Jump to content

Τα πάντα για το i-mode

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτε το myview ειναι διαθεσιμο σε ολες τις συγκευες νομιζω.

αρα, ποιο ο λογος να προχωρησουν απο το Imode sto myview?

λογικα, το imode επειδη ειναι ξενη πατεντα, αυτοι(στην cosmote) ηθελαν να δημιουργησουν το δικο τους portal/μενου υπηρεσιων για το mobile ιντερνετ, σαν το vodafone life!.

.................και σύντομα θα προχωρήσουν στο t-zones.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις, αν η απεριοριστη μηνιαια πλοηγηση στο imode, ισχυει και στο εξωτερικο αν βρεθουμε?

Εδω

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=COSMOKARTA&catID=0b0f42bb80235d3e&rootid=0b0f42bb8023197b&pageLabel=pricelist&catName=i-mode

δεν αναφερει τιποτε.

Ξερει κανεις, αν η απεριοριστη μηνιαια πλοηγηση στο imode, ισχυει και στο εξωτερικο αν βρεθουμε?

Εδω

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=COSMOKARTA&catID=0b0f42bb80235d3e&rootid=0b0f42bb8023197b&pageLabel=pricelist&catName=i-mode

δεν αναφερει τιποτε.

Απ'ότι διάβασα στο wap portal του i-mode η χρέωση χρήσης της υπηρεσίας στο εξωτερικό χρεώνεται ανά ΚΒ.

παιδια πειτε μου καποιος αναλυτικα τι γινεται με το imode? Με ενδιαφερει το internet στο κινητο πολυ και η wind εχει οριο τα 40mb οποτε μαλλον μετα απο τοσα χρονια 8α φυγω. Μιλαω παντα για cosmocarta και οχι συνδεση. Μπορεις να μπαινεις σε msn, youtube κτλ και γενικα ολα τα sites ή εχει και η cosmote τους περιορισμους της?

everyone can see things.

few can see into things...

παιδια πειτε μου καποιος αναλυτικα τι γινεται με το imode? Με ενδιαφερει το internet στο κινητο πολυ και η wind εχει οριο τα 40mb οποτε μαλλον μετα απο τοσα χρονια 8α φυγω. Μιλαω παντα για cosmocarta και οχι συνδεση. Μπορεις να μπαινεις σε msn, youtube κτλ και γενικα ολα τα sites ή εχει και η cosmote τους περιορισμους της?

kalispera filarako kai ego to idio provlima eixa xponia stin wind plus kai to elisa .metaferthika sto cosmote kai ekana egrafi sto i-mode pou mporo na serfaro aprioristaala omos exei periorismus you tube msn kai ala ala tavtohrona ekana egrafi sto my cosmos pou mporo na kano ta ipolipa aplos otan thelo streaming kai ta ala aplos alazo tin sindhesi apo i-mode se my cosmos sta nokia n series ginete sta ala kinita dhen ksero kai ola afta se ena numero.kai dhen exei kamia sxesi me tin taxitita me wind-plus i cosmote petai kai kaliteri kalipsi 3g kane avto ka th meinis evkaristimenos

• 3 weeks later...

Χαιρομαι που δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για το imode, και τη συνεχιση λειτουργιας του.

Ετσι, να μας συντροφευει ...απεριοριστα, και τα επομενα χρονια!

• 1 month later...

Μολις καλεσα την Cosmote για ενεργοποιηση imode και μου ειπαν ότι η υπηρεσία εδώ και μερικες μερες, δεν ενεργοποιειται πια.

Τι γινεται?

Αληθεια λεει ή να ξαναπαρω?

Μεσω myview μπορουμε να κανουμε το ιδιο με το imode?

Υπαρχει αλλος τροπος?

Ανανεωση στο imode εχει δοκιμασει κανεις?

Eμενα ληγει σημερα.

Οποτε θα ξερω.

Αν γινεται ανανεωση.

Eκανα ανανεωση κανονικα.

Και στο site της Cosmote δεν βλεπω να λενε οτι το καταργησανε.

Εκανε κανεις προσπαθεια για να ενεργοποιησει το imode σε καποια συσκευη?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δε μπορώ να καταλάβω ρε σεις παιδιά, τι το θέλετε το imode? Τί το καλό έχει?

Καλο θα ηταν οποιος σβηνει τα μηνυματα μας, να στελνει ενα pm, να μαθαινουμε και τον λογο... Ελπιζω να μην ξανασυμβει γιατι δεν σας τιμα ως φορουμ...

Δε μπορώ να καταλάβω ρε σεις παιδιά, τι το θέλετε το imode? Τί το καλό έχει?

ειχε το πακετο με απεριοριστο internet στα 4 ευρω. αλλα κκαι χωρις αυτο ειναι ενα τελειο portal πληρωνεις και λογαριασμους τραπεζων,δεη και ολα αυτα απο το κινητο σου. αλλα αφου το πηρε στα χερια της η cosmote δεν το διαχειρηστηκε σωστα και να τα τωρα. το καταργουνε.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Δεν νομιζω να το καταργουνε.

Πιστευω οποιος εχει πραγματικα κινητο i-mode και καλει απο αυτο μπορει ακομα να το ενεργοποιησει.

Οσο για τους παλιους νομιζω θα ισχυει.

Πειτε μου την γνωμη σας

Ξερει κανεις που πουλανε συσκευες imode? Yπαρχουν ακομα?Πουλανε συσκευες imode καινουργιες?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μεταχειρισμένες μπορεί να βρεις,καινούργιες όμως όχι.:([/quote/]

μπορει να υπαρχουν καταστηματα με αποθεμα. παντως με κεθε νεα συνδεση οποια imode συσκευη ειναι δωρεαν πλεον..

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εγω σημερα εκανα νεα ενεργοποιηση κανονικα, οπως γινονταν παντα, καμια διαφορα.

Ειχες συσκευη imode?

Γιατι εγω δεν εχω και προσπαθουσα απο αλλη συσκευη να κανω ενεργοποιηση.

Πηρα παλι την Cosmote, απο οτι καταλαβα καταλαβαινουν πλεον τι συσκευη εχεις.

Μου ειπαν οτι απο 03/06/2009 σταματησε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας imode.

Aλλα επισης μου ειπαν θα εξετασουν το αιτημα μου.

Αρα λοιπον πρεπει να εχεις συσκευη imode και μονο και παλι αν....

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μεταχειρισμένες μπορεί να βρεις,καινούργιες όμως όχι.:(

μπορει να υπαρχουν καταστηματα με αποθεμα. παντως με κεθε νεα συνδεση οποια imode συσκευη ειναι δωρεαν πλεον..

Πέρσυ ένα κατάστημα "Γερμανός" στην Κέρκυρα είχε κινητά i-mode με 50% έκπτωση που τα είχαν φέρει από ένα κατάστημα ΟΤΕ λόγω αναβάθμισης του καταστήματος του ΟΤΕ σε ΟΤΕShop.Τέλος πάντων.Είδα ότι η αρχική τιμή μερικών συσκευών ήταν πάνω από 200 ευρώ και σε σχέση με ένα "σημερινό" κινητό των 100-120 ευρώ ήταν εντελώς άχρηστα.Το μόνο "+" που είχαν ήταν το i-mode.Κατά τ'άλλα ήταν κινητά των 80 ευρώ :down:.

Εμένα πάντως μου είπαν πως δεν γίνονται νέες ενεργοποιήσεις από αυτούς. Μόνο με αίτημα σε τεχνικό.

Κατά τα άλλα αυτοί που το έχουν ενεργοποιημένο δεν θα έχουν πρόβλημα αν είναι έτσι όπως τα λένε;)

Ειχες συσκευη imode?

Γιατι εγω δεν εχω και προσπαθουσα απο αλλη συσκευη να κανω ενεργοποιηση.

Πηρα παλι την Cosmote, απο οτι καταλαβα καταλαβαινουν πλεον τι συσκευη εχεις.

Μου ειπαν οτι απο 03/06/2009 σταματησε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας imode.

Aλλα επισης μου ειπαν θα εξετασουν το αιτημα μου.

Αρα λοιπον πρεπει να εχεις συσκευη imode και μονο και παλι αν....

Δεν εχω συσκευη imode.

Ενεργοποιησα περυσι.

Δεν εχω συσκευη imode.

Ενεργοποιησα περυσι.

Αρα δεν εκανες ενεργοποιηση.

Απλα ανανεωση εκανες.

Ναι και εγω ανανεωση εκανα κανονικα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ναι, εχεις δικιο, λαθος εκφραση.

Οποιος προλαβε προλαβε μαλλον...

Τωρα βεβαια, ποσο θα κρατησουν το συστημα για τους υπαρχοντες χρηστες, ειναι ενα ερωτημα...

Κανα χρονο, ποιος ξερει?

Αντι να προοδευουμε με απεριοριστο internet, εν ετει 2009, απο το απεριοριστο imode του 2004, πηγαμε στο 2009 στο περιορισμο των 40mb (cosmote myview) για σερφαρισμα internet.

Ειλικρινα, αυτα ΜΟΝΟ στην Μπανανία μπορουν να συμβουν...

Κοίτα, απεριόριστο internet ( ή οποιαδήποτε άλλη παροχή ) και τζαμπέ απο μια εταιρία που πληρώνεις για τις υπηρεσίες της, δεν νομίζω ότι θα δεις, σε οποιαδήποτε "προηγμένη" χώρα. Σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις (σχεδόν) απεριόριστο internet, βάλε σύνδεση συμβολαίου και χώσε wireless internet υπηρεσία. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας,ε;

Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά συμφέρει να βάλει wireless INTEPNET? Θα τους πληρώνει για να έχει ταχύτητες (μετά το μεσημέρι) 30ΚΒ/Δευτερόλεπτο; Ε, δεν νομίζω να συμφέρει αυτό...

Όποιος έχει τη στοιχειώδη λογική να κρίνει υπερβολικά αιτήματα, αυτόματα θεωρείται και εκπρόσωπος της cosmote? Χμμμ, τώρα που το λες όμως, να πάω να κάνω καμία αίτηση;

Anyway, εγω το κρινω ως πισωγυρισμα...

Σαν να ειχες απεριοριστη τηλεφωνια πληρωνοντας ενα παγιο το 2004(πχ. ote talk), και εν ετει 2009, να μην εχεις αυτη την επιλογη.

Δεν μπορει το μελλον να ειναι χειροτερο απο το παρελθον, στα τεχνολογικα.

Και στα τιμολογιακα, νομοτελειακα οι τιμες πρεπει να πεφτουν.

Και ξαναλεω, επειδη το imode παει για σβησιμο οπως το βλεπω: απεριοριστο net(εστω και μεσω imode) το 2004 με 4 ευρω, και μονο 40mb κινηση το 2009 με το περιβοητο myview.

Μιλαει απο μονο του.