StratosGR Δημοσιεύτηκε September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2012 (edited) http://imageshack.us/a/img26/7137/94076759769623689305.png PULSE ROM - 2.1 - XWLPX - Lidroid 15 toggles Add-on http://img19.imageshack.us/img19/552/screenshot2012091210491.png http://img171.imageshack.us/img171/7296/screenshot2012091210495.png http://img24.imageshack.us/img24/741/screenshot2012091210462.png http://img441.imageshack.us/img441/5284/screenshot2012091210512.png PULSE ROM 2.1 - XWLPX H ROM βασίζεται στο firmware XWLPX της Samsung. Rooted, zipaligned, deodexed. Credits dsixda Modem XXLQ6 Kernel Samsung 3.0.15, customized από τον Phil3759 TOUCH CWM 6.0.12 brickbug SAFE Υποστήριξη init.d και custom bootanimation Υποστήριξη KIES, OTG, BLuetooth HID, MHL DEFAULT USB Mass storage Η rom είναι καθαρή και ανοιχτή σε οποιαδήποτε mods,themes υπάρχουν για την έκδοση της (XWLPX), εκτός από εκείνα που είναι αυστηρά για κάποια συγκεκριμένη rom και πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες του δημιουργού. Άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση να φέρουμε το κινητό στα δικά μας μέτρα. Είναι η καλύτερη επιλογή για την πρώτη μας custom rom, μιας και δε θα μας ξενίσει το περιβάλλον. Έχουν αφαιρεθεί τα: DSMForwarding.apk DSMLawmo.apk FotaClient.apk FTM.apk FTS.apk GameHub.apk HTMLViewer.apk Kobo.apk MusicHub_15.apk PlusOne.apk ReadersHub.apk SevenEngine.apk SnsAccountFb SnsAccountLi SnsAccountMs.apk SnsAccountTw.apk SnsDisclaimer.apk SnsImageCache.apk SnsProvider.apk Social_SamsungIM.apk SocialHub.apk SocialHubWidget.apk SyncmlDM.apk Zinio.apk Σε κάθε περίπτωση ότι αφαιρέθηκε μπορεί να ξαναπροστεθεί. ΠΑΝΤΑ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Η εγκατάσταση γίνεται από recovery mode αφού πρώτα το τηλέφωνο μας είναι rooted και έχει εγκατεστημένο το clockwork mod. Οδηγός εγκατάστασης για οποιαδήποτε custom rom υπάρχει εδώ: Οδηγός Εγκατάστασης Custom Rom H ROM δεν είναι full wipe. DOWNLOAD LINKS Πριν ξεκινήσετε την οποιαδήποτε εγκατάσταση, σιγουρευτείτε ότι διαβάσατε της οδηγίες καλά. Αν έχετε την οποιαδήποτε απορία, ψάξτε στο θέμα, μήπως και έχει ξαναγίνει η ίδια ερώτηση και έχει απαντηθεί. Αν έχετε την εντύπωση ότι δε σας απαντώ, αυτό σίγουρα συμβαίνει, επειδή δεν κάνατε ακριβώς αυτό που είπα πριν. Είναι απίστευτα κουραστικό να απαντάς στις ίδιες ερωτήσεις. Όποιος δε συμφωνεί, μπορεί πάντα να μην εγκαταστήσει ή να απεγκαταστήσει τη ρομ. Αν συμφωνείς μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω... ROM PULSE ROM 2.0 XWLPX Mirror link Upgrades Pulse Upgrade 2.1 Περιλαμβάνει αναβάθμιση του υπάρχοντος kernel, με υποστήριξη custom bootnimations, Pulse bootanimation και αντικατάσταση του Superuser με το SuperSU. Εγκαθίσταται πάνω από τη rom Pulse Upgrade 2.1 DOWNLOAD Mirror link Patches-Mods (Εγκατάσταση από recovery mode) Disable increasing ring - Το κουδούνισμα ξεκινάει από την ένταση που έχουμε επιλέξει και όχι βαθμιαία. Mirror link ------------------------------------ Noise reduction Off - Απενεργοποιεί τη συγκεκριμένη λειτουργία για όσους έχουν πρόβλημα με echo στις κλήσεις. Mirror link ------------------------------------ Noise Reduction Οff + Disable Increasing Ring - Συνδυασμός των 2 προηγούμενων mods Mirror link ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέγουμε ένα από τα 3 παραπάνω, γιατί το κάθε ένα, καταργεί το άλλο. ------------------------------------ Lidroid mod - 15 toggles Status Bar Mirror link Credits lidroid,wanam ------------------------------------ Lidroid mod - 15 toggles Status Bar - 6 Toggles Mirror link Credits lidroid,wanam ------------------------------------ MMS mod - Μετατροπή sms σε mms από 4 σε 200 και μέγιστοι παραλήπτες από 10 σε 200 Mirror link ------------------------------------ Camera hack - Δουλεύει η κάμερα και με κάτω από 15% μπαταρία. ------------------------------------ Transparent Digital Clock - Διάφανο (πράσινο stock) ψηφιακό ρολόι Mirror link ------------------------------------ Transparent Digital Clock Blue - Διάφανο μπλε ψηφιακό ρολόι Mirror link ------------------------------------ Transparent Digital Clock ICS Blue - Διάφανο γαλάζιο (ICS) ψηφιακό ρολόι από τον gvala Mirror link ------------------------------------ Transparent Weather Widget - Διάφανο widget καιρού Mirror link ------------------------------------ Stock Memo with links support - Η "Σημείωση" της Samsung με υποστήριξη links ------------------------------------ CRT Off Tv Effect Mirror link ΔΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤO CRT OFF, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ. Συνήθως αυτοί που φτιάχνουν θέματα, βγάζουν οι ίδιοι και έκδοση με CRT-OFF Εάν το θέμα μας όμως είναι φτιαγμένο με Villain installer, βάζουμε το mod και εγκαθστούμε το θέμα τελευταίο ------------------------------------ 2 ακόμα ενδιαφέροντα mod,βρίσκονται εδώ: ------------------------------------ ICS lockscreen για XWLPX από Salesale ------------------------------------ Google Now από τον Sofos_5 ------------------------------------ Άλλα downloads: ADOBE FLASH PLAYER 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.34) Κατεβάζουμε το apk και το τρέχουμε από το κινητό μας ------------------------------------ Modem BOLP7 (τελευταίο της Cosmote) με τo δικό του RIL και CSC COS από τον talexop ------------------------------------ PULSE 2.0 Removed Apk's Αν θέλουμε να περάσουμε κάποιο θέμα, κατά προτίμηση περνάμε VRthemes (αν δε το γράφει στο θέμα, ρωτάμε τον ίδιο το δημιουργό), ώστε τα τυχόν mods που έχουμε εγκαταστησει, να παραμείνουν ανέπαφα. ------------------------------------------- Συνιστώ σε όσους έχουν πάροχο Cosmote, να ΜΗΝ απενεργοποιήσουν το FAST DORMANCY. Για τους υπόλοιπους παρόχους δε γνωρίζω, μιας και δεν έχω sim τους να το ελέγξω. ------------------------------------------- Ευχαριστώ πολύ τον Giov87, για τη δημιουργία του γραφικού της ROM και των υπογραφών Υπογραφές http://imageshack.us/a/img805/4207/70095494159183374857.png http://imageshack.us/a/img802/8417/35878897217658973961.png Πως μπορείτε να υποστηρίξετε τη RΟΜ: Απλά υποστηρίξτε το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! Κάνοντας ένα παιδί χαρούμενο, γίνομαι κι εγώ και αποδίδω καλύτερα. Στείλτε τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 54020.Χρέωση: 2,46 Ευρώ/SMS Άλλοι τρόποι στήριξης του χαμόγελου του παιδιού (χωρίς την προμήθεια των τηλεφωνικών εταιρειών, οπότε ακόμα καλύτερα) υπάρχουν εδώ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ Για τους "τεμπέληδες" που δε μπορούν να μπουν στο site, μπορούν να το κάνουν εδώ και τα χρήματα θα μεταφερθούν. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη της ROM και του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Edited September 11, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Θα τη περασω το απόγευμα στο κινητό ενός φίλου. Περίμενε πως και πως την αναβάθμιση σου σε ics όπως και πολλοί άλλοι είμαι σίγουρος. Σε ευχαριστούμε ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Θα τη περασω το απόγευμα στο κινητό ενός φίλου. Περίμενε πως και πως την αναβάθμιση σου σε ics όπως και πολλοί άλλοι είμαι σίγουρος. Σε ευχαριστούμε ;-) Μπα; έχω και οπαδούς; :lol: Δε φταίω εγώ πάντως για την καθυστέρηση.Είναι η μοναδική ICS άξια λόγου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Στράτο δεν ξέρω αν την περάσω γιατί φοβάμαι προς το παρόν τις custom (κάποια στιγμή θα ξεφοβηθώ υποθέτω..:p) αλλά δυο πράγματα θέλω να πω, εύγε γι'αυτά που κάνεις και θερμά συγχαρητήρια για το "donation" που επέλεξες, εκεί σ'ακολουθώ πιστά και ας έχω official περασμένη..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Στράτο δεν ξέρω αν την περάσω γιατί φοβάμαι προς το παρόν τις custom (κάποια στιγμή θα ξεφοβηθώ υποθέτω..:p) αλλά δυο πράγματα θέλω να πω, εύγε γι'αυτά που κάνεις και θερμά συγχαρητήρια για το "donation" που επέλεξες, εκεί σ'ακολουθώ πιστά και ας έχω official περασμένη..:) Όταν πρωτοβάλεις και δεις πόσο εύκολο είναι και ασφαλές, θα βαράς το κεφάλι σου, που δε το έκανες τόσο καιρό. :happy: Μπορεί πάντως οποιοσδήποτε να προσφέρει τον οβολό του, έχει δεν έχει τη ρομ :) Ήθελα να βάλω κι ενα donate button (και να μεταφέρω τα χρήματα βέβαια εγώ μετά) για όποιον τεμπέλη δε θέλει να πηγαίνει στο site και να ψάχνεται, αλλά δε μου το εμφανίζει μέσα στο post :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τέλεια! Φλασάρω και εγώ μόλις γυρίσω σπίτι. Μπράβο και από εμένα για τη συνεισφορά στο Χαμόγελο. Πάρα πολύ καλή κίνηση. Υ.Γ. Πρώτη μου custom στο S2. Για να δούμε.......... Στο S1 είχα δοκιμάσει 1-2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Όταν πρωτοβάλεις και δεις πόσο εύκολο είναι και ασφαλές, θα βαράς το κεφάλι σου, που δε το έκανες τόσο καιρό. :happy: Είμαι σίγουρος γι'αυτό αλλά με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι "μπακαλίστικο" έτσι ενημερωτικά, να ξέρω ώστε να το περιμένω σε περίπτωση που το πάρω απόφαση.. μιας και πρόκειται για custom rom λογικά θα συνοδεύεται κι από το κίτρινο τριγωνάκι στην εκκίνηση αλλά και το νουμεράκι στον counter, σωστά; Αν και υποθέτω ότι το δεύτερο τουλάχιστον λύνεται εύκολα με το jig..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Είμαι σίγουρος γι'αυτό αλλά με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι "μπακαλίστικο" έτσι ενημερωτικά, να ξέρω ώστε να το περιμένω σε περίπτωση που το πάρω απόφαση.. μιας και πρόκειται για custom rom λογικά θα συνοδεύεται κι από το κίτρινο τριγωνάκι στην εκκίνηση αλλά και το νουμεράκι στον counter, σωστά; Αν και υποθέτω ότι το δεύτερο τουλάχιστον λύνεται εύκολα με το jig..:p οτιδήποτε περνιέται με CWM ΔΕΝ ανεβάζει το κοντέρ ούτε τριγωνο βγάζει Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 οτιδήποτε περνιέται με CWM ΔΕΝ ανεβάζει το κοντέρ ούτε τριγωνο βγάζει Ευχαριστώ πολύ κύριε μοτοσυκλετιστά..!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλά το Rapidshare δεν παλεύεται... 2 ώρες περιμένω να κατέβει και όταν έφτασε 270/280ΜΒ έβγαλε σφάλμα δικτύου..... Άντε πάλι από την αρχή........ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλά το Rapidshare δεν παλεύεται... 2 ώρες περιμένω να κατέβει και όταν έφτασε 270/280ΜΒ έβγαλε σφάλμα δικτύου..... Άντε πάλι από την αρχή........ :wacko: Eγώ δεν έχω πρόβλημα με το rapidshare, θα την ανεβάσω όμως και στo 4shared. *Θα ανεβάσω σιγά σιγά και κάποια mods (διαφανή widgets όπως στην 1.7). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Eγώ δεν έχω πρόβλημα με το rapidshare, θα την ανεβάσω όμως και στo 4shared. *Θα ανεβάσω σιγά σιγά και κάποια mods (διαφανή widgets όπως στην 1.7). Μπορεί να ήταν τυχαίο.. Ωραία καλοδεχούμενα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μπράβο Στράτο για την ROM. Μπορείς να προσθέσεις και το lidroid panel ή που θα το βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 μια χαζή ερώτηση, πως περνάμε τα widgets ? Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μπράβο Στράτο για την ROM. Μπορείς να προσθέσεις και το lidroid panel ή που θα το βρούμε; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δε γίνεται να εγκατασταθεί.Πρέπει να ενσωματωθεί από πριν μια χαζή ερώτηση, πως περνάμε τα widgets ? Καθόλου χαζή και ξέχασα να το γράψω (τώρα το πρόσθεσα) Από recovery mode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ευχαριστώ πολύ, μόλις εβαλα τη ρομ σου, φαίνεται αρκετά smooth. Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με εγκατεστημένα τα διάφανα widgets http://img19.imageshack.us/img19/6936/screenshot2012091308311.png Στο επόμενο update, θα ενσωματωθούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Απο cm-10 ποιο τρόπο εγκατάστασης χρησιμοποιώ?Full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Προστέθηκε mod για το increasing ring Απο cm-10 ποιο τρόπο εγκατάστασης χρησιμοποιώ?Full wipe? Ναι Edited September 16, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Μπράβο Στράτο για την ROM. Μπορείς να προσθέσεις και το lidroid panel ή που θα το βρούμε; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δε γίνεται να εγκατασταθεί.Πρέπει να ενσωματωθεί από πριν Αυτό το έχετε δει? Είναι κάτι παρόμοιο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863358 Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Προστέθηκαν καινούρια mods στο αρχικό θέμα Αυτό το έχετε δει? Είναι κάτι παρόμοιο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863358 Δε το έχω δοκιμάσει και δε μπορώ να πω αυτή τη στιγμή τι ακριβώς κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αυτό το έχετε δει? Είναι κάτι παρόμοιο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863358 Πρέπει να τα δοκιμάσουμε φίλε, 5 μόνο toggles στην notification bar είναι λίγα και κουραστικά για μένα. Αν βρεθεί λύση δοκιμάζω ευχαρίστως την ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Πρέπει να τα δοκιμάσουμε φίλε, 5 μόνο toggles στην notification bar είναι λίγα και κουραστικά για μένα. Αν βρεθεί λύση δοκιμάζω ευχαρίστως την ROM Καλομάθαμε όλοι με τον jkay μου φαίνεται :happy: Θα το δω σήμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλομάθαμε όλοι με τον jkay μου φαίνεται :happy: Θα το δω σήμερα. Δεν είναι συμβατή με το jkay; Από την προηγούμενη pulse δεν χρειάζεται full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλομάθαμε όλοι με τον jkay μου φαίνεται :happy: Θα το δω σήμερα. Με τον νικ και τον στρατο καλομαθαμε! Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts