Doukas_F Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αρχές Φεβρουαρίου στα 679,90! Εμενα παντως, απο Nokia Care Β.Ολγας Θεσσαλονικης, 650 μου ειπαν... http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Εγώ τώρα μίλησα με 2 καταστήματα NOKIA CARE μου είπαν 680 ο ένας τέλος ιανουαρίου και ο άλλος αρχές φεβρουαρίου με μια επιφύλαξη για αρχές φεβρουαρίου και μονο με παραγγελια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Οποιος το θελει, το παιρνει και τωρα απο Ευρωπη (κανονικα με εγγυηση) και δεν περιμενει το Ελλαδισταν... ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Πως δημιουργούμε playlist? Ενώ μου βγάζει να δημιουργήσω κάποια, μετά δεν βρίσκω επιλογή να προσθέσω!!!!!!!!!:blink: SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τελικά εκτός από εικόνες, μπορείς να στείλεις και τραγούδια σε άλλη συσκευή μέσω bluetooth; Στο 920 της κοπέλας μου, όλο αποτυγχάνει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Όλα, κανονικότατα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα, Ζω στο εξωτερικό και πριν απο 1 βδομάδα, έληξε το συμβόλαιό μου όπως και το ιΦον4 μου έκαψε μητρικη!! :lol: (πέρα βεβαια απο τα προβληματικά Home + Power κουμπιά που υπολειτουργούσαν εδώ και 6 μήνες) Δεν ειμαι Power user και έτσι σκεφτόμουν να παω προς ιΦον 5 απλά για να μη παλεύω να μάθω νέα λειτουργικά κλπ κλπ.. Ωστόσο, θα ήθελα το νεο μου τηλέφωνο να έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη απο αυτή του ιΦον 5 μιας και το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ αρκετά για να διαβάζω κείμενα. Η οθόνη πια του 4 και του 5 μου φαίνονται πολύ μικρές και έλεγα να τολμήσω να πάω προς το Νοκια 920 μιας και πάντα μεχρι να πάρω το ιΦον 4 είχα πάντα Νοκια. Ωστοσο, θα ήθελα να ρωτήσω πρωην χρήστες ιΦον, τί ήταν αυτό που του έλειψε, ξένισε όταν πρωτοχρησιμοποίηησαν το 920... Εχω διαβάσει κάποια πράγματα που κάπως με ανησύχησαν όπως οτι όταν η οθόνη κλείνει (για οικονομία στη μπαταρία) τότε κλείνει αυτόματα και το ιντερνετ...(!!).. ωστόσο, επειδή χρησιμοποιώ εφαρμογές που θέλω να ειναι ακόμα και με κλειστή οθόνη συνδεδεμένα με το διαδύκτιο, αυτό με τρομάζει κάπως (πχ, θέλω το skype και η εφαρμογή για ραδιόφωνο που έχω να "παίζουν" και να μή κόβεται το ιντερνετ οταν η οθόνη σβήνει..). Α! Επίσης, το 920 (185gr) ειναι αισθητά πιο βαρύ απο το ιΦον 4 (130κατι γρ.) ;; Δεν το έχω πιάσει το 920 στα χέρια μου ακόμα. Μολις βρω χρόνο, θα κάνω μια γύρα στα μαγαζια... Αν μπορείτε αν βοηθήστε μιας και τις επόμενες μέρες θα πρέπει να καταλήξω μιας και το εφεδρικό μου Νοκια Ε51 ειναι μεν αξιόπιστο (με 27 πλήρως λειτουργικά κουμπιά!! :lol: ) αλλά δε ειναι και για πολύ... :) Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μιας και η γυναικα μου έχει το 4s το οποίο σκαλίζω κάποιες φορές, το μόνο που μου λείπει είναι το tapatalk και οι άπειρες εφαρμογές (το τελευταίο παιζετα....). Για το θέμα του wi-fi με κλειστή οθόνη, έχει λυθεί με το επερχόμενο (αρχες Φλεβάρη) update. Το λειτουργικό είναι πολύ καλό και σίγουρα δεν θα σου λείψει η ταχύτητα του iOS. Για το βαρος, προσωπικά τουλάχιστον, το βρίσκω οκ και σίγουρα δεν δημιουργει πρόβλημα. Καλό είναι βεβαια να φροντίσεις να δεις κάποιο απο κοντά. Η ποιότητα της συσκευής είναι η κλασική ποιότητα της nokia: σούπερ..... Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Συμφωνώ σε όλα με τον Montoya...αυτό το board express που παρουσιάζεται σαν αντίστοιχο του tapatalk δεν έχει καμία σχέση.... Αντε να μου λείπει και το hipstamatic και 1-2 ιατρικές εφαρμογές (i-medicines και icd10)... Τίποτα άλλο.,,, Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 montoya_42, chameleon, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τις πληροφορίες! το taptalk δε το χρησιμοποιώ όπως και γενικά δε με ενδιαφέρουν και πολύ οι εφαρμογές μιας και στο ιΦον είχα πολύ λίγες οπότε το θέμα των εφαρμογών ειναι το τελευταίο που με απασχολεί.. Το θέμα με το wifi είχα διαβάσει αρκετούς ελλάδα και έξω να το αναφέρουν οπότε ελπίζω όντως η Μικροσοφτ και Νοκια να το άλλαξαν. Οποιαδίποτε επιπρόσθετη πληροφορία/εμπειρία ευπρόσδεκτη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 αν δε σε ενδιαφερουν τοσο οι εφαρμογες , τοτε προχωρα αφοβα.,. το θεμα με το wifi εχει ηδη λυθει με το update που απλα το περιμενουμε ... το λειτουργικο ειναι πραγματικα πανεμορφο και χορταστικο....πχ η εφαρμογη του facebook με τις φωτογραφιες να κανουν scrolling σαν banner στο πανω μερος της οθονης ειναι ολα τα λεφτα...:) Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) ευχαριστώ Chameleon! :-) Ενα άλλο που σκέφτομαι μετά απο αυτά που άκουσα σχετικά με τη Μικροσοφτ και τη Νοκια που δεν υποστηρίζουν πια το Λουμνια 800 είναι πως όλες οι εταιρίες εκτός Αππλε έχουν τόσα πολλά τηλέφωνα και τα ανακυξλώνουν τόσο γρήγορα που ίσως πολύ σύντομα και να σταματουν να τα υποστηρίζουν. Εγα για παράδειγμα δεν εχω σκοπό να αλλάζω τηλέφωνο κάθε 1-2 χρόνια και θα ήθελα να ξέρω οτι η εταιρία θα το υποστηρίζει το τηλέφωνο για κάποιο διάστημα.. Ισως να τα παρασκέφτομαι μιας και ούτε αναβαθμίσεις δε κάνω καλα καλά. Κοιτάζω και τα reviews αλλά δεν έχω βγάλει ξεκάθαρο συμπέρασμα μιας και τα βγάζουν πολύ καλά και τα 2 με διαφορες στη κάμερα και στο βάρος/διαστάσεις. Εαν έχει να προτείνει κάποιος και κανα βιντεο που συγκρινουν και εφαρμογές ματαξύ των 2 θα το εκτιμούσα αν πόσταρε το λινκ μιας και μόνο έχω βρει σύντομα και γενικά βίντεο που επικεντρώνονται σε ταχύτητες κλπ (που δε με πολυενδιαφέρουν). Και κάτι άλλο, είναι εύκολο να συνγχρονισεις και να σετάρεις τους λογαριασμους μειλ σου με το 920 ? gmail, yahoo ; Στο ιΦον ήταν παντα εύκολο. Ελπίζω και στο 920. Edited January 14, 2013 by aim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αυτό με την ανακύκλωση δεν υπάρχει. Τα mail δουλευουν άψογα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα, Ζω στο εξωτερικό και πριν απο 1 βδομάδα, έληξε το συμβόλαιό μου όπως και το ιΦον4 μου έκαψε μητρικη!! :lol: (πέρα βεβαια απο τα προβληματικά Home + Power κουμπιά που υπολειτουργούσαν εδώ και 6 μήνες) Δεν ειμαι Power user και έτσι σκεφτόμουν να παω προς ιΦον 5 απλά για να μη παλεύω να μάθω νέα λειτουργικά κλπ κλπ.. Ωστόσο, θα ήθελα το νεο μου τηλέφωνο να έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη απο αυτή του ιΦον 5 μιας και το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ αρκετά για να διαβάζω κείμενα. Η οθόνη πια του 4 και του 5 μου φαίνονται πολύ μικρές και έλεγα να τολμήσω να πάω προς το Νοκια 920 μιας και πάντα μεχρι να πάρω το ιΦον 4 είχα πάντα Νοκια. Ωστοσο, θα ήθελα να ρωτήσω πρωην χρήστες ιΦον, τί ήταν αυτό που του έλειψε, ξένισε όταν πρωτοχρησιμοποίηησαν το 920... Εχω διαβάσει κάποια πράγματα που κάπως με ανησύχησαν όπως οτι όταν η οθόνη κλείνει (για οικονομία στη μπαταρία) τότε κλείνει αυτόματα και το ιντερνετ...(!!).. ωστόσο, επειδή χρησιμοποιώ εφαρμογές που θέλω να ειναι ακόμα και με κλειστή οθόνη συνδεδεμένα με το διαδύκτιο, αυτό με τρομάζει κάπως (πχ, θέλω το skype και η εφαρμογή για ραδιόφωνο που έχω να "παίζουν" και να μή κόβεται το ιντερνετ οταν η οθόνη σβήνει..). Α! Επίσης, το 920 (185gr) ειναι αισθητά πιο βαρύ απο το ιΦον 4 (130κατι γρ.) ;; Δεν το έχω πιάσει το 920 στα χέρια μου ακόμα. Μολις βρω χρόνο, θα κάνω μια γύρα στα μαγαζια... Αν μπορείτε αν βοηθήστε μιας και τις επόμενες μέρες θα πρέπει να καταλήξω μιας και το εφεδρικό μου Νοκια Ε51 ειναι μεν αξιόπιστο (με 27 πλήρως λειτουργικά κουμπιά!! :lol: ) αλλά δε ειναι και για πολύ... :) Ευχαριστώ Το κινητο ειναι κοσμημα απο αποψη υψηλη ποιοτητα κατασκευης,ντιζαιν,τρομερη οθονη,το βαρος να μην σε αποσχολει καν,θα σε αποζημιωσει η στιβαροτητα του και το αψογο κρατημα στο χερι. Κατα μεγαλη πιθανοτητα αν το παρεις το 920 απο εδω και περα θα ειναι με προεγκατεστημενη το αναμενομενο update που λυνει καποια θεματα και κυριως το wifi που ανεφερες και βελτιωσεις στην αποδοση της μπαταριας. Θα σε κερδισει με την απλοτητα,ταχυτητα και αερατο χαρακτηρα του λειτουργικου και οσον αφορα εφαρμογες θα βρεις τις περισσοτερες που εχεις συνηθισει με το ios. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Bρε Alex, δώσε μου μια λύση για δημιουργία playlist. Δεν βγάζω άκρη. Μόνο ένα τραγούδι μπορώ να έχω ανά λίστα.....:blink: Ακολουθώ και τις παρακάτω οδηγίες αλλά τίποτα http://www.windowsphone.com/el-GR/how-to/wp8/music/create-a-playlist Κάποιες φορές, ενω έχω επιλέξει 3 τραγούδια (για δοκιμή), η λίστα που δημιουργείται έχει ΟΛΑ τα τραγούδια.... Edited January 14, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Bρε Alex, δώσε μου μια λύση για δημιουργία playlist. Δεν βγάζω άκρη. Μόνο ένα τραγούδι μπορώ να έχω ανά λίστα.....:blink: Ακολουθώ και τις παρακάτω οδηγίες αλλά τίποτα http://www.windowsphone.com/el-GR/how-to/wp8/music/create-a-playlist Δυστυχως επειδη εχω κανει πολλα φλασαρισματα της συσκευης και επειδη ουτε εγω βγαζω ακρη ακολουθωντας τα ιδια βηματα που μου λες αλλα το παραδοξω ειναι οτι οταν παω να τα βαλω σε playlist δεν μπορω να τε επιλεξω ολα μαζι,να τα τικαρο δηλαδη ολα τα κομματια αλλα ενα-ενα,και εχοντας πανω απο 1500 κομματια mp3 ειναι πραγματικος γολγοθας. Ασε που δεν βρησκω καποιο τροπο να διατηρειτε η μουσικη συνεχεια στο background τα εχω παρει στο κρανιο και βαρεθηκα πλεον και δεν ασχολουμε τοσο ζεστα με το θεμα. Απλα παω στο nokia music παω στα songs και ακουω ενα-ενα τα κομματια που θελω με αλφαβητικη σειρα. Για αυτο και ψαχνω κανα music player της προκοπης αλλα τζιφος,μονο οτι αφορα streaming μεσω ιντερνετ. Edited January 14, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 ποιο screen protector εχετε αγορασει? Αγόρασα ενα του ecell απο το ebay και ειναι ότι χειρότερο έχω βάλει. Αθλια αφή και θάμπωσε όλη την οθόνη! Προτείνετε κάποιο γιατί φοβάμαι να το αφήσω χωρίς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 ποιο screen protector εχετε αγορασει? Αγόρασα ενα του ecell απο το ebay και ειναι ότι χειρότερο έχω βάλει. Αθλια αφή και θάμπωσε όλη την οθόνη! Προτείνετε κάποιο γιατί φοβάμαι να το αφήσω χωρίς Κανενα οπως και στο N9 με την ιδια οθονη. Απλα περιμενω την επισημη soft θηκη της Nokia για το 920 αλλα σε αλλο χρωμα και οχι μαυρο για να παρω πχ cyan αν βγει. http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Nokia-CC-1043-Black-Silicon-Case-Lumia-920-/400383095664?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d38b13370 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αυτό δεν είναι λύση μιας κι έχω διάφορα είδη. Θα πηγαίνω από τον iggy pop στον μητροπάνο, μετά πυξ-λαξ και θα κλείνω με Scorpions.....:lol: Αμ τικάρουμε την καρδιά που έχει δεξιά θα καταφέρουμε τίποτα? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αυτό δεν είναι λύση μιας κι έχω διάφορα είδη. Θα πηγαίνω από τον iggy pop στον μητροπάνο, μετά πυξ-λαξ και θα κλείνω με Scorpions.....:lol: Αμ τικάρουμε την καρδιά που έχει δεξιά θα καταφέρουμε τίποτα? Καπως ετσι οπως τα λες ειναι:p Δεν ξερω να σου πω διοτι τα ακουω οπως σου ειπα και εναλλασονται 70'με 80' 90'και Rihanna σημερα:D OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Έβαλα 3 τραγούδια στην αναπαραγωγή. Πάτησα δημιουργία λίστας και η playlist που δημιουργήθηκε έχει ΟΛΑ τα τραγούδια + τα τρία της αναπαραγωγής..... Όταν πέρασες Portico έκανες καμια δοκιμή??? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Έβαλα 3 τραγούδια στην αναπαραγωγή. Πάτησα δημιουργία λίστας και η playlist που δημιουργήθηκε έχει ΟΛΑ τα τραγούδια + τα τρία της αναπαραγωγής..... Όταν πέρασες Portico έκανες καμια δοκιμή??? Οχι με την Portico δεν το δοκιμασα,απλα ειδα βελτιωση στην ακροαση μουσικης με bt που με εκαιγε το θεμα οσον αφορα την αποδοση της μπαταριας. Τωρα θα περιμενω,αλλα και το Portico να παρω αφοσον δεν μπορει να διατηρειτε η μουσικη συνεχεια στο background ειναι δωρο-αδωρο τελικα. Βαζω να παιζει η μουσικη,σταματαω μετα απο μιση ωρα,παω να ξεκινησω την επομενη ημερα και τσουπ με γυρναει απο την αρχη τις λιστας με τα τραγουδια. Τι να πω πραγματικα,δες και εδω σχετικα με το θεμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35793548 Χρεαζεται απαραιτητα να αναπτυχθει music player απο developer που να υποστηριζει background δυνατοτητα. Edited January 14, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ευχαριστώ alextrela, βασικά πρέπει να πάω να το δω και απο κοντά και θα σας πω απόψεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 παιδιά καλημέρα. είμαι κάτοχος και χρήστης του galaxy s3 το οποίο όμως ¨βαρέθηκα¨ λόγω της κακής ποιότητας. πολύ πλαστικό ρε παιδί μου κάποια στιγμή καταντάει βαρετό. σκέφτομαι λοιπόν να το δώσω και να αγοράσω το Nokia Lumia 920. είμαι άσχετος όμως με windows λειτουργικό και έχω μερικές απορίες. 1) υπάρχει το whatsapp για wp8 και δουλέβει απροβλημάτιστα; 2) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Nokia Maps και Offline; υπάρχουν για wp8 και άλλα προγράμματα πλοήγησης όπως πχ το Navigon? 3) σαν χρήστης android πόσο δύσκολη θα είναι η μετάβαση απο αύτο σε windows phone? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 1. Δουλεύει τέλεια 2. Δουλεύουν Offline. Για άλλο πρόγραμμα πλοήγησης δεν το έψαξα μιας και οι χάρτες της nokia ειναι πάρα πολύ καλοί. Θα το γνωρίζεις άλλωστε από το Ν8.... 3. Δεν είμαι "αρμόδιος" μιας και προέρχομαι από symbian (και 4s της γυναίκας μου) αλλά νομίζω πως το λειτουργικό θα σε κερδίσει;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts