montoya_42 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Α ναι:blink: καλό αυτό θα την περάσω και εγω τις επόμενες ημέρες στην αγγλική συσκευη μου:p Περιμένω νέα σου...... Υπάρχει θέμα για μένα που που δεν έχω Cosmote αλλα wind? Κάνε κι έναν οδηγό στο αντίστοιχο θέμα...;) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=161 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Περιμένω νέα σου...... Υπάρχει θέμα για μένα που που δεν έχω Cosmote αλλα wind? Κάνε κι έναν οδηγό στο αντίστοιχο θέμα...;) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=161 Δεν ξέρω και εγω Vodafone έχω,ελπίζω να μην έχω θέμα. Θα δούμε. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Δεν ξέρω και εγω Vodafone έχω,ελπίζω να μην έχω θέμα. Θα δούμε. Φτιάξε όμως και τον οδηγό... Εμένα, πάντως, αφότου πέρασα την Ελληνική ROM της Cosmote (για το 4G) από Αγγλική 1249 που είχα (με πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας) είδα τεράστια διαφορἀ προς το καλύτερο! Μήπως ήταν τυχαίο γεγονός? Πόσες ημέρες το τσέκαρες και πόση η διαφορά περίπου? Σόρρυ, αλλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά gps κινητού Είχες το Ν8 και χρησιμοποίησες ποτέ το gps του??? Έστω για δοκιμή? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 18, 2013 by impreza_sti SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Εχετε καταλάβει σε ποιούς βάζουν 4g στη rom και σε ποιούς όχι; Εγώ για παράδειγμα έχω την τελευταία 1308 ελληνική unbranded από πλαίσιο χωρίς 4g επιλογή. Μήπως κάθε πάροχος δίνει δική του rom για 4g. Αν είναι έτσι όταν βγεί της Vodafone στο Navifirm θα πρέπει να την βάλω για να έχω επιλογή για 4g; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis1983 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 καλησπέρα! μπορεί κάποιος με COSMOTE και Nokia Lumia 920 όπου έχει ενεργοποιημένο 4G/LTE (δηλαδή οτι του δίνεται και η επιλογή) να μου πεί ποιο firmware χρησιμοποιεί; Εχω αγοράσει το κινητό απο εξωτερικό, και δεν είμαι σίγουρος ποιο ειναι το version της COSMOTE. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδια να ρωτησω, δε βρηκα τροπο τις επαφες που περναω στο κινητο να τις αποθηκευω και στη sim για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τις χασω..... μου εχει κανει συγχωνευσει κανονικα hotmail,skype,facebook για επαφες αλλα οταν προσθετω μια νεα δε βρηκα αν μπορω να τη μεταφερω στη sim παραμονο να τη βαλω μαζι με καποιον αλλο λογαριασμο απο τους παραπανω.... Υ.Γ αν κανω αντιγραφω ασφαλειας που εχει θα αποθηκευσει και τις επαφες η μπα? :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδια να ρωτησω, δε βρηκα τροπο τις επαφες που περναω στο κινητο να τις αποθηκευω και στη sim για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τις χασω..... μου εχει κανει συγχωνευσει κανονικα hotmail,skype,facebook για επαφες αλλα οταν προσθετω μια νεα δε βρηκα αν μπορω να τη μεταφερω στη sim παραμονο να τη βαλω μαζι με καποιον αλλο λογαριασμο απο τους παραπανω.... Υ.Γ αν κανω αντιγραφω ασφαλειας που εχει θα αποθηκευσει και τις επαφες η μπα? :ninja: Ούτως ή άλλως επαφές hotmail,skype,facebook δεν αποθηκεύονται στη sim. Πάντως, απο τη στιγμή που τις αποθήκευσες-συγχρόνισες με το mail σου μην ανησυχείς. Δεν χάνονται... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Εχετε καταλάβει σε ποιούς βάζουν 4g στη rom και σε ποιούς όχι; Εγώ για παράδειγμα έχω την τελευταία 1308 ελληνική unbranded από πλαίσιο χωρίς 4g επιλογή. Μήπως κάθε πάροχος δίνει δική του rom για 4g. Αν είναι έτσι όταν βγεί της Vodafone στο Navifirm θα πρέπει να την βάλω για να έχω επιλογή για 4g; 4G υπάρχει απ όσο ξέρω μόνο σε cosmote branded συσκευη,όχι σε unbranded ελληνική συσκευη. Στην τελευταία σου απορία,ναι έτσι ακριβώς. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Μήπως ήταν τυχαίο γεγονός? Πόσες ημέρες το τσέκαρες και πόση η διαφορά περίπου? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Έξι ημέρες τώρα, αντί να το φορτίζω κάθε 1.5 ημέρα, το έχω φορτίσει μόλις μία! Φυσικά, η χρήση που του κάνω είναι μικρή (με WiFi & Bluetooth ενεργά όμως). 4G επιλογή έχει μόνο η ROM της Cosmote (πρώτα μου έβαλαν την unbranded Ελληνική και δεν είχε την επιλογή). Φτιάξε όμως και τον οδηγό... Μήπως ήταν τυχαίο γεγονός? Πόσες ημέρες το τσέκαρες και πόση η διαφορά περίπου? Είχες το Ν8 και χρησιμοποίησες ποτέ το gps του??? Έστω για δοκιμή? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Έξι ημέρες τώρα, αντί να το φορτίζω κάθε 1.5 ημέρα, το έχω φορτίσει μόλις μία! Φυσικά, η χρήση που του κάνω είναι μικρή (με WiFi & Bluetooth ενεργά όμως). Edited April 18, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Εμένα, πάντως, αφότου πέρασα την Ελληνική ROM της Cosmote (για το 4G) από Αγγλική 1249 που είχα (με πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας) είδα τεράστια διαφορἀ προς το καλύτερο! Αυτό τι ακριβώς είναι, ρε παιδιά; Έξι ημέρες τώρα, αντί να το φορτίζω κάθε 1.5 ημέρα, το έχω φορτίσει μόλις μία! Μία φορά σε έξι μέρες;;;:blink::blink: Edited April 18, 2013 by sbergman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Είχες το Ν8 και χρησιμοποίησες ποτέ το gps του??? Έστω για δοκιμή? Πονεμένη ιστορία..Το Ν8 ήταν και είναι για μένα το πιο ωραίο εμφανισιακά κινητό! Το είχα όταν ήμουν στρατό, με αποτέλεσμα να μην το "αντέξει" και να παραδώσει το πνεύμα..Κοινώς, όχι δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω ποτέ καθώς έχω αλλάξει 3 συσκευές από τότε αρκετά μέτριες και τελικά έχω καταλήξει στην άλλη μου "αγάπη" το Ν70! Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δηλαδή αν το κινητό είναι unbranded δεν υποστηρίζει το 4G;;; Είσαι σίγουρος alextrela;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Ειναι σιγουρα ανησυχητικό το θέμα με τη μπαταρία του 920.. ΔΗλαδη το γεγονός οτι πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα... ή κάθε 30 ώρες τουλάχιστον... Άντε κι εγώ το θέλω για κανα ιντερνετ, τιποτα τέτοιο.. Σπάνια για μουσική και τρελή χρήση.. Αλλά κάποιος που το θέλει για τη δουλειά του; Εκει τι γινεται;; Off topic: Ελπιζω με κάποιο update να φτιάξει, γιατί έχω το παράδειγμα του Ν8, όπου όταν κατέβασα τη Νοκια Belle έκδοση..εκεί που τό φορτιζα κάθε 2 μέρες.. τώρα μπορεί και να περάσουν και 5 μέρες που να μη το φορτίσω.. με φουλ χρήση λέμε! :X:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δηλαδή αν το κινητό είναι unbranded δεν υποστηρίζει το 4G;;; Είσαι σίγουρος alextrela;; Ξέρω με σιγουριά ότι 4G έχει της cosmote η συσκευη,που είναι branded. Για την unbranded ελληνική συσκευη ότι έχουν αναφέρει αλλά παιδιά που το κατέχουν και αναφέρουν ότι δεν έχει 4G support. Σαν συσκευη το hardware υποστηρίζει,αλλά είναι θέμα χώρας ή παρόχου με το ανάλογο firmware. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Ειναι σιγουρα ανησυχητικό το θέμα με τη μπαταρία του 920.. ΔΗλαδη το γεγονός οτι πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα... ή κάθε 30 ώρες τουλάχιστον... Άντε κι εγώ το θέλω για κανα ιντερνετ, τιποτα τέτοιο.. Σπάνια για μουσική και τρελή χρήση.. Αλλά κάποιος που το θέλει για τη δουλειά του; Εκει τι γινεται;; Off topic: Ελπιζω με κάποιο update να φτιάξει, γιατί έχω το παράδειγμα του Ν8, όπου όταν κατέβασα τη Νοκια Belle έκδοση..εκεί που τό φορτιζα κάθε 2 μέρες.. τώρα μπορεί και να περάσουν και 5 μέρες που να μη το φορτίσω.. με φουλ χρήση λέμε! :X:blink: Με τη χρήση που του κάνω το φορτίζω καθε βραδυ. Το ίδιο έκανα και με το Ν8 αν και αυτό μου εβγαζε κάποιες φορές και 1,5 μέρα. Το πως βγαζεις 5 ημέρες δεν το κατάλαβα. Μόνο με "καθόλου" χρήση κι αν....:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλησπερα σε οκους, νεος κι εγω στο club μετα απο πολλες περιπετειες, galaxy s1,2,3,nexus iphone κλπ πρωτο windows phone και κατευθειαν στα βαθια. Μερικες ερωτησεις γιατι πελαγωσα λιγο... Καταρχιν πως κοβουμε τα data για να μη χρεωνοναστε αδικα. Επισης χρειαζομαι εκτος απο gmail και hotmail για να εχω πληρης εφαρμογες και λειτουργιες στο τηλεφωνο; Επισης υπαρχει καποιος οδηγος ποιες εφαρμογες βαζουμε και απο που ή και καποιο στραβο του τηλεφωνου για να δω αν θα φυγει ή αν θα το κρτησω.Εχω κι αλλα, περιμενω ομως να μαζεψω στην πορεια αποριεε... Ελπιζω να σας επρηξα αρκετα, καλο σας βραδυ. Κι αυτη η παιδεμαρα για να διορθωσειις ενα γραμμα στη μεση της λεξης ή εγω δεν το καταλαβα καλα ή ειναι ψυχοβγαλτικο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπερα σε οκους, νεος κι εγω στο club μετα απο πολλες περιπετειες, galaxy s1,2,3,nexus iphone κλπ πρωτο windows phone και κατευθειαν στα βαθια. Μερικες ερωτησεις γιατι πελαγωσα λιγο... Καταρχιν πως κοβουμε τα data για να μη χρεωνοναστε αδικα. Επισης χρειαζομαι εκτος απο gmail και hotmail για να εχω πληρης εφαρμογες και λειτουργιες στο τηλεφωνο; Επισης υπαρχει καποιος οδηγος ποιες εφαρμογες βαζουμε και απο που ή και καποιο στραβο του τηλεφωνου για να δω αν θα φυγει ή αν θα το κρτησω.Εχω κι αλλα, περιμενω ομως να μαζεψω στην πορεια αποριεε... Ελπιζω να σας επρηξα αρκετα, καλο σας βραδυ. Κι αυτη η παιδεμαρα για να διορθωσειις ενα γραμμα στη μεση της λεξης ή εγω δεν το καταλαβα καλα ή ειναι ψυχοβγαλτικο! Κατεβάζεις (αν δεν υπάρχει) το connection tiles και απο εκεί ανοιγοκλείνεις data, WiFi, bt, λειτουργεία πτήσης κλπ. Όλα τα κατεβάζεις από το store και μόνο από εκεί. Δεν υπάρχει άλλη "πηγή" εφαρμογών.... Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι απαραιτητα hotmail. Μπορείς να κάνεις τη δουλεια σου με το gmail. Δεν ειμαι όμως σίγουρος. Η διόρθωση στη γραφή γίνεται κρατώντας πατημένο για ελάχιστα δευτερολεπτα το δάκτυλο στο κείμενο και μετά μεταφέρεις τη κάθετη γραμμή που εμφανίζεται στο γραμμα που θέλεις. Δεν το βρισκω καθόλου δυσκολο. Εννοείται πως όταν αλλάζεις λειτουργικό θέλεις λίγες ημέρες προσαρμογής. Τι χρωμα το πήρες? Με υγεία να το χαρείς SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπερα σε οκους, νεος κι εγω στο club μετα απο πολλες περιπετειες, galaxy s1,2,3,nexus iphone κλπ πρωτο windows phone και κατευθειαν στα βαθια. Μερικες ερωτησεις γιατι πελαγωσα λιγο... Καταρχιν πως κοβουμε τα data για να μη χρεωνοναστε αδικα. Επισης χρειαζομαι εκτος απο gmail και hotmail για να εχω πληρης εφαρμογες και λειτουργιες στο τηλεφωνο; Επισης υπαρχει καποιος οδηγος ποιες εφαρμογες βαζουμε και απο που ή και καποιο στραβο του τηλεφωνου για να δω αν θα φυγει ή αν θα το κρτησω.Εχω κι αλλα, περιμενω ομως να μαζεψω στην πορεια αποριεε... Ελπιζω να σας επρηξα αρκετα, καλο σας βραδυ. Κι αυτη η παιδεμαρα για να διορθωσειις ενα γραμμα στη μεση της λεξης ή εγω δεν το καταλαβα καλα ή ειναι ψυχοβγαλτικο! Αν εννοείς για το αν πρέπει να κάνεις λογαριασμό microsoft για να κατεβάζεις εφαρμογές απο το store, ναι. Πριν γράψεις τις απορίες σου, κάτσε ενα μισάωρο και δες το λειτουργικό, δεν είναι τπτ. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλημερα παιδια,ειχα ρεπο σημερα και ειπα να βγω εχθες για πρωτη φορα βραδυ και λεω αντε να δοκιμασω και το κινητο....Οσον αφορα τις φωτος+βιντεο απλα τελεια....δεν εχω λογια... Σε αυτο που με ενοχλησε και θελω τη γνωμη σας ειναι το εξης: Εφυγα απο το σπιτι με 84%μπαταρια απο τις 11-5 , στη διαρκεια αυτη χρησιμοποιησα 3g 5λεπτα ,εστειλα 2-3 sms,εκανα 2 κλησεις με bluetooth συνολο 10λεπτα και εβγαλα καμια 10αρια φωτος και 1 βιντεο διαρκειας 25sec.... Το σημα που ειχα στο μαγαζι ηταν full συνεχεια, παρολα αυτα η συσκευη ηταν ζεστη χωρις λογο και χωρις να τρεχει κατι στο παρασκηνιο,ετσι κατεβαζε μπαταρια απιστευτα γρηγορα και μεχρι να παω σπιτι ημουν με 50% , εσεις που εχετε το κινητο αρκετο καιρο,απο αυτη τη χρηση ειναι φυσιολογικο? Παντως αυτα τα 5λεπτα με 3g μου φανηκε οτι η μπαταρια επεφτε απσιτευτα γρηγρορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_ts Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Θα έλεγα να κλίσης το NFC (tap and send) θα δεις σημαντική βελτίωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Όσον αφορά το πρώτο post ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια, είναι το μαύρο χρωμα και το βρισκω σούπερ. Όσον αφορά το δευτερο σχόλιο, χαίρομαι που μπηκες στον κόπο να μου σαν απάντηση την υπόδειξη να ασχοληθω με το λειτουργικό. Είναι προφανές ότι ρώτησα δυο τρία πράγματα γιατι αντιμετώπισα πρόβλημα όταν εβαλα συγχρονισμό επαφών και μου εβγαλε αρκετες κενές οπότε ρώτησα αν πρέπει να βαλω hotmail. Επίσης δεν κατάλαβα ότι ο κέρσορας κατεβαίνει και εκτός αυτού περίμενα να το επεξεργαστώ κι αλλο για να ρωτήσω γι' αυτό και σταματώ εδώ αν είναι κάθε φορά να έχω τέτοια. Δε σε γνωριζω απο πριν το ίδιο κι εσύ, οπότε λίγη περισσότερη προσοχή ή αν το θέλεις σεβασμός δε θα έβλαπτε. Με εκτίμηση, Αλέξανδρος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλημερα παιδια,ειχα ρεπο σημερα και ειπα να βγω εχθες για πρωτη φορα βραδυ και λεω αντε να δοκιμασω και το κινητο....Οσον αφορα τις φωτος+βιντεο απλα τελεια....δεν εχω λογια... Σε αυτο που με ενοχλησε και θελω τη γνωμη σας ειναι το εξης: Εφυγα απο το σπιτι με 84%μπαταρια απο τις 11-5 , στη διαρκεια αυτη χρησιμοποιησα 3g 5λεπτα ,εστειλα 2-3 sms,εκανα 2 κλησεις με bluetooth συνολο 10λεπτα και εβγαλα καμια 10αρια φωτος και 1 βιντεο διαρκειας 25sec.... Το σημα που ειχα στο μαγαζι ηταν full συνεχεια, παρολα αυτα η συσκευη ηταν ζεστη χωρις λογο και χωρις να τρεχει κατι στο παρασκηνιο,ετσι κατεβαζε μπαταρια απιστευτα γρηγορα και μεχρι να παω σπιτι ημουν με 50% , εσεις που εχετε το κινητο αρκετο καιρο,απο αυτη τη χρηση ειναι φυσιολογικο? Παντως αυτα τα 5λεπτα με 3g μου φανηκε οτι η μπαταρια επεφτε απσιτευτα γρηγρορα. Δεν είναι φυσιολογικό θα έλεγα,δεν έκανες και τίποτα ιδιαίτερη χρήση στο διάστημα που περιγράψεις. Απ ενεργοποίησε το Nfs όπως αναφέρθηκε,επίσης όταν δεν σερφαρεις στο mobile network βάλε 2G,επίσης βάλε την ευαισθησία της οθόνης στο normal και όχι στο sensitive. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε 3G και BT καταναλώνει ιδιαίτερα,σε άλλη χρήση είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) nfc απο τη πρωτη μερα ειναι κλειστο,για ο 2g θα το δοκιμασω, ευαισθησια ειναι στο normal επισης απο τη πρωτη μερα.... Οταν δεν ηταν ζεστο κανονικα καταναλωνε μπαταρια, μετα αρχισε να ζεσταινετε χωρις λογο..στην αρχη ειχα το evernote να τρεχει,μετα το εκλεισα και αυτο αλλα επεφτε σαν τρελη η μπαταρια και παλι....δε ξερω τι εγινε..τι να πω...οποτε θελει η μπαταρια ειναι νορμαλ και οποτε δε θελει πεθαινει... κατι αλλο δε μπορεσα να σκεφτω που να φταιει....αντε αν δεν ειχα καλο σημα θα ελεγε οκ,δεκτο,προσπαθει να βρει....αλλα και σε καποια φαση το εβαλα λειτουργια πτησης αλλα και παλι αυτο εκει επεφτε.... ααα και φωτεινοτητα στο χαμηλο.... Edited April 20, 2013 by MANCHESTERUTD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Όσον αφορά το πρώτο post ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια, είναι το μαύρο χρωμα και το βρισκω σούπερ. Όσον αφορά το δευτερο σχόλιο, χαίρομαι που μπηκες στον κόπο να μου σαν απάντηση την υπόδειξη να ασχοληθω με το λειτουργικό. Είναι προφανές ότι ρώτησα δυο τρία πράγματα γιατι αντιμετώπισα πρόβλημα όταν εβαλα συγχρονισμό επαφών και μου εβγαλε αρκετες κενές οπότε ρώτησα αν πρέπει να βαλω hotmail. Επίσης δεν κατάλαβα ότι ο κέρσορας κατεβαίνει και εκτός αυτού περίμενα να το επεξεργαστώ κι αλλο για να ρωτήσω γι' αυτό και σταματώ εδώ αν είναι κάθε φορά να έχω τέτοια. Δε σε γνωριζω απο πριν το ίδιο κι εσύ, οπότε λίγη περισσότερη προσοχή ή αν το θέλεις σεβασμός δε θα έβλαπτε. Με εκτίμηση, Αλέξανδρος. Δε με καταλαβες... Δεν σε ειρωνευτηκα...προς θεου...για πιο λογο;;; Απλα σε συμβουλεψα να ψαχτεις διοτι μπορεις και μονος σου να βρεις λυσεις στις αποριες σου. Παρ ολα αυτα αν εχεις αποριες φυσικα και ρωτα. Σε απαντησα διοτι σεβομαι ολους τους συμφορουμιτες. Δεν καταλαβες τον τροπο που το ειπα Αλεξανδρε. Με σεβασμο, Λευτερης. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω για το lumia 920 ένα καλο ζευγάρι στερεοφωνικα Handsfree μιας και αυτά που έχει στο κουτί είναι για τα σκουπίδια με ενδιαφέρει να βγάζει ικανοποιητικό ήχο και με μπάσο και όχι όλο Πρύμα όπως τα δικά του έχετε να προτείνεται κάτι????για παράδειγμα με τα ακουστικά του Nokia n8 ήμουν ευχαριστημένος αλλα αυτά δεν δουλεύουν στο 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts