Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 2,5 συνεχόμενες ώρες στο ΝΕΤ (μέσω WiFi) η μπαταρία έπεσε 40% (παρα κάτι). Είναι υπερβολικό? Επίσης κάποιος είχε πει πως πέρασε τον της cosmote και είδε τεράστια διαφορα. Ισχύει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισκέπτης
Με 2,5 συνεχόμενες ώρες στο ΝΕΤ (μέσω WiFi) η μπαταρία έπεσε 40% (παρα κάτι). Είναι υπερβολικό? Επίσης κάποιος είχε πει πως πέρασε τον της cosmote και είδε τεράστια διαφορα. Ισχύει?

Τον ποιον της cosmote?

2.5 ωρες νετ 40% χμμ.... Αρκετα κακο μου ακουγεται. Οχι πως το 820 μου ειναι καλυτερο.... Απλα χαμηλωσε το φωτισμό της οθονης και ξανακανε το να δεις-δουμε κατα ποσο (ρουφαει) η οθονη η οχι.

rom της cosmote.

ετσι κι αλλιως τωρα εχουν κλεισει τους servers οποτε ρομ μονο ενα nokia center μπορει να σου περασει...

επειδη ειχα το κινητο κι εγω,και τωρα android, πιστευω οτι συνεχομενες 2.5 ωρες wifi και 40% μπαταρια κατω ειναι πολυ καλα:D

ετσι κι αλλιως τωρα εχουν κλεισει τους servers οποτε ρομ μονο ενα nokia center μπορει να σου περασει...

επειδη ειχα το κινητο κι εγω,και τωρα android, πιστευω οτι συνεχομενες 2.5 ωρες wifi και 40% μπαταρια κατω ειναι πολυ καλα:D

αν ισχύει αυτο με την ρομ της cosmote, θα πάω σε ένα Nokia care.

αν ισχύει αυτο με την ρομ της cosmote, θα πάω σε ένα Nokia care.

στο δικο μου απο τι θυμαμαι φοραγε μια γερμανικη, γιατι ηταν παραεισαγωγης το τηλεφωνο.

προσωπικα δεν νομιζω να αλλαξει κατι με την ρομ της cosmote...ισα ισα που οι 'ξενες' ρομς ειναι πιο light και θα παιρνουν τις αναβαθμισεις πιο γρηγορα:D

ποιος εχει ελληνικη συσκευη να μου πει το product code το ελληνικο?????

και τι εκδοση software φοραει...

λειτουργει το navifirm απ οτι βλεπω για καποιες εκδοσεις software

ηδη κατεβασα την RM821_1232.5957.1308.0004_RETAIL_eu_italy_310_04_159888

απο τι βλεπω σε GR μονο αυτη ειναι --> RM821_1232.5957.1308.0001_RETAIL_eu_greece_487_01_149293

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

Το ρημαδι μου τριβιλλιζει το μυαλο.να δωσω το S3 και να το παρω.

1)Ξερουμε για ποσο καιρο θα παιρνει τις τελευταιες αναβαθμισεις?Μη σε κανα 3μηνο δω αναβαθμιση στα windows και μεινω απεξω.

2)Ποιοτητα στην κληση καλη?Καλυτερη απ τα Samsung που κατα τη γνωμη μου μειονεκτουν σε αυτο?

3)Η ενταση του ηχου κλησης αρκετα δυνατη?

4)Εφαρμογη να κατεβαζω βιντεο απ το youtube υπαρχει?

Γενικα μου αρεσει πολυ εμφανησιακα και θελω πολυ να επιστρεψω σε Νοκια μετα απο χρονια αλλα φοβαμαι μη ξενερωσω και οχι τιποτα αλλο λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν ασε το κραξιμο απ τη συζυγο...

Το ρημαδι μου τριβιλλιζει το μυαλο.να δωσω το S3 και να το παρω.

1)Ξερουμε για ποσο καιρο θα παιρνει τις τελευταιες αναβαθμισεις?Μη σε κανα 3μηνο δω αναβαθμιση στα windows και μεινω απεξω.

2)Ποιοτητα στην κληση καλη?Καλυτερη απ τα Samsung που κατα τη γνωμη μου μειονεκτουν σε αυτο?

3)Η ενταση του ηχου κλησης αρκετα δυνατη?

4)Εφαρμογη να κατεβαζω βιντεο απ το youtube υπαρχει?

Γενικα μου αρεσει πολυ εμφανησιακα και θελω πολυ να επιστρεψω σε Νοκια μετα απο χρονια αλλα φοβαμαι μη ξενερωσω και οχι τιποτα αλλο λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν ασε το κραξιμο απ τη συζυγο...

1.Απότι έχω διάβαση θα έχει υποστήριξη μέχρι τον σεπτέμβρη του 2014 αν κάνω λάθος ας με διόρθωση κάποιος που γνωρίζει

2.Η ποιότητα είναι καλή και καθαρή όπως βεβαια και σε όλα τα Nokia κινητά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

3.Η ένταση είναι δυνατή και καθαρή χωρίς να έχει παραμορφώσεις με δικό σου MP3 για ήχο κλήσης

4.Ναι υπάρχουν πολλές μπορείς να κατεβάσεις άνετα video από youtube και σε ποιότητα HD

spacer.png

βρεθηκε λυση για την σουιτα:D

στο παρακατω λινκ...τα κανα οπως ακριβως λεει και δουλεψε

επειδη δεν πολυ μπαινω στο θεμα του lumia ,οτι θελετε ρωτατε τον Johnious13 που εχει ενημερωθει:p

Edited by impreza_sti

βρεθηκε λυση για την σουιτα:D

στο παρακατω λινκ...τα κανα οπως ακριβως λεει και δουλεψε

επειδη δεν πολυ μπαινω στο θεμα του lumia ,οτι θελετε ρωτατε τον Johnious13 που εχει ενημερωθει:p

Άντε επιτέλους...εγώ δεν ξέρω τίποτα :p

Κατεβάστε τώρα να έχετε αποθέματα γτ μπορεί να έχουμε πάλι πρόβλημα χαχαχα

Edited by impreza_sti

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Άντε επιτέλους...εγώ δεν ξέρω τίποτα :p

Κατεβάστε τώρα να έχετε αποθέματα γτ μπορεί να έχουμε πάλι πρόβλημα χαχαχα

ξερει...ξερει....:D

βρηκα λυση και για το navifirm αλλα αφου παιζει η σουιτα ειμαστε οκ :X

Έχω βάλει την επιλογή "εκτός σύνδεσης" και σταμάτησαν να μου έρχονται τα μηνύματα του Facebook (αλλα και οι ειδοποιήσεις)... Μου έρχονται μόνο στο Facebook next το οποίο δεν δουλεύω καθόλου.....

Δεν μας λες και τη λύση για το navifirm να είμαστε κομπλέ..

Το κόλπο είναι μάλλον στον φάκελο cashe. Βασικά είχαν μείνει στον φάκελο κάποια αρχεία από όταν ήταν ανοιχτοί οι σέρβερς. Όταν πατήσαμε clear cashe σταμάτησε να δουλέυει (ευτυχώς ο φίλος έιχε back up τον φάκελο :p). Το θέμα είναι ότι δεν ειναι διαθέσιμα όλα τα firmware. Μόνο για το 920 μπορούμε να κατεβάσουμε

Υπενθυμίζω ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση συνδέσμων που παραπέμπουν σε copyrighted υλικό. Το Nokia Care Suite δεν είναι εμπορικό πρόγραμμα, διανέμεται στα επίσημα service και υπάρχει απαγόρευση διακίνησης αυτού, όπως επίσης και των manuals του.

Edit: Αφαιρέθηκαν οι ανάλογοι σύνδεσμοι.

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

το βλεπεις επειδη ειναι με αστερακια:p

επειδη απαγορευται η δημοσιευση λινκς,το σβησανε

στο στελνω με πμ.

error CS2001 τι είναι; Σαν επεξήγηση γράφει Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αρχείου C:/windows/temp/ougiwmmj.0.cs, οπότε δεν προχωράει το ψάξιμο

error CS2001 τι είναι; Σαν επεξήγηση γράφει Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αρχείου C:/windows/temp/ougiwmmj.0.cs, οπότε δεν προχωράει το ψάξιμο

Αντικατέστησες το αρχείο usergroupsconfiguration.cfg με αυτό που κατέβασες;

Αντικατέστησες το αρχείο usergroupsconfiguration.cfg με αυτό που κατέβασες;

Τι χώρας έχεις? Δοκίμασες τη rom της cosmote να μας πεις αν είδες διαφορά (και μάλιστα τεράστια) στη κατανάλωση μπαταρίας όπως ανεφερε κάποιος πριν 3-4 σελίδες???

Θα προσπαθήσω ξανά και θα σας πω.

Το αντικατέστησα και είναι UK.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Τι χώρας έχεις? Δοκίμασες τη rom της cosmote να μας πεις αν είδες διαφορά (και μάλιστα τεράστια) στη κατανάλωση μπαταρίας όπως ανεφερε κάποιος πριν 3-4 σελίδες???

Δεν φλάσαρα ακόμα, αλλά στο τσακ είμαι. Ψιλοβαριέμαι την διαδικασία να ξαναστήνω το κινητό :p

Τώρα έχω την αγγλιξή unbranded, αλλά σκέφτομαι να βάλω την γερμανική λόγω 4G και φαντάζομαι γρηγορότερων αναβαθμίσεων απ΄ότι η ελληνική. Βασικά αν ξέρει κάποιος το product code της cosmote να μου πει.

Στα xbox games, τα save αποθηκεύονται στο cloud;

Αν κάνω back up κρατάει και τα save των παιχνιδιών;

Θα προσπαθήσω ξανά και θα σας πω.

Το αντικατέστησα και είναι UK.

αν εχεις windows 7 βαλε να το τρεξεις με δικαιωματα διαχειριστη...ακομα και το setup:D

επισης κοιτα τι εκδοση εχεις...32 ή 64bit και αναλογα κατεβασε το σωστο αρχειο:lol:

αν δεν δουλεψει και ετσι...κατι λειπει απο τα windows...μπορει να φταιει κανα framework και κατι τετοια...μου χει συμβει πιο παλια:wacko:

8αρια στα 64 είναι και μάλλον κάτι λείπει...

Τρεξε το σεταπ με δικαιωματα διαχειριστη και κατεβασε το αρχειο για 64.

Αλλιως γοογλαρε το σφαλμα μηπως βρεις κατι:eek:

8αρια στα 64 είναι και μάλλον κάτι λείπει...

Κι εγώ σε 8άρια x64 το βαλα. Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Microsoft visual c++ redistributable x64.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...