Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να τα δοκιμάσουμε φίλε, 5 μόνο toggles στην notification bar είναι λίγα και κουραστικά για μένα. Αν βρεθεί λύση δοκιμάζω ευχαρίστως την ROM

Αυτό το έχετε δει? Είναι κάτι παρόμοιο?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863358

To mod αυτό είναι βασισμένο σε 4.0.3 (ΧWLPM) και κανείς δεν εγγυάται ότι θα δουλεύει 100% χωρίς προβλήματα στην 4.0.4.

Τώρα προσπαθώ να το κάνω στη δική μου 4.0.4 .Υπομονή όμως γιατί είναι μανίκι...

Δε θέλω να κάνω το συνηθισμένο που κάνουν όλοι στο XDA.....(έτοιμα από τον wanam...)

Δεν είναι συμβατή με το jkay; Από την προηγούμενη pulse δεν χρειάζεται full wipe;

O jkay δεν έχει βγάλει deluxe settings για 4.0.4.

H προηγούμενη Pulse είναι gingerbread και όχι ICS (ασύμβατες).

Παρόλα αυτά εγώ την έβαλα μόνο με wipe cache και dalvik cache, χωρίς factory reset και δουλεύει κανονικότατα.

ΔΕ το συνιστώ σε άλλους όμως.

Edited by StratosGR

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To lidroid mod είναι έτοιμο :)

Όποιος θέλει να το δοκιμάσει (beta testing) ας στείλει μήνυμα :)

εγώ έχω πολύ χαμηλό σήμα wi-fi,.......

παίζει αλλο μόντεμ ?

Διάλεξε και πάρε

Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις τίποτα όμως στο θέμα στάθμης σήματος.

Αν έχεις σκαμπανεβάσματα ή χαμηλό σήμα μπορεί να φταίει και το ασύρματο τηλέφωνο σου, o φούρνος μικροκυμάτων σου, διάφορα μικροκυματικά links που μπορεί να είναι γύρω σου, και ένα κάρο άλλοι παράγοντες, που μπορεί να αλλάζουν από ώρα σε ώρα και από λεπτό σε λεπτό και γι αυτό δεν έχεις πάντα το ίδιο σήμα, στην ίδια απόσταση, διαφορετικές ώρες.

NEA MODS

Lidroid mod 15 toggles Status Bar

Transparent Digital Clock Widget με μπλε ημερομηνία

Για όσους αρέσκονται στα θέματα, ένα πολύ ωραίο θέμα που βρήκα, είναι αυτό

Συνιστώ πριν την εγκατάσταση του, να έχετε περάσει το lidroid mod.Χωρίς το lidroid mod, δε το έχω δοκιμάσει.

Edited by StratosGR

Διάλεξε και πάρε

Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις τίποτα όμως στο θέμα στάθμης σήματος.

Αν έχεις σκαμπανεβάσματα ή χαμηλό σήμα μπορεί να φταίει και το ασύρματο τηλέφωνο σου, o φούρνος μικροκυμάτων σου, διάφορα μικροκυματικά links που μπορεί να είναι γύρω σου, και ένα κάρο άλλοι παράγοντες, που μπορεί να αλλάζουν από ώρα σε ώρα και από λεπτό σε λεπτό και γι αυτό δεν έχεις πάντα το ίδιο σήμα, στην ίδια απόσταση, διαφορετικές ώρες.

Σωστά. Έχοντας ανοιχτό σύστημα ασυρματης μετάδοσης σήματος τηλεόρασης στο σπίτι, το κινητό δεν συνδέεται με τίποτα στο router. Μην ψάχνουμε λοιπόν προβλήματα σε λάθος μέρος. Το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να χαλάσουμε τη ROM.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι παρεμβολές που δεχόμαστε επηρεάζουν το Wi-Fii.

Αυτό ήθελα να πω.

Αλλα όσα μόντεμ και να αλλάξεις, δε θα γίνει τίποτα στη στάθμη σήματος, γιατί απλά και αποδεδειγμένα, το μόντεμ δεν έχει σχέση με το Wi-Fi.

Καλησπερα Στρατο θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να μου απαντησουν εαν μπορουν ειτε εσυ ειτε τα παιδια....Φοραω την τελευταια ομεγα για να βαλω την δικια σου ρομ πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση η μονο το τα 2 wipe..;;

Καλησπερα Στρατο θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να μου απαντησουν εαν μπορουν ειτε εσυ ειτε τα παιδια....Φοραω την τελευταια ομεγα για να βαλω την δικια σου ρομ πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση η μονο το τα 2 wipe..;;

Ποια τελευταία; Aosp,aokp,LPG;

Αν είναι LPG κάνεις τα 2 και μόνο αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάνεις factory reset

Aν έχεις άλλη ωμέγα, κάνε και τα 3

Στράτο, έχεις εικόνα από την αυτονομία της νέας σου Pulse σε σχέση με την προηγούμενη ή/και την rom του Νικ?
SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung...

Στράτο, έχεις εικόνα από την αυτονομία της νέας σου Pulse σε σχέση με την προηγούμενη ή/και την rom του Νικ?

Δε γίνεται να μπω στη διαδικασία να τη συγκρίνω με άλλη ρομ, γιατί δεν είναι σωστό.

Ο καθένας δοκιμάζει ότι θέλει και κρίνει.

Για όσους αρέσκονται στα θέματα, ένα πολύ ωραίο θέμα που βρήκα, είναι αυτό

Υπόψιν ότι επειδή το θέμα αλλάζει και τον dialer, θα ακυρώσει τυχόν mods του dialer (noise reduction-increasing ring) αν έχετε βάλει.

Δηλαδή αν εγκαταστήσουμε αυτό το θέμα, και περάσουμε πάλι από πάνω τα δικά σου mods, δεν θα λειτουργήσουν;

Στράτο η εφαρμογή "SyncmlDM.apk" βλέπω ότι λείπει από τη ROM (είναι στη λίστα αυτών που έχουν αφαιρεθεί). Έχω διαβάσει πως χρειάζεται για την ΟΤΑ αναβάθμιση και ότι αν δεν υπάρχει, προκαλεί πτώση στην αυτονομία. Αληθεύει;

Στράτο η εφαρμογή "SyncmlDM.apk" βλέπω ότι λείπει από τη ROM (είναι στη λίστα αυτών που έχουν αφαιρεθεί). Έχω διαβάσει πως χρειάζεται για την ΟΤΑ αναβάθμιση και ότι αν δεν υπάρχει, προκαλεί πτώση στην αυτονομία. Αληθεύει;

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι διαφορετικό προς τα κάτω και έχω βάλει την rom από την πρώτη μέρα. Γενικά αν δεν έχεις κάποια εφαρμογή ή "κακό" σήμα να σου τρώνε την μπαταρία η LPX είναι πολύ battery friendly.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Η SyncmlDS.apk κάνει αυτό που γράφεις ... όπως είχε επισημάνει και σε μένα ο Στράτος πριν λίγο καιρό :O

SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung...

Μετα απο πολλες ΑΟΚΠ επιστρεφω παλι στη Pulse μακαρι η αυτονομια να ειναι καλητερη (αν καταφερω και την κατεβασω πρωτα ,4share δεν ανοιγει καν, και rapidshare 3.30 ωρες :) )
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Δηλαδή αν εγκαταστήσουμε αυτό το θέμα, και περάσουμε πάλι από πάνω τα δικά σου mods, δεν θα λειτουργήσουν;

Όπως σου είπε και ο So_Ballads, θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις ξανά, αλλά αν το κάνεις αυτό θα χάσεις το θέμα του dialer (μόνο)

Η SyncmlDS.apk κάνει αυτό που γράφεις ... όπως είχε επισημάνει και σε μένα ο Στράτος πριν λίγο καιρό :O

Εκτός από αυτό που είπε ο Σπύρος, έτσι κι αλλιώς το OTA δε δουλεύει στις custom...

Λες να έβλεπε η Samsung ότι έχεις custom και να σου έδινε αναβάθμιση;

Μετα απο πολλες ΑΟΚΠ επιστρεφω παλι στη Pulse μακαρι η αυτονομια να ειναι καλητερη (αν καταφερω και την κατεβασω πρωτα ,4share δεν ανοιγει καν, και rapidshare 3.30 ωρες :) )

Rapidshare κατεβάζω με πάνω από 200kb και 4shared 600-700kb.

Η σύνδεση σου φταίει.

Δε γίνεται να μπω στη διαδικασία να τη συγκρίνω με άλλη ρομ, γιατί δεν είναι σωστό.

Ο καθένας δοκιμάζει ότι θέλει και κρίνει.

Εσύ μπορεί να μη θες να μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις με άλλες ρομ και καλα κανεις, αλλα εγω που τον τελευταιο καιρο ήμουν με wanamlite 12,4 και 12,5 και με Paranoid android JB 2.1 μπορω να πω οτι στο θεμα μπαταριας η Pulse έχει διαφορα προς το καλυτερο. Βεβαια εχω λιγο χειροτερο wifi(εχω την Pulse σαν πρωτη και την paranoid σαν δευτερη και στο κρεβατι μου το βραδυ που "κλεβω" wifi από τον γείτονα με την Pulse μου λεει σημα ανεπαρκες και με την Paranoid μπαινω κανονικα).

Βγαλε και κανα mod για αλλη lockscreen αν θες που να έχει αριστερα καμερα-δεξια Unlock... :D

Edited by dimis_pj

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Εσύ μπορεί να μη θες να μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις με άλλες ρομ και καλα κανεις, αλλα εγω που τον τελευταιο καιρο ήμουν με wanamlite 12,4 και 12,5 και με Panadroid JB 2.1 μπορω να πω οτι στο θεμα μπαταριας η Pulse έχει διαφορα προς το καλυτερο. Βεβαια εχω λιγο χειροτερο wifi(εχω την Pulse σαν πρωτη και την panadroid σαν δευτερη και στο κρεβατι μου το βραδυ που "κλεβω" wifi από τον γείτονα με την Pulse μου λεει σημα ανεπαρκες και με την Paranoid μπαινω κανονικα).

Βγαλε και κανα mod για αλλη lockscreen αν θες που να έχει αριστερα καμερα-δεξια Unlock... :D

Στο θέμα του wi-fi δεν ισχύει αυτό.

Ένα πολύ καλό άρθρο είναι αυτό.

Διάβασε το και θα καταλάβεις.

Στο θέμα του wi-fi δεν ισχύει αυτό.

Ένα πολύ καλό άρθρο είναι αυτό.

Διάβασε το και θα καταλάβεις.

Το διάβασα με προσοχή, εγώ απλα σου παραθετω την εμπειρια μου...το κινητο το εχω ακουμπηγμενο στο διπλανο μαξιλαρι χωρις να το κραταω στο χερι μου ή να του αλλαζω θεση και με τη μια ρομ μπαινω με την αλλη οχι...τωρα αν τυχαινει και παρεμβαλλεται κατι αλλο δεν μπορω να πω, δεν ξερω...οπως και να χει συγχαρητήρια και παλι για τη ρομ γιατι μετα τη δικια σου gb μπηκα στον πειρασμό να δοκιμασω πολλες ics και jb και τωρα μου φαινεται θα μεινω εδω για καιρο...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Το διάβασα με προσοχή

Βγάζω τα εμπειρικά έξω και σου λέω για το πως δουλεύει το wifi.

O μόνος τρόπος για να αλλάξεις τη στάθμη σε μία συσκευή, είναι να της αλλάξεις την κεραία :happy:

Αυτό ισχύει σε όλα τα λειτουργικά.Είτε android λέγεται, είτε ios, είτε wm.

Επίσης το wifi ελέγχεται καθαρά από τον κέρνελ.

Κόβω το κεφάλι μου ότι αν πάρουμε 10 άτομα με διαφορετικές rom, αλλά με ίδιο Kernel, θα πάρουμε 10 διαφορετικές γνώμες :D

Φυσικά αν έτσι νομίζεις εσύ, καλά κάνεις και "κλέβεις" τον γείτονα με την Paranoid :D

οπως και να χει συγχαρητήρια και παλι για τη ρομ γιατι τοσες μετα τη δικια σου gb μπηκα στον πειρασμό να δοκιμασω πολλες ics και jb και τωρα μου φαινεται θα μεινω εδω για καιρο...

Παρόλο που έφτιαξα ICS, να μην ανοίξω το στόμα μου για την "κόντρα" GBvsICS... Τα έχω γράψει αλλού :)