Jump to content

apostolis1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apostolis1979

  • Ημ. Γέννησης 09/07/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

apostolis1979's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δυστυχώς οχι με την παλιά μεταγλώτιση
  2. αν έχω 10€ σε κάρτα που λήγει μεθαυριο, μπορώ να μεταφέρω σε άλλη κάρτα που έχω και λήγει πιο μετά? ευχαριστώ
  3. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα βάλω 1€ και βλέπουμε
  4. έχω μια κάρτα f2g με 9€ μέσα που λεεί οτι λήγει στις 30/6/2010. Δεν την χρησιμοποιώ. Για να την κρατήσω πρέπει οπωσδήποτε να της βάλω και άλλα χρήματα ή υπάρχει άλλος τρόπος? Αν δεν την θέλω πιά, μπορώ να γλυτώσω κάπως τα 9€ που έχω μέσα ή πάνε στο ταμείο της wind? ευχαριστώ
  5. δυστυχώς ο αστυνόμος σαίνης είναι με νέα (ψιλοάθλια) μεταγλώτιση
  6. μακάρι να ειναι με τη μεταγλώτιση των 80΄s (ΕΡΤ) αλλα δεν νομίζω. μάλλον θα ναι απο κάποια πιο πρόσφατα dvd, με νεα μεταγλώτιση. Πάντως αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα ας μας πει!
  7. μηπως υπαρχει και κανείς άλλος με περισσευούμενη καρτα i-mode (δεν εχω καταφέρει να επικοινωνίσω ακομά με τον φίλο balentino) ευχαριστώ!
  8. μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάρτα sim με ενεργοποιημένη την υπηρεσία του i-mode, ή υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δυο κάρτες και δεν χρειάζεται την μία? ευχαριστώ!
  9. παιδια σημερα πηρα στο 1313 και ζητησα ενεργοποίηση, μετα απο κάποια ώρα ήρθε ένα μηνυμα που ειχε μονο: http://mail.imode.gr/gprs/ml/e_mes.cgi τι να κάνω τωρα? πάτησα το link αλλα μου έβγαλε αποτυχία συνδεσης. τωρα ειμαι σε internet cafe, ουτε απο εδω μπαίνει αυτη η διευθυνση, βγάζει problem loading page. ουτε στο portal.imode.gr μπαινει. εχω ενα samsung v60
  10. ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά δε μιλάω για ενα αρχειο που έχει κάποιος γνωστός μου για να μου το σπάσει σε κομμάτια, αλλά για ενα οποιοδήποτε αρχειο σε κάποιο site που ειναι πάνω απο 1 MB. κατι εχω ακουσει οτι οι download managers μπορουν να σπάσουν ενα αρχειο σε πολλά κομμάτια οταν το κατεβάζουν. ισχυεί αυτό? και μπορει να βοηθήσει στην περίπτωση μας?
  11. γίνεται με κάποιο τρόπο να κατεβάσω ενα αρχείο, πχ 2Mb, σε κομμάτια ώστε να ικανοποιείται ο περιορισμός του 1Mb ή ειναι αδύνατο λόγω του proxy? ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...