kostas_pav Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bbbb (17 Ιούν. 2004 , 03:43) Ρε παιδιά είναι σίγουρο ότι ο σωστός αριθμός είναι το 1288?Έχω cosmote σύνδεση και μόλις πάρω το 1288 μου λέει:"ο αριθμός που καλείτε δεν χρησιμοποείται" !!! Ναι αυτό είναι, αφού πέρνω και το "σηκώνει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (17 Ιούν. 2004 , 03:40) Καλημέρα lewton, Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην αναλυτική παρουσίαση της ναυαρχίδας της NEC, το N410i εδώ: http://www.myphone.gr/devices/review-30.html . Ωστόσο, κανένα από τα κινητά της NEC δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Δυστηχώς αυτό είναι ένα πλην! Αλλά η εσωτερική μνήμη του NEC N410i είναι ικανοποιητηκή ;) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Ιούν. 2004 , 12:50) Τελικά πόση μνήμη έχουν τα NEC; Κάρτες δέχονται; Έχουν εσωτερική μόνο το N331i εχει 2mb, το N400i εχει 2,5mb, και το N410i έχει 25mb. Αυτά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelot21 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα κατι με την υπηρεσια imode.η ογκοχρεωση ειναι 0.01€ το kb αρα μιλαμε για 1€=340kb.θα ηθελα καπιος ο οποιος γνωριζει καλα να μου εξηγηση το εξης:μπαινω με imode πχ στο site myphone.gr με το που βρισκομαι στο main.html κεντρικη σελιδα με αλλα λογια του site χωρις να ξεκινισω να κατεβαζω wallpapers η καπιο αλλο αρχειο τα 340κβ=1€, σε σερφαρισμα μεσα στο site σε ποσο χρονο αντιστοιχουν? 2 λεπτα-10 λεπτα? Παράθεση οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει BILL GATES FEB 21 1981 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros83 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 i-mode gia sx1 tha bgei. edo mporo na do kanonikes selides internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος camelot21 (17 Ιούν. 2004 , 21:52) καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα κατι με την υπηρεσια imode.η ογκοχρεωση ειναι 0.01€ το kb αρα μιλαμε για 1€=340kb.θα ηθελα καπιος ο οποιος γνωριζει καλα να μου εξηγηση το εξης:μπαινω με imode πχ στο site myphone.gr με το που βρισκομαι στο main.html κεντρικη σελιδα με αλλα λογια του site χωρις να ξεκινισω να κατεβαζω wallpapers η καπιο αλλο αρχειο τα 340κβ=1€, σε σερφαρισμα μεσα στο site σε ποσο χρονο αντιστοιχουν? 2 λεπτα-10 λεπτα? Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις αντιστοιχία όγκου - χρέωσης και θα σου εξηγήσω στη συνέχεια τους λόγους. Καταρχήν καμία σελίδα του i-mode δεν θα πρέπει να υπερβαίνει σε μέγεθος τα 10 ή 20Kb αναλογα με το μοντέλο και σε αυτό το όριο περιλαμβάνονται και οι εικόνες. Οι περισσότερες σελίδες στο myphone.gr, εφόσον περιέχουν αρκετό κείμενο και συνήθως 0 εικόνες, αντιστοιχούν συνήθως σε 2 εως το πολύ 5-6 kilobytes Αν λοιπόν διαβάζεις με γρήγορους ρυθμούς μπορεί το 1 ευρώ να αντιστοιχεί σε 40 λεπτά δικής σου πλοήγησης. Ωστόσο, αν είσαι πιο αργός reader, τις ίδιες πληροφορίες μπορεί να τις διαβάσεις σε 80 ή περισσότερα λεπτά. Ένα εξαντλητικό session 1 ώρας στο myphone.gr, όπως το είχα μετρήσει την τελευταία φορά, μου έφαγε περίπου 350kb... Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι έχει γίνει αρκετή προσπάθεια ώστε σε όλα τα sites περιεχομένου, να αποφευχθεί η περιτή χρήση πληροφοριών και εικόνων, ώστε να μη χρεώνεται άδικα και αναίτια ο χρήστης της υπηρεσίας. Η διαφορά φυσικά γίνεται αντιληπτή με την πρόσβαση σε ανταγωνιστικά menu, όπου μόνο η κεντρική σελίδα αργεί αρκετά για να κατέβει, ενώ τα έγχρωμα εικονίδια καταλαμβάνουν πολύ όγκο, ώστε με το καλησπέρα να υπάρχει ήδη μια αρκετά αδικαιολόγητη χρέωση. Σκέφτομαι στο εγγύς μέλλον να κάνω μια σύγκριση μεγέθους σε kilobytes ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lambros83 (17 Ιούν. 2004 , 22:23) i-mode gia sx1 tha bgei. edo mporo na do kanonikes selides internet Όχι δεν θα βγει, αν και ο browser της Access επιτρέπει την πρόσβαση σε cHTML περιεχόμενο. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν το i-mode δεν είναι απλά ένας browser, αλλά κάτι περισσότερο. Για να γίνει ένα κινητό i-mode θα πρέπει εκτός από δύο ειδικά πλήκτρα (για άμεση πρόσβαση στο i-mode Και άμεση πρόσβαση στα e-mails) να διαθέτει ικανότητα απεικόνισης ειδικών tags, να έχει accesskeys (τις περισσότερες επιλογές που προσφέρουν οι υπηρεσίες του i-mode μπορείς να τις δεις με το πάτημα του αντίστοιχου αλφαριθμητικού πλήκτρου), να επιτρέπει την αυτόματη ανάκτηση των e-mails με το που φθάνουν στο e-mail server, να διαθέτει συγκεκριμένη κριτήρια για την πνευματική προστασία του περιεχομένου, αλλά και να ακολουθεί μια μεγάλη σειρά από απαιτήσεις που σίγουρα δεν μπορούν να περιγραφούν σε ένα post, αλλά μάλλον σε κάποιο μελλοντικό FAQ. Επειδή είχα την ατυχία να δω το 3650i προσαρμοσμένο στο δίκτυο της e-plus για i-mode, και επειδή πραγματικά ένοιωσα απαγοητευμένος με την εμπειρία, είμαι πεπεισμένος ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα και... μεταξύ μας είμαι χαρούμενος γι αυτό :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelot21 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (17 Ιούν. 2004 , 22:48) Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις αντιστοιχία όγκου - χρέωσης και θα σου εξηγήσω στη συνέχεια τους λόγους. Καταρχήν καμία σελίδα του i-mode δεν θα πρέπει να υπερβαίνει σε μέγεθος τα 10 ή 20Kb αναλογα με το μοντέλο και σε αυτό το όριο περιλαμβάνονται και οι εικόνες. Οι περισσότερες σελίδες στο myphone.gr, εφόσον περιέχουν αρκετό κείμενο και συνήθως 0 εικόνες, αντιστοιχούν συνήθως σε 2 εως το πολύ 5-6 kilobytes Αν λοιπόν διαβάζεις με γρήγορους ρυθμούς μπορεί το 1 ευρώ να αντιστοιχεί σε 40 λεπτά δικής σου πλοήγησης. Ωστόσο, αν είσαι πιο αργός reader, τις ίδιες πληροφορίες μπορεί να τις διαβάσεις σε 80 ή περισσότερα λεπτά. Ένα εξαντλητικό session 1 ώρας στο myphone.gr, όπως το είχα μετρήσει την τελευταία φορά, μου έφαγε περίπου 350kb... Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι έχει γίνει αρκετή προσπάθεια ώστε σε όλα τα sites περιεχομένου, να αποφευχθεί η περιτή χρήση πληροφοριών και εικόνων, ώστε να μη χρεώνεται άδικα και αναίτια ο χρήστης της υπηρεσίας. Η διαφορά φυσικά γίνεται αντιληπτή με την πρόσβαση σε ανταγωνιστικά menu, όπου μόνο η κεντρική σελίδα αργεί αρκετά για να κατέβει, ενώ τα έγχρωμα εικονίδια καταλαμβάνουν πολύ όγκο, ώστε με το καλησπέρα να υπάρχει ήδη μια αρκετά αδικαιολόγητη χρέωση. Σκέφτομαι στο εγγύς μέλλον να κάνω μια σύγκριση μεγέθους σε kilobytes ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει... :rolleyes: Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την απαντηση σου πανω στο θεμα που εθεσα πιο πανω.Να σε καλα. Παράθεση οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει BILL GATES FEB 21 1981 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Wirelessly posted (NEC N331i) Tha ithela na diorthoso ta paidia pou milhsan ligo parapanw.Tn 1EUR exei 100 cents(kai oxi 340) opote ta 100 kb kostizoun 1 EUR.Einai poly akriva. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Wirelessly posted (Kinhto mou.: SonyEricssonZ1010/R1A SEMC-Browser/4.0 Profile/MIDP-1.0 MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Paidia mhpws gnwrizei kaneis ean kai pote tha vgalei h cosmote flat rate programma. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 epeidi den exw katalabei akrivws to i-mode den einai kati paromoio me to vodafone live? einai kati san ena browser pou deixnei kapoia sinergazomena sites? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver200 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (17 Ιούν. 2004 , 22:52) Όχι δεν θα βγει, αν και ο browser της Access επιτρέπει την πρόσβαση σε cHTML περιεχόμενο. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν το i-mode δεν είναι απλά ένας browser, αλλά κάτι περισσότερο. Για να γίνει ένα κινητό i-mode θα πρέπει εκτός από δύο ειδικά πλήκτρα (για άμεση πρόσβαση στο i-mode Και άμεση πρόσβαση στα e-mails) να διαθέτει ικανότητα απεικόνισης ειδικών tags, να έχει accesskeys (τις περισσότερες επιλογές που προσφέρουν οι υπηρεσίες του i-mode μπορείς να τις δεις με το πάτημα του αντίστοιχου αλφαριθμητικού πλήκτρου), να επιτρέπει την αυτόματη ανάκτηση των e-mails με το που φθάνουν στο e-mail server, να διαθέτει συγκεκριμένη κριτήρια για την πνευματική προστασία του περιεχομένου, αλλά και να ακολουθεί μια μεγάλη σειρά από απαιτήσεις που σίγουρα δεν μπορούν να περιγραφούν σε ένα post, αλλά μάλλον σε κάποιο μελλοντικό FAQ. Επειδή είχα την ατυχία να δω το 3650i προσαρμοσμένο στο δίκτυο της e-plus για i-mode, και επειδή πραγματικά ένοιωσα απαγοητευμένος με την εμπειρία, είμαι πεπεισμένος ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα και... μεταξύ μας είμαι χαρούμενος γι αυτό :rolleyes: Παιδιά το imode πρέπει να γίνεται συμβατό με το SX1!!!! :) Κοιτάχτε το post ενός Βέλγου που ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το imode κανονικότατα με το SX1!!! http://www.club-siemens.net/forum/viewthread.php?tid=34833 Αυτά είναι το settings του imode στο Βέλγιο: You will need Netfront 3.0 to get access to all services Access point definition Connection Name: I-mode Data Bearer GPRS Access point name: portalmmm.nl User name: none ask for passw. no password: none Verification normal IP-address gateway: 172.31.198.37 homepage: http://imenu secure connection: off session mode continuous Advanced options: IP address device dynamic prim and sec nameserver 0.0.0.0 Serveraddress 10.10.100.10 port 5080 Netfront 3.0 settings: Pages tab: home page: imenu search page: none stat page: Home page Connection tab: Enable proxy: yes Proxy host 10.10.100.10 http and https proxy port: 5080 enable http 1.1 yes browser timeout never send url as UTF8 No User agent tab User Agent: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 language: none platform: none Νομίζω ότι αν μάθουμε τα settings και της Cosmote to λύσαμε το πρόβλημα!!! ;) Μπόρεί να τα βρεί κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αυτό είναι το θέμα:Πώς θα βρούμε τα settings για να μπούμε κι εμείς με τα series 60 στο i-mode??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 αφου προωθουνε τα NECs τωρα, ασε που ειναι τσαμπα. κανεις δε βγαζει παραεξω τις ρυθμισεις, ουτε αυτοι που τις ξερουνε Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Wirelessly posted (NEC N331i) Αρχικό μήνυμα από τον/την jojo αφου προωθουνε τα NECs τωρα, ασε που ειναι τσαμπα. κανεις δε βγαζει παραεξω τις ρυθμισεις, ουτε αυτοι που τις ξερουνε Και αυτο ειναι και το λογικο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα υποστηρίξουν και τα Symbian ή και μερικά Java κινητά. Απλά στην παρούσα φάση τους συμφέρει να προωθήσουν τις συσκευές τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Wirelessly posted (NEC N331i) Αρχικό μήνυμα από τον/την JimBs Εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα υποστηρίξουν και τα Symbian ή και μερικά Java κινητά. Απλά στην παρούσα φάση τους συμφέρει να προωθήσουν τις συσκευές τους... Den mporei na ginei kai toso efkola afto. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι θα γίνει πολλή μεγάλη προώθηση στα imode κινητά από την cote και θα δούμε πολύ καλύτερα κινητά.Και μάλιστα καλύτερα και από των Γερμανών και των Γάλλων.Ήδη έχουμε το καλλίτερο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη (NEC Ν410i).Οπότε μην περιμένετε να δείτε modified mobiles Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cybernero (20 Ιούν. 2004 , 20:19) Ήδη έχουμε το καλλίτερο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη (NEC Ν410i). Entaksei eipame oraia kala ta nec alla oxi kai ta kallitera ths evrwphs.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 to kallitero imode kinhto ennoousa... Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaxosr Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Χρησιμοποιούσα αρκετά το mycosmosview, κυρίως το yahoo όπου είχα πρόσβαση από το κινητό μου στο adreess book μου. Τώρα με το imode και την P341i υπάρχει περίπτωση να δω και view και imode ή να έχω πρόσβαση στο yahoo μέσω imode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 παιδιά μην τσιμπάτε! i-mode σελίδες (ακόμα και της Cosmote) μπορείτε να δείτε από πλήθος κινητών τηλεφώνων, φτάνει να μην έχουν "κλείδωμα" στο user agent. Ερώτηση προς το Myphone: Γιατί δεν επιτρέπετε φίλοι του Myphone την πρόσβαση στο forum χρηστών που έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο i-mode της Cosmote, αλλά δεν γουστάρουν να χρησιμοποιούν τα "κλειδωμένα" κινητά που διαθέτει η εταιρία? Είστε υποχρέωμένοι να το κάνετε (άλλα site του κεντρικού μενού της Cosmote γιατί δεν το κάνουν?), ή μήπως είναι υπερβάλλον ζήλος? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Wirelessly posted (Panasonic P341i) Ego tha ithela na matho ean oles oi ipiresies eimai dwream mexri 15 - 7? tipota den xreonete? einai ola free? Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Wirelessly posted (NEC N331i) Αρχικό μήνυμα από τον/την Marketer Wirelessly posted (Panasonic P341i) Ego tha ithela na matho ean oles oi ipiresies eimai dwream mexri 15 - 7? tipota den xreonete? einai ola free? Ναι όλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkc (21 Ιούν. 2004 , 19:33) παιδιά μην τσιμπάτε! i-mode σελίδες (ακόμα και της Cosmote) μπορείτε να δείτε από πλήθος κινητών τηλεφώνων, φτάνει να μην έχουν "κλείδωμα" στο user agent. Ερώτηση προς το Myphone: Γιατί δεν επιτρέπετε φίλοι του Myphone την πρόσβαση στο forum χρηστών που έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο i-mode της Cosmote, αλλά δεν γουστάρουν να χρησιμοποιούν τα "κλειδωμένα" κινητά που διαθέτει η εταιρία? Είστε υποχρέωμένοι να το κάνετε (άλλα site του κεντρικού μενού της Cosmote γιατί δεν το κάνουν?), ή μήπως είναι υπερβάλλον ζήλος? Ευχαριστώ. αμα ειxανε HTTP_USER_AGENT θα αλλαζα το string HTTP_USER_AGENT σε *ort***m*/2.0 N3**i(***;TB) απο το browser μου και θα εμπαινα!! ομως εχει REMOTE_ADDR :whistle: βεβαια τα ξερουμε και τα 2, αλλα για να αποκτησεις remote_addr=*6*.10*.*03.8** χρειαζονται τα καταλληλα "top secret" settings! για παραδειγμα το site που δοθηκε παραπανω http://www.club-siemens.net/forum/viewthread.php?tid=34833 Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts