Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειχα γραψει πριν μερικες μερεσ στο νημα για τα 8.1 dp

"Λοιπόν έχω WP black με dp και ότι update υπάρχει διαθέσιμο.το κινητό όταν έχω το 3g και χρησιμοποιώ τον uc browser εκτός απτο ότι ρουφάει τρελα την μπαταρία καεί υπερβολικά και από τις 2 πλευρές δηλαδή και από την πλευρά της οθόνης.ειναι φυσιολογικό αυτό;επίσης το colour pop στην επεξεργασία εικόνας γιατι δεν είναι διαθέσιμο; "

ζεσταίνεται και σε μένα οπότε ας πούμε ότι είναι "φυσιολογικό"

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mα το colour pop υπηρχε απο τα wp8....... :confused:

Ούτε στο δικό μου μπορώ να χρησιμοποιήσω το color pop.. Με wp8.1, dp, update 1.

Για τη θερμότητα. Έχει αυξηθεί αρκετά, αλλά δε βλέπω να κάνει κάτι επ' αυτού η MS.. Όπως και με τον IE. Π.χ., με το Asphalt 8 παίζει να μπορώ να "ψήσω και αυγό" επάνω του.. :lol:

Επίσης, αυτό που βλέπω είναι ότι το λειτουργικό είναι σαν να "πλέει" μέσα στη συσκευή. Ναι, είναι γρήγορο και σταθερό, αν εξαιρέσουμε τον IE, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι δεν ταιριάζει επάνω στη συσκευή. Δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα..

Huawei Nova 5T

Λόγω της ανανέωσης του Lumia Creative Studio για τα 8.1 το εφέ color pop θα προστεθεί σε επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής! Το λέει άλλωστε "σύντομα κοντά σας".
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Λόγω της ανανέωσης του Lumia Creative Studio για τα 8.1 το εφέ color pop θα προστεθεί σε επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής! Το λέει άλλωστε "σύντομα κοντά σας".

Αυτό το λέει εδώ και αρκετούς μήνες. Μην πω από τα 8.0.

Huawei Nova 5T

Αυτό το λέει εδώ και αρκετούς μήνες. Μην πω από τα 8.0.

Όχι ρε συ.μέχρι να βάλουμε την do λειτουργούσε κομπλέ.

εφαγε μια σαβουρα το 820 του πατερα μου κ του εβγαζε πρόβλημα την σρχη με την καρτα μνημης δεν την αναγνωριζε την περασα στο pc εβγαλε σφαλμα εκανα fix όλα οκ. Το θεμα είναι ότι δεν ανοιγει η καμερα ειτε μπω με την default εφαρμογή ειτε με nokia camera ενώ με βγαζει μενει λιγο μαυρη η οθονη και με πεταει μετα να κανω κανα hard ή απευθυειας σε nokia care ;

Όχι ρε συ.μέχρι να βάλουμε την do λειτουργούσε κομπλέ.

Ποτέ δεν έχει δουλέψει στη συσκευή μου.. :blink:

Huawei Nova 5T

Edit:Να ρωτήσω κάτι.Είδα ότι πριν το 820 είχε βγει το 810 νομίζω με ίδιο σχέδιο και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία 1800mAh.Κάνει για το δικό μας; Edited by Raptor1

• 2 weeks later...
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη μπαταρία; Γιατί βλέπω καλές αξιολογήσεις και σκέφτομαι να την τσιμπήσω.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη μπαταρία; Γιατί βλέπω καλές αξιολογήσεις και σκέφτομαι να την τσιμπήσω.

Την εχω εγω. δεν ειναι κακη αλλα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν δικαιολογει τα 2500mΑh της!!!

δεν εχω καταλαβει διαφορα απο την γνησια... νομιζω οτι ειναι ιδιες.

Lumia 1020 προς πώληση. Link

ρε παιδιά, αυτή η καταραμένη η μπαταρία στο 820 πόσο σας κρατάει??

με 3g-wifi και γρήγορη ματιά όλη μέρα ανοικτά πόσο σας κρατάει?

εμένα με λίγη σχετικά χρήση από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 2-3 το βράδι δεν με βγάζει...

πολύ κακή αυτονομία ρε γμτ...

Εμενα κραταει με ολα ανοιχτα full σερφαρισμα και ομιλια μοση μερα... Πρεπει να το φορτισω και 2η φορα μες τη μερα... Παιζει μεγαλυτερη μπαταρια;;

Using Tapatalk

Εμενα κραταει με ολα ανοιχτα full σερφαρισμα και ομιλια μοση μερα... Πρεπει να το φορτισω και 2η φορα μες τη μερα... Παιζει μεγαλυτερη μπαταρια;;

Εμένα με Bluetooth, wifi, 3G ανοιχτό, με 4 λογαριασμούς email και με κανονική χρήση τηλεφώνου (δεν παίζω παιχνίδια, δεν είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι συνέχεια) και με μπαταρία MPJ μου κρατάει περίπου 45 ώρες.

Η MPJ σε καμία περίπτωση δεν είναι 2500, 2000 ίσως να είναι.

Αν πάλι το πιάσει ο μικρός στα χέρια του , δεν βγάζει ούτε 10 ώρες.

billaros.blogspot.com

Ουτε εγω εχω δει καμια αισθητη διαφορα με την μπαταρια MPJ.αντε να κραταει κανα 2 ωρες (και αν) παραπανω απο την οριτζιναλ.

Με τον Internet Explorer τί γίνεται τελικά; Εμένα μου ρουφάει κυριολεκτικά την μπαταρία. 1 χρόνο τώρα δεν είχα θέμα και αυτό άρχισε από τη cyan και μετά.Μιλάμε ότι για 5 λεπτά σερφάρισμα με wifi και το modem ακριβώς δίπλα μου καταναλώνει 3-4% μπαταρία.

Θέλω να το κρατήσω έστω σαν δεύτερο αλλά έτσι δε γίνεται δουλειά.Έχω κάνει hard reset,soft reset ούτε και γω θυμάμαι πόσα αλλά τίποτα.

Χρησιμοποιεί μήπως κανείς άλλον browser που να μην τραβάει τόση ενέργεια;

Καλησπέρα. Να το γράψω κι εδώ, γιατί στο επίσημο των wp, δεν είδα φως. Μετά το τελευταίο update, που "υποτίθεται" είναι η cyan για τις Preview for Developer συσκευές, έχει κάποιος άλλος θέμα με το κομμάτι των ρυθμίσεων; Συγκεκριμένα, αφού εγκαταστήθηκε το εν λόγω update, το extras+info αρνείται να ανοίξει. :confused: Ούτε μετά από 2 soft resets και άπειρες επανεκκινήσεις δε διορθώθηκε. Και το hard reset το αποκλείω.
Huawei Nova 5T

Βάλτο να κάνει update στα apps μπας και ξεκολλήσει...

Εκεί είναι και το περίεργο. Μια χαρά έχω κάνει update σε xbox videos, messenger, lock screen. Όλη η υπόλοιπη συκευή δεν έχει κάποιο θέμα. Μόνο αυτό το κομμάτι των ρυθμίσεων δείχνει να έχει επηρεαστεί.

Huawei Nova 5T

Έβαλα την cyan ,μετά είχε στο καπάκι άλλο ένα update ,όλα κομπλέ προς το παρών.ούτε το πρόβλημα που αναφέρει ο mr_47 υπάρχει.

Σε όσους έχουν WP συσκευές, με DP, μια χαρά πήγε η εγκατάσταση της Cyan... Τόση γκαντεμιά;... :(
Huawei Nova 5T

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Ψάχνω για το 820, αλλά όοχι στα 240 που το εχει τώρα το bestprice. Αν πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι ενημερώστε. Για μεταχειρισμένο έχω βάλει αγγελία.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ρε φίλε Νίκο, μας δουλεύεις? Απ' όσο έχω παρακολουθήσει έχεις γράψει σε όλα τα θέματα των Lumia για συσκευή...

Μάλιστα την τελευταία φορά στο θέμα του 925:

Τελικά κατέληξα στο μαύρο, αν και το άσπρο δεν με χαλάει.

Αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή του και δεν βρω 720 οικονομικό, λέω να το χτυπήσω.

Αποφάσισε λίγο να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε...

:rtfm:

Ψάχνω για το 820, αλλά όοχι στα 240 που το εχει τώρα το bestprice. Αν πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι ενημερώστε. Για μεταχειρισμένο έχω βάλει αγγελία.

Μήπως εδώ; -> Lumia 820

billaros.blogspot.com

Ειμαι σε αναζητηση 720/820 μεταχειρισμενο.

Αλλιως αν πεσει η τιμη του 925 αρκετα,

αλλα όχι άμεσα λόγω οικονομικών.

Δεν εχω λογω να δουλευω καποιον. :)

Αναζητω καποιο lumia που να με καλυπτει.

Το 925 ειναι πολυ όμορφο με καλή καμερα,

αλλα δεν εχει microSD και οτι φορτιζει

απο επανω, αλλα αν πεσει κι αλλο ΟΚ.

Αν και τωρα ειμαι κοντα σε 820 μεταχειρισμενο.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να δοκιμάσω κάποια

μοντέλα για καμμιά βδομαδα, αλλά δεν γίνεται.

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...