Raptor1 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γαλλικό CV ακόμη τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Κατεβάζω την 8.1 σε ελληνικό Vodafone. Αργήσανε αλλά τελικά ήρθε... +1 και εγω!!! Μολις την κατεβασα....πολλα νεα πραγματα και ψαχνω ακομα! Πολυ ωραια ομως τα βλεπω ολα!!! ερωτηση,που μπορω να βρω την συνδεση 2G,3G,4G ? Edited August 14, 2014 by t0lias Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Και εγώ χθες αναβάθμισα σε 8.1 το 820 του αδερφού μου vodafone . Καλό φαίνεται Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Ακόμα και η "Ελληνική" vodafone έφερε τη cyan! "Γατάκια" Γάλλοι.... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 καμια βελτιωση στη καμερα?ειχα την dp αλλα το εχω παει στο σερβις και δεν το εχω παρει ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 καμια βελτιωση στη καμερα?ειχα την dp αλλα το εχω παει στο σερβις και δεν το εχω παρει ακομα.. Χμ.. Για service πού το πήγες; Γιατί θα χρειαστώ κι εγώ να το πάω, για ελαττωματικό μικρόφωνο. P.S.: Αν μας κάνει την τιμή η Γαλλία και μας δώσει τη Cyan.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Χμ.. Για service πού το πήγες; Γιατί θα χρειαστώ κι εγώ να το πάω, για ελαττωματικό μικρόφωνο. P.S.: Αν μας κάνει την τιμή η Γαλλία και μας δώσει τη Cyan.... Και γιατί δεν αλλάζεις το Firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Και παλιότερα χαιρόμασταν που είχαμε Γαλλικό.Τωρα επειδή σκέφτομαι να αλλαξω το firmware αλλά σε κάποιο country variant πάλι,να προτιμησω κάποιο συγκεκριμένο απο όσα έχουν πάρει τη cyan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Χμ.. Για service πού το πήγες; Γιατί θα χρειαστώ κι εγώ να το πάω, για ελαττωματικό μικρόφωνο. P.S.: Αν μας κάνει την τιμή η Γαλλία και μας δώσει τη Cyan.... και εγω για μικροφωνο το πηγα.αρβατο..αλλα ακομα δεν το πηρα απο τις 24 του προηγουμενου μηνα..ελειψη ανταλακτικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 και εγω για μικροφωνο το πηγα.αρβατο..αλλα ακομα δεν το πηρα απο τις 24 του προηγουμενου μηνα..ελειψη ανταλακτικου Δε σου είπαν ότι έχει υγρασία και δεν καλύπτεται από την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 κανονικα καλυπτεται απο εγγυηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 κανονικα καλυπτεται απο εγγυηση.. Το μικρόφωνο ναι, αλλά στην Arvato λένε ότι το κινητό έχει υγρασία και δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 καμια βελτιωση στη καμερα?ειχα την dp αλλα το εχω παει στο σερβις και δεν το εχω παρει ακομα.. Επειδη εγω δεν ειχα την dp και χθες εβαλα τα 8.1 μπορω να πω οτι η καμερα του εγινε καλυτερη απο πριν,ειναι εμφανες ακομα και σε εμενα που δεν την χρησιμοποιω και παρα πολυ! Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση μεχρι στιγμης ειναι η μεγαλη διαφορα (προς το καλυτερο) στην μπαταρια!!! Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το μικρόφωνο ναι, αλλά στην Arvato λένε ότι το κινητό έχει υγρασία και δεν καλύπτεται από την εγγύηση. οχαχαχχαχαχα άρε Αραβατο ότι και να πάθει το κινητό του βγάζουν υγρασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Και γιατί δεν αλλάζεις το Firmware; Λες; :worry: Λειτουργεί τόσο καλά ( πέρα από το θέμα του IE ), που ειλικρινά δε θέλω να το πειράξω.. και εγω για μικροφωνο το πηγα.αρβατο..αλλα ακομα δεν το πηρα απο τις 24 του προηγουμενου μηνα..ελειψη ανταλακτικου Α, μάλιστα... Είναι από "αυτά" τα service... Επειδη εγω δεν ειχα την dp και χθες εβαλα τα 8.1 μπορω να πω οτι η καμερα του εγινε καλυτερη απο πριν,ειναι εμφανες ακομα και σε εμενα που δεν την χρησιμοποιω και παρα πολυ! Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση μεχρι στιγμης ειναι η μεγαλη διαφορα (προς το καλυτερο) στην μπαταρια!!! Εντάξει. Αν διορθωθεί και η μπαταρία, εκεί που δείχνει την αδυναμία του το 820, με βλέπω να μην παίρνω το 1520 που κοιτάζω τώρα τελευταία... :shifty: By the way, η μοναδική παντόφλα που θα αγόραζα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Λες; :worry: Λειτουργεί τόσο καλά ( πέρα από το θέμα του IE ), που ειλικρινά δε θέλω να το πειράξω.. Εγώ λέω να το κάνεις, να πας στη επίσημη Cyan και να μην πάρεις το Update 1, θα έχεις και την κυανή και δε θα έχεις χαλασμένο τον IE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ειμαι με dev prev και update 1 χρειάζεται hard reset ή επιστροφή στην 8 ή τίποτε άλλο για να βάλω την επίσημη cyan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ειμαι με dev prev και update 1 χρειάζεται hard reset ή επιστροφή στην 8 ή τίποτε άλλο για να βάλω την επίσημη cyan? Αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζεσαι τιποτα,απλα κανεις το update και θα σου παρει και λιγοτερη ωρα μιας κ εχεις ηδη την dp Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ειμαι με dev prev και update 1 χρειάζεται hard reset ή επιστροφή στην 8 ή τίποτε άλλο για να βάλω την επίσημη cyan? Ακομα τουλαχιστον, θα πρεπει να γυρίσεις στην 8, να αναβαθμισεις σε cyan και μετα αν θες να περασεις και το update1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εχω την DP και παω να κανω το update σε cyan ΟΤΑ και μου βγαζει οτι η συσκευη ειναι ηδη ενημερωμενη. Να το προσπαθησω και μεσα απο το NSU ή να κανω κατι αλλο? Η συσκευη ειναι Vodafone. :) Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν γίνεται να κάνεις update σε cyan αν έχεις dp. Downgrade σε 8 με το NSU (αφού πρώτα πάρεις backup φυσικά) και μετά θα σου έρθει η cyan OTA (αρκεί βέβαια να μην ενεργοποίησεις το dp πριν σου έρθει). Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ναι, τελικα αναβαθμισα μεσω του NSU αφου πρωτα το προγραμμα με εβαλε να κανω recovery. Ολα οκ ευχαριστω! Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 8.1! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση μόνο και μόνο λόγω του action center! Παραφωνία η έλλειψη διακόπτη δεδομένων που σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνει ένα τέτοιο εικονίδιο από 3rd party εφαρμογή στη home screen. Προστίθενται επίσης όλα τα παιχνίδια και κάποιες νέες εφαρμογές στην app list με αποτέλεσμα το αλφαβητάρι στο μενού να μην το γλιτώνεις (το κακό με εμάς είναι ότι δεν έχουμε μόνο τους λατινικούς χαρακτήρες αλλα και τα γράμματα της ελληνικής αλφαβητου με αποτέλεσμα να έχεις εύκολα τουλάχιστον 40 γραμμές παραπάνω στο scrolling). Κατά τα αλλα αξίζει η αναβαθμιση και με το παραπάνω! Επίσης να υπενθυμίσω σε όλους κ ειδικά σε όσους δεν είχαν τη dp να κατεβάσουν την εφαρμογή 'αρχεια' της Microsoft. Επιτέλους αξιοπρεπής διαχείριση αρχείων του κινητού κ της SD! Επισης η επιλογή αποθηκευσης εφαρμογών στην SD είναι πολύ χρήσιμη για τη συσκευη μας. Γενικά με την αναβάθμιση διορθώνονται πολλές ελλείψεις και η συσκευη αποκτά άλλο αερα! Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Eρώτηση μιας και δεν το έχω ψάξει.Αν πάω να του φλασάρω άλλη ρομ και γίνει η στραβή,μπορώ να το επαναφέρω με τη ρύθμιση από το Recovery Tool? Ή μπορεί να μείνει τούβλο? Αρχικά το σκεφτόμουν λόγω εγγύησης αλλά από τη μία δε με καλύπτει με τα κουμπιά που ξεκολλάνε (σε συσκευή που δεν έχει πέσει κάτω και είναι σε θήκη από την 1η μέρα μου ζητάνε 50 ευρώ) ενώ από την άλλη με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο σε μερικές μέρες (άντροιντ) οπότε λέω να πειραματιστώ μπας και πάρει παράταση (η στοκ εφαρμογή για την κάμερα αλλά και της νόκια με απογοήτευσαν στις διακοπές,πολύς θόρυβος στις φωτογραφίες,η μπαταρία άρχισε να πέφτει,το πλαστικό γύρω από την κάμερα ξεκόλλησε και το καπάκι άρχισε να ξεφλουδίζει).ΠΟΙΟΤΗΤΑ & AFTER SALES..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Eρώτηση μιας και δεν το έχω ψάξει.Αν πάω να του φλασάρω άλλη ρομ και γίνει η στραβή,μπορώ να το επαναφέρω με τη ρύθμιση από το Recovery Tool? Ή μπορεί να μείνει τούβλο? Αρχικά το σκεφτόμουν λόγω εγγύησης αλλά από τη μία δε με καλύπτει με τα κουμπιά που ξεκολλάνε (σε συσκευή που δεν έχει πέσει κάτω και είναι σε θήκη από την 1η μέρα μου ζητάνε 50 ευρώ) ενώ από την άλλη με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο σε μερικές μέρες (άντροιντ) οπότε λέω να πειραματιστώ μπας και πάρει παράταση (η στοκ εφαρμογή για την κάμερα αλλά και της νόκια με απογοήτευσαν στις διακοπές,πολύς θόρυβος στις φωτογραφίες,η μπαταρία άρχισε να πέφτει,το πλαστικό γύρω από την κάμερα ξεκόλλησε και το καπάκι άρχισε να ξεφλουδίζει).ΠΟΙΟΤΗΤΑ & AFTER SALES..... Ίσως αυτή η απάντηση λύσει την απορία σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts