Chameleon Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 μου ηρθαν αναβαθμισεις και τις εκανα.. ισως εκει να οφειλεται η βελτιωση της μπαταριας.. εχεις δικιο για τις υπηρεσιες τοποθεσιας...απλα επειδη ακομα δεν ξερω καλα το κινητο και το πως αδειαζει η μπαταρια του , ειμαι λιγο αμυντικος... σημερα πχ πηρα δευτερο καλωδιο usb to micro-usb για χρηση μεσα στο αυτοκινητο... και εχτες παρηγγειλα αυτο http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/14790_Nokia_DC-16_charger.php σε λευκο για να δενει με το 920..:) Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 μου ηρθαν αναβαθμισεις και τις εκανα.. ισως εκει να οφειλεται η βελτιωση της μπαταριας.. εχεις δικιο για τις υπηρεσιες τοποθεσιας...απλα επειδη ακομα δεν ξερω καλα το κινητο και το πως αδειαζει η μπαταρια του , ειμαι λιγο αμυντικος... σημερα πχ πηρα δευτερο καλωδιο usb to micro-usb για χρηση μεσα στο αυτοκινητο... και εχτες παρηγγειλα αυτο http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/14790_Nokia_DC-16_charger.php σε λευκο για να δενει με το 920..:) Ωραία μαγκιά! Σου ενεργοποίηθηκε το wifi hotspot? Το έχει μέσα στις ρυθμίσεις! Λειτουργεί τέλεια! Το έβαλα και έχω σε όλο το σπίτι κάλυψη! ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΕΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ! Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε θέμα λήψης και ήχου φυσικά... Θα πάθετε πλάκα σε αυτόν τον τομέα όσοι το πάρετε. Δε σταματάω να μιλάω στο κινητό. Θα αρχίσω να μιλάω πάλι με ΒΤ... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ενεργοποιηθηκε σαν επιλογη αλλα δεν το χρησιμοποιω...:) αυτο με τον ηχο , το επιβεβαιωνω κι εγω....ακουω αλλα και ακουγομαι τελεια (οπως μου λενε) Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 τελικα, πόσοι έχουν πάρει την συσκευή (εδώ μέσα)? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) 10 ατομα το πολυ-και εμενα βαζω μεσα που μεχρι την Τριτη παραλαμβανω-:) Βασικος παραγοντας ειναι η ελλειψη διαθεσιμοτητας απο πλευρας Νοκια και στην Ελλαδα και εξω βεβαια και οπου υπαρχουν οι τιμες τωρα ειναι υψηλες απο αποψη να παραγγειλεις απο γνωστα ιντερνετομαγαζα(amazon-expansys κλπ) Η Nokia επελεξε κυριως σε πρωτη φαση να τα διαθεσει μεσω των παροχων κινητης Αμερικη-Αγγλια και αλλου και μετα για τους υπολοιπους με unlocked/sim free συσκευες. Edited December 9, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 10 ατομα το πολυ-και εμενα βαζω μεσα που μεχρι την Τριτη παραλαμβανω-:) Βασικος παραγοντας ειναι η ελλειψη διαθεσιμοτητας απο πλευρας Νοκια και στην Ελλαδα και εξω βεβαια και οπου υπαρχουν οι τιμες τωρα ειναι υψηλες απο αποψη να παραγγειλεις απο γνωστα ιντερνετομαγαζα(amazon-expansys κλπ) Η Nokia επελεξε κυριως σε πρωτη φαση να τα διαθεσει μεσω των παροχων κινητης Αμερικη-Αγγλια και αλλου και μετα για τους υπολοιπους με unlocked/sim free συσκευες. http://nokiapoweruser.com/2012/12/06/now-examiner-confirms-att-lumia-920-selling-very-well-lumia-920-has-made-ms-relevant-to-smartphone-world/ Δεν πάνε καλά ακόμη οι διαθεσιμότητες. Πουθενά. Αν ζορίζονται κάποιοι να βρούνε ας μου πούνε σύντομα. 12 Ιανουρίου θα το έχουν Ελλάδα με την απόδειξη. Θα τα στείλλω με την αδελφή μου. Τιμές είναι περίπου 570Ε. Δε παίρνω προμήθεια :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Υπηρεσίες τοποθεσίας τις έχω ανοικτές. Δε μπορώ να λειτουργήσω χωρίς αυτές. Δοκίμασα τη μπαταρία με τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές και έχασα περίπου 5% κατα τη διάρκεια της νύχτας..... Χμμμμμμ... Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 10 ατομα το πολυ-και εμενα βαζω μεσα που μεχρι την Τριτη παραλαμβανω-:) Βασικος παραγοντας ειναι η ελλειψη διαθεσιμοτητας απο πλευρας Νοκια και στην Ελλαδα και εξω βεβαια και οπου υπαρχουν οι τιμες τωρα ειναι υψηλες απο αποψη να παραγγειλεις απο γνωστα ιντερνετομαγαζα(amazon-expansys κλπ) Η Nokia επελεξε κυριως σε πρωτη φαση να τα διαθεσει μεσω των παροχων κινητης Αμερικη-Αγγλια και αλλου και μετα για τους υπολοιπους με unlocked/sim free συσκευες. κι εγω το περιμενω Τριτη-Τετάρτη απο expansys. Αντε να δουμε. Ελπιζω να μην έχουν κάποιο θέμα οι συσκευές απο εκει. πχ Να μην δουλευει το 4G. Unlocked παντως ειναι σιγουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θα σου απαντησουν βεβαια οι κατοχοι κυριως, απλα η γνωμη που εχω σχηματισει ειναι οτι σαν αυτονομια δεν διαφερει απο ενα android τυπου s3ας πουμε. Πανω κατω τη μερα θα στη βγαζει, αλλα αν θελεις, το πεθαινεις σε 6 ωρες. Διαφορα στην αυτονομια θα δεις μονο με: 1) note2 2) motorola razr maxx (κυριως με αυτο). Ολα τα αλλα, στο ιδιο καζανι βραζουν... Φιλε. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου, καθως και τους υπολοιπους χρηστες για τα σχολια και αποψεις τους. Πραγματικα extended battery life με Li-Ion 3300 mAh. Δηλαδη ποσο απλο ειναι να το καταλαβουν και οι υπολοιπες εταιριες οτι δεν γινεται 4" + οθονη να λειτουργει πανω απο 6-8 ωρες με μπαταριες κατωτερες των τιμων της ταξεως 2000mAh (always depended from OS as as well). Γενικοτερα το Note 2 αν και ειναι ελκυστικο απο επαγγελματικη αποψη μου φαινεται καπως μεγαλο, ενω το Motorola αν και δεν ημουν ποτε fan (οκ υπηρξα με το StartTack 85 & 130 :D) φαινεται πολυ καλο! Επισης να πω την αληθεια φαινεται φοβερο κινητο και το 920 αλλα πραγματικα απογευτευτηκα λιγο απο την τιμη του....Οποτε απο οτι βλεπω το αφηνω για το μελλον...ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Πολύ μπλέξιμο αυτό με την ένταξη όλων των επαφών (sim, facebook) στο account του hotmail ... Για να συνομιλήσει κανείς στο chat του fb πρέπει να κάνεις λογαριασμό σε ξεχωριστό πρόγραμμα (im+ πχ), αλλιώς περνάνε όλες οι επαφές στο hotmail.. Κάποιος που θέλει να τακτοποιεί τις επαφές ξεχωριστά, χάνεται... Θεωρώ επίσης χαζομάρα το msn messenger να είναι μέρος του λειτουργικού.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Πολύ μπλέξιμο αυτό με την ένταξη όλων των επαφών (sim, facebook) στο account του hotmail ... Για να συνομιλήσει κανείς στο chat του fb πρέπει να κάνεις λογαριασμό σε ξεχωριστό πρόγραμμα (im+ πχ), αλλιώς περνάνε όλες οι επαφές στο hotmail.. Κάποιος που θέλει να τακτοποιεί τις επαφές ξεχωριστά, χάνεται... Θεωρώ επίσης χαζομάρα το msn messenger να είναι μέρος του λειτουργικού.. γιατι χαζομαρα, και το skype ειναι, αμα θες το χρησημοποιεις αλλιως οχι, εχεις την επιλογη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 γιατι χαζομαρα, και το skype ειναι, αμα θες το χρησημοποιεις αλλιως οχι, εχεις την επιλογη Εχω την εντυπωση οτι η MS θα ενσωματωσει το msn στο skype αρα ακομα καλυτερα το skype θα γινει πληρεστερο απο καθε αποψη. Στα pc εχει γινει ηδη λογικα και στα κινητα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 γιατι χαζομαρα, και το skype ειναι, αμα θες το χρησημοποιεις αλλιως οχι, εχεις την επιλογη να το χρησιμοποιήσω θέλω, χωρίς να γεμίζω τις επαφές στο κινητό μου υποχρεωτικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 να το χρησιμοποιήσω θέλω, χωρίς να γεμίζω τις επαφές στο κινητό μου υποχρεωτικά! εχει επιλογη να μην φαινονται οι επαφες αυτες που ειναι το προβλημα σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 εχει επιλογη να μην φαινονται οι επαφες αυτες που ειναι το προβλημα σου Ακριβώς. Είναι πολλές οι λειτουργίες των 8αριών που χάνεσαι. Ακόμα και με αυτή την απλότητα που έχουν, παράλληλα προσφέρουν άπειρη παραμετροποίηση σε θέματα επαφών, e-mail, sync... Σε πρώτη φάση με "χάλασε" το ψάξιμο αλλά πραγματικά ρυθμίζονται τα πάντα. Από τότε που έβαλα notifications στο skype άρχισε λίγη παραπάνω κατανάλωση. :confused: Το έχει παρατηρήσει κανείς; Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ακριβώς. Είναι πολλές οι λειτουργίες των 8αριών που χάνεσαι. Ακόμα και με αυτή την απλότητα που έχουν, παράλληλα προσφέρουν άπειρη παραμετροποίηση σε θέματα επαφών, e-mail, sync... Σε πρώτη φάση με "χάλασε" το ψάξιμο αλλά πραγματικά ρυθμίζονται τα πάντα. Από τότε που έβαλα notifications στο skype άρχισε λίγη παραπάνω κατανάλωση. :confused: Το έχει παρατηρήσει κανείς; Δεν ξέρω αν η Νοκια έχει το skype integrated αλλά σε HTC 8Χ αν το skype είναι στο παρασκήνιο δεν έρχεται ούτε ειδοποίηση ούτε κλήση. Μόνο όταν η εφαρμογή είναι στο προσκήνιο σε ειδοποιεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δεν ξέρω αν η Νοκια έχει το skype integrated αλλά σε HTC 8Χ αν το skype είναι στο παρασκήνιο δεν έρχεται ούτε ειδοποίηση ούτε κλήση. Μόνο όταν η εφαρμογή είναι στο προσκήνιο σε ειδοποιεί... Σε εμένα λειτουργεί κανονικά.;) Full Application με ειδοποιήσεις. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δεν ξέρω αν η Νοκια έχει το skype integrated αλλά σε HTC 8Χ αν το skype είναι στο παρασκήνιο δεν έρχεται ούτε ειδοποίηση ούτε κλήση. Μόνο όταν η εφαρμογή είναι στο προσκήνιο σε ειδοποιεί... παιδια το skype ειναι μερος του λειτουργικου. δλδ και οι ειδοποιησεις ερχονται αμεσως και οταν σε καλουνε εμφανιζετε κανονικη κληση οπως οταν σε περνουν τηλ! μηπως δεν εχεις κανει κατι σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 παιδια το skype ειναι μερος του λειτουργικου. δλδ και οι ειδοποιησεις ερχονται αμεσως και οταν σε καλουνε εμφανιζετε κανονικη κληση οπως οταν σε περνουν τηλ! μηπως δεν εχεις κανει κατι σωστα? Στο 920 υπήρχε το skype out of the box ή το εγκατέστησες εσύ; Στο 8Χ το έβαλα εγώ αλλά οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύουν σωστά. Στα σχόλια στο μαρκετ αναφέρει ότι είναι σε beta phase και οι ειδοποιήσεις μπορεί να μη δουλεύουν. Μήπως η νοκια έχει άλλη έκδοση όπως συμβαίνει και με το viber όπου μόνο στα lumia μπορείς να κάνεις κλήσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Στο 920 υπήρχε το skype out of the box ή το εγκατέστησες εσύ; Στο 8Χ το έβαλα εγώ αλλά οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύουν σωστά. Στα σχόλια στο μαρκετ αναφέρει ότι είναι σε beta phase και οι ειδοποιήσεις μπορεί να μη δουλεύουν. Μήπως η νοκια έχει άλλη έκδοση όπως συμβαίνει και με το viber όπου μόνο στα lumia μπορείς να κάνεις κλήσεις... για να μην πω κατι επιδη δεν το εχω δοκημασει και μην παρω στο λαιμο μου αλλους. η MS ειπε πως το skype θα ειναι ενσωματομενο και μαλιστε εδειχνε βιντεο με το πως ειναι οι κλεισεις, αν δεν το εχει κανει ακομα τοτε ειμαι λαθος εγω! ετσι ειχε πει επιδη παρακολοθουσα ολα τα βιντεο των develpers. τεσπα καλο ειναι να το επιβεβαιωσει καποιος http://www.phonearena.com/news/Windows-Phone-8-Skype-integration-gets-detailed_id31459 σχετικο αρθρο παρακαλω αν λεω κατι λαθος να με διορθωσετε Edited December 10, 2012 by ViEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 για να μην πω κατι επιδη δεν το εχω δοκημασει και μην παρω στο λαιμο μου αλλους. η MS ειπε πως το skype θα ειναι ενσωματομενο και μαλιστε εδειχνε βιντεο με το πως ειναι οι κλεισεις, αν δεν το εχει κανει ακομα τοτε ειμαι λαθος εγω! ετσι ειχε πει επιδη παρακολοθουσα ολα τα βιντεο των develpers. τεσπα καλο ειναι να το επιβεβαιωσει καποιος http://www.phonearena.com/news/Windows-Phone-8-Skype-integration-gets-detailed_id31459 σχετικο αρθρο παρακαλω αν λεω κατι λαθος να με διορθωσετε δεν κανεις λαθος ετσι ειναι. και ολες τετοιου ειδους εφαρμογες οπως βαιμπερ μπορουν να ενσωματωθουν στο λειτουργικο. το σκαιπ ειναι μπετα οποτε το βαζεται με καθε επιφυλαξη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 για να μην πω κατι επιδη δεν το εχω δοκημασει και μην παρω στο λαιμο μου αλλους. η MS ειπε πως το skype θα ειναι ενσωματομενο και μαλιστε εδειχνε βιντεο με το πως ειναι οι κλεισεις, αν δεν το εχει κανει ακομα τοτε ειμαι λαθος εγω! ετσι ειχε πει επιδη παρακολοθουσα ολα τα βιντεο των develpers. τεσπα καλο ειναι να το επιβεβαιωσει καποιος http://www.phonearena.com/news/Windows-Phone-8-Skype-integration-gets-detailed_id31459 σχετικο αρθρο παρακαλω αν λεω κατι λαθος να με διορθωσετε Όντως έχεις απόλυτο δίκιο, απλά όπως λεει και ο φίλος μετά είναι σε μπέτα ακόμη. Μόλις ολοκληρωθεί θα είναι κομμάτι του λειτουργικού και θα παίζει όπως πρέπει να παίζει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Σε εμένα το skype παίζει τέλεια. Είναι σαν να μη τρέχει κάτι στο παρασκήνιο και μπορώ να λαμβάνω κλήσεις όλη την ώρα, κανονικά και με το νόμο, σαν κανονικό τηλέφωνο. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Το παρέλαβα χθες. Σήμερα πρέπει να αλλάξω τη SIM σε MICRO-SIM γιατί δεν χωράει. Σαν συσκευή, hardware, είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από κινητό τηλέφωνο. Μασίφ, στιβαρό, και όχι πολύ βαρύ με άμεση ανταπόκριση από την οθόνη. Δεν ασχολήθηκα πολύ ακόμα, αλλά ένα πράγμα με χάλασε ή αμέλησα κάτι: όταν υπάρχει μια πολύ μεγάλη λίστα, όπως αυτή που αλλάζουμε τα regional options και έχει πολλές χώρες-γλώσσες, δεν υπάρχει scroll bar; Αν ναι, είναι αχρείαστη ταλαιπωρία δηλαδή για να πάω από πάνω στο τέλος της λίστας πρέπει να κάνω manual scroll κάθε δυο δευτερόλεπτα αλλά και να περιμένω να τελειώσει η λίστα; :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) με γεια , με γεια...:) αλλες δυο ερωτησες απο εμενα.. )υπαρχει επιλογη (που δεν τη βρισκω) σχετικα με την αναλυση των photo? αν και η καμερα ειναι στα 8 mpixels , η καθε φωτογραφια ειναι περιπου 2-2,5 ΜΒ 2)οταν στελνεις μια φωτο μεσω mail , υπαρχει δυνατοτητα να επιλεξεις το μεγεθος(και συνεπως την αναλυση) της;;;εστειλα με mail και το αρχειο ηταν μολις 350 ΚΒ(στο τηλεφωνο ειναι 2,2 ΜΒ)... thanx update....σχετικα με το 2...δεν υπαρχει τετοια επιλογη...τις συμπιεζει απο μονο του το προγραμμα της MS για τα mail....:( για να τις στειλεις σε αλλο ατομο σε full αναλυση πρεπει να τις κανεις upload στο skydrive και να τις κατεβασει ο αλλος απο εκει...!!! Edited December 11, 2012 by Chameleon Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts