jasonpap Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Υπάρχει τροπος να ενεργοποιηθει το imode απεριοριστα (4ευρω) εκτος από το menu που έχει στο i-mode portal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Σήμερα κάλεσα την εξυπηρέτησή, Γιάννα ενεργοποιήσω το i-mode, και μ είπαν ότι το i-mode θα σταματήσει και δεν μπορουνε να κάνουν ενεργοποίησή τής υπηρεσίας LOOOL:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εμενα μου ειπαν οτι δεν θα σταματησει. Απλα δεν γινονται νεες ενεργοποιησεις. Εντω μευαξυ δοκιμασα να ανανεωσω ενα αλλο που εχω και δεν τα καταφερα. Μολις παταω το οκ για να γινει η ανανεωση μεσα απο το portal.imode.gr κλεινει η συνδεση και σταματαει εκει χωρις να γινεται ανανεωση. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Σήμερα ανανέωσα τη συνδρομή μου από το κινητό μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο παράξενο είναι ότι για πρώτη φορά ( στους επτά μήνες που είμαι στο i-mode) μου έστειλαν μήνυμα ότι έληξε η μηνιαία συνδρομή. ΥΓ. Δεν έχω συσκευή i-mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Μία ερώτηση θέλω να σας κάνω. Έχω μια ιστοσελίδα η οποία παλιότερα είχε διεύθυνση και για i-mode. Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να επισκεφτείς ακόμα και σήμερα την διεύθυνση αυτήν; Γενικώς τι παίζει με το i-mode; Λειτουργεί ή έχει σταματήσει και πρέπει να κάνω κάποια ανανέωση ας πούμε με το myview?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 εγω μια χαρα εμπαινα με iphone με τις γνωστες ρυθμισεις...απο σημερα το απογευμα με απλο gprs μπαινουν μονο https σελιδες.οταν ενεργοποιω το 3g μπαινουν κανονικα. σαν να εκοψαν τον http proxy απο το απλο gprs??? τα μαιλ μου τα παιρνω και με απλο gprs μεσω εφαρμογης που περναει μεσω https οποτε κανενα προβλημα..απλα οταν θελω να μπαινω ιντερνετ ενεργοποιω το 3g. οποτε με 3,5 ευρω εχω push mail (οχι το imail.)αλλα στελνω κανονικα και δεχομαι απο το gmail. internet (με τα γνωστα limits) ebuddy εφαρμογη που περναει κανονικα απο τον proxy. ελπιζω να καρατησει για καιρο ακομα αυτη η κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ssatmaniac, πως σερφαρεις με imode, αφου βασιζεται σε wap και wap το iphone, εξ' οσων γνωριζω, δεν υποστηριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ssatmaniac, πως σερφαρεις με imode, αφου βασιζεται σε wap και wap το iphone, εξ' οσων γνωριζω, δεν υποστηριζει? ποιος ειπε οτι δεν υποστηριζει? ολες τις εταιριες υποστηριζει.....ολα τα wap. απλα αντι να χρησιμοποιειις μονο apn και user pass μπαινεις χειροκεινητα στα system files του τηλεφωνου και βαζεις τον proxy. τελικα επανηλθαν στα κανονικα τους σημερα παιζουν και τα http και τα https Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 δυστηχως προσπαθουσα να ενεργοποιησω την απεριοριστη πλοηγηση, αλλα τιποτα.πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν η υπηρεσια ειναι προς καταργηση....αυτο ηταν παει το τσαμπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 δυστηχως προσπαθουσα να ενεργοποιησω την απεριοριστη πλοηγηση, αλλα τιποτα.πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν η υπηρεσια ειναι προς καταργηση....αυτο ηταν παει το τσαμπε... και τι σου εβγαζε οταν προσπαθουσες να την ενεργοποιησεις στο μενου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη αυτη τη στιγμη.παρακαλω προσπαθηστε αργοτερα. απο οτι μου ειπαν και στο 1313, σιγα σιγα αρχιζουν καποιες συνδρομες και ακυρωνονται.μεσα σε αυτες ειναι και η απεριοριστη πλοηγηση. ειναι καποιος που την εχει ενεργοποησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη αυτη τη στιγμη.παρακαλω προσπαθηστε αργοτερα. απο οτι μου ειπαν και στο 1313, σιγα σιγα αρχιζουν καποιες συνδρομες και ακυρωνονται.μεσα σε αυτες ειναι και η απεριοριστη πλοηγηση. ειναι καποιος που την εχει ενεργοποησει? Εγω παντως ενεργοποιησα 1η του μηνος και στο μενου Imode βλεπω κανονικα επιλογη να ενεργοποιησεις το απεριοριστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 υπαρχει φιλε μου αυτο λεω.πως αλλιως θα εμπαινα να κανω ενεργοποιηση.... ακολουθεις τα βηματα και οταν πατας δυο φορες οκ μετα σου βγαζει δοκιμαστε αργοτερα και εγω πριν 1 μηνα ειχα ενεργοποιησει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 αυτο το δοκιμασες σημερα? Τωρα που το εκανα παρολο που ειναι ηδη ενεργοποιημενη μου εβγαλε οτι επεξεργαζεται το αιτημα μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 το ξαναεκανα μολις τωρα..... λες να μου λενε βλακιες? γιατι την προηγουμενη φορα η αλλη τηλεφωνητρια μου ειχε πει να ξαναδοκιμασω...ξαναπαιρνω τηλεφωνο να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 θελουν να κοψουν τη κινηση στο imode και να παρουν κοσμο στο myview. λογικο ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 ξαναπηρα και ενω στην αρχη μου λεει, μισο να το κοιταξω μετα παλι τα ιδια... η υπηρεσια δεν διατιθεται για ενεργοποιηση.της λεω σε ολους? ναι μου λεει σε ολους. τι να πεις τωρα... λοιπον παιδια το ψιλιαστικα οτι κατι μπορει να παιζεται με το iphone.... εχω ενεργοποιημενο και ενα αλλο νουμερο με i-mode.το βαζω και παταω ενεργοποιηση της υπηρεσιας και μου βγαζει η αιτηση σας επεξεργαζεται.μαλλον τι γινεται....εχω ενεργοποιησει στο iphone push mail.αυτο καθε 1 λεπτο συνδεεται και ψαχνει για mail.το πηραν χαμπαρι και το σταματησαν.για αυτο στην αρχη ολα μια χαρα η υπηρεσια συνεχιζει να υπαρχει....αλλα μολις πω νουμερο και κοιταξουν...λενε την ιδια καραμελα... παιδια δυστηχως....και στο δευτερο νουμερο μου βγαζει τα ιδια....ενω στην αρχη η αιτηση σας επεγεργαζεται τωρα δεν ειναι διαθεσιμη... παει το imode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Παει για ολους ή μονο για οσους εχουν iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Παει για ολους ή μονο για οσους εχουν iphone? πιστευω για ολους.... να βλεπουν οτι μπαινεις απο iphone δεν γινεται..μονο να βλεπουν πολυ μεγαλη κινηση δεδομενων. την δευτερη καρτα ομως δεν την ειχα χρησιμοποιησει ουτε στο Ιphone αλλα και γενικα...ειχε ενεργοποιηθει ομως με το ιδιο imei. επομενως αν δεν σταματησε για ολους , τοτε πανε με το imei, βλεπουν την κινηση και σταματανε... αν και νομιζω πως ειναι γενικο το κακο...οπως λενε και οι ιδιοι...θα το μαθουμε απο την ενεργοποιηση η μη καποιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 παιδια ξαφνηκα ηρθε ενα μηνημα που ελεγε.ενεργοποιηθηκε η μηνιαια πλοηγηση.. και οταν παω στην ενεργοποιηση μηνιαου πασου λειτουργει και μου λεει το αιτημα σας επεξεργαζεται.και μετα μου λεει ειναι ηδη ενεργοποιημενη η συνδρομη σας. τωρα ποιο ειναι το μελλον του imode.....αγνωστο... ουτε και αυτοι ξερουν...λενε πως ειναι υπο καταργηση και αλλες φορες λενε οσοι το εχουν θα συνεχισουν να το εχουν, απλα δεν κανουμε νεες ενεργοποιησεις. παντως δεν πρεπει να μας κρεμασουν εμας που εχουμε τις συσκευες και να σταματησουν την υπηρεσια... θα δειξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Υπαρχει κανενας παλιος χρηστης του imode που να κανει ενεργοποιηση αυτες τις μερες να μας πει αν γινεται κανονικα και διχως προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 λειτουργει φιλε μου.. πηγαινω μου βγαζει οτι η αιτηση σας επεξεργαζεται, και μετα μου στελνει μηνυμα οτι ειναι ηδη ενεργοποιημενη.επομενως λειτουργει.... εφοσον δεν κανουν καινουριες ενεργοποιησεις, ελπιζω να μην καταργησουν την υπηρεσια...τουλαχιστον συντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balentino Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Υπαρχει κανενας παλιος χρηστης του imode που να κανει ενεργοποιηση αυτες τις μερες να μας πει αν γινεται κανονικα και διχως προβληματα? Η ανανεωση γινετε κανονικα . Σημερα εκανα παλι ανανεωση. Πατας στο μενου του imode την επιλογη ενεργοποιησης,και σου βγαζει (το ετημα σας επεξεργαζετε)μετα πατας exit. Και βλεπης στο 1314 αν σου εφυγαν 3.90e αν σου εφυγαν ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1979 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάρτα sim με ενεργοποιημένη την υπηρεσία του i-mode, ή υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δυο κάρτες και δεν χρειάζεται την μία? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balentino Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάρτα sim με ενεργοποιημένη την υπηρεσία του i-mode, ή υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δυο κάρτες και δεν χρειάζεται την μία? ευχαριστώ! εχω αν εισαι κοντα στη Ξανθη μπορω να σου δωσω εχω αλλες 6 Για οσους εχουν imode υπαρχει ενας browser που κατεβαζει εφαρμογες με καταληξη sisx μεχρι 2 mb και λεγεται( bolt ).Μπορειτε να δειτε και youtube.Απο δω http://www.boltbrowser.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts