g1orgos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλοδουλευτο φιλε μου ... ... και εμεις που πηραμε αλλης εθνικοτητας με γαλλικο καταληξαμε τελικα :D Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Έχω κατενθουσιαστεί είναι η αλήθεια :yahoo: Μόνο που πρέπει να βγάλω μια prepaid τώρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Λοιπόν,πήρα και γω το καινούργιο μου κινητό μετά από πολύ ψάξιμο :yahoo:.Γαλλικό από birdphone και με το που το σύνδεσα στο wifi μου έβγαλε ενημέρωση :clap: Τι ενημέρωση σου βγαλε;Την αμπέρ;Γιατι κι εγώ γαλλικό έχω απο birdphone και δεν μου χει έρθει ακομα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Όχι την amber.Λογικά κάποια που εσείς έχετε ήδη γιατί δε βλέπω να έχει ραδιόφωνο και πάλι.Να τσεκάρω μήπως με NSU να δω τί έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ναι καλύτερα τσέκαρε το τώρα που είναι φρέσκο και δεν έχεις δεδομένα να χάσεις. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Τα πάντα όλα έβαλα οπότε έχω να χάσω:lol:. Λοιπόν,βλέπω ότι έχω την 1232.5957.1308.0001 και μου λέει ότι μπορώ να περάσω την 3047.0000.1328.3002......Με τρώει το χέρι μου :ninja: Η Amper είναι αυτή? Edited August 28, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τα πάντα όλα έβαλα οπότε έχω να χάσω:lol:. Λοιπόν,βλέπω ότι έχω την 1232.5957.1308.0001 και μου λέει ότι μπορώ να περάσω την 3047.0000.1328.3002......Με τρώει το χέρι μου :ninja: Η Amper είναι αυτή? Ναι φίλε μου... φλασαρε την να γουστάρει το τηλεφωνακι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τα πάντα όλα έβαλα οπότε έχω να χάσω:lol:. Λοιπόν,βλέπω ότι έχω την 1232.5957.1308.0001 και μου λέει ότι μπορώ να περάσω την 3047.0000.1328.3002......Με τρώει το χέρι μου :ninja: Η Amper είναι αυτή? Αυτη εχουμε περασει οι περισσοτεροι ... μπουμπουνα την :lol: Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Την μπουμπύνησα :lol:.Είχα κάνει και backup στο skydrive οπότε μου ξαναφόρτωσε κατευθείαν όλες τις εφαρμογές και είναι όλα κομπλέ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Την μπουμπύνησα :lol:.Είχα κάνει και backup στο skydrive οπότε μου ξαναφόρτωσε κατευθείαν όλες τις εφαρμογές και είναι όλα κομπλέ:D Αντε με το καλό... περιμένουμε εντυπώσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μια χαρα ... σε λιγο θα αρχισουμε να μιλαμε γαλλικα στο συγκεκριμενο θεμα :lol: Με backup στο skydrive μπορεις να επαναφερεις αρκετα πραγματα .. για αυτο ειπα καντο τωρα που ειναι νωρις να μην εχανες αλλα που δεν επαναφερονται οπως πχ saved games κλπ Επισης μερικα χαρακτηριστικα της Amber για να ενεργοποιηθουν χρειαζεται να εχεις την τελευταια version απο καποιες εφαρμογες της Nokia. Tο SysApp Pusher ειναι καλη εφαρμογη για να τσεκαρεις πως εχεις τις τελευταιες διαθεσιμες. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Απαράδεκτη η μπαταρία του... Το έχω μαζί μου στις διακοπές (μια μέρα πήρα μόνο το ativ) και το φορτιζω κάθε μεσημέρι και βραδι... Φαίνεται το 3G τραβάει πολύ ρεύμα, αλλά και πάλι να μένεις χωρίς κινητό γιατί σβήνει... Και μη φανταστείτε καμμιά ιδιαίτερη χρήση, ούτε 40mb δεν έχω φάει ακόμη... Χωρια που ζεσταινεται πολύ. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 To δικό μου δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτά που αναφέρεις! Να το πας για μια...μαγνητική! :lol: Να λέμε την αλήθεια, η μπαταρία του με αρκετή χρήση δεν ειναι καλή, εμενα στης 5 το απόγευμα θέλει φόρτιση... βέβαια με wifi και 3g και αρκετούς συγχρονισμους να τρέχουν. Θεμα θερμοκρασίας δεν έχω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 To δικό μου δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτά που αναφέρεις! Να το πας για μια...μαγνητική! :lol: Και το δικο μου καμια σχεση ... ισα ισα που σε σχεση με τις προηγουμενες συσκευες που ειχα (Galaxy S Advance, Asus Padfone) η μπαταρια του 820 στεκεται σε καλυτερα επιπεδα ... αρκει να μην ανοιξω το 4G που την στιβει :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Να ρωτησω.Αν και περασα την Amber το NSU λεει οτι υπαρχει νεα ενημερωση που μπορω να κανω η οποια ειναι παλι η ιδια.Το κανει παντα αυτο; Επισης καποιες εφαρμογες οπως το Nokia pro cam δεν τις εγκαθιστα γιατι θελει λεει αναβαθμιση.Ειναι μηπως μονο για το 920 ή να ξανακανω αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Να ρωτησω.Αν και περασα την Amber το NSU λεει οτι υπαρχει νεα ενημερωση που μπορω να κανω η οποια ειναι παλι η ιδια.Το κανει παντα αυτο; Επισης καποιες εφαρμογες οπως το Nokia pro cam δεν τις εγκαθιστα γιατι θελει λεει αναβαθμιση.Ειναι μηπως μονο για το 920 ή να ξανακανω αναβαθμιση; Αφου εβαλες την Amber το ξεχνας το NSU μεχρι νεωτερας (δηλαδη την GDR3) :) Pro Cam επισημα δεν μπαινει .. μονο μεσω proxy ... υπαρχει αντιστοιχο link στο xda αν θες να τσεκαρεις. Edited August 29, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Απαράδεκτη η μπαταρία του... Το έχω μαζί μου στις διακοπές (μια μέρα πήρα μόνο το ativ) και το φορτιζω κάθε μεσημέρι και βραδι... Φαίνεται το 3G τραβάει πολύ ρεύμα, αλλά και πάλι να μένεις χωρίς κινητό γιατί σβήνει... Και μη φανταστείτε καμμιά ιδιαίτερη χρήση, ούτε 40mb δεν έχω φάει ακόμη... Χωρια που ζεσταινεται πολύ. Μήπως έχεις το nfc ενεργοποιημένο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 @g1orgos Την έβαλα την εφαρμογή και είδα ότι χρειάζονταν αρκετά updates.Ήταν πολύ χρήσιμη,ευχαριστώ:). Μια ερώτηση τώρα όποιος ξέρει.Όταν μπαίνω από τον ie σε κάποια σελίδα που έχει και κάποιο βίντεο ενσωματωμένο,μου το δείχνει σαν ένα μαύρο τετράγωνο και γράφει ότι θέλει HTML5 :confused:Τί μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thundercats Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καλημερα Μια ερωτηση που ισως ειναι απλη αλλα εγω εχω μπερδευτει Ξαφνικα η λιστα με τις εφαρμογες μου εκανε ομαδοποιηση κατα γραμμα ενω πριν απλα τις ειχε αλφαβητικα χωρις την ομαδοποιηση Μπορω να το επαναφερω καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καλημερα Μια ερωτηση που ισως ειναι απλη αλλα εγω εχω μπερδευτει Ξαφνικα η λιστα με τις εφαρμογες μου εκανε ομαδοποιηση κατα γραμμα ενω πριν απλα τις ειχε αλφαβητικα χωρις την ομαδοποιηση Μπορω να το επαναφερω καπως? οχι το κανει αυτοματα μετα τις 40 εφαρμογες και μενει μονιμα...αλλα ειναι πιο βολικο νομιζω... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrsap Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ελαβα και εγω χθες την αναβάθμιση ( εκδοση ΛΣ 8.0.10328.78 αριθμος υλικολογ.3047.0000.1328.3005) Ραδιόφωνο εμφανίστηκε, η σίγαση άμα αναποδογυρίσεις το τηλέφωνο υπάρχει, glance screen και ξεκλίδωμα με διπλό ταπ δεν υπάρχουν:confused: που είναι οέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Ελαβα και εγω χθες την αναβάθμιση ( εκδοση ΛΣ 8.0.10328.78 αριθμος υλικολογ.3047.0000.1328.3005) Ραδιόφωνο εμφανίστηκε, η σίγαση άμα αναποδογυρίσεις το τηλέφωνο υπάρχει, glance screen και ξεκλίδωμα με διπλό ταπ δεν υπάρχουν:confused: που είναι οέο? Το πιο πιθανο ειναι να χρειαζεται αναβαθμιση η αντιστοιχη εφαρμογη (οθονη+πατημα) και θα εμφανιστουν. Βαλε και εσυ το SysApp Pusher που αναφερω σε προηγουμενο μηνυμα να τσεκαρεις τις εφαρμογες. Edited August 30, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ξεφορτώθηκα σήμερα το SP μου και μου 'πεσε στα χέρια ένα ολοκαίνουργιο "γαλλικό" 820. Του φόρτωσα απ' ευθείας την Amber με το NSU μιάς και ήταν διαθέσιμη για το generic, γαλλικό product code του. Ωραίες αλλαγές! Το κινητό ήταν του Birdphone και νομίζω ότι κάθε συζήτηση για το αν είναι υπέροχη αγορά στα 230 ευρώ είναι μάλλον αστεία! Δηλαδή, εγώ που έχω πάρει Γαλλικό 820, είμαι κομπλέ; :p Μπράβο ρε haki κι εσύ πλακάς;;;;Απο το galaxy s advance πήγα σε 820.Αλλη φάση:) Ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα κι εγώ. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrsap Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το πιο πιθανο ειναι να χρειαζεται αναβαθμιση η αντιστοιχη εφαρμογη (οθονη+πατημα) και θα εμφανιστουν. Βαλε και εσυ το SysApp Pusher που αναφερω σε προηγουμενο μηνυμα να τσεκαρεις τις εφαρμογες. Δυστυχώς :( το sysappusher μου δείχνει οτι ειναι ενημερωνένη η εφαρμογή αλλά δεν εμφανίζει τα επίμαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τελικά με το HTML5 και τα βίντεο (σε εφαρμογές εκτός youtube) τί γίνεται? Εν τω μεταξύ,έχω 3GB της μνήμης του κινητού ελεύθερα και δε με αφήνει να κατεβάσω κανένα από τα παιχνίδια που είναι 1GB:mad:γιατί λέει δεν έχει αρκετή μνήμη:mad: Α,επίσης το κινητό ζεσταίνεται πάρα πολύ ύστερα από μόλις 5 λεπτά παιχνιδιού (οποιουδήποτε) ή μισής ώρας σερφάρισμα με IE.Με UC Browser τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts