Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.να ρωτήσω κάτι σημαντικό για μένα.ισως υπάρχει αλλα δεν το βρισκω.ο broswer δεν στοιχηζει κάπως τις φράσεις;όσο ζουμαρω δηλαδη να σροιχηζει το κείμενο στην οθόνη.η κάποιος broswer απο το store...

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!

Μπορω να μεταφερω ολες τις υπενθυμισεις απο το ημερολογιο του παλιου κινητου (Ν8) στο καινουργιο 820;

νομίζω μπορείς αμα καταφέρεις με κάποιο τρόπο να τις περάσεις στο outlook

@agrimis

όχι δυστυχως δεν υπάρχει κανένας browser που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο και είναι πολυ μεγάλο μειον

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

να ρωτησω πως αποσυνδεομαι για να μην μου τρωει mb καθε λιγο και λιγακι απο τον λογαριασμο της microsoft;εχω βαλει το hotmail μου.ξετικαρω εκει που λεει email στο menu ''email+λογαριασμοι;
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

να ρωτησω πως αποσυνδεομαι για να μην μου τρωει mb καθε λιγο και λιγακι απο τον λογαριασμο της microsoft;εχω βαλει το hotmail μου.ξετικαρω εκει που λεει email στο menu ''email+λογαριασμοι;

αν εννοείς δεδομενα δικτυου τότε πήγαινε ρυθμίσεις,κινητή τηλεφωνία,σύνδεση δεδομένων και βαλε το στο απενεργοποιημένη :-)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Θυμίστε μου την εφαρμογή για να περνάμε τους χάρτες στην κάρτα.

Ευχαριστώ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Θυμίστε μου την εφαρμογή για να περνάμε τους χάρτες στην κάρτα.

Ευχαριστώ.

Lumia storage check beta

http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/lumia-storage-check-beta/c2adc981-83c2-4f19-8161-67149e44214c?appid=c2adc981-83c2-4f19-8161-67149e44214c

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

αν εννοείς δεδομενα δικτυου τότε πήγαινε ρυθμίσεις,κινητή τηλεφωνία,σύνδεση δεδομένων και βαλε το στο απενεργοποιημένη :-)

ευχαριστω αυτο ειναι ενας τροπος λογικα!αναφερομουν στο εικονιδιο με το ''φακελακι'' που σε πεταει στα email σου αν εχεις συνδεθει στο λογαριασμο π.χ του hotmail.ρωτουσα πως μπορω να αποσυνδεθω απο αυτόν τον κωδικο!:)

...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

ευχαριστω αυτο ειναι ενας τροπος λογικα!αναφερομουν στο εικονιδιο με το ''φακελακι'' που σε πεταει στα email σου αν εχεις συνδεθει στο λογαριασμο π.χ του hotmail.ρωτουσα πως μπορω να αποσυνδεθω απο αυτόν τον κωδικο!:)

Ένας λογαριασμός είναι υποχρεωτικό να υπάρχει δηλωμένος.

Μπορείς όμως από τις ρυθμίσεις του να επιλέξεις να μην συγχρονίζει τα mail ή να τα συγχρονίζει μόνο μια φορά το 24ώρο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω απο τους κατοχους του κινητου αν ειναι ευχαριστημενοι,αν εχει ραδιο γιατι αλλου βλεπω ναι κ αλλου οχι..

Η μπαταρια του οντως κραταει τοσο λιγο??μια μερα δλδ???

Είμαι αναμεσα στο 820 και το 625 και το ψαχνω...Ξερω πως το 820 ειναι καλυτερο σε αναλυση,απλα κανω ερευνα! :-)

Ανάλυση έχουν την ίδια. Αλλά έχουν διαφορετική οθόνη, το 820 έχει amoled 4,3".

Επίσης το 820 έχει ραδιο, λίγο ταχύτερο επεξεργαστή, διπλάσια ram, όλους τους αισθητήρες, nfc, καλύτερη κάμερα, μικρότερη μπαταρία, φωτιζόμενα πλήκτρα και μπορεί να ξεχνάω κάτι σημαντικό.

Γενικά για μένα το 820 είναι πιο ολοκληρωμένη λύση αν κι έχει μικρότερη μπαταρία...

σ.σ. Δεν είμαι χρήστης του κινητού...

:rtfm:

Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω απο τους κατοχους του κινητου αν ειναι ευχαριστημενοι,αν εχει ραδιο γιατι αλλου βλεπω ναι κ αλλου οχι..

Η μπαταρια του οντως κραταει τοσο λιγο??μια μερα δλδ???

Είμαι αναμεσα στο 820 και το 625 και το ψαχνω...Ξερω πως το 820 ειναι καλυτερο σε αναλυση,απλα κανω ερευνα! :-)

σε γενικες γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό

η εμπειρία που προσφέρει κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα

ράδιο έχει

ναι, η μπαταρία σίγουρα δεν είναι το δυνατό του σημείο

προτίμησε καλύτερα το 820, η ακόμα καλύτερα το 920 που είναι πολύ κοντά σε τιμή

@suspect21 Ναι νμζω πως στο 820 θα καταληξω και αλλωστε σκοπευω να αγορασω κινητο,αν οχισε 4 μηνες ισως και νωριτερα, γιατι τωρα δεν μπορω,οποτε θα εχει πεσει και αλλο η τιμη του λογικα του 820 γιατι δεν θελω να δωσω πανω απο 180 και τωρα εχει 199 στο skroutz απο οτι ειδα..

Ευχαριστω πολυ!!

@MIXOStsi Δεν πειραζει που δεν εισαι κατοχος του κινητου,οπως και να εχει σε ευχαριστω για την αποψη σου και για την αναλυση σου,ειναι μια βοηθεια και αυτο!!

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Αν είναι να αγοράσεις κινητό τόσο αργότερα τότε κακός έκανες την συζητηση από τώρα. Μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει τώρα δεν θα έχουν καμία σημασία... ;)
:rtfm:

Αν είναι να αγοράσεις κινητό τόσο αργότερα τότε κακός έκανες την συζητηση από τώρα. Μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει τώρα δεν θα έχουν καμία σημασία... ;)

Το ξερω και συμφωνω απλα επειδη μου την εδωσε το δικο μου (Sony xperia U) γιατι κολλαει ελεηνααα ομως,ακομη και στα μηνυματα μεχρι να γραψω, ηθελα να δω τι παιζει αυτη την στιγμη για να ξερω πανω κατω και απο τιμες που θα εχουν πεσει και με ενδιαφερει γιατι δεν θελω οπως ειπα να δωσω πανω απο 180..Ξερω θα εχουν βγει και αλλα μεχρι τοτε αλλα επειδη δεν ειναι και πολυ μακρια ο καιρος κανω μια ερευνα αγορας ;) Και που ξερεις μπορει και να μου την βαρεσει και να παρω σε κανα μηνα τελικα αν δεν το πεταξω απο τα νευρα μου αυτο που εχω τωρα :p

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Καλησπέρα

Το U είναι ένα μικρό και ελαφρύ κινητό, σημείωσε πως το 820 έχει βάρος 160gr και γενικά μεγάλο σε διαστάσεις (σε σχέση με το u). Σαν χρήση είναι άριστο το 820 και κρατά χοντρικά 2 μέρες. Δες και το 620, πολύ βολικό.

Καλησπέρα

Το U είναι ένα μικρό και ελαφρύ κινητό, σημείωσε πως το 820 έχει βάρος 160gr και γενικά μεγάλο σε διαστάσεις (σε σχέση με το u). Σαν χρήση είναι άριστο το 820 και κρατά χοντρικά 2 μέρες. Δες και το 620, πολύ βολικό.

Ναι το ξερω για το U,αλλα δεν ηξερα οτι θα ετρωγε τοσο χοντρα κολληματα σε τοσο απλα πραγματα οπως το να γραψω ενα μηνυμα

και να κανει περιπου 1' να μου ανοιξει τα μηνυματα και τις επαφες για κληση!!!

εχω δει και το 620 και το 625 και μου αρεσαν αρκετα αλλα ολοι μου λενε να παω στο 820 και η αληθεια ειναι πως το 820 ειναι καλυτερο και σε αναλυση απο οτι εχω δει...πριν ημουν στο 625...

Εχοντας περασει απο android και iOS αντιστοιχα και με την προτροπη του αδερφου μου που ειναι κατοχος του 920 εδω και αρκετο διαστημα και μετα απο αλλαγη 2 Nokia 820 που βγηκαν DOA -η τριτη ηταν η τυχερη- εχω το κινητο στα χερια μου απο τη Παρασκευη.

Καταφερα να διαβασω ολο το νημα μεσα στο ΣΚ και ελυσα ολες τις αποριες-προβληματα που υπηρχαν και καλο θα ειναι οποιος νεος κατοχος της συσκευης διαθετει χρονο να κανει το ιδιο!Ειναι εξαιρετικα χρησιμο!!! ;)

Λοιπον μιλαμε για μια πολυ ποιοτικη συσκευη και απο κατασκευαστικης πλευρας αλλα και απο θεμα ανταποκρισης οθονης και λογισμικου που σε smoothness συγκρινεται ανετα με το iOS κατα τη γνωμη μου.Το μεγεθος του ειναι μεγαλουτσικο αλλα συνηθιζεται.Aπο εφαρμογες υπαρχουν ολες οι γνωστες και προσφατως προστεθηκε και το instagram.H καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη και υποστηριζεται με αρκετες εφαρμογες απο την ιδια τη Νοkia.Τελος θεωρω οτι το WiFi του ειναι εξαιρετικο!Οσο αναφορα τη μπαταρια οντως εχει διαφορα αν η φορτιση γινει απο τον υπολογιστη ή απο καποιον φορτιστη λιγοτερων αμπερ.Φορτιζοντας το απο τον φορτιστη του ipad mini που ειναι 1Α, με ανοιχτο το Wifi ολη μερα, σερφαρισμα και το 3g ανοιχτο σημερα μου εχει κρατησει ολη μερα.

Στα αρνητικα τωρα αν και ελαχιστα θα εβαζα το θεμα των notifications αλλα αυτο οπως διαβασα θα λυθει με την GDR3.Ελπιζω να επεκταθουν και σε αυτα των FB, Twitter, Mail κτλ και να μην μεινουν μονο στις κλησεις και τα μυνηματα στην glance.Kατι αλλο που με χαλασε ειναι η μη προσαρμογη με double tab σε κειμενο στους Browsers.Toσο στον ΙΕ οσο και στον UC.Δεν ξερω αν υπαρχει καποια ρυθμιση και μου διεφυγε..

Τελος νομιζω οτι ειδικα με το deal της vodafone αλλα ακομα και στα 200 ευρω ειναι μια αριστη αγορα που δεν θα απογοητευσει τον κοινο χρηστη. :)

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Εχοντας περασει απο android και iOS αντιστοιχα και με την προτροπη του αδερφου μου που ειναι κατοχος του 920 εδω και αρκετο διαστημα και μετα απο αλλαγη 2 Nokia 820 που βγηκαν DOA -η τριτη ηταν η τυχερη- εχω το κινητο στα χερια μου απο τη Παρασκευη.

Καταφερα να διαβασω ολο το νημα μεσα στο ΣΚ και ελυσα ολες τις αποριες-προβληματα που υπηρχαν και καλο θα ειναι οποιος νεος κατοχος της συσκευης διαθετει χρονο να κανει το ιδιο!Ειναι εξαιρετικα χρησιμο!!! ;)

Λοιπον μιλαμε για μια πολυ ποιοτικη συσκευη και απο κατασκευαστικης πλευρας αλλα και απο θεμα ανταποκρισης οθονης και λογισμικου που σε smoothness συγκρινεται ανετα με το iOS κατα τη γνωμη μου.Το μεγεθος του ειναι μεγαλουτσικο αλλα συνηθιζεται.Aπο εφαρμογες υπαρχουν ολες οι γνωστες και προσφατως προστεθηκε και το instagram.H καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη και υποστηριζεται με αρκετες εφαρμογες απο την ιδια τη Νοkia.Τελος θεωρω οτι το WiFi του ειναι εξαιρετικο!Οσο αναφορα τη μπαταρια οντως εχει διαφορα αν η φορτιση γινει απο τον υπολογιστη ή απο καποιον φορτιστη λιγοτερων αμπερ.Φορτιζοντας το απο τον φορτιστη του ipad mini που ειναι 1Α, με ανοιχτο το Wifi ολη μερα, σερφαρισμα και το 3g ανοιχτο σημερα μου εχει κρατησει ολη μερα.

Στα αρνητικα τωρα αν και ελαχιστα θα εβαζα το θεμα των notifications αλλα αυτο οπως διαβασα θα λυθει με την GDR3.Ελπιζω να επεκταθουν και σε αυτα των FB, Twitter, Mail κτλ και να μην μεινουν μονο στις κλησεις και τα μυνηματα στην glance.Kατι αλλο που με χαλασε ειναι η μη προσαρμογη με double tab σε κειμενο στους Browsers.Toσο στον ΙΕ οσο και στον UC.Δεν ξερω αν υπαρχει καποια ρυθμιση και μου διεφυγε..

Τελος νομιζω οτι ειδικα με το deal της vodafone αλλα ακομα και στα 200 ευρω ειναι μια αριστη αγορα που δεν θα απογοητευσει τον κοινο χρηστη. :)

αυτό με τη προσαρμογή του κειμένου που λες στον ie, uc κτλ είναι μεγάλο σπάσιμο και θα πρέπει να λυθεί άμεσα...

αυτό με τη προσαρμογή του κειμένου που λες στον ie, uc κτλ είναι μεγάλο σπάσιμο και θα πρέπει να λυθεί άμεσα...

Δυστυχώς το περιμένω 3 μισή Χρόνια!!!!!

Ειδικά εγώ που προέρχομαι από μεγάλες οθόνες και browsers με πολύ παραμετροποίηση σχεδόν δεν ασχολούμουν με τη browsing παρά μόνο να ρίξω 1 γρήγορη ματιά.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Απλα το θέλω τώρα με οσα λες!!!Πολυ καλες οι πληροφοριες σου,να 'σαι καλα!!:)

Μια ερωτηση μονο,γιατι σου βγηκαν dead τα αλλα 2??ηταν απο εσενα κατι εννοω ή του κινητου??

εγω το εχω 20 μερες το κινητακι..προερχομενος απο το lumia 800 δεν μου φανηκε κατι διαφορετικο..

θετικα

1 δυνατο ακουστικο ακομα και με φασαρια ακους εγω το εχω στα 7 απο το 10..

2 δυνατο ηχειο ακουγεται και μεσα απο το τσαντακι

3 δεν καταλαβενεις το βαρος του

4 σημα καμπανα πολυ δυσκολα βγαινει εκτος δικτυου (δεν το εχω καταφερει ποτε)

η μπαταρια μπορει να ηταν λιγο μεγαλυτερη αλλα τη βγαζει τη μερα ανετα..εαν παιζει σε 4g τη ρουφαει για πλακα..με wifi μου εχει βγαλει και 7 ωρες οθονη σε σερφαρισμα.και εμεινε και ενα 25-30% υπολοιπο..

εγω το εχω 20 μερες το κινητακι..προερχομενος απο το lumia 800 δεν μου φανηκε κατι διαφορετικο..

θετικα

1 δυνατο ακουστικο ακομα και με φασαρια ακους εγω το εχω στα 7 απο το 10..

2 δυνατο ηχειο ακουγεται και μεσα απο το τσαντακι

3 δεν καταλαβενεις το βαρος του

4 σημα καμπανα πολυ δυσκολα βγαινει εκτος δικτυου (δεν το εχω καταφερει ποτε)

η μπαταρια μπορει να ηταν λιγο μεγαλυτερη αλλα τη βγαζει τη μερα ανετα..εαν παιζει σε 4g τη ρουφαει για πλακα..με wifi μου εχει βγαλει και 7 ωρες οθονη σε σερφαρισμα.και εμεινε και ενα 25-30% υπολοιπο..

Σου κολλαει καθολου???ειτε εισαι στο ιντερνετ ειτε οχι???Ακομη και στα μηνυματα ή τις κλησεις???

Αυτο με την μπαταρια με χαλαει μονο αλλα κατα τα αλλα το θελω πολυ και ψηνομαι!!!Αν δεν μπαινεις καθε μερα ιντερνετ ή μπαινεις για λιγο μπορει να κρατησει και 2 μερες???Σκεφτομαι θα ειναι λιγο κουραστικο να θελει καθε μερα φορτιση..

ποτε δεν εχει κολησει ποτε..και το ζοριζω αρκετα..με τη χρηση που λες κραταει ανετα 2 μερες..και δεν το εχω κλεισει καθολου ολες αυτες της μερες..

ποτε δεν εχει κολησει ποτε..και το ζοριζω αρκετα..με τη χρηση που λες κραταει ανετα 2 μερες..και δεν το εχω κλεισει καθολου ολες αυτες της μερες..

Αχ,πολυ χαιρομαι γιατι εχω θεμα τρελο τωρα με αυτο που εχω και κουραστηκα με τα κολληματα του!!

Σε ευχαριστω πολυ!