Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο here drive+ δεν λειτουργει η φωνητικη πλοηγηση, παρολο που εχω κατεβασει και εγκαταστησει την ελληνικη γλωσσα!!!τι φταιει??:worry:

Έκανες επιλογή γλώσσας??

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μουσική, βίντεο και εικόνες έτσι τα μεταφέρω κι εγώ. Απλά έπρεπε να το γράψω καλύτερα. Για να κάνω τα όποια updates των WP, όχι των εφαρμογών, καλύτερα είναι OTA ή μέσω υπολογιστή; Σε όλους πηγαίνει η ερώτηση. :)

Δεν έχω κάνει ποτέ μέσω pc. Πάντα ΟΤΑ.

Σε εμένα δεν υπάρχει η επιλογή 4g. Τι firmware και πως να βάλω για να διορθωθεί?

Γερμανικο η ισπανικό unbranded firmware βάλε για να έχεις 4G.

Δωστε βρε τα φωτα σας στο νεουδι:P...

Όσον αφορα για την προέλευση της συσκευής μέσα από τις ρυθμίσεις-πληροφορίες κινητου-about windows phone αν θυμάμαι καλα.

Η τελευταία έκδοση firmware είναι η 1308 και έπειτα νέα το επόμενο διάστημα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν έχω κάνει ποτέ μέσω pc. Πάντα ΟΤΑ.

Thanks! :) Επίσης, επειδή λέτε για 4G, στο 820 μου, που είναι Γαλλικό, έχει διαθέσιμη την επιλογή 4G, χωρίς να κάνω κάτι. Οπότε, αν κατεβάσετε Γαλλικό firmware του 920, πιστεύω θα έχει 4G.

Huawei Nova 5T

Γεια σας ξανα. Τελικα, αφου μετα απο τις απαντησεις που ειχα παρει εδω, αποκτησα ενα 920 μαυρο. Τα πρωτα σχολια μου μετα απο μια βδομαδα προσαρμογής απο SE Xperia Arc.

Καμια σχέση, αλλο τηλεφωνο (εννοείται).

Η φωτογραφική οπως περιμενα & μου ειπατε, πολυ καλυτερη την ημερα (δεν σχολιαζω την νυκτερινη)

Οθόνη. Επιτελους βλέπω καθαρα την ημερα χωρις προσπαθεια

Λειτουργικο. Πολυ απλο κ ευχρηστο (για τα γουστα μου πολυ πιο ευχρηστο απο iOS, η γυναικα μου με iphone 4s διαφωνει). Οσο για Android, ποτε ξανα αν δεν φτασει αυτα τα δυο σε απλοτητα και ευχρηστια (η γυναικα συμφωνει, το SE την βασανιζε :lol:)

Βαρος...μου ειναι αδιαφορο, μεγεθος μου δημιουργησε ενα θεμα (δεν μπαινει στην ποτηροθηκα του αυτοκινήτου :)), η μπαταρια με την χρηση μου μου βγαζει ολο το ΣΚ, αλλα τις καθημερινες κυκλοφορω με φορτιστη (αυτο ισχυε για οτι smartphone ειχα μεχρι τωρα).

Εφαρμογές: Μου λειπουν μονο τεσσερις. Η εφαρμογή της WINBANK (λενε θα βγαλουν καποια στγμή), το MyF2Go, Δρομολογια λεωφορείων και ΠΑΝΩ απο ολα εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων (στο Ανδροιδ απειρες - rooted ή οχι, και στο Iphone το Black list (jailbrake).

PS. Ειναι ιταλικο, ενεργο 4G, και αν ειδα καλα γραφει λογισμικο: 1232.5962.1314.005 (ειναι η τελευταία?)

PS1. Ζεσταινεται αλλα μονο κατα την εντονη χρήση δεδομενων, ουτε wifi ουτε στα παιχνιδια.

Αυτα. Ηταν λιγο μεγαλο αλλα δεν ηταν λιγα τα θεματα. Ευχαριστω για την υπομονη σας, και κυριως για την βοηθεια σας

Συμπληρωμα. Η πρωτη του επαφη με Nokia μετα απο την μπανανα. Ειχα μια εντονη διαφωνια με Αλφα Κοπυ

Edited by kostel

Έκανες επιλογή γλώσσας??

Εχω επιλέξει την ΕΛληνικη γλώσσα στο here drive αλλά στις ρυθμίσεις του τηλ για φωνητικές οδηγίες η ελληνική γλώσσα δεν υποστηρίζεται!!τελικα φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά υποστηρίζει;η μόνο αγγλικά που όταν τα επιλέγω δουλεύουν κανονικά !!

only Apple

Εχω επιλέξει την ΕΛληνικη γλώσσα στο here drive αλλά στις ρυθμίσεις του τηλ για φωνητικές οδηγίες η ελληνική γλώσσα δεν υποστηρίζεται!!τελικα φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά υποστηρίζει;η μόνο αγγλικά που όταν τα επιλέγω δουλεύουν κανονικά !!

Μια χαρά υποστηρίζει τα ελληνικά σβήσε το here drive μετά κατέβασε το πάλι από το κατάστημα κατέβασε πρώτα τον χαρτί τον ελληνικό από το menu εργαλεία μετά κανεις δεξιά και κάτω κάτω που λέει χάρτες μετά αφού κατεβει άνοιξε την εφαρμογή βάλε την ελληνική φωνή και δες αν δουλεύει μετά

spacer.png

2 περίεργα θέματα:

α) Ενώ ο ήχος είναι max ο συνομιλητής μου με ακούει βαθιά και κάποιες φορές διακεκομένα.

Με το αμερικάνικο firmware δεν είχα τέτοιο θέμα. Τώρα είμαι με το ισπανικό 059R7J4.

Γι'αυτό το λόγο αποκλείω την πιθανότητα ελαττωματικού ηχείου.

Τι συμβαίνει? Έχει τύχει σε άλλον?

β) Ενώ έχω συγχρονίσει το τηλέφωνο με το Gmail και έχω όλες τις επαφές κανονικά, κάποιες μου τις βγάζει χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου της εκάστοτε επαφής. Έχω π.χ. τον Κώστα Τ. και δεν μου δείχνει τον αριθμό του! Στο Gmail είναι όλες πλήρεις.

Επίσης, γενικά, όλες μου οι επαφές, όταν τις καλώ ή με καλούν δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσης. Δεν μου βγαίνουν δηλαδή τα στοιχεία του συνομιλητή ενώ υπάρχει ως επαφή στο τηλέφωνο!!!! Τι είναι πάλι τούτο?

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Μια ερώτηση εδώ και μιάμιση ώρα πάω να τρελαθώ και δεν βρίσκω άκρη στην συνομιλία στο facebook την ενσωματωμένη στα μηνύματα βλέπω ποιος είναι online στέλνω μήνυμα πηγαίνει όταν μου στήλει αυτός εμενα δεν μου έρχεται τίποτα επιτόπου εγώ στέλνω και πηγαίνει χωρίς να φύγω από την καρτέλα περιμένω να πάρω απάντηση και δεν έρχεται τίποτα είναι γενικό πρόβλημα πρέπει να κάνω reset μπας και φτιάξει?? οποιος ξέρει ας με βοηθήσει

σας ευχαριστώ

spacer.png

Μια ερώτηση εδώ και μιάμιση ώρα πάω να τρελαθώ και δεν βρίσκω άκρη στην συνομιλία στο facebook την ενσωματωμένη στα μηνύματα βλέπω ποιος είναι online στέλνω μήνυμα πηγαίνει όταν μου στήλει αυτός εμενα δεν μου έρχεται τίποτα επιτόπου εγώ στέλνω και πηγαίνει χωρίς να φύγω από την καρτέλα περιμένω να πάρω απάντηση και δεν έρχεται τίποτα είναι γενικό πρόβλημα πρέπει να κάνω reset μπας και φτιάξει?? οποιος ξέρει ας με βοηθήσει

σας ευχαριστώ

Είναι γενικότερο πρόβλημα της εφαρμογής του Fb και αν θυμάμαι καλά, στο myphone το είχα διαβάσει, προσπαθούν/θα προσπαθήσουν να το λύσουν ( Ms και Fb ). Φαντάζομαι και οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις ( για το fb πάντα) έρχονται οπότε θέλουν...

Huawei Nova 5T

Είναι γενικότερο πρόβλημα της εφαρμογής του Fb και αν θυμάμαι καλά, στο myphone το είχα διαβάσει, προσπαθούν/θα προσπαθήσουν να το λύσουν ( Ms και Fb ). Φαντάζομαι και οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις ( για το fb πάντα) έρχονται οπότε θέλουν...

Σε ευχαριστώ φιλε μου γιατί πήγα να τρελαθώ λέω αφού δούλευε τι έπαθε στα καλά καθούμενα και υποτίθεται ότι έφτιαξε και εφαρμογή για το facebook που χθες το βραδυ πήρα ειδοποίηση για κάτι που είχε γίνει πριν 4 μέρες:blink::blink: xaxaxaxaxaxa και στην συνομιλία από την εφαρμογή στέλνω κανονικά για να λάβω κάτι πρέπει να κάνω refresh για να εμφανιστεί μα καλά ληγμένα παίρνουν εκεί στην microsoft???

Πάντως η Microsoft είναι ότι νάνε έχω ξενερώσει παρα πολύ τόσο που θα σκεφτώ αν θα ξανά επιλέξω wp8 πριν 3 μέρες είχα αποφασίσει να πάρο το Lumia 1020 μόλις βγει,αλλα αυτό με τις ειδοποίησης είναι μεγάλο θέμα και απορώ γιατί δεν κάθεται να το φτιάξει.

Από τις 15 εφαρμογές να δουλεύουν 3 στις υπόλοιπες δεν έρχεται τίποτα και μπορεί αν ανοίξω και καμια από αυτές μπορεί και να έρθει μόλις την ανοίξω.Όμορφο λειτουργικό εύχρηστο χωρίς κωλύματα αλλα τι να το κάνω άμα δεν δουλεύει σωστά.

Να μην αναφέρω το άλλο με το κατάστημα ενημέρωσης βλέπω οποτε νάνε εδώ ολόκληρο symbian και δούλευε σωστά δεν μπορεί η microsoft να το φτιάξει

spacer.png

Σε ευχαριστώ φιλε μου γιατί πήγα να τρελαθώ λέω αφού δούλευε τι έπαθε στα καλά καθούμενα και υποτίθεται ότι έφτιαξε και εφαρμογή για το facebook που χθες το βραδυ πήρα ειδοποίηση για κάτι που είχε γίνει πριν 4 μέρες:blink::blink: xaxaxaxaxaxa και στην συνομιλία από την εφαρμογή στέλνω κανονικά για να λάβω κάτι πρέπει να κάνω refresh για να εμφανιστεί μα καλά ληγμένα παίρνουν εκεί στην microsoft???

Πάντως η Microsoft είναι ότι νάνε έχω ξενερώσει παρα πολύ τόσο που θα σκεφτώ αν θα ξανά επιλέξω wp8 πριν 3 μέρες είχα αποφασίσει να πάρο το Lumia 1020 μόλις βγει,αλλα αυτό με τις ειδοποίησης είναι μεγάλο θέμα και απορώ γιατί δεν κάθεται να το φτιάξει.

Από τις 15 εφαρμογές να δουλεύουν 3 στις υπόλοιπες δεν έρχεται τίποτα και μπορεί αν ανοίξω και καμια από αυτές μπορεί και να έρθει μόλις την ανοίξω.Όμορφο λειτουργικό εύχρηστο χωρίς κωλύματα αλλα τι να το κάνω άμα δεν δουλεύει σωστά.

Να μην αναφέρω το άλλο με το κατάστημα ενημέρωσης βλέπω οποτε νάνε εδώ ολόκληρο symbian και δούλευε σωστά δεν μπορεί η microsoft να το φτιάξει

Συμφωνω φιλε μου ασχετα αν θα βαλει η οχι notification center στα wp 8.1 αυτες οι βασικες ειδοποιησεις πρεπει να φτιαχτουν!! Μα δεν γινετε να μην βλεπουν τα βασικα προβληματα...

Καλησπέρα παιδιά!

Αν πάω στον πάροχο και ενεργοποιήσω το 4G θα μου το βγάζει και σαν επιλογή το κινητό ή θα πρέπει να περάσω καινούριο firmware?

Πήρα τηλέφωνο στην ΝΟΚΙΑ Αλεξάνδρας και μου είπανε ότι δεν ξέρουν θα έπρεπε να το είχε σαν προεπιλογή και δεν ξέρουν κάτι για το firmware για 4G!!

Καλησπέρα παιδιά!

Αν πάω στον πάροχο και ενεργοποιήσω το 4G θα μου το βγάζει και σαν επιλογή το κινητό ή θα πρέπει να περάσω καινούριο firmware?

Πήρα τηλέφωνο στην ΝΟΚΙΑ Αλεξάνδρας και μου είπανε ότι δεν ξέρουν θα έπρεπε να το είχε σαν προεπιλογή και δεν ξέρουν κάτι για το firmware για 4G!!

Πρώτα πρέπει να paris τηλέφωνο στον πάροχο σου να σου ενεργοποιήσουν το 4G μετά αν δεν εχεις σαν επιλογή το 4g πρέπει να βαλεις αλλο firmware αλλιώς πάρε σε κάποιο άλλο Nokia care πχ εγώ στους αγίους αναργύρους μου το είπε η κοπέλα άμα θέλω να μου το κάνει να έχω 4G

Μια ερώτηση αν πατήσω Volume Down + κουμπί τροφοδοσίας για 15 δευτερόλεπτα τι θα συμβεί θα σβηστούν τα πάντα από την συσκευή??

Edited by andreas443

spacer.png

Καλησπερα!Επειδη το κιν. ζωντατα απο κοντα δεν το εχω δει,υπαρχει μεγαλη διαφορα στο μαυρο της οθονης απο αυτο της amoled?Εχω το lumia 800 και διαβαζα καπου για την οθονη του 920 οτι ψιλογκριζαρει λιγο..

Καλησπερα!Επειδη το κιν. ζωντατα απο κοντα δεν το εχω δει,υπαρχει μεγαλη διαφορα στο μαυρο της οθονης απο αυτο της amoled?Εχω το lumia 800 και διαβαζα καπου για την οθονη του 920 οτι ψιλογκριζαρει λιγο..

Αν και κάποιος το ανέφερε, δεν νομίζω πως ισχύει. Δεν γκριζάρει. Μια δοκιμή θα σε πείσει....

Παιδιά καλησπέρα.

Μια ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω το Lumia 920 *από κάποιο από τα ηλεκτρονικά καταστήματα του skroutz, καθότι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη. Προφανώς πρόκειται για συσκευές που προορίζονται για άλλες χώρες πλην της Ελλάδας (παραεισαγωγές δηλαδή). Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αναβαθμίσεις, εγγύηση ή την υποστήριξη των Ελληνικών;

Sorry αν έχει ήδη απαντηθεί.

2 περίεργα θέματα:

α) Ενώ ο ήχος είναι max ο συνομιλητής μου με ακούει βαθιά και κάποιες φορές διακεκομένα.

Με το αμερικάνικο firmware δεν είχα τέτοιο θέμα. Τώρα είμαι με το ισπανικό 059R7J4.

β) Ενώ έχω συγχρονίσει το τηλέφωνο με το Gmail και έχω όλες τις επαφές κανονικά, κάποιες μου τις βγάζει χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου της εκάστοτε επαφής. Έχω π.χ. τον Κώστα Τ. και δεν μου δείχνει τον αριθμό του! Στο Gmail είναι όλες πλήρεις.

Επίσης, γενικά, όλες μου οι επαφές, όταν τις καλώ ή με καλούν δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσης. Δεν μου βγαίνουν δηλαδή τα στοιχεία του συνομιλητή ενώ υπάρχει ως επαφή στο τηλέφωνο!!!! Τι είναι πάλι τούτο?

Για το πρώτο και για την αναγνώριση κάνω μια σκέψη μήπως είναι θέμα το ότι έχει firmware διαφορετικού RM.

Αν συνεχίζει να στο κάνει ξαναδοκίμασε να φλασάρεις και με άλλο firmware. Και αν συνεχίσει να στο κάνει ξαναβάλτου το αμερικάνικο.

Παιδιά καλησπέρα.

Μια ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω το Lumia 920 *από κάποιο από τα ηλεκτρονικά καταστήματα του skroutz, καθότι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη. Προφανώς πρόκειται για συσκευές που προορίζονται για άλλες χώρες πλην της Ελλάδας (παραεισαγωγές δηλαδή). Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αναβαθμίσεις, εγγύηση ή την υποστήριξη των Ελληνικών;

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, προχώρα στην αγορά. Απλά ρώτα τους για να είσαι 100% σίγουρος ότι είναι ευρωπαικό. Αν και θα είναι, απλά έτσι για να είσαι σίγουρος

Edited by Johnious13

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Thanks! :) Επίσης, επειδή λέτε για 4G, στο 820 μου, που είναι Γαλλικό, έχει διαθέσιμη την επιλογή 4G, χωρίς να κάνω κάτι. Οπότε, αν κατεβάσετε Γαλλικό firmware του 920, πιστεύω θα έχει 4G.

Έχω Γαλλικό 920 και ισχύει..έχει επιλογή 4G;)

2 περίεργα θέματα:

Για το πρώτο δεν νομίζω ότι φταίει κάτι τέτοιο..Μου έχει συμβεί 2-3 φορές αλλά από τότε δεν μου ξαναέτυχε!

Δυστυχώς το τσατ θέλει συνέχεια refresh και κάποιες φορές πρέπει να γυρίσεις και στα inbox (τουλάχιστον σε μένα έχει τύχει να χρειάζεται) με αποτέλεσμα να χω κάνει φραπέ το κινητό απ το κούνημα (αν το κουνήσεις κάνει refresh!) και η συνομιλία να το χάνει κάπου γιατί αργώ να απαντήσω..

Παιδιά καλησπέρα.

Τα wp8 έχουν όλες τις γλώσσες οπότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα! Επίσης πολλοί ανεφεραν για λογότυπα που τελικά δεν εμφάνιζε η συσκευή τους. Αλλά επειδή όλα τα σκρουτζομάγαζα δεν είναι ίδια, ρωτα όπως σου είπε ο φίλος παραπάνω απο ποια χώρα είναι, έστω αν είναι ευρωπαϊκό..:)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Δωσε του λιγο χρονο και θα δεις οτι θα "στρωσει" αρκετα μετα απο λιγο (10+ φορτισεις). Υπαρχουν αλλοι που λενε οτι στρωνει ακομα περισσοτερο και πιο μετα.

Παιδιά πείτε μου κόλπα για να μειωσω την κατανάλωση της μπαταρίας... Δεν παλεύεται η κατάσταση.

Παιδιά πείτε μου κόλπα για να μειωσω την κατανάλωση της μπαταρίας... Δεν παλεύεται η κατάσταση.
Δεν έχω την συσκευή, αλλά λογικά κλείνοντας NFC, Bluetooth, 3G και WiFi, ανοίγοντάς τα μόνο όταν τα χρειάζεσαι θα βελτιωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
--- Sony Xperia 5 II ---

Αν και κάποιος το ανέφερε, δεν νομίζω πως ισχύει. Δεν γκριζάρει. Μια δοκιμή θα σε πείσει....

Επειδή εγώ το ανέφερα και κάνοντας τη σύγκριση δίπλα δίπλα μπορεί κανείς πολύ εύκολα να διαπιστώσει τη διαφορά του βαθύ μαύρου του 800 λόγω Amoled με το ελαφρώς ξεθωριασμένο μαύρο του 920 λόγω LCD... φυσικά αυτό δεν είναι λόγος να μην πάρει κανείς το 920... αν το δεις από μόνο του το μαύρο είναι πολύ καλό.. φαντάσου όμως οτι στο 800 (και λογικά και στο 925) το μαύρο background δεν ξεχωρίζει καθόλου από το μαύρο πλαίσιο της συσκευής !!! Αντίθετα το μαύρο του 920 ξεχωρίζει και μπορείς εύκολα να διακρίνεις από που ξεκινάει η οθόνη... Από την άλλη βέβαια το λευκό της LCD του 920 είναι πολύ ανώτερο (πεντακάθαρο και φωτεινό) από το λευκό της Amoled του 800 που φαίνεται σαφώς πιο μουντό... αυτά είναι τα + και τα - των 2 τεχνολογιών...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...