StratosGR Δημ. September 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Πρέπει να τα δοκιμάσουμε φίλε, 5 μόνο toggles στην notification bar είναι λίγα και κουραστικά για μένα. Αν βρεθεί λύση δοκιμάζω ευχαρίστως την ROM Αυτό το έχετε δει? Είναι κάτι παρόμοιο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863358 To mod αυτό είναι βασισμένο σε 4.0.3 (ΧWLPM) και κανείς δεν εγγυάται ότι θα δουλεύει 100% χωρίς προβλήματα στην 4.0.4. Τώρα προσπαθώ να το κάνω στη δική μου 4.0.4 .Υπομονή όμως γιατί είναι μανίκι... Δε θέλω να κάνω το συνηθισμένο που κάνουν όλοι στο XDA.....(έτοιμα από τον wanam...) Δεν είναι συμβατή με το jkay; Από την προηγούμενη pulse δεν χρειάζεται full wipe; O jkay δεν έχει βγάλει deluxe settings για 4.0.4. H προηγούμενη Pulse είναι gingerbread και όχι ICS (ασύμβατες). Παρόλα αυτά εγώ την έβαλα μόνο με wipe cache και dalvik cache, χωρίς factory reset και δουλεύει κανονικότατα. ΔΕ το συνιστώ σε άλλους όμως. Edited September 13, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 To lidroid mod είναι έτοιμο :) Όποιος θέλει να το δοκιμάσει (beta testing) ας στείλει μήνυμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Στείλε Στράτο να γίνω beta tester.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 εγώ έχω πολύ χαμηλό σήμα wi-fi,....... παίζει αλλο μόντεμ ? Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 εγώ έχω πολύ χαμηλό σήμα wi-fi,....... παίζει αλλο μόντεμ ? Διάλεξε και πάρε Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις τίποτα όμως στο θέμα στάθμης σήματος. Αν έχεις σκαμπανεβάσματα ή χαμηλό σήμα μπορεί να φταίει και το ασύρματο τηλέφωνο σου, o φούρνος μικροκυμάτων σου, διάφορα μικροκυματικά links που μπορεί να είναι γύρω σου, και ένα κάρο άλλοι παράγοντες, που μπορεί να αλλάζουν από ώρα σε ώρα και από λεπτό σε λεπτό και γι αυτό δεν έχεις πάντα το ίδιο σήμα, στην ίδια απόσταση, διαφορετικές ώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) NEA MODS Lidroid mod 15 toggles Status Bar Transparent Digital Clock Widget με μπλε ημερομηνία Για όσους αρέσκονται στα θέματα, ένα πολύ ωραίο θέμα που βρήκα, είναι αυτό Συνιστώ πριν την εγκατάσταση του, να έχετε περάσει το lidroid mod.Χωρίς το lidroid mod, δε το έχω δοκιμάσει. Edited September 16, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Διάλεξε και πάρε Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις τίποτα όμως στο θέμα στάθμης σήματος. Αν έχεις σκαμπανεβάσματα ή χαμηλό σήμα μπορεί να φταίει και το ασύρματο τηλέφωνο σου, o φούρνος μικροκυμάτων σου, διάφορα μικροκυματικά links που μπορεί να είναι γύρω σου, και ένα κάρο άλλοι παράγοντες, που μπορεί να αλλάζουν από ώρα σε ώρα και από λεπτό σε λεπτό και γι αυτό δεν έχεις πάντα το ίδιο σήμα, στην ίδια απόσταση, διαφορετικές ώρες. Σωστά. Έχοντας ανοιχτό σύστημα ασυρματης μετάδοσης σήματος τηλεόρασης στο σπίτι, το κινητό δεν συνδέεται με τίποτα στο router. Μην ψάχνουμε λοιπόν προβλήματα σε λάθος μέρος. Το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να χαλάσουμε τη ROM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Οι παρεμβολές που δεχόμαστε επηρεάζουν το Wi-Fii. Αυτό ήθελα να πω. Αλλα όσα μόντεμ και να αλλάξεις, δε θα γίνει τίποτα στη στάθμη σήματος, γιατί απλά και αποδεδειγμένα, το μόντεμ δεν έχει σχέση με το Wi-Fi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπερα Στρατο θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να μου απαντησουν εαν μπορουν ειτε εσυ ειτε τα παιδια....Φοραω την τελευταια ομεγα για να βαλω την δικια σου ρομ πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση η μονο το τα 2 wipe..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπερα Στρατο θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να μου απαντησουν εαν μπορουν ειτε εσυ ειτε τα παιδια....Φοραω την τελευταια ομεγα για να βαλω την δικια σου ρομ πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση η μονο το τα 2 wipe..;; Ποια τελευταία; Aosp,aokp,LPG; Αν είναι LPG κάνεις τα 2 και μόνο αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάνεις factory reset Aν έχεις άλλη ωμέγα, κάνε και τα 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ναι συγνωμη δεν διευκρινησα...Την lpg εχω...Ωραια σε ευχαριστω Στρατο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Στράτο, έχεις εικόνα από την αυτονομία της νέας σου Pulse σε σχέση με την προηγούμενη ή/και την rom του Νικ? Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Στράτο, έχεις εικόνα από την αυτονομία της νέας σου Pulse σε σχέση με την προηγούμενη ή/και την rom του Νικ? Δε γίνεται να μπω στη διαδικασία να τη συγκρίνω με άλλη ρομ, γιατί δεν είναι σωστό. Ο καθένας δοκιμάζει ότι θέλει και κρίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Για όσους αρέσκονται στα θέματα, ένα πολύ ωραίο θέμα που βρήκα, είναι αυτό Υπόψιν ότι επειδή το θέμα αλλάζει και τον dialer, θα ακυρώσει τυχόν mods του dialer (noise reduction-increasing ring) αν έχετε βάλει.Δηλαδή αν εγκαταστήσουμε αυτό το θέμα, και περάσουμε πάλι από πάνω τα δικά σου mods, δεν θα λειτουργήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Θα λειτουργούν κανονικά απλά θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις ξανά.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Στράτο η εφαρμογή "SyncmlDM.apk" βλέπω ότι λείπει από τη ROM (είναι στη λίστα αυτών που έχουν αφαιρεθεί). Έχω διαβάσει πως χρειάζεται για την ΟΤΑ αναβάθμιση και ότι αν δεν υπάρχει, προκαλεί πτώση στην αυτονομία. Αληθεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Στράτο η εφαρμογή "SyncmlDM.apk" βλέπω ότι λείπει από τη ROM (είναι στη λίστα αυτών που έχουν αφαιρεθεί). Έχω διαβάσει πως χρειάζεται για την ΟΤΑ αναβάθμιση και ότι αν δεν υπάρχει, προκαλεί πτώση στην αυτονομία. Αληθεύει; Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι διαφορετικό προς τα κάτω και έχω βάλει την rom από την πρώτη μέρα. Γενικά αν δεν έχεις κάποια εφαρμογή ή "κακό" σήμα να σου τρώνε την μπαταρία η LPX είναι πολύ battery friendly. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Στράτο η εφαρμογή "SyncmlDM.apk" βλέπω ότι λείπει από τη ROM (είναι στη λίστα αυτών που έχουν αφαιρεθεί). Έχω διαβάσει πως χρειάζεται για την ΟΤΑ αναβάθμιση και ότι αν δεν υπάρχει, προκαλεί πτώση στην αυτονομία. Αληθεύει; Η SyncmlDS.apk κάνει αυτό που γράφεις ... όπως είχε επισημάνει και σε μένα ο Στράτος πριν λίγο καιρό :O Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Μετα απο πολλες ΑΟΚΠ επιστρεφω παλι στη Pulse μακαρι η αυτονομια να ειναι καλητερη (αν καταφερω και την κατεβασω πρωτα ,4share δεν ανοιγει καν, και rapidshare 3.30 ωρες :) ) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Δηλαδή αν εγκαταστήσουμε αυτό το θέμα, και περάσουμε πάλι από πάνω τα δικά σου mods, δεν θα λειτουργήσουν; Όπως σου είπε και ο So_Ballads, θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις ξανά, αλλά αν το κάνεις αυτό θα χάσεις το θέμα του dialer (μόνο) Στράτο η εφαρμογή "SyncmlDM.apk" βλέπω ότι λείπει από τη ROM (είναι στη λίστα αυτών που έχουν αφαιρεθεί). Έχω διαβάσει πως χρειάζεται για την ΟΤΑ αναβάθμιση και ότι αν δεν υπάρχει, προκαλεί πτώση στην αυτονομία. Αληθεύει; Η SyncmlDS.apk κάνει αυτό που γράφεις ... όπως είχε επισημάνει και σε μένα ο Στράτος πριν λίγο καιρό :O Εκτός από αυτό που είπε ο Σπύρος, έτσι κι αλλιώς το OTA δε δουλεύει στις custom... Λες να έβλεπε η Samsung ότι έχεις custom και να σου έδινε αναβάθμιση; Μετα απο πολλες ΑΟΚΠ επιστρεφω παλι στη Pulse μακαρι η αυτονομια να ειναι καλητερη (αν καταφερω και την κατεβασω πρωτα ,4share δεν ανοιγει καν, και rapidshare 3.30 ωρες :) ) Rapidshare κατεβάζω με πάνω από 200kb και 4shared 600-700kb. Η σύνδεση σου φταίει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Δε γίνεται να μπω στη διαδικασία να τη συγκρίνω με άλλη ρομ, γιατί δεν είναι σωστό. Ο καθένας δοκιμάζει ότι θέλει και κρίνει. Εσύ μπορεί να μη θες να μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις με άλλες ρομ και καλα κανεις, αλλα εγω που τον τελευταιο καιρο ήμουν με wanamlite 12,4 και 12,5 και με Paranoid android JB 2.1 μπορω να πω οτι στο θεμα μπαταριας η Pulse έχει διαφορα προς το καλυτερο. Βεβαια εχω λιγο χειροτερο wifi(εχω την Pulse σαν πρωτη και την paranoid σαν δευτερη και στο κρεβατι μου το βραδυ που "κλεβω" wifi από τον γείτονα με την Pulse μου λεει σημα ανεπαρκες και με την Paranoid μπαινω κανονικα). Βγαλε και κανα mod για αλλη lockscreen αν θες που να έχει αριστερα καμερα-δεξια Unlock... :D Edited September 15, 2012 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εσύ μπορεί να μη θες να μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις με άλλες ρομ και καλα κανεις, αλλα εγω που τον τελευταιο καιρο ήμουν με wanamlite 12,4 και 12,5 και με Panadroid JB 2.1 μπορω να πω οτι στο θεμα μπαταριας η Pulse έχει διαφορα προς το καλυτερο. Βεβαια εχω λιγο χειροτερο wifi(εχω την Pulse σαν πρωτη και την panadroid σαν δευτερη και στο κρεβατι μου το βραδυ που "κλεβω" wifi από τον γείτονα με την Pulse μου λεει σημα ανεπαρκες και με την Paranoid μπαινω κανονικα). Βγαλε και κανα mod για αλλη lockscreen αν θες που να έχει αριστερα καμερα-δεξια Unlock... :D Στο θέμα του wi-fi δεν ισχύει αυτό. Ένα πολύ καλό άρθρο είναι αυτό. Διάβασε το και θα καταλάβεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Στο θέμα του wi-fi δεν ισχύει αυτό. Ένα πολύ καλό άρθρο είναι αυτό. Διάβασε το και θα καταλάβεις. Το διάβασα με προσοχή, εγώ απλα σου παραθετω την εμπειρια μου...το κινητο το εχω ακουμπηγμενο στο διπλανο μαξιλαρι χωρις να το κραταω στο χερι μου ή να του αλλαζω θεση και με τη μια ρομ μπαινω με την αλλη οχι...τωρα αν τυχαινει και παρεμβαλλεται κατι αλλο δεν μπορω να πω, δεν ξερω...οπως και να χει συγχαρητήρια και παλι για τη ρομ γιατι μετα τη δικια σου gb μπηκα στον πειρασμό να δοκιμασω πολλες ics και jb και τωρα μου φαινεται θα μεινω εδω για καιρο... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Το διάβασα με προσοχή Βγάζω τα εμπειρικά έξω και σου λέω για το πως δουλεύει το wifi. O μόνος τρόπος για να αλλάξεις τη στάθμη σε μία συσκευή, είναι να της αλλάξεις την κεραία :happy: Αυτό ισχύει σε όλα τα λειτουργικά.Είτε android λέγεται, είτε ios, είτε wm. Επίσης το wifi ελέγχεται καθαρά από τον κέρνελ. Κόβω το κεφάλι μου ότι αν πάρουμε 10 άτομα με διαφορετικές rom, αλλά με ίδιο Kernel, θα πάρουμε 10 διαφορετικές γνώμες :D Φυσικά αν έτσι νομίζεις εσύ, καλά κάνεις και "κλέβεις" τον γείτονα με την Paranoid :D οπως και να χει συγχαρητήρια και παλι για τη ρομ γιατι τοσες μετα τη δικια σου gb μπηκα στον πειρασμό να δοκιμασω πολλες ics και jb και τωρα μου φαινεται θα μεινω εδω για καιρο... Παρόλο που έφτιαξα ICS, να μην ανοίξω το στόμα μου για την "κόντρα" GBvsICS... Τα έχω γράψει αλλού :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) 2 Mods για την Pulse : *CRT Off Tv Effect (Περάστε αυτή την έκδοση μόνο όσοι έχετε φλασάρει ήδη το Mod του lidroid). *CRT Off Tv Effect STOCK (Περάστε αυτή την έκδοση μόνο όσοι έχετε τη Rom stock χωρίς το lidroid mod). P.S. To Google Now από JellyBean σε λίγο θα είναι έτοιμο επίσης (δείτε αυτό το thread όσοι δεν γνωρίζετε για τι μιλάω) - Θα ρίξω και μία ματιά για Ics lockscreen αλλά είναι λίγο μανίκι :p Edited September 15, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts