Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατεβάζω την 8.1 σε ελληνικό Vodafone. Αργήσανε αλλά τελικά ήρθε...

+1 και εγω!!!

Μολις την κατεβασα....πολλα νεα πραγματα και ψαχνω ακομα!

Πολυ ωραια ομως τα βλεπω ολα!!!

ερωτηση,που μπορω να βρω την συνδεση 2G,3G,4G ?

Edited by t0lias

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Και εγώ χθες αναβάθμισα σε 8.1 το 820 του αδερφού μου vodafone . Καλό φαίνεται

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

καμια βελτιωση στη καμερα?ειχα την dp αλλα το εχω παει στο σερβις και δεν το εχω παρει ακομα..

Χμ.. Για service πού το πήγες; Γιατί θα χρειαστώ κι εγώ να το πάω, για ελαττωματικό μικρόφωνο.

P.S.: Αν μας κάνει την τιμή η Γαλλία και μας δώσει τη Cyan....

Huawei Nova 5T

Χμ.. Για service πού το πήγες; Γιατί θα χρειαστώ κι εγώ να το πάω, για ελαττωματικό μικρόφωνο.

Και γιατί δεν αλλάζεις το Firmware;

Και παλιότερα χαιρόμασταν που είχαμε Γαλλικό.Τωρα επειδή σκέφτομαι να αλλαξω το firmware αλλά σε κάποιο country variant πάλι,να προτιμησω κάποιο συγκεκριμένο απο όσα έχουν πάρει τη cyan?

και εγω για μικροφωνο το πηγα.αρβατο..αλλα ακομα δεν το πηρα απο τις 24 του προηγουμενου μηνα..ελειψη ανταλακτικου

και εγω για μικροφωνο το πηγα.αρβατο..αλλα ακομα δεν το πηρα απο τις 24 του προηγουμενου μηνα..ελειψη ανταλακτικου

Δε σου είπαν ότι έχει υγρασία και δεν καλύπτεται από την εγγύηση;

κανονικα καλυπτεται απο εγγυηση..

Το μικρόφωνο ναι, αλλά στην Arvato λένε ότι το κινητό έχει υγρασία και δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

καμια βελτιωση στη καμερα?ειχα την dp αλλα το εχω παει στο σερβις και δεν το εχω παρει ακομα..

Επειδη εγω δεν ειχα την dp και χθες εβαλα τα 8.1 μπορω να πω οτι η καμερα του εγινε καλυτερη απο πριν,ειναι εμφανες ακομα και σε εμενα που δεν την χρησιμοποιω και παρα πολυ!

Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση μεχρι στιγμης ειναι η μεγαλη διαφορα (προς το καλυτερο) στην μπαταρια!!!

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Το μικρόφωνο ναι, αλλά στην Arvato λένε ότι το κινητό έχει υγρασία και δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

οχαχαχχαχαχα άρε Αραβατο ότι και να πάθει το κινητό του βγάζουν υγρασία

Και γιατί δεν αλλάζεις το Firmware;

Λες; :worry: Λειτουργεί τόσο καλά ( πέρα από το θέμα του IE ), που ειλικρινά δε θέλω να το πειράξω..

Α, μάλιστα... Είναι από "αυτά" τα service...

Επειδη εγω δεν ειχα την dp και χθες εβαλα τα 8.1 μπορω να πω οτι η καμερα του εγινε καλυτερη απο πριν,ειναι εμφανες ακομα και σε εμενα που δεν την χρησιμοποιω και παρα πολυ!

Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση μεχρι στιγμης ειναι η μεγαλη διαφορα (προς το καλυτερο) στην μπαταρια!!!

Εντάξει. Αν διορθωθεί και η μπαταρία, εκεί που δείχνει την αδυναμία του το 820, με βλέπω να μην παίρνω το 1520 που κοιτάζω τώρα τελευταία... :shifty: By the way, η μοναδική παντόφλα που θα αγόραζα.

Huawei Nova 5T

Λες; :worry: Λειτουργεί τόσο καλά ( πέρα από το θέμα του IE ), που ειλικρινά δε θέλω να το πειράξω..

Εγώ λέω να το κάνεις, να πας στη επίσημη Cyan και να μην πάρεις το Update 1, θα έχεις και την κυανή και δε θα έχεις χαλασμένο τον IE.

Ειμαι με dev prev και update 1 χρειάζεται hard reset ή επιστροφή στην 8 ή τίποτε άλλο για να βάλω την επίσημη cyan?

Αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζεσαι τιποτα,απλα κανεις το update και θα σου παρει και λιγοτερη ωρα μιας κ εχεις ηδη την dp

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Ειμαι με dev prev και update 1 χρειάζεται hard reset ή επιστροφή στην 8 ή τίποτε άλλο για να βάλω την επίσημη cyan?

Ακομα τουλαχιστον, θα πρεπει να γυρίσεις στην 8, να αναβαθμισεις σε cyan και μετα αν θες να περασεις και το update1

Εχω την DP και παω να κανω το update σε cyan ΟΤΑ και μου βγαζει οτι η συσκευη ειναι ηδη ενημερωμενη. Να το προσπαθησω και μεσα απο το NSU ή να κανω κατι αλλο? Η συσκευη ειναι Vodafone. :)

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Δεν γίνεται να κάνεις update σε cyan αν έχεις dp. Downgrade σε 8 με το NSU (αφού πρώτα πάρεις backup φυσικά) και μετά θα σου έρθει η cyan OTA (αρκεί βέβαια να μην ενεργοποίησεις το dp πριν σου έρθει).

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Ναι, τελικα αναβαθμισα μεσω του NSU αφου πρωτα το προγραμμα με εβαλε να κανω recovery. Ολα οκ ευχαριστω!

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 8.1! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση μόνο και μόνο λόγω του action center! Παραφωνία η έλλειψη διακόπτη δεδομένων που σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνει ένα τέτοιο εικονίδιο από 3rd party εφαρμογή στη home screen. Προστίθενται επίσης όλα τα παιχνίδια και κάποιες νέες εφαρμογές στην app list με αποτέλεσμα το αλφαβητάρι στο μενού να μην το γλιτώνεις (το κακό με εμάς είναι ότι δεν έχουμε μόνο τους λατινικούς χαρακτήρες αλλα και τα γράμματα της ελληνικής αλφαβητου με αποτέλεσμα να έχεις εύκολα τουλάχιστον 40 γραμμές παραπάνω στο scrolling). Κατά τα αλλα αξίζει η αναβαθμιση και με το παραπάνω! Επίσης να υπενθυμίσω σε όλους κ ειδικά σε όσους δεν είχαν τη dp να κατεβάσουν την εφαρμογή 'αρχεια' της Microsoft. Επιτέλους αξιοπρεπής διαχείριση αρχείων του κινητού κ της SD! Επισης η επιλογή αποθηκευσης εφαρμογών στην SD είναι πολύ χρήσιμη για τη συσκευη μας. Γενικά με την αναβάθμιση διορθώνονται πολλές ελλείψεις και η συσκευη αποκτά άλλο αερα!

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

Eρώτηση μιας και δεν το έχω ψάξει.Αν πάω να του φλασάρω άλλη ρομ και γίνει η στραβή,μπορώ να το επαναφέρω με τη ρύθμιση από το Recovery Tool? Ή μπορεί να μείνει τούβλο?

Αρχικά το σκεφτόμουν λόγω εγγύησης αλλά από τη μία δε με καλύπτει με τα κουμπιά που ξεκολλάνε (σε συσκευή που δεν έχει πέσει κάτω και είναι σε θήκη από την 1η μέρα μου ζητάνε 50 ευρώ) ενώ από την άλλη με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο σε μερικές μέρες (άντροιντ) οπότε λέω να πειραματιστώ μπας και πάρει παράταση (η στοκ εφαρμογή για την κάμερα αλλά και της νόκια με απογοήτευσαν στις διακοπές,πολύς θόρυβος στις φωτογραφίες,η μπαταρία άρχισε να πέφτει,το πλαστικό γύρω από την κάμερα ξεκόλλησε και το καπάκι άρχισε να ξεφλουδίζει).ΠΟΙΟΤΗΤΑ & AFTER SALES.....

Eρώτηση μιας και δεν το έχω ψάξει.Αν πάω να του φλασάρω άλλη ρομ και γίνει η στραβή,μπορώ να το επαναφέρω με τη ρύθμιση από το Recovery Tool? Ή μπορεί να μείνει τούβλο?

Αρχικά το σκεφτόμουν λόγω εγγύησης αλλά από τη μία δε με καλύπτει με τα κουμπιά που ξεκολλάνε (σε συσκευή που δεν έχει πέσει κάτω και είναι σε θήκη από την 1η μέρα μου ζητάνε 50 ευρώ) ενώ από την άλλη με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο σε μερικές μέρες (άντροιντ) οπότε λέω να πειραματιστώ μπας και πάρει παράταση (η στοκ εφαρμογή για την κάμερα αλλά και της νόκια με απογοήτευσαν στις διακοπές,πολύς θόρυβος στις φωτογραφίες,η μπαταρία άρχισε να πέφτει,το πλαστικό γύρω από την κάμερα ξεκόλλησε και το καπάκι άρχισε να ξεφλουδίζει).ΠΟΙΟΤΗΤΑ & AFTER SALES.....

Ίσως αυτή η απάντηση λύσει την απορία σου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.