Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εμένα άλλο πρόβλημα με βρήκε στα ξαφνικά. Είπα να κάνω μια επαναφορά εργασιακών και εδώ και μισή ώρα και παραπάνω έχει κολλήσει η οθόνη στα γρανάζια που γυρνάνε,έκανα restart βγήκε το λογότυπο της Νοκια και μετά πάλι τα γρανάζια.Τι γίνεται;;;;; Δε παίζει να ναι φυσιολογικό αυτό. HELPPPP! :( :( :(

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ είσαι:http://mynokiablog.com/2013/10/11/how-to-easily-fix-the-lumia-reset-spinning-cogs-at-home/

;)

Ευχαριστώ φιλέ μου! Μου έκοψε και έβγαλα τη μπαταρία και τη ξαναέβαλα και ως εκ θαύματος το κινητό άρχισε να τρέχει κανονικά.Ουφφφφ!

Παιδια καλησπερα...εχω ενα lumia 820...ειχα το προγραμμα το preview for developers...αλλα το διεγραψα...ειχε κανει κατι ενημερωσεις πριν κανα μηνα αλλα δεν ξερω τι ακριβως...παντως στα προσθετα και πληροφοριες γραφη οτι εχω την amber εκδοση...αλλα νομιζω οτι το προγραματακι ειχε εγκαταστησει την gdr3...η τεσπα κατι τετοιο...εγω θα την λαβω την black update τωρα που διεγραψα το preview for developers???

Για το δικο μου θεματακι εχετε καμια ιδεα ρε παιδια???

Μολις ολοκληρωσα με ΟΤΑ την αναβαθμιση σε συσκευη της Vodafone ελληνικη.Αν εχετε την SD μεσα αφαιρεστε την πριν το update για να μην κολλησει στην οθονη με τα γραναζια.Παω για να το σκαλιξω! :lol:

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Εμάς που η συσκευή ειναι της κοσμοτε γιατι δεν έχουμε δει ακόμη φως στο τούνελ ;;; :-(

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

παιδια μολις πηρα και εγω την black....πηγα να κατεβασω την nokia camera αλλα δν μπορω γιατι λεει θελει την amber εκδοση....το ιδιο και με την storyteller....ξερει καποιος να βοηθησει???ευχαριστω... :worry:

Χθες είχα το error 80188309. Σήμερα το πρωί την κατέβασε και την εγκατέστησε κανονικά! Δοκιμάστε και άλλοι που είχατε αντίστοιχο θέμα.
Lumia 1020 προς πώληση. Link

Χθες είχα το error 80188309. Σήμερα το πρωί την κατέβασε και την εγκατέστησε κανονικά! Δοκιμάστε και άλλοι που είχατε αντίστοιχο θέμα.

επιβεβαιωνω, στην πρωτη προσπαθεια error στο καπακι 2η προσπαθεια ολα καλα.

Δυστυχως στα μηνυματα αν και βαζεις δικο σου ηχο αυτος δεν παιζει ολοκληρος αλλα ενα μικρο μερος του...

ναι δυστυχώς.κανε back up απο τις ρυθμίσεις. Περιμένουμε εντυπώσεις.

Σε τι ακριβως κανει backup? σε φωτο,ρυθμισεις,κατεβασμενα προραμματα και γενικα πως ειναι στημενο το κινητο? η θα χρειαστει να το ξαναστησω απο την αρχη?

γενικα τι θα χασω με την αναβαθμιση αν εχω κανει το backup μου???

συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα νεος με τα smartphones...και φοβαμαι μην τα σβησω ολα :lol:

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Εμένα πάντως δε μου'σβησε τίποτα. Περάστηκε black και gdr3 και το κινητό είναι σαν πριν. Σβήνονται όλα απ'οτι θυμάμαι μόνο αν κανεις τη διαδικασία μέσω nsu στο PC.
Lumia 1020 προς πώληση. Link

Και μια τελευταια χαζη ερωτηση....απο την ενημερωση τηλεφωνου θα βρει την black,σωστα???

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Κι εγώ φιλε trepantation τίποτα ακόμη. Μην αγχωνεσαι θα την παρουμε κι εμείς κάποια στιγμή!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Κι εγώ φιλε trepantation τίποτα ακόμη. Μην αγχωνεσαι θα την παρουμε κι εμείς κάποια στιγμή!

λυσσαξα την θελω τώρα!κατεβαζω NSU να δω αμα μου την βγαλει βουρ και clean install...XAXAXA

Εμενα μολις μου ηρθε και την κατεβαζω σιγα σιγα!!! :D

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Ωραιος tolias..Εμένα δεν μου την βρίσκει ουτε απο nsu ****τη,δεν πειράζει υπομονη,παντος εχω την εντυπωση οτι δίνονται οι αναβαθμισεις πιο γρηγορα απο την τελευταία φορα με την amber!

Κι εσένα απο οτι είδα είναι κι απο Τσεχία. Βλέπω μέχρι τέλος της εβδομάδας να την έχουμε πάρει. Μα τι διακρίσεις είναι αυτές; αφού δίνεις που δίνεις Ελλάδα δώσε το με τη μια σε όλους. Είμαστε δέκα μύρια. Αν υπολογίσουμε οτι το 10% είναι τα wp παγκοσμίως κάπου το ίδιο θα ισχυει κι εδώ. Αλλά δεν έχουμε όλοι κινητά και δεν εχουμε ολοι σμαρτφον οποτε το 6-10% των 6 περίπου εκατομμυρίων είναι κάπου στο 500αρικο και πολλά είπα. Ε σιγά τόσο δύσκολο είναι να το δώσεις σε τόσους ανθρώπους; δε ξέρω ιφ γιου αρ φολλουινγκ μι χαχαψ

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Σε εμένα ακόμα να έρθει...Εμένα είναι Δανέζικο! Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Και στο 820 της μανας μου χτες έβγαζε σφάλμα.Σήμερα προχωράει κανονικά. Κάτι έφτιαξαν σίγουρα..Γυρώ στο 40λεπτο η όλη διαδικασία και το κινητό δε λειτουργούσε για κάτι λιγοτερο απο 20 λεπτά. Δεν χάθηκε τίποτα απο ρυθμίσεις και προγράμματα. Χρειαζεται να κάνω και καμια επαναφορά; Δε βλέπω καθυστερήσεις η οτιδήποτε οποτε μένει οπώς είναι..

Και παλι δε βλέπω data sense. Το κινητό είναι branded απο vodafone.

Οσοι παιρνουν την αναβαθμιση OTA δεν χανουν τιποτα απο αρχεια κλπ. Φυσικα μπορειτε να κανετε ενα backup να υπαρχει, αλλα κατα 99% θα ειναι αχρειαστο.

Μονο μερικες ρυθμισεις ισως αλλαξουν οποτε ριξτε μια ματια μετα την αναβαθμιση αν ειναι ακομα οπως τις ειχατε.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Παιδιά όσοι έχετε κάνει τη νέα αναβάθμιση μπορείτε να κατεβάσετε το "Nokia Refocus"; Γιατί εγώ όχι....

Το refocus νομίζω ότι είναι για συσκευές με pureview

Όχι γιατί διάβασα οτί με τη νέα αναβάθμιση το Nokia refocus θα υποστηρίζετε και στις άλλες συσκευές, αλλά προς το παρόν εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο.