spyrossss Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 πρώτη φορά στην ζωή μου έδωσα κινητό και το πήρα πίσω σε 2 μέρες (nokia care πατησιών).. πάντα πάνω από 20 μέρες έκαναν όπου άλλου και να έχω πάει..... υ.γ. συγνώμη που αναφέρω κατάστημα δεν το συνηθίζω αλλα είναι πολύ λίγες οι 2 μέρες :DΚαι εμένα όταν το πήγα για πρώτη φορά μέσα σε δύο μέρες ήταν έτοιμο γιατί το έφτιαξαν οι ίδιοι(nokia care),τις επόμενες φορές το στείλανε στα κεντρικά! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δε λέτε και τις ζημιές που είχατε; :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δε λέτε και τις ζημιές που είχατε; :)Τι πρωτη φορά αρχισε σιγά σιγά να μου μαυρίζει η οθόνη μου άλλαξαν digitizer και οθόνη μεσά σε δυο μέρες(το επισκεύασε το nokia care).διαπιστωσα όμως οτι δεν φωτίζουν τα πλήκτρα το πάω για δεύτερη φόρα στο nokia care και μου λένε αυτή τι φορά θα το στείλουμε στα κεντρικά,έρχεται μετά απο 15 μέρες με αλλαγμένο digitizer αλλά ηταν γρατσουνισμένο(μεταχειρισμένο εβαλαν οι φουστιδες).Το ξάνα στελνω και μετα από 15 μέρες ξανά έρχεται ολά οκ.Τώρα το ξάνα έστειλα για το πρόβλημα με την σκόνη(έχει πιασει σκόνη η οθόνη και η μπροστινή κάμερα)και περιμένω, μονο που αυτή τη φόρα το πήγα απευθείας στα κεντρικά. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τι πρωτη φορά αρχισε σιγά σιγά να μου μαυρίζει η οθόνη μου άλλαξαν digitizer και οθόνη μεσά σε δυο μέρες(το επισκεύασε το nokia care).διαπιστωσα όμως οτι δεν φωτίζουν τα πλήκτρα το πάω για δεύτερη φόρα στο nokia care και μου λένε αυτή τι φορά θα το στείλουμε στα κεντρικά,έρχεται μετά απο 15 μέρες με αλλαγμένο digitizer αλλά ηταν γρατσουνισμένο(μεταχειρισμένο εβαλαν οι φουστιδες).Το ξάνα στελνω και μετα από 15 μέρες ξανά έρχεται ολά οκ.Τώρα το ξάνα έστειλα για το πρόβλημα με την σκόνη(έχει πιασει σκόνη η οθόνη και η μπροστινή κάμερα)και περιμένω, μονο που αυτή τη φόρα το πήγα απευθείας στα κεντρικά. Όλο αυτό το χάσιμο χρόνου ήθελα να γλυτώσω... :mad: Ήθελα να 'ξερα, στα nokia care καταστήματα, δε μπορούν να κάνουν παραπάνω επισκευές, λόγω nokia ( επειδή δεν τους μαθαίνουν; ) ή επειδή οι υπάλληλοι δε θέλουν να μάθουν και θέλουν να τα ξεφορτώνονται από πάνω τους; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Όλο αυτό το χάσιμο χρόνου ήθελα να γλυτώσω... :mad: Ήθελα να 'ξερα, στα nokia care καταστήματα, δε μπορούν να κάνουν παραπάνω επισκευές, λόγω nokia ( επειδή δεν τους μαθαίνουν; ) ή επειδή οι υπάλληλοι δε θέλουν να μάθουν και θέλουν να τα ξεφορτώνονται από πάνω τους;Απο οτι εχω καταλαβει τα nokia care μπορουν να κανουν οσες επισκευες θελουν, αλλά το προβλημα τους πρεπει να ειναι το ποτε θα τους πληρωσει η νοκια,γιατι τα λεφτα για τα ανταλλακτικα τα βαζουν απο την τσεπη τους και αντε να περιμενουν να τους τα δωσει η νοκια.Οταν το πας εκτος εγγυησης τοτε στο φτιαχνει το nokia care γιατί του δινεις τα λεφτα επιτοπου.Αυτο παντως ειναι απαραδεκτο. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Δε λέτε και τις ζημιές που είχατε; :) Μηχανισμός touch εντός εγγύησης. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Απο οτι εχω καταλαβει τα nokia care μπορουν να κανουν οσες επισκευες θελουν, αλλά το προβλημα τους πρεπει να ειναι το ποτε θα τους πληρωσει η νοκια,γιατι τα λεφτα για τα ανταλλακτικα τα βαζουν απο την τσεπη τους και αντε να περιμενουν να τους τα δωσει η νοκια.Οταν το πας εκτος εγγυησης τοτε στο φτιαχνει το nokia care γιατί του δινεις τα λεφτα επιτοπου.Αυτο παντως ειναι απαραδεκτο. Ας μην έκαναν ό,τι έκαναν επί εποχής Alpha Copy, να μην είχαν προβλήματα με τις πληρωμές/ανταλλακτικά. Εντάξει, αυτό με το εκτός εγγύησης μου φάνηκε κάπως. Αλλά δεν απορώ και πολύ. Έλληνες επιχειρηματίες.. :rolleyes: Μηχανισμός touch εντός εγγύησης. Thanks, Dimis! :) Μου φαίνεται θα δοκιμάσω και τα 2 καταστήματα και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 ξεκινησε η αναβαθμιση σε cyan..τωρα κατεβαζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Και εγώ.., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 μου εβγαλε σφαλμα και τωρα λεει οτι ειμαι ενημερωμενος και δεν με αφηνει να κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εμενα τιποτα ακομα...:( Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εγώ εγκατέστησα, μέχρι τώρα δεν βλέπω καμία διαφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εφόσον είχες την Developers Preview δεν θα δεις κάτι το απίστευτο από αλλαγές πχ σε Ui και τέτοια... Απλά το τηλέφωνο σου τώρα θα είναι πιο σταθερό και ότι θεματάκια υπήρχαν με την dp λογικά θα λυθούν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 ναι την dp εχω αλλα μαλλον πηγε να κανει αναβαθμιση στη dp και οχι να βαλει τη cyan.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Με developer είμαι αλλά τίποτα ακόμα από update. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι είναι cosmote branded. Αναμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Δεν μπορω να δω πια εκδοση εχω γιατι Δεν μου ανοίγει το πρόσθετα και πληροφορίες από την τελευταία ανανέωση που του εγινε, γιατί την ώρα που ενημερωνόταν έκλεισα το wifi, καμια ιδέα στο πως φτιάχνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δεν μπορω να δω πια εκδοση εχω γιατι Δεν μου ανοίγει το πρόσθετα και πληροφορίες από την τελευταία ανανέωση που του εγινε, γιατί την ώρα που ενημερωνόταν έκλεισα το wifi, καμια ιδέα στο πως φτιάχνεται; Δοκίμασε αρχικά να κάνεις ένα soft reset στη συσκεύη σου! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εκανα αλλα συνεχίζει τα ιδια και δεν ψήνομαι για hard και να κάθομαι να το ξανά στήνω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Περίμενε την επόμενη ενημέρωση... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Γνωριζει κανεις ποσο παει η αντικατάσταση οθονης; μου επεσε απο 40 εκ. υψος και εσπασε το γυαλι της οθονης με αποτελεσμα να μην δουλευει η αφη, που να το παω για να το πάρω πισω γρήγορα; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Γνωριζει κανεις ποσο παει η αντικατάσταση οθονης; μου επεσε απο 40 εκ. υψος και εσπασε το γυαλι της οθονης με αποτελεσμα να μην δουλευει η αφη, που να το παω για να το πάρω πισω γρήγορα; Τιμη δεν ξερω....αν ψαξεις στο forum σιγουρα θα βρεις μιας και αλλοι θα το εχουν παθει....πηγαινε το σε ενα nokia care και μαθε τιμη και ποσο καιρο θα στο κρατησουν Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Γνωριζει κανεις ποσο παει η αντικατάσταση οθονης; μου επεσε απο 40 εκ. υψος και εσπασε το γυαλι της οθονης με αποτελεσμα να μην δουλευει η αφη, που να το παω για να το πάρω πισω γρήγορα; Ήσουν άτυχος, κρίμα. Μου έχει πέσει και απορούσα που δεν έσπασε με τις τούμπες που έφαγε. Τουλάχιστον αν μάθεις πόσο χρεώνουν, κι αν θες, μας ενημερώνεις. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Γνωριζει κανεις ποσο παει η αντικατάσταση οθονης; μου επεσε απο 40 εκ. υψος και εσπασε το γυαλι της οθονης με αποτελεσμα να μην δουλευει η αφη, που να το παω για να το πάρω πισω γρήγορα;Ένας φίλος μου είχε βολευτεί με αυτό εδώ και τα κατάφερε με την βοήθεια αυτού του του πήγε σύνολο 20 ευρώ μαζί και με κάτι torx εργαλιάκια που λίνεις τις βίδες(αν και είχε μέσα η συσκευασια του digitizer).Σε nokia care που ρώτησε του είχαν πει 70 ευρώ. Edited July 20, 2014 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα. Διάβαζα διάφορα σήμερα στο internet και με αφορμή αυτά, θα 'θελα να ρωτήσω. Έχει κανείς θέμα με υπερθέρμανση στο 820 του; Γιατί στο δικό μου έχω σίγουρα. Και ζεσταίνεται τόσο από την πλευρά της μπαταρίας, όσο και από την πλευρά της οθόνης. Αφού, όταν φτάσει στην ανώτερη θερμότητα που μπορεί να φτάσει ( κάνα μισάωρο με Asphalt 8 και πάνω ), βγάζω το καπάκι και το ακουμπάω σε κάποια γυάλινη ή μαρμάρινη επιφάνεια, γιατί νιώθω ότι θα καεί κάτι μέσα στη συσκευή, που δε θα επιδέχεται επισκευής. Επίσης, μου είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω να κρατάω στα χέρια μου τη συσκευή, νομίζω ότι θα μου κάψει τα δαχτυλικά μου αποτυπώματα. :p Θέλω να πιστεύω ότι για αυτό το θέμα, πέρα από την παλαιότητα της συσκευής, φταίνε και τα WP8.1 PfD. Ελπίζω να διορθωθεί με τα επίσημα και τη Cyan.. :worry: Αν όχι, όσο και να "αγαπάω" τη Nokia, τα Lumia και τα WP, αγαπάω περισσότερο τα χέρια μου.. Επομένως, έχει κανείς άλλος θέμα με υπερθέρμανση; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 και σε μενα το κανει..δεν ειναι τιποτα..σκεψου και την εξωτερικη θερμοκρασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts