Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν λες δεν χρειαζεσαι κανενα προγραμμα..πως μπορω να στειλω με bluetooth εικονες η τραγουδια εκτος απο skydiver η nfs,,

οταν λες ειναι λιγο διαφορετικα τι εννοεις για τα κομματια γιατι οσα κ να περναω τα ιδια με κανει?σε ευχαριστω ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος αλλα με την εδωσε λιγο σε κατι απλα τελιος θεματακια οπως πχ το ringtone που πρεπει να τα στειλεις μεσω pc η κατεβασα ενα προγραμμα για ringtone απο mp3 κ οτι δεν περνουν απο την μουσικη κατευθειαν ηχο κλησεις σε μηνυματα κ τετοια

Πρώτα ανοίγεις το bluetooth. Μετά πηγαίνεις στο αρχείο που θέλεις να στείλεις (φωτογραφία, τραγούδι κλπ) πατάς παρατεταμένα και επιλέγεις κοινοποίηση μέσω bluetooth. Πόσο πιο απλό??

Για ringtone, ούτως η άλλως κάνεις μια επεξεργασία. Δεν βάζεις το τραγούδι απο την αρχη, έτσι δεν είναι? Συνήθως κόβουμε το ρεφρέν......

Για playlist βάζεις ένα τραγούδι που θελεις να παίζει. Μετά πας στο επόμενο και επιλέγεις προσθήκη στην αναπαραγωγή. Το επαναλαμβάνεις με όσα τραγούδια θέλεις και στο τέλος πατάς αποθήκευση ως playlist.

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νεος κατοχος lumia 920.Την 3 μερα μου πεταξε μια μαυρη οθονη καθως το εβαλα να φορτισει μεσω usb.Το κινητο πρεπει να ηταν ανοιχτο γιατι ακουγα κατι ειδοποιησεις αλλα η οθονη τιποτα,το απολυτο μαυρο.Βρηκα στον γουγκλη και αλλους που ειχαν το ιδιο προβλημα κανοντας διαφορετικη χρηση ΠΧ. καμερα η πατωντας volume k power μαζι.

Τελικα καταφερα να το ανοιξω με το hard reset (volume&power για πανω απο 10 δευτερα).

Ξενερωσα αρκετα !

Εχει κανεις αλλος την ιδια εμπειρια?

υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε ?

το ζεσταμα που εχω εγω και πολλα ατομα εδω απο οτι ειδα,αλλα και σε ξενα φορουμ, δεν ειναι φυσιολογικο,το πισω πανω μερος του τηλεφωνου καιει τοσο πολυ που η θερμοτητα περναει στο μπροστα πανω μερος του γυαλιου με αποτελεσμα οταν καποιος με παιρνει η οθονη να καιει και συνεπως και το αυτι μου...τραγικο κυριολεκτικα,παλι καλα που το πηρα στα 3 κατοσταρικα δεν θελω να σκεφτομαι καν την πιθανοτητα των 4,5,6 κατοσταρικων

το ζεσταμα που εχω εγω και πολλα ατομα εδω απο οτι ειδα,αλλα και σε ξενα φορουμ, δεν ειναι φυσιολογικο,το πισω πανω μερος του τηλεφωνου καιει τοσο πολυ που η θερμοτητα περναει στο μπροστα πανω μερος του γυαλιου με αποτελεσμα οταν καποιος με παιρνει η οθονη να καιει και συνεπως και το αυτι μου...τραγικο κυριολεκτικα,παλι καλα που το πηρα στα 3 κατοσταρικα δεν θελω να σκεφτομαι καν την πιθανοτητα των 4,5,6 κατοσταρικων

Συμβαινουν αυτα. Εγγυηση εχεις, και ελπιζω DOA οποτε να ζητησεις αντικατασταση.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

το τηλεφωνο οπως ειπα το χω παρει απο birdphone η οποια μου πε εχω 2 χρονια εγγυηση απο nokia care + οτι εχς ακομα το DOA...Επειδη ομως ειναι δυσκολο να χρησιμοποιησω το doa μιας και ειμαι πατρα και δεν θα παω αθηνα υπαρχει μηπως περιπτωση να παω το τηλεφωνο στη νοκια πατρας να το τσεκαρουν και να μου κανουν αυτοι αντικατασταση ή δεν παιζει κατι τετοιο?

το τηλεφωνο οπως ειπα το χω παρει απο birdphone η οποια μου πε εχω 2 χρονια εγγυηση απο nokia care + οτι εχς ακομα το DOA...Επειδη ομως ειναι δυσκολο να χρησιμοποιησω το doa μιας και ειμαι πατρα και δεν θα παω αθηνα υπαρχει μηπως περιπτωση να παω το τηλεφωνο στη νοκια πατρας να το τσεκαρουν και να μου κανουν αυτοι αντικατασταση ή δεν παιζει κατι τετοιο?

πάρε αυριο Τηλ στο birdphone.. Πες το πρόβλημα σου και ή θα σου πουν να τους το στείλεις πίσω να το δουν ή αν μπορέσουν θα προοθησουν το θέμα στην νοκια ώστε να το πας απλα στην Πάτρα..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλησπέρα!Ηθελα να ρωτησω αν η εφαρμογη του fb ειναι διαφορετικη και καλυτερη απ οτι ειναι στα 7.8 και αν εχει ενσωματωμένο το chat η θα πρεπει να το συγχρονίσω με το τηλ ωστε να κανω chat απο τα μνμ οπως στο 800αρι..

αν το flashαρω με την ελληνικη rom υπαρχει περιπτωση να στρωσει?

οπως σου εγραψε και ο αλεξ, κανε πρωτα hard reset, μην περασεις καμια εφαρμογη, και δουλεψετο για μια μερα, να δεις αν συνεχιζει το προβλημα....

ετσι και αλλιως εχεις 7 μερες για αμμεση αλλαγη.... μπορει κατι να εχει κολλησει στο παρασκηνιο και να σου ανεβασε υπερβολικη θερμοκρασια...

δεν εινα θεμα ρομ

επισης , το nfc να το εχεις κλειστο

Edited by nikosnt74

εχω κανει 3 hard reset αλλα αυτο που δεν σας εχω πει ειναι οτι το τηλεφωνο ανεβαζει θερμοκρασια μονο οταν εχω sim δηλαδη εχω ανοιχτα data 3g κτλπ, χωρις σιμ ειναι ψυγειο.......ΑΡΑ ειναι θεμα δικτυου,δεν ξερω τι γινεται

βασικα οταν βαζω την σιμ παρατηρω σκαμπανεβασματα στις μπαρες σηματος και αποτομες εναλλαγες απο 3g σε Η και Η+,οτι να ναι,ισως εχει προβλημα στην ευρεση δικτυου

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα παρακαλούσα να αποφεύγoυμε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιούμε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο μήνυμα μας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλουμε να απαντήσουμε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by impreza_sti

Συμβαινουν αυτα. Εγγυηση εχεις, και ελπιζω DOA οποτε να ζητησεις αντικατασταση.

Λυπών το έψαξα το θέμα με την θερμοκρασία και σε ξένα forum και σε τεχνικά κομμάτια και απαντώ . Το lumia 920 φοράει μια μπαταριά 2 Ah όταν είναι φορτισμένη full και το κινητό είναι σε κλήση η έχει ανοίξει το 4g τότε τραβάει αρκετό ρεύμα ώστε να ζεσταίνει τους ακροδέκτες της πλακέτας και της μπαταρίας αν το τηλεφωνώ είναι σε 3g η θερμοκρασία μειώνετε δραματικά . Δύστυχος δεν το δέχεται η nokia εκτός και αν προκληθεί βλάβη από την θερμοκρασία ! αυτά τα ολίγα

εσενα φιλε δεν ανεβαζει θερμοκρασια στο πισω πανω μερος?

Ναι μόνο άμα έχω ανοιχτώ 4g και μιλάω η χρησιμοποιήσω εφαρμογές skype αν το βάλω στο 3g όπως λένε στα forum θερμαίνετε άλλα σε νορμάλ σημείο . Και το lumia 820 που έχω το ίδιο πράμα κάνει . Το θέμα είναι ότι όταν η μπαταριά είναι στην μέση λόγο ότι το φορτίο είναι λιγότερο, θερμαίνετε λιγότερο . Βεβαία η μπαταριά οπός και σε σένα δεν έχει κάνει κύκλο φορτίσεων που είναι 5 φορτίσεις αποφορτίσεις για να πάρει την πλήρη ισχύ της , αυτό διορθωνόταν παλιά με καμιά 15 ώρες πανό στο φορτιστή άλλα στα lumia δεν παίζει γιατί την φόρτιση την κόβουν, αυτά διαβάζω τώρα .

Και εδώ όσοι έχετε κινητά που βγάζουν άλλες χώρες ελέγχεται την εγγύηση απο δω για να έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο.

http://www.nokia.com/gr-el/support/warranty-checker/?view=detail

Θα παρακαλούσα να αποφεύγoυμε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιούμε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο μήνυμα μας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλουμε να απαντήσουμε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by impreza_sti

Εχετε ολοι και το ιδιο αβαταρ(κιτρινο 920) σε αυτο το τοπικ και σας μπερδευω με την πρωτη ματια....πολυ πουλαει βλεπω το κιτρινο ;)

Ναι μόνο άμα έχω ανοιχτώ 4g και μιλάω η χρησιμοποιήσω εφαρμογές skype αν το βάλω στο 3g όπως λένε στα forum θερμαίνετε άλλα σε νορμάλ σημείο . Και το lumia 820 που έχω το ίδιο πράμα κάνει . Το θέμα είναι ότι όταν η μπαταριά είναι στην μέση λόγο ότι το φορτίο είναι λιγότερο, θερμαίνετε λιγότερο . Βεβαία η μπαταριά οπός και σε σένα δεν έχει κάνει κύκλο φορτίσεων που είναι 5 φορτίσεις αποφορτίσεις για να πάρει την πλήρη ισχύ της , αυτό διορθωνόταν παλιά με καμιά 15 ώρες πανό στο φορτιστή άλλα στα lumia δεν παίζει γιατί την φόρτιση την κόβουν, αυτά διαβάζω τώρα .

Καθε φορα που διαβαζω ποστ σου νομιζω θα μου βρειδ την λυση;););)...ενδιαφεροντα αυτα που λες αδερφε,ωραιος

Κατι αλλο εγω που εχω βάλει max speed 3g μπορεις να μου πεις γτ πεταει κστι ακυρα h και h+?πιστευω γιαυτο καιγομαι οταν σερφαρω

Edited by impreza_sti

Λυπών ειμαι έξω έχω και εγώ στο 3g αλλα πάλη το h+ είναι αυτο δεν παίζει ρόλο . Θα σου κάνω ερωτήσει έκοψες την κάρτα μόνο σου . Εμένα όταν την είχα κόψη μου έκανε τέτοια .

ακομα αυτο το update!!!!! :(

Λογικα μεσα στη βδομαδα θα το δωσει.Χρονια Πολλα για τα γενεθλια σου!

Poco X3 nfc 6/128

Λογικα μεσα στη βδομαδα θα το δωσει.Χρονια Πολλα για τα γενεθλια σου!

αντε να δουμε!!!!!

Σε Ευχαριστω πολυ :)

N9 Best phone ever

Διαγράφηκαν ποστ.

Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι απαγορεύονται οι σύνδεσμοι που παραπέμπουν τόσο προς αρχεία firmware όσο και προς το nokia care suite.

Τα firmware ποτέ δεν «κυκλοφορούσαν» επίσημα. Μπορεί να γίνεται «διακίνηση» αυτών από κάποιες ιστοσελίδες, χωρίς όμως επίσημη άδεια. Στο παρελθόν έχει υπάρξει παρέμβαση από Nokia για ανάλογη περίπτωση, όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει με προγράμμα όπως το nokia care suite. Με το Nokia software updater δεν μπορούμε να κατεβάσουμε αρχεία στον υπολογιστή, παρά μόνο κατευθείαν στην συσκευή.

1) Διαγράφηκε ένα ποστ στο οποίο είχε «ανέβει» σύνδεσμος από ιστοσελίδα η οποία διακινεί υλικό το οποίο είναι Απαγορευμένο για το forum μας. Αν ο οποιοσδήποτε έχει κάποια απορία, θέλει να κάνει παραπομπή σε κάποια ιστοσελίδα ή σε κάποια αρχεία και δεν είναι σίγουρος αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο mod.

Θα παρακαλέσω πολύ για μία ακόμα φορά, μεγάλη προσοχή στους συνδέσμους-υλικό που δημοσιεύουμε μέσα από τις σελίδες του myphone.

2) Διαγράφηκε επίσης ένα ποστ, και η απάντηση με παράθεση σε αυτό, γιατί είχε προσβλητικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς προς άλλο μέλος. Συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα χωρί να προκαλούμε τους συνομιλητές μας και τους αναγνώστες της κοινότητας μας.

Επίσης υπενθυμίζω ότι τα συνεχόμενα μηνύματα δεν επιτρέπονται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα

Υπάρχει τρόπος να τυπώνεται πάνω στη φωτογραφία την ωρα που τη βγαζω η ημερομηνία?

Με την εφαρμογή wead ( δωρεάν στο store) μπορείς να έχεις την τοποθεσία και τον καιρό την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

:p

Λυπών το έψαξα το θέμα με την θερμοκρασία και σε ξένα forum και σε τεχνικά κομμάτια και απαντώ . Το lumia 920 φοράει μια μπαταριά 2 Ah όταν είναι φορτισμένη full και το κινητό είναι σε κλήση η έχει ανοίξει το 4g τότε τραβάει αρκετό ρεύμα ώστε να ζεσταίνει τους ακροδέκτες της πλακέτας και της μπαταρίας αν το τηλεφωνώ είναι σε 3g η θερμοκρασία μειώνετε δραματικά . Δύστυχος δεν το δέχεται η nokia εκτός και αν προκληθεί βλάβη από την θερμοκρασία ! αυτά τα ολίγα

Δεν ειναι δικαιολογια αυτη, ειδικα απο την στιγμη που παραδεχονται πως φταιει το μηχανημα για τον χρηστη. Μην κανουμε οπως το αιφον που δεν επιανε σημα και μας ελεγαν λως να το κρατησουμε! Τα δεδομενα ειναι αυτα, αν ο συμφορουμιτης δεν ειναι ευαχριστημενος πρεπει να το παει πισω τωρα που μπορει ή τουλαχιστον να απαιτησει αντικατασταση και ας δουμε αυτοι τι μπορουν να κανουν. Αν δεν τον πειραζει και τοσο τοτε το δεχεται ως εχει. Κακως κατα την γνωμη μου μπαινει στην λογικη να αλλαξει ενα σωρο απο το sw τωρα που μας ανεφερες και την αιτια.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Ζητώ συγνώμη απ το φόρουμ δεν γνοριζα ότι υπάρχει θέμα με την Nokia , προσπαθισα να δοσω μια λύση σε ένα χρηστή . Όμως θα παρακαλούσα θερμά να αναφερθή απο αυτο το φόρουμ σε αυτον που πρέπει για της συσκευές που κικλοφουν απο επιτήδειους με φλασαρισματα και δεν ξέρω τη αλλο και πουλιούνται στην αγορά και κάνουν τα στραβά μάτια ! Αν δεν είχαμε προβλήματα με αυτα δεν θα ψαχνόμασταν να βρουμε κωδικούς για να μάθουμε απο που είναι το Τηλ .

με απεριόριστη εκτίμηση drakonman

Καλησπερα!Ειμαι εδω και χροναι Nokia fan με αρκετες συσκευες κατα καιρους,και κατοχος lumia 800. Οκ κατι παραπανω απο μια χαρα το τηλ χωρις κολληματα κτλ..αλλα προβλημα σχετικα μεγαλο το κεντρο ειδοποιήσεων..Χρησιμοποιω αρκετα fb whatsapp κ viber,και με ζοριζουν και τα 3 στην επικοινωνια!Ισως το πιο καλο ειναι το whatsapp βασικα σε σχεσει με τα αλλα.Ηθελα να ρωτησω αν και μετα την amber αναβαθμιση κατι απο αυτα εαν διορθώθηκε και αν η εφαρμογη του fb ειναι καπως καλυτερη απο αυτην στα windows 7,8!

Καλησπερα!Ειμαι εδω και χροναι Nokia fan με αρκετες συσκευες κατα καιρους,και κατοχος lumia 800. Οκ κατι παραπανω απο μια χαρα το τηλ χωρις κολληματα κτλ..αλλα προβλημα σχετικα μεγαλο το κεντρο ειδοποιήσεων..Χρησιμοποιω αρκετα fb whatsapp κ viber,και με ζοριζουν και τα 3 στην επικοινωνια!Ισως το πιο καλο ειναι το whatsapp βασικα σε σχεσει με τα αλλα.Ηθελα να ρωτησω αν και μετα την amber αναβαθμιση κατι απο αυτα εαν διορθώθηκε και αν η εφαρμογη του fb ειναι καπως καλυτερη απο αυτην στα windows 7,8!

εμένα μου δουλευει άψογα και το viber και το what'sapp προτιμώ. Και εγώ το δεύτερο

τι εννοείς για το fb δοκίμασες το νέα beta έκδοση που έχει βελτιωθεί; βεβαια δεν ξέρω αν συνεχίζεται η στήριξη σε 7.8

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για μέτρηση χρόνου ομιλίας διακίνησης δεδομένων κτλ; Βρήκα μια εφαρμογή της nokia την Μετρητές αλλά δεν εγκαθίστατε στο 920.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...