mr_47 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ποσο κοστισε η cyan?απο που την πηρες γιατι σε κανα-δυο care στον πειραια δεν την ειδα. Ή 25 ή 27 ευρώ. Κι εγώ δεν την έβρισκα πουθενά, αλλά επειδή ήμουν κοντά στην περιοχή για δουλειές, το πήρα από Nokia Care Πατησίων. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ή 25 ή 27 ευρώ. Κι εγώ δεν την έβρισκα πουθενά, αλλά επειδή ήμουν κοντά στην περιοχή για δουλειές, το πήρα από Nokia Care Πατησίων. Για το πισω καπάκι δεν μιλάμε;;; Εγω απο Νοκια care Αιγάλεω πήρα το cyan καπάκι 15 €. Εκτός αν πήρες το συμβατό με την ασύρματη φόρτιση. Πάντως στα απλά είχε όλα τα χρωματα 15 €.Αυτά πριν κανα τρίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εμένα είναι με τα 8 ακόμη και παρουσιάζει τέτοια προβλήματα, αλλά υπέθεσα πως ήταν απ' την αλλαγή του μηχανισμού αφής που είχα κάνει. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο; Η sim είναι καινούρια. Βέβαια είναι διαφορετικές περιπτώσεις αλλά με έβαλες σε σκέψεις.:O Ευχαριστω για τις απαντησεις!Λοιπον δεν ειχα κομμενη sim αλλα πριν κανv hard reset θα δοκιμασω μια αλλη sim αν και δεν νομιζω να φταει αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Για το πισω καπάκι δεν μιλάμε;;; Εγω απο Νοκια care Αιγάλεω πήρα το cyan καπάκι 15 €. Εκτός αν πήρες το συμβατό με την ασύρματη φόρτιση. Πάντως στα απλά είχε όλα τα χρωματα 15 €.Αυτά πριν κανα τρίμηνο. Χμμμ.... Κι εγώ πριν κανα τρίμηνο το πήρα.. :mad: Για να είναι συμβατό με την ασύρματη φόρτιση, πέρα απ'το μεταλικό κομμάτι, ακριβώς πάνω από την κάμερα, πρέπει να έχει ακόμα ένα, σωστά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Χμμμ.... Κι εγώ πριν κανα τρίμηνο το πήρα.. :mad: Για να είναι συμβατό με την ασύρματη φόρτιση, πέρα απ'το μεταλικό κομμάτι, ακριβώς πάνω από την κάμερα, πρέπει να έχει ακόμα ένα, σωστά; Δεν ξέρω.Παντως θυμάμαι ότι αυτό με την ασύρματη φόρτιση το είχε 30€ και ήταν σε κανονικη συσκευασία.Τα απλά ήταν χυμα. Πάω να χτυπήσω ένα άσπρο.Το cyan δεν μου πολυάρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Δεν ξέρω.Παντως θυμάμαι ότι αυτό με την ασύρματη φόρτιση το είχε 30€ και ήταν σε κανονικη συσκευασία.Τα απλά ήταν χυμα. Πάω να χτυπήσω ένα άσπρο.Το cyan δεν μου πολυάρεσε. Χμ.. Με το 30ρι που λες, νομίζω αυτός στο κατάστημα μου είχε πει ότι με ασύρματη φόρτιση έχει 33€ ( ? ). Κάτι τέτοιο. Αλλά, μετά που μου είπε πόσο έχει και η βάση, αποφάσισα αμέσως ποιο θα έπαιρνα. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πήρα το άσπρο.Φοβερο.Μου περισσεύει ένα cyan.Οποιος το θέλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πήρα το άσπρο.Φοβερο.Μου περισσεύει ένα cyan.Οποιος το θέλει pm. Καλή επιλογή! :) Άσπρο είχα είχα πάρει κι εγώ το 820. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλή επιλογή! :) Άσπρο είχα είχα πάρει κι εγώ το 820. Ναι όντως.Μετα απο τόσο καιρό με μαύρο άνοιξε το μάτι μου.Με 14 ευρουλακια ανανεωθηκα λίγο και γλύτωσα (προς το παρών) απο χειρότερα έξοδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πηγα χθες να πατησω το κουμπι για να ανεβασω την ενταση αλλα δε γινοταν τιποτα και δεν αισθανομουν να 'κλικαρει'.Εβγαλα το καπακι και ειδα οτι ειχε ξεκολλησει το χρυσο τετραγωνακι που εχει.Υπαρχει ευκολος τροπος να φτιαχτει; Για την ωρα μιας και ειπα να μην ξαναπερασω preview,μεχρι να ερθουν τα 8.1 που νομιζω θα εμφανιζουν και μπαρα σαν το αντροιντ,εβαλα μια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Πηγα χθες να πατησω το κουμπι για να ανεβασω την ενταση αλλα δε γινοταν τιποτα και δεν αισθανομουν να 'κλικαρει'.Εβγαλα το καπακι και ειδα οτι ειχε ξεκολλησει το χρυσο τετραγωνακι που εχει.Υπαρχει ευκολος τροπος να φτιαχτει; Για την ωρα μιας και ειπα να μην ξαναπερασω preview,μεχρι να ερθουν τα 8.1 που νομιζω θα εμφανιζουν και μπαρα σαν το αντροιντ,εβαλα μια εφαρμογη. Μήπως να το πήγαινες για service; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Διαβαζα για μερικές αντίστοιχες περιπτώσεις ότι το στέλνουν έξω για κάποιες εβδομάδες.Οποτε πιστεύω δεν αξιζει κάτι τέτοιο. Εξάλλου με την 8.1 βλεπω ότι εμφανίζει μπάρα αρα θα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Διαβαζα για μερικές αντίστοιχες περιπτώσεις ότι το στέλνουν έξω για κάποιες εβδομάδες.Οποτε πιστεύω δεν αξιζει κάτι τέτοιο. Εξάλλου με την 8.1 βλεπω ότι εμφανίζει μπάρα αρα θα είναι οκ. Νομίζω στην arvato που είναι επίσημο service το φτιάχνουν οι ίδιοι.Ενας φίλος μου που πήγε το 1320 του σε Nokia care του είπαν ότι θα το πάνε εξωτερικό και θα αργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Θα τους ρωτήσω να δω τι απαντηση θα μου δωσουν.Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να βγαλει φωτογραφια το κινητο ,την οθονη στην οποια βρισκομαι εκεινη την στιγμη?Νομιζω πως γινεται γιατι το εχω κανει κατα λαθος....αλλα δεν ξερω πως γινεται! Κατι σαν το PrtScn δηλαδη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ναι... Στα τα WP8 πατάς power button + Home Button (το μεσαίο κάτω)... Στα τα WP8.1 πατάς power button + volume up.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημέρα σε όλους. Σήμερα μόλις μπήκα στο youtube και πήγα να αυξήσω την ένταση, διαπίστωσα πως δεν έκανε τίποτα παρά μόνο μειωνόταν. Έκλεισα το κινητό και το άνοιξα ξανά γιατι θεώρησα πως ίσως ήταν θέμα λογισμικού. Το πρόβλημα παραμένει. Το έχει πάθει ξανά κανείς; Μήπως θέλει απλά καθάρισμα ή αλλαγή της ταινίας; Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλημέρα σε όλους. Σήμερα μόλις μπήκα στο youtube και πήγα να αυξήσω την ένταση, διαπίστωσα πως δεν έκανε τίποτα παρά μόνο μειωνόταν. Έκλεισα το κινητό και το άνοιξα ξανά γιατι θεώρησα πως ίσως ήταν θέμα λογισμικού. Το πρόβλημα παραμένει. Το έχει πάθει ξανά κανείς; Μήπως θέλει απλά καθάρισμα ή αλλαγή της ταινίας; Δοκίμασα το παραπάνω που έγραψες και δεν είχα κάποιο θέμα. Μια που έχει καπάκι η συγκεκριμένη συσκευή, δοκίμασε να το βγάλεις, να φυσήξεις το κουμπί και να δεις αν πιάνει. Επίσης, χωρίς το καπάκι, προσπάθησε να το πιέσεις με κάτι, π.χ. το νύχι σου, να δεις αν είναι όντως θέμα του πλήκτρου επάνω στη συσκευή ή μήπως φταίει αυτό στο καπάκι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δοκίμασα το παραπάνω που έγραψες και δεν είχα κάποιο θέμα. Μια που έχει καπάκι η συγκεκριμένη συσκευή, δοκίμασε να το βγάλεις, να φυσήξεις το κουμπί και να δεις αν πιάνει. Επίσης, χωρίς το καπάκι, προσπάθησε να το πιέσεις με κάτι, π.χ. το νύχι σου, να δεις αν είναι όντως θέμα του πλήκτρου επάνω στη συσκευή ή μήπως φταίει αυτό στο καπάκι. Είχε κολλήσει γενικά και το καθάρισα πολλες φορες, το φυσηξα κι ευτυχως τωρα δούλεψε. Δεν ξερω τι κολλημα ηταν.. ευχαριστώ. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Είχε κολλήσει γενικά και το καθάρισα πολλες φορες, το φυσηξα κι ευτυχως τωρα δούλεψε. Δεν ξερω τι κολλημα ηταν.. ευχαριστώ. Σκόνη θα ητανε. Τώρα ξέρεις. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σκόνη θα ητανε. Τώρα ξέρεις. Ναι. Απλά επειδή με την πρώτη φορά που το φύσηξα και δεν ξεκόλλησε, ανησύχησα λιγάκι :X Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Γεια σας, ενδιαφέρομαι να αποκτήσω τη συσκευή και βλέπω ότι στο Γερμανό το έχουν στα 200 ευρώ, είναι κάποια προσφορά, κάποιο συμβόλαιο ή είναι η επίσημη τιμή του χωρίς συμβόλαιο; Εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τόσο κοστίζει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τόσο κοστίζει η συσκευή. Ευχαριστώ, απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί είχα πάει στο τοπικό κατάστημα της VODAFONE και το είχε στα 400 και παραξενεύτηκα που είχε τόσο μεγάλη διαφορά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Πήρε η θα πάρει 8.1? Αν ναι φαίνεται καλή περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts