Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο XDΑ η γερμανικη 3049 που δοκιμασε καποιος δεν ειχε το data sense:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44848426

Γενικα παντως δεν εχει λογικη να φλασαρεις την προηγουμενη για να γυρισεις στην Portico και μετα να περιμενεις να παρεις OTA την 3049 Amber. Αν ειναι να φλασαρεις βαλε απευθειας την καινουρια ;)

άμα είναι θα κάνω κάτι τέτοιο δεν έχει σημασία αν δεν έχει βγει για το δικό μου product code?δεν θα πάθει κάτι?γιατι εδώ δεν εχει το δικο μου product code

forum.xda-developers.com

πάντως σε αυτό το site δίνη τα link για την 3049 και υπάρχει μέσα και η ελληνική vodafone,να βάλω αυτήν η να βάλω την δίκια μου VAR EURO2 DE VODAFONE BLACK?

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω την εβαλα και δεν ειχε datasense και την εβγαλα !!!

Ποιά δεν έχει data sence; η γερμανική unbranded; μη μου λες τέτοια τώρα και μου ανάβεις φυτιλιές!!

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

άμα είναι θα κάνω κάτι τέτοιο δεν έχει σημασία αν δεν έχει βγει για το δικό μου product code?δεν θα πάθει κάτι?γιατι εδώ δεν εχει το δικο μου product code

forum.xda-developers.com

Εδω το firmware που αντιστοιχει στο product code σου:

http://i.imgur.com/IW85kN3.png

Γενικα παντως δεν ειναι προβλημα που εισαι με γερμανικη συσκευη και με rom αλλης χωρας. Και εγω απο αγγλικη portico πηγα σε γαλλικη amber και δουλευουν τα παντα ρολοι. Στην θεση σου αν δουλευε σωστα η συσκευη δεν θα πειραζα τιποτα.

Edited by impreza_sti

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εδω το firmware που αντιστοιχει στο product code σου:

http://i.imgur.com/IW85kN3.png

Γενικα παντως δεν ειναι προβλημα που εισαι με γερμανικη συσκευη και με rom αλλης χωρας. Και εγω απο αγγλικη portico πηγα σε γαλλικη amber και δουλευουν τα παντα ρολοι. Στην θεση σου αν δουλευε σωστα η συσκευη δεν θα πειραζα τιποτα.

λέω να βάλω αυτήν την 3049 γιατί την βρήκα και από ότι διάβασα η διαφορα με την 3047 είναι αυτά:Latest Nokia Lumia 820/920 ROMs allows user to restrict data use to WIFI only-

Full version of Nokia Glance screen(fw 3047 contains beta)

Enhancements to Bluetooth audio, FM radio, and call audio quality

General performance and usability improvements

λέω να βάλω αυτήν την 3049 γιατί την βρήκα και από ότι διάβασα η διαφορα με την 3047 είναι αυτά:Latest Nokia Lumia 820/920 ROMs allows user to restrict data use to WIFI only-

Και εγώ την 3047 έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Την είχα φλασάρει αρχές του μήνα που είχαν βγει τα "leaked" firmwares!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και εγώ την 3047 έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Την είχα φλασάρει αρχές του μήνα που είχαν βγει τα "leaked" firmwares!

μήπως υπάρχει κανένας οδηγός πως να το flasharo κατέβασα όλα τα αρχεία έχω εγκαταστήσει το nokia care suite v5

μήπως υπάρχει κανένας οδηγός πως να το flasharo κατέβασα όλα τα αρχεία έχω εγκαταστήσει το nokia care suite v5

ποιο firmware θα βάλεις τελικά;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ποιο firmware θα βάλεις τελικά;

το 3049 θα φορτώσω με το nokia software updater σύνδεσα το κινητό και μου βρήκε το udpate από μονο του και τώρα το κατεβάζει

Μαλλον δεν εχεις γαλικο γιατι το γαλικο εχει ηδη δοθει

Δες εδω την λιστα να δεις τι εχεις

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Οσοι βαλατε Amber και εχετε 4g στις επιλογες ...εχετε και την εφαρμογη Datasense ???

Kαι αν ναι τι χωρας firmware εχετε ???

Εξαρχης υπηρχε το 4G στις επιλογες μου και τωρα με την Amber και το Datasense.

Βελγικο firmware και παιζει να ειμαι ο μονος:p...

Αυτα που λες πιο πανω τα γραφει ο τυπος στο xda και ειναι τελειως αυθαιρετο

Αφου εφαγα ωρες ψαχνοντας ...κατεληξα στο εξης

Ολες οι ΑΜΠΕΡ ΡΟΜ ειναι ιδιες σε δυνατοτητες (εκτος απο το datasense & 4g) που καποιοι παροχοι το εχουν αφαιρεσει και εχουν προσθεσει καποιες δικες τους εφαρμογες στην ΡΟΜ (και η ιταλικη και η γαλλικη που εβαλα ειχαν αλλα ευκολα απεγκαθιστουνται μετα)

Καποιες εχουν πιο παλιες εκδοσεις εφαρμογων αλλα μολις κανεις update απο το store ενημερωνονται οι εφαρμογες και ειναι ολες ιδιες

Τα νουμερα (3047 .. 3049 κλπ )δεν δηλωνουν πιο νεες εκδοσεις αλλα για αλλους παροχους

Μια χαρά, αν έχει δηλαδή ακόμη έναν χρόνο υποστήριξη (παρόλο που είναι ήδη ενός χρόνου), μια χαρά είναι! ή άσπρο σκεύτομαι ή κόκκινο για διαφορά... μαύρα ήταν όλα μου τα κινητά βαρέθηκα. Το κόκκινο παιδιά κανείς που το έχει, είναι ωραίο από κοντά?

Ήμουν ανάμεσα σε άσπρο και σε κόκκινο όταν το παράγγειλα απο μπερντφοουν είχε τελειώσει σε άσπρο και το πήρα σε κόκκινο.εχω αγοράσει μια θήκη σε ασπρο και ομολογώ κοιτάζοντας το και απο μακριά ότι με την άσπρη θήκη φαινεται πιο μεγάλο και γνώμη μου το κόκκινο του πάει πιο πολύ σε σχέση με το άσπρο.

Δεν μας λετε και μας ρε παιδια την διαδικασια μπας και κανουμε τιποτα
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Ήμουν ανάμεσα σε άσπρο και σε κόκκινο όταν το παράγγειλα απο μπερντφοουν είχε τελειώσει σε άσπρο και το πήρα σε κόκκινο.εχω αγοράσει μια θήκη σε ασπρο και ομολογώ κοιτάζοντας το και απο μακριά ότι με την άσπρη θήκη φαινεται πιο μεγάλο και γνώμη μου το κόκκινο του πάει πιο πολύ σε σχέση με το άσπρο.

Σε κόκκινο το πήρα τελικά και εγώ... σήμερα το περιμένω... από ποια χώρα είναι εσένα? το έκανες το update?

επέλεξα ήδη και το Avatar :)

Edited by km12th

Έχω την εντύπωση ότι πλέον μπορείς να διαλέξεις ήχο στο ξυπνητήρι (δικό σου) ενώ πριν δεν γινόταν..

Αντε και στα sms!

Amber σε περιμένω!.. :clap:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

όσοι έχετε Amber ο αποκλεισμός κλήσεων σας λειτουργεί κανονικά? Γιατί σε μένα χτυπάει μια φορά και μετά λέει ότι είναι κατειλημμένος.

Το λέω γιατί είχε αναφερθεί ότι δεν χτυπάει καθόλου, πράγμα το οποίο σε μένα δεν ισχύει

Σε κόκκινο το πήρα τελικά και εγώ... σήμερα το περιμένω... από ποια χώρα είναι εσένα? το έκανες το update?

επέλεξα ήδη και το Avatar :)

Αντε καλορίζικο! Ευτυχώς πήρες αυτό και όχι το S3... δεν θα το μετανιώσεις ;)

Χαίρομαι πάντως γιατί όλο και αυξάνεται και μεγαλώνει η παρέα του 920 και γενικότερα των WP8.

Θυμάμαι τέτοια εποχή πέρισυ ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα για τα WP. Και μακάρι να ανέβουν κι άλλο...

Οσον αφορά το 4g και το data, εμένα το 4G το είχε από πριν και με την αναβάθμιση πήρα και το data. Ελβετικό 920 και CV.

Οχι σε πάροχο.

ξεκίνησα και γω να κανω το update manual και μου βγάζει μηνυμα λαθους

Recovery failed.

unable to get error message

καμια προταση;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Έχω την εντύπωση ότι πλέον μπορείς να διαλέξεις ήχο στο ξυπνητήρι (δικό σου) ενώ πριν δεν γινόταν..

Αντε και στα sms!

Amber σε περιμένω!.. :clap:

Στο ξυπνητήρι μπορούσες να βάλεις και πριν δικό σου ήχο δεν είναι κάτι καινούριο!!!Μακάρι όμως να δώσουν την δυνατότητα και σε άλλες εφαρμογές να βάζεις τον δικό σου ήχο κλήσης!!!

Στο ξυπνητήρι μπορούσες να βάλεις και πριν δικό σου ήχο δεν είναι κάτι καινούριο!!!Μακάρι όμως να δώσουν την δυνατότητα και σε άλλες εφαρμογές να βάζεις τον δικό σου ήχο κλήσης!!!

Δεν ζητας καλυτερα τους αριθμους του τζοκερ;;; :p

Ερχεται στην GDR3 και αυτο!!!

http://wmpoweruser.com/more-details-on-wp8-gdr3-emerges-individual-volume-controls-and-more/

Καλησπέρα παιδιά. γενικότερα είστε ευχάριστημένοι με την κάμερα. σκέπτομαι να αφήσω το Αντροιντ και ψάχνομαι για nokia καθώς έχω και το παλιό ποια Ν8. από τα Αντροιντ δεν είμαι ευχάριστημένος με την κάμερα , ειδικά στο βίντεο και ήχο . στο 920 τι παίζει από κάμερα. έχει κάνει κάποιος συγκρίσεις ?:rolleyes:

όσοι έχετε Amber ο αποκλεισμός κλήσεων σας λειτουργεί κανονικά? Γιατί σε μένα χτυπάει μια φορά και μετά λέει ότι είναι κατειλημμένος.

Το λέω γιατί είχε αναφερθεί ότι δεν χτυπάει καθόλου, πράγμα το οποίο σε μένα δεν ισχύει

Τωρα που το δοκιμασα απο σταθερο που απεκλεισα για δοκιμη, οντως χτυπησε μια φορα πριν βγει ηχητικο μηνυμα πως ειμαι κατειλημμενος.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Τωρα που το δοκιμασα απο σταθερο που απεκλεισα για δοκιμη, οντως χτυπησε μια φορα πριν βγει ηχητικο μηνυμα πως ειμαι κατειλημμενος.

Το ειχα πει και εγω οτι μου το κανει αυτο οταν το ειχα δοκιμασει αλλα αφου δεν το εκανε σε αλλους εδω μεσα, λεω θα ειναι η ιδεα μου οτι χτυπαει μια φορα! :p

@hatzisnik χαχαχα σωστος!

ξεκίνησα και γω να κανω το update manual και μου βγάζει μηνυμα λαθους

Recovery failed.

unable to get error message

καμια προταση;

Aυτο σημαινει οτι πας να βαλεις firmware που ειναι απο αλλο παροχο η unbranded ...

Τι ειναι τωρα και τι πας να βαλεις ?

Aυτο σημαινει οτι πας να βαλεις firmware που ειναι απο αλλο παροχο η unbranded ...

Τι ειναι τωρα και τι πας να βαλεις ?

τωρα εχω 059Q9H4.

και παω να βαλω αυτή: 059R0H0

Βασικα δεν με νοιαζει πια να βαλω. θελω να εχει datasence κ 4g και ας ειναι και απο το ουζμεκισταν. ετσι κι αλλιώς στα ελληνικά θα το γυρίσω

Δεν ζητας καλυτερα τους αριθμους του τζοκερ;;; :p

Ερχεται στην GDR3 και αυτο!!!

http://wmpoweruser.com/more-details-on-wp8-gdr3-emerges-individual-volume-controls-and-more/

Απ ότι διάβασα λέει για την επιλογή να βάζεις διαφορετική ένταση σε κάθε εφαρμογή..

Όχι να βάζεις τον δικό σου ήχο πχ στα μηνυματα..

Καλό πάντως κι αυτό.

Αν γίνουν αυτά τα 2-3 που μας έχουν γυρίσει χρόνια πριν, τότε θα μιλάμε για σούπερ κινητό-λογισμικό!

Γιατί ακόμα μου λείπει το symbian.. :cool:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...