Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eντελώς κομπλέ! Αν δεν έχεις την Amber, με ένα κούμπωμα στο NSU 3.0.8 θα την κατεβάσεις άμεσα!

Καλό, χρυσό το κινητό, το βλέπω πολύ καλοπροαίρετα επί μια εβδομάδα, αλλά υπάρχουν στιγμές (μπόλικες) που θα μπορούσα άνετα να το χτυπάω με δύναμη στα κεφάλια όλων του διοικητικού συμβουλίου της Microsoft :chair: (όχι της Nokia)! Τα όρια της, λιγοστής έτσι κι αλλιώς, υπομονής μου τείνουν να εξαντληθούν! :(

Τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει;Έχει κάποιες ελλείψεις οκ αλλα αυτο είναι λίγο υποκειμενικό.Εγω μπορώ να πω ότι με έχει καλύψει σε μεγαλο βαθμο και αυτο μάλλον οφείλεται περισσότερο στην νοκια.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eντελώς κομπλέ! Αν δεν έχεις την Amber, με ένα κούμπωμα στο NSU 3.0.8 θα την κατεβάσεις άμεσα!

Καλό, χρυσό το κινητό, το βλέπω πολύ καλοπροαίρετα επί μια εβδομάδα, αλλά υπάρχουν στιγμές (μπόλικες) που θα μπορούσα άνετα να το χτυπάω με δύναμη στα κεφάλια όλων του διοικητικού συμβουλίου της Microsoft :chair: (όχι της Nokia)! Τα όρια της, λιγοστής έτσι κι αλλιώς, υπομονής μου τείνουν να εξαντληθούν! :(

Να σου πω την αλήθεια, δε βιάζομαι και τόσο πολύ. Το καλό πράγμα να γίνει, έρθει στην περίπτωση μας.

Τι σε ενοχλεί, haki, να το λύσουμε; :P

Huawei Nova 5T

Παιδιά, η κάμερα είναι 8 ή 8,7 megapixels;

http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/lumia820/specifications/

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Παιδιά, η κάμερα είναι 8 ή 8,7 megapixels;

http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/lumia820/specifications/

8MP σε 4:3 και 7MP σε 16:9

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εγω παντως δεν εχω κανενα παραπονο απο το 820,περιμενω και την αναβαθμιση,και σε σχεση με αντροιντ δεν μου λειπει κατι.Πολυ καλο τηλεφωνο

Καλησπέρα.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάτι που παρατήρησα στο 820 μου.

Αυτο το σιδερακι που είναι στερεωμενη η κάμερα και το led flash,στην μια ακρη εξέχει λίγο πιο πάνω απο το πλαστικό κάλυμμα.Το έχει παρατηρήσει αλλος αυτο ή είναι μόνο στο δικο μου;

Ναι, δείχνει απειροελάχιστα πιό υπερυψωμένο από την μεριά του φλας.

Εμένα είναι απο την αλλη μεριά αρκετά μπορώ να πω.Ενταξει δεν είναι κάτι που ενοχλεί.Πρεπει να το παρατηρήσεις ή να το ψιλαφησεις για να το καταλάβεις αλλα δεν παύει να είναι κατασκευαστική ατέλεια.

Πως μπορω να βαλω ηχο κλησης ενα δικο μου mp3?

Η εαν δεν γινετε υπαρχει καποια εφαρμογη για αυτο ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Πως μπορω να βαλω ηχο κλησης ενα δικο μου mp3?

Η εαν δεν γινετε υπαρχει καποια εφαρμογη για αυτο ?

Μέσω υπολογιστή πετάς ένα αρχείο mp3 στον φάκελο ringtones. Εναλλακτικά κατεβάζεις κάποια εφαρμογή που είναι αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό (πχ ringtone maker της Nokia).

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Γεια σας παιδια,ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα ο κινητο.Το εχει ο πατερας μου και ειναι υπερευχαριστημενος αλλα εχει ενα θεματακι με τον τερματισμο των κλησεων και το κλειδωμα της οθονης.Υπαρχει καποιος τροπος,ρυθμιση ή εφαρμογη που να κλεινει σιγουρα το τηλεφωνο(να τερματιζει την κληση) πχ με το power button οπως στο android?επισης εχει ενα αλλο θεμα,η οθονη κλειδωνει μετα απο καποιο διαστημα κατα την διαρκεια της συνομιλιας και για να το κλεισει χρειαζεται να ξεκλειδωσει την οθονη και να τερματισει μετα την κληση!πως μπορει να το αποφυγει αυτο;ας μην κλεινει καθολου η οθονη!Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια!

Γεια σας παιδια, εχω ενα 820 με product code 059R0Z2, ποτε θα ερθει και σε εμενα αυτό το update?

ευχαριστώ

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπέρα. Ήρθε σε όλους το Amber Update? Εμένα κατεβάζει ένα μεγάλο αρχέιο, ελπίζω να είναι αυτό

Γεια σας παιδια, εχω ενα 820 με product code 059R0Z2, ποτε θα ερθει και σε εμενα αυτό το update?

ευχαριστώ

Στους servers της Nokia υπάρχει η GDR2 / Amber rom για το product code σου,άρα είναι θέμα ημερών να πάρεις το Over the Air update.....

Αν βέβαια δεν θέλεις να περιμένεις, μπορείς να την περάσεις με το "Nokia Software Updater for Retail" (googlαρέ το), με αυτό τον τρόπο όμως θα σου σβήσει τα πάντα στην συσκευή ! To OTA update δεν σβήνει τίποτα, απλά σου αναβαθμίζει την συσκευή...

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το lumia 820. Το βρηκα σε ενα site με κοστος 280 ευρω (παντου σε καταστηματα το εχουν 400). Ειναι αξιοπιστο ωα το αγορασω απο εκει; Αν οχι που μπορω να το βρω σε μια χαμηλοτερη τιμη (<400);

Υ.Γ. το site ειναι το safershop.gr

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ευχαριστω πολυ το κοιταξα στο skroutz και εχεις δικιο. Καλο ομως θα ηταν να μου ελεγε καποιος (εφοσον υπαρχει) ο οποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο site(skroutz.gr)

Ευχαριστω πολυ το κοιταξα στο skroutz και εχεις δικιο. Καλο ομως θα ηταν να μου ελεγε καποιος (εφοσον υπαρχει) ο οποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο site(skroutz.gr)

Το skroutz δεν πουλαει, απλα σου δειχνει ποια καταστηματα το εχουν και σε τι τιμη. Διαβασε τα feedback που υπαρχουν στα καταστηματα και αποφασισε. Σε γενικες γραμμες δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Ο λογος που οι τιμες ειναι πιο χαμηλες ειναι γιατι φερνουν τις συσκευες απο αλλες χωρες που πουλουνται πιο φθηνα.

Υ.Γ Το γελιο ειναι πως προσφατα πηγα στο Πλαισιο και χαζευα το 925 που ειχαν εκει και το οποιο ηταν Ουγγρικο. Κατα τα αλλα αυτοι ειναι ακριβοι γιατι πουλανε τα "ελληνικα" κομματια .... @@ μαντολες ;)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Υ.Γ Το γελιο ειναι πως προσφατα πηγα στο Πλαισιο και χαζευα το 925 που ειχαν εκει και το οποιο ηταν Ουγγρικο. Κατα τα αλλα αυτοι ειναι ακριβοι γιατι πουλανε τα "ελληνικα" κομματια .... @@ μαντολες ;)

Και δεν σε μάγεψε να το πάρεις????xaxaxa

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και δεν σε μάγεψε να το πάρεις????xaxaxa

Με μαγεψε γιατι ενω ημουν ενα βημα πριν να πατησω την σκανδαλη για το 920 (που πλεον ειναι σε πολυ δελεαστικη τιμη), τελικα αποφασισα να περιμενω να πεσει κι αλλο η τιμη του 925. Η οθονη ειναι ο βασικος λογος :)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Με μαγεψε γιατι ενω ημουν ενα βημα πριν να πατησω την σκανδαλη για το 920 (που πλεον ειναι σε πολυ δελεαστικη τιμη), τελικα αποφασισα να περιμενω να πεσει κι αλλο η τιμη του 925. Η οθονη ειναι ο βασικος λογος :)

Ο ερχομός του 1020 θα σκοτώσει την τιμή του 925. Τότε βεβσι θα βαλεις στο μάτι το 1020 αλλά δεν θα έρθει αλλο Nokia για να ρίξει την τιμή του 1020......:)

Ο ερχομός του 1020 θα σκοτώσει την τιμή του 925. Τότε βεβσι θα βαλεις στο μάτι το 1020 αλλά δεν θα έρθει αλλο Nokia για να ρίξει την τιμή του 1020......:)

Το 1020 ειναι αλλη κατηγορια ... δεν νομιζω να επηρεασει τοσο την τιμη του 925 αλλα ουτε και να πεσει η τιμη του (του 1020) τοσο πολυ σε βαθος χρονου. Ασε που καθαρα φωτογραφικα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις και με καλυπτει ακομα και το 820.

Η τιμη του 925 θα επηρεαστει κυριως απο το μοντελο που θα το αντικαταστησει το οποιο λογικα θα κυκλοφορησει μαζι ή λιγο μετα την ελευση της GDR3.

Anyway ξεφυγαμε απο το 820ρακι μας :)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Η τιμη του 925 θα επηρεαστει κυριως απο το μοντελο που θα το αντικαταστησει το οποιο λογικα θα κυκλοφορησει μαζι ή λιγο μετα την ελευση της GDR3.

Αυτο όμως δεν θα είναι Nokia....

Κάνοντας soft reset,τί ακριβώς γίνεται; Βασικα επειδή το κινητό μου σβήνει τη μια ενώ έχει 4% μπαταρία και την άλλη ενώ έχει 14% θέλω να φτιάξω ώστε να μη σβήνει όποτε θελει.....