Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι κι αυτο σημαντικό, οπότε σε 820 άμεσα.

Και 925 αν δεν βρεθεί.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάς ούτε το 820 μετά απο ένα 6μηνο δεν θα σε καλύπτει....

Αφού σκέφτεσαι για μεταχειρισμένο καλύτερα να κοιτάς το 920 που παρόλο δεν έχει κάρτα μνήμης έχει 32gb που ειναι αρκετά για να κάνεις την δουλειά σου και πολύ ανώτερο απο το 820 και θα το βρεις σε πολύ καλές τιμές....

ΟΚ ευχαριστώ. Αν ειναι θα ανοιξω θεμα στο επιλογη συσκευης.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλημέρα... Χθες συνέβη το εξής φοβερό. Έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη χωρίς να πάθει το παραμικρό το digitiser. Προσωπικά πρώτη φορά το βλέπω να γίνεται και μάλλον πρέπει να πάρω κάποιο βραβείο γκαντεμιας. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν ξέρει κανείς που μπορώ να το φτιάξω και αν αξίζει βέβαια, διότι λίγο που κοίταξα το ανταλλακτικό θέλει πάνω από 100αρικο, ενώ το κινητό το είχα πάρει με την προσφορά της Vodafone στα €120.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Στο ebay υπάρχουν πολλές. Τώρα ποιος θα στο αλλάξει είναι ένα θέμα...

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlumia+820+screen&_nkw=lumia+820+screen&_sacat=0

:rtfm:

• 1 month later...

Μόλις μου ήρθε update για τη συσκευή.Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Τελικά από 3051.50009.1424.0004 άλλαξε σε .0005

Edited by Raptor1

Μόλις μου ήρθε update για τη συσκευή.Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Τελικά από 3051.50009.1424.0004 άλλαξε σε .0005

μπορεί να είναι προετοιμασία για denim

Μου έχει σπάσει η οθόνη (όχι το digitiser) και θέλω να κάνω project το κινητό στον υπολογιστή ώστε να σβήσω τα δεδομένα από μέσα του και να κάνω και κάποιες άλλες διεργασίες. Μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να το ξεκλειδώσω; Διότι όπως φαντάζεστε με σπασμένη οθόνη είναι αδύνατον να περάσω το ΡΙΝ στα τυφλά.

Μου έχει σπάσει η οθόνη (όχι το digitiser) και θέλω να κάνω project το κινητό στον υπολογιστή ώστε να σβήσω τα δεδομένα από μέσα του και να κάνω και κάποιες άλλες διεργασίες. Μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να το ξεκλειδώσω; Διότι όπως φαντάζεστε με σπασμένη οθόνη είναι αδύνατον να περάσω το ΡΙΝ στα τυφλά.

Θα πρέπει να το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Αν δεν μπορείς να δεις τι δείχνει η οθόνη στη συσκευή κομματάκι δύσκολο να το καταφέρεις. Η ρύθμιση αυτή λέγεται "Προβολή της οθόνης μου".

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πάντως αν θέλεις μόνο να διαγράψεις τα πάντα από το τηλέφωνο, υπάρχει τρόπος με τα shortcut keys:

1. Σβήνεις το τηλέφωνο.

2. Πιέζεις το Power On μέχρι να νιώσεις τη δόνηση

3. Μόλις νιώσεις τη δόνηση, αφήνεις το Power On και κρατάς πατημένο το Volume - (Down) για 10". Κανονικά θα εμφανιστεί ένα θαυμαστικό αν δεν βλέπεις κάτι δεν πειράζει, συνεχίζεις με τα επόμενα βήματα.

4. Αφήνεις το Volume - (Down) και πατάς τα παρακάτω πλήκτρα με τη σειρά Volume + (up), Volume - (Down), Power On, Volume - (down).

5. Αφήνεις το τηλέφωνο για 15 λεπτά χωρίς να το πειράξεις.

6. Το τηλέφωνο έχει επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν έχει κανένα αρχείο μέσα.

Αν δεν είχες κάνει Backup τα αρχεία σου, θα πρέπει να ξεκινήσεις το κλάμα με μαύρο δάκρυ.

Γιαυτό πρώτα κάνεις Backup τα αρχεία και μετά αν θέλεις προχωράς στις παραπάνω οδηγίες.

Ο θεός να σε φωτίσει.

billaros.blogspot.com

Αρχεία δεν είχα μέσα αλλά στην SD. Το backup ώστε να μην χρειάζεται να ξανασετάρω όταν πάρω καινούριο κινητό είναι στο cloud αν δεν κάνω λάθος. Αλλά και να μην είναι, δεν νομίζω ότι χάνω τίποτα. Θα δοκιμάσω πρώτα να βάλω την sim και να κάνω erase από το web. Αν δεν πετύχει θα κάνω αυτό που λες. Ευχαριστώ...

Βλέπω ότι τελικά το έχουν παραμελήσει το 820 από την MS...

που το είδες αυτό

και denim θα πάρει και windows 10 θα πάρει και βλέπουμε και για άλλα

πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα ;

Γιατί εκτός του ότι καθυστερούν αρκετά σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές πράγμα που εμένα δε με πειράζει,κάθε ενημέρωση το κάνει και χειρότερο.Έπειτα από 2 hard reset με τη cyan συνεχίζει να υπάρχει lag σε σημεία και κυρίως να τελειώνει η μπαταρία τάχιστα.Αν δε,έχω ανοιχτά δεδομένα ή ανοίξω το internet explorer ακόμη και με wifi ρουφάει απίστευτη ενέργεια και το κινητό ζεσταίνεται πολύ.

Γιατί εκτός του ότι καθυστερούν αρκετά σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές πράγμα που εμένα δε με πειράζει,κάθε ενημέρωση το κάνει και χειρότερο.Έπειτα από 2 hard reset με τη cyan συνεχίζει να υπάρχει lag σε σημεία και κυρίως να τελειώνει η μπαταρία τάχιστα.Αν δε,έχω ανοιχτά δεδομένα ή ανοίξω το internet explorer ακόμη και με wifi ρουφάει απίστευτη ενέργεια και το κινητό ζεσταίνεται πολύ.

Το ότι θα καθυστερούσαν τα updates, είναι "λογικό", αφού και πρώτης σειράς συσκευή είναι (x20) και είναι και mid-range. Πάντως, δε θα σου συνιστούσα να κάνεις πολλά hard resets, κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι και το καλύτερο για τις συσκευές. Αντ' αυτού, κάνε soft reset. Lag μόνο στο viber βλέπω κι αυτό της μορφής ότι αργεί να φορτώσει τα εικονίδια των επαφών. Αλλά, το viber έτσι κι αλλιώς έχει σε όλα τα OSs προβλήματα. Τέλος, στον IE ανεβαίνει μόνο η θερμοκρασία και στο Asphalt 8. Στο τελευταίο update του 2ου διορθώθηκε κατά πολύ. Η μπαταρία και σε 'μένα τελειώνει πιο γρήγορα, αλλά μην ξεχνάς και την "ηλικία" της συσκευής.

Huawei Nova 5T

• 2 weeks later...

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω μια εφαρμογή πυξίδας, που καθε φορά που την ανοίγω μου εμφανίζει μύνημα ότι πρέπει να ρυθμίσω (calibrate) την πυξίδα του κινητου, και κάθε φορά που το κάνω μου δειχνει το accuracy είτε στο 7% είτε στο 10%, ενώ αναφέρει ότι κανονικά πρέπει να είναι στο 20%. Τη ρύθμιση την κάνω κουνώντας το κινητό σε σχήμα "8", όπως δείχνει και το βίντεο

Φταίει κάτι με τη συσκευή; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δοκιμάσω;

Τρέχω την dev preview.

Καλημέρα παιδιά. Τελευταία το κινητό όταν το βάζω στη φόρτιση φτάνει μέχρι το 90%. Δε πάει στο 100%. Οι τελευταίες εφαρμογές που κατέβασα ήταν το sonic rush και το Lumia gestures αλλα πάνε πάνω από 10 μέρες που τις κατέβασα ενώ αυτό με τη φόρτιση μου το κάνει από χθες. Τι να φταίει;με επαναφορά θα στρώσει;

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Δοκίμασες με άλλο φορτιστή;Αν ναι κάνε ένα soft reset και αν δεν στρώσει hard reset και βλέπουμε. Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Δοκίμασες με άλλο φορτιστή;Αν ναι κάνε ένα soft reset και αν δεν στρώσει hard reset και βλέπουμε.

Χρησιμοποιώ πάντα τον δικό του , της Νοκια δλδ. Και του κανω παντα σωστες φορτισεις. Θα το κανω και θα σου πω. Ευχαριστω

Υγ: πριν κανω κατι απο τα παραπανω, μου εδειξε σε φορτιση οτι εφτασε στο 100% και μολις το εβγαλα απο τη φορτιση επεσε στο 87 σε τρια λεπτα. Μυστηριο...

Edited by hayatEvo9

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Μπορεί να έχει πρόβλημα η μπαταρία.Αρχικά δοκίμασε αυτά που σου είπα και βλέπουμε.

Μπορεί να έχει πρόβλημα η μπαταρία.Αρχικά δοκίμασε αυτά που σου είπα και βλέπουμε.

Τα εκανα ήδη, τωρα το εβαλα παλι στη φορτιση να δω αν απο το 80 που ηταν θα παει στο 100 κι αν πεσει παλι αποτομα απο εκει τοτε τελικα ειναι θεμα μπαταριας;; Κι αν ναι το καλυπτει η εγγυηση; Εχει 12 μηνες ακομη εγγυηση απο Γερμανο

Edited by hayatEvo9

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Δεν είναι σίγουρο το ότι θα είναι η μπαταρία,μετά πας σε soft reset και αν δεν φτιάξει,πας σε hardreset και αν δε φτιάξει και με αυτό το πας για service(δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να σε βοηθήσω).Εκτός και αν είσαι στην Αθήνα να σου δώσω μία μπαταρία να δοκιμάσεις.

Η μπαταρία καλύπτεται από την εγγύηση τους 6 πρώτους μήνες από την αγορά.Μπορείς να το δεις και εδώ στο 2(iii).

Edited by spyrossss

Δεν είναι σίγουρο το ότι θα είναι η μπαταρία,μετά πας σε soft reset και αν δεν φτιάξει,πας σε hardreset και αν δε φτιάξει και με αυτό το πας για service(δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να σε βοηθήσω).Εκτός και αν είσαι στην Αθήνα να σου δώσω μία μπαταρία να δοκιμάσεις.

Η μπαταρία καλύπτεται από την εγγύηση τους 6 πρώτους μήνες από την αγορά.Μπορείς να το δεις και εδώ στο 2(iii).

Σε ευχαριστω παρα πολυ φίλε μου για τη βοήθεια σου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +