεργο το patch θα ειναι μονο το 2G ανοιχτο. Αν το βγαλεις ομως, και εισαι σε περιοχη με σημα χαλια, αν δεν το παρεις ειδηση, τοτε σου κλεινει εντελως το σημα. Δε γυριζει δηλαδη σε 2G αυτοματα. Θελει να το κανεις μεσω του patch. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ρε παιδιά δεν βγάζω το τηλέφωνο άχρηστο ούτε το λειτουργικό. Ομως η 7.1.2 ηταν καλύτερη πως να το κάνουμε; Για το σήμα και βέβαια ευθύνονται και οι 2. Εγώ θελω διακόπτη να το βάζω σε 2g. Οπως σε αλλα τηλέφωνα. Δεν υπάρχει λόγος να μην υπάρχει αυτη η δυνατότητα. Και σε iOS 7 το ίδιο πρόβλημα υπήρχε. Όσο για bugs και crash εσείς μπορεί να μην έχετε. Εγώ εχω ομως. Η εφαρμογή της μουσικής πχ κλείνει 3 δευτερα αφού την ανοίξω. Όχι πάντα. Ο Safari κολλάει και γυρνάει ενα κυκλακι χωρίς να κάνω τιποτα με αποτέλεσμα να μου τρώει την μπαταρία. Οι 5 ωρες χρήση που αναφέρεις και βέβαια ειναι πλασματικές. Εγώ το αφήνω το βράδυ και το πρωι μπορεί να εχει γράψει + μισή ωρα χρήση χωρίς να το ακουμπήσω. Οπότε απο τις 5 ωρες ούτε 3 δεν το εχω δουλέψει κανονικά. Πρεπει να ξερεις πως να το σεταρεις. Υπαρχουν πολλες επιλογες για την τοποθεσια και προγραμματα που συνδαιοντε στο υποβαθρο. Πρεπει να πας πρωτα στην χρηση της μπαταριας να δεις που παει η καταναλωση και μετα να το σεταρεις αναλογα. Εγω ιντερνετ το κλεινω το βραδυ αλλα και ανοιχτο να το αφησω δεν εχω πανω απο 5% καταναλωση. Κατα την διαρκεια της ημερας αν δω να ζεσταινεται ή να πεφτει η μπαταρια χωρις λογο αμεσως ψαχνω την εφαρμογη που φταιει. Με το 8.1 δεν εχω προβληματα μετα και τις ανανεωσεις των εφαρμογων. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Πρεπει να ξερεις πως να το σεταρεις. Υπαρχουν πολλες επιλογες για την τοποθεσια και προγραμματα που συνδαιοντε στο υποβαθρο. Πρεπει να πας πρωτα στην χρηση της μπαταριας να δεις που παει η καταναλωση και μετα να το σεταρεις αναλογα. Εγω ιντερνετ το κλεινω το βραδυ αλλα και ανοιχτο να το αφησω δεν εχω πανω απο 5% καταναλωση. Κατα την διαρκεια της ημερας αν δω να ζεσταινεται ή να πεφτει η μπαταρια χωρις λογο αμεσως ψαχνω την εφαρμογη που φταιει. Με το 8.1 δεν εχω προβληματα μετα και τις ανανεωσεις των εφαρμογων. Τα ξέρω αυτά. Iphone εχω απο το 2G και όλη μέρα τα ψάχνω και τα διαβάζω. Δεν ειναι κάποια ρύθμιση. Απλά μπορεί σε κάποιους να δουλεύει καλά. Σε εκανα και άλλους 4-5 που ξέρει τρώνε πολυ μπαταρία χωρίς λόγο. Και βέβαια φαίνεται κιόλας αν το κλειδωσω και εχω τσεκάρει την χρήση μετά απο μισή ωρα πχ θα εχει γράψει 9-10 λεπτά συν, ενώ θα έπρεπε 1-2 μόνο για γνωστοποιήσεις. Δεν βγάζεις άκρη απο το iOS 6 και μετά ήρθε η κατηφόρα σε πολλά. Αλλαγή πολιτικής της εταιρίας βλεπω εγώ. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δεν νομιζω ότι ισχυει αυτό. Πρεπει να το ρυθμισεις πιο προσεκτικα. Το iOS 8.1 είναι φοβερο κατά την γνωμη μου και πολλα προβλήματα ερχονται γιατι οι εφαρμογες χρειαζονται ανανεωση όταν βγαινει καποια νεα εκδοση του λειτουργικου. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αυτό δουλέυει μια χαρά. Απλά δεν είναι διακόπτης ακριβώς αλλά patch. Το πέρασα στο 5C που είχα αλλά και τώρα στο 6άρι και δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν ειναι και τιποτα αμαν αμαν για να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις!! Επειδη το εγκατεστησα το προγραμμα, εχει ενα μειον. Απ οταν το εβαλα, λειτουργει ή 2G ή 3G. Δηλαδη, αν εχεις ενεργο το patch θα ειναι μονο το 2G ανοιχτο. Αν το βγαλεις ομως, και εισαι σε περιοχη με σημα χαλια, αν δεν το παρεις ειδηση, τοτε σου κλεινει εντελως το σημα. Δε γυριζει δηλαδη σε 2G αυτοματα. Θελει να το κανεις μεσω του patch. Α ..νόμιζα ότι σου προσθέτει διακόπτη 2G/3G όπως γινόταν παλιότερα που πειράζαμε τα carrier settings. Τώρα που βγήκε και jailbrake για iOS 8.χ.χ (δε ξέρω ακριβώς, έχω πολλά χρόνια να κάνω JB), δε μπορεί να κάνει "extract" κάποιος τα carrier settings (από Wind π.χ. που δίνει διακόπτη) και να το περάσουμε κ εμείς όπως πιο παλιά; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα.Εχω το 5αρι και τον τελευταίο καιρό δεν μου δουλεύει το volume (-) το (+) δουλεύει κανονικά.Τωρα δε ξέρω αν είναι hardware το πρόβλημα ή software και έχει κολλήσει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα.Εχω το 5αρι και τον τελευταίο καιρό δεν μου δουλεύει το volume (-) το (+) δουλεύει κανονικά.Τωρα δε ξέρω αν είναι hardware το πρόβλημα ή software και έχει κολλήσει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? δοκίμασε ένα restart πατώντας παρατεταμένα home+power button μέχρι να δεις το μήλο και άφησέ το να κάνει επανεκκίνηση, εάν δεν επανέλθει, χρειάζεται αντικατάσταση η καλωδιοταινία ή δεν κάνει επαφή το flex στο - :) Από το Κέντρο Ελέγχου αυξομειώνεται ή ένταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 δοκίμασε ένα restart πατώντας παρατεταμένα home+power button μέχρι να δεις το μήλο και άφησέ το να κάνει επανεκκίνηση, εάν δεν επανέλθει, χρειάζεται αντικατάσταση η καλωδιοταινία ή δεν κάνει επαφή το flex στο - :) Από το Κέντρο Ελέγχου αυξομειώνεται ή ένταση; Ναι κανονικά μόνο από το κουμπί δεν λειτουργεί. Το κόστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ναι κανονικά μόνο από το κουμπί δεν λειτουργεί. Το κόστος? Μερικές φορές εμένα ενώ πατάω τα κουμπιά δεν δείχνει οτι ανεβάζει ένταση αλλα ανεβαίνει. Δοκίμασε να συρεις προς τα επάνω το κέντρο ελέγχου και μετά πίεσε κάποιο κουμπί. Αν δεις να αλλάζει η ένταση έχεις το ίδιο bug με εμένα αν όχι τοτε εχει χαλάσει κάτι στην συσκευή σου Άλλος τρόπος την ωρα που μιλάς με καποιον στο τηλέφωνο δοκίμασε να αλλάξεις την ένταση. Αν δεν πιάνει παει να πει θέλεις αλλαγή volume buttons Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ναι κανονικά μόνο από το κουμπί δεν λειτουργεί. Το κόστος? Εξάρτάται από το service, το flex έχει γύρω στα 10€ λιανική. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μπορεί να φταίει η εφαρμογή, δεν ξέρω. Αν έφταιγε το iOS θα το έκανε και σε άλλες εφαρμογές. Αυτό στο κάνει μόνο στο youtube; Μονο youtube. Παω για setup as new να τελειωνω με κατι κολληματα. Και μπαταρια χαλια τον τελευταιο καιρο. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Μονο youtube. Παω για setup as new να τελειωνω με κατι κολληματα. Και μπαταρια χαλια τον τελευταιο καιρο. Προφανώς είναι θέμα της εφαρμογής, αν έφταιγε το ios θα φαινόταν και σε άλλες εφαρμογές. Εγώ όπως το έχω τον τελευταίο καιρό δεν έχω ούτε κολλήματα και η μπαταρία είναι όπως ήταν. Τελευταίο setup as new το έκανα με την 8.1. Κάνε ένα και πες μας. EDIT Δοκίμασα ξανά αυτό με το "παράθυρο" του ήχου και τώρα γυρίζει κανονικά. Μάλλον το έφτιαξαν με το τελευταίο update που βγήκε χθες ή προχθές αν θυμάμαι καλά. Για δοκίμασε και εσύ. Βέβαια χάλασαν την περιστροφή σε full screen και κολλάει αρκετά. Στην προηγούμενη έκδοση η περιστροφή οθόνης ήταν πολύ ομαλή. Edited November 14, 2014 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγώ θελω διακόπτη να το βάζω σε 2g. Οπως σε αλλα τηλέφωνα. ποιος ο λογος; Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts