konstantinosid Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ρε παιδια τι κουφα γινονται?Συνδεθηκα με το Nokia_Software_Updater_for_Retail και μου βγαζει σαν πιο προσφατη εκδοση λογισμικου για εγκατασταση αυτη που εχω την 1232.5962.1314.0005 και με προτρεπει για εγκατασταση!Αυτη δεν ειναι η Amber ετσι?Αφου αυτην εχω και δεν εχω ουτε ραδιοφωνο ουτε τπτ!!:wacko::confused::blink: Ρε μη βιάζεστε όλοι... χαχαχα περιμένετε ΟΤΑ να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ούτε η ουρά δεν έμεινε απο τον γάιδαρο... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ρε παιδια τι κουφα γινονται?Συνδεθηκα με το Nokia_Software_Updater_for_Retail και μου βγαζει σαν πιο προσφατη εκδοση λογισμικου για εγκατασταση αυτη που εχω την 1232.5962.1314.0005 και με προτρεπει για εγκατασταση!Αυτη δεν ειναι η Amber ετσι?Αφου αυτην εχω και δεν εχω ουτε ραδιοφωνο ουτε τπτ!!:wacko::confused::blink: Το 920 έχεις; Ξέρεις χώρα προέλευσης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Το 920 έχεις; Ξέρεις χώρα προέλευσης; Ναι φιλε 920...Ιταλικο λευκο.... Ρε μη βιάζεστε όλοι... χαχαχα περιμένετε ΟΤΑ να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ούτε η ουρά δεν έμεινε απο τον γάιδαρο... :lol: Το ξερω βρε Κωστη αλλα αυριο φευγω διακοπες και που να βρω wifi στα κατσαβραχα??:lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 16, 2013 by impreza_sti Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Το ξερω βρε Κωστη αλλα αυριο φευγω διακοπες και που να βρω wifi στα κατσαβραχα??:lol: Ε τότε έχεις δίκιο.. :) Καλά γέλασα όμως πολύ με τις φάτσες απορίας που έβαλες πιο πάνω χαχαχα... Καλές διακοπές εύχομαι και με την Amber παρέα για να βγάλεις πολλές καλές φώτο ημέρας, αν και έτσι εμένα πάλι καλές μου φαίνονται... ;) άσχετο αλλά σήμερα σύγκρινα και λήψη video με το iphone 5 φίλου και εκεί πάλι κέρδισε το 920... Edited August 16, 2013 by konstantinosid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ναι φιλε 920...Ιταλικο λευκο.... Αν έχεις αυτή 1232.5962.1314.0005 τότε είσαι σε αναμονή ακόμη. Εχεις νεότερη έκδοση απο αυτή που είχε το δικό μου οπότε κάνε λίγο υπομονή ακόμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Σας ευχαριστω παιδια κι εσενα Κωστη για τις ευχες...Αναμενω λοιπον ησυχος και αραχτος...:cool: Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Κάτι ακόμα. Η γρήγορη ματιά χρησιμοποιεί τη μπροστινή κάμερα ή το proximity sensor. Γιατί αν χρησιμοποιεί το proximity δεν θα είναι και τόσο ενεργοβόρα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Κάτι ακόμα. Η γρήγορη ματιά χρησιμοποιεί τη μπροστινή κάμερα ή το proximity sensor. Γιατί αν χρησιμοποιεί το proximity δεν θα είναι και τόσο ενεργοβόρα :) απ ότι διαβάζω οι περισσότεροι λένε για μπροστινή κάμερα, αλλά καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα... τώρα το πόσο είναι ενεργοβόρο στην πράξη θα φανεί... εμένα μου αρέσει όταν μπορώ να φορτίσω το κινητό μου να τα έχω όλα σε λειτουργία. Αν πάλι είμαι σε κανένα κατσάβραχο η σε καμιά παραλία η σε ταξίδι και δεν έχω την άνεση για φόρτισμα εκεί μόνο αρχίζω και κόβω λειτουργίες... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Από eshop αραγε δεν εχει παραλαβει κανεις ακομα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) εγω παρηγγειλα την Τεταρτη το μεσημερι και η παραγγελια ειναι στο σταδιο "συγκεντρωση προιοντων". ισως αυριο με ειδοποιησουν για παραλαβη αλλιως απο Δευτερα. ειναι κατι που πρεπει να προσεξουμε σχετικα με το αυτοκολλητο/ταινια που θα εχει επανω ? YΓ. στο site τους αναφερουν οτι η συσκευη ειναι με Αγγλική γλώσσα και μενού. τωρα τι ακριβως εννοούν με αυτό... ελπίζω να εχει κανονικά τα ελληνικά πάντως. εγω βεβαια δε ξερω εαν σιγουρα θα το παραλαβω, καθως διαβαζα σε ενα αλλο topic οτι θα συνεχιστει η κατρακυλα τιμής του συντομα προς τα 270 ευρω. Edited August 16, 2013 by Thou_Bou Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 λοιπον. Διαβαζω οτι αν πχ εισαι με μια μπαρα σημα 3g τοτε εχει ελαττωμα το τσιπ του 3g του κινητου και καταναλωνει παρα πολυ γρηγορα την μπαταρια. Επισης διαβαζω οτι αν εχεις wifi ανοιχτο ή παιξεις καποιο παιχνιδι ανεβαζει αρκετα τη θερμοκρασια στο πισω κομματι του και επισης μπορει να κανει τυχαια επανεκινηση. Δε φοβαμαι να δοκιμασω αλλο λειτουργικο . Θα ηθελα ομως την ποιοτητα της νοκια και οχι μια συσκευη να προσευχομαι να τυχω σε καλο κομματι. Δεν αντιμετωπιζεις τα παραπανω προβληματα δηλαδη? Μηπως να περιμενω κανενα διμηνο να παει στα 300 ευρω το 925? Ηδη πηγε 469. Σημερινά live στατιστικά: Ειχα ανοιχτό το 3g γιατι ακουγα μουσική απο tunein. Ανοιχτό για 50΄το endomodo γιατι έτρεχα. και με την ζεστη της αθήνας, και reboot δεν ειχα. τι να σου πω. μπορει να ετυχε. Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 YΓ. στο site τους αναφερουν οτι η συσκευη ειναι με Αγγλική γλώσσα και μενού. τωρα τι ακριβως εννοούν με αυτό... ελπίζω να εχει κανονικά τα ελληνικά πάντως. Κι αυτο με προβληματισε... Εχει κανεις εδω μεσα καμμια εξηγηση πως ειναι δυνατον Windows Phone κινητο να μην εχει Ελληνικα??? Ακομα και τα "παραεισαγωγης" που πολλοι εχετε από Scroutzομαγαζα δεν εχουν φυσικα κανενα τετοιο ζητημα... Τι πουλαει τελικα το eshop??? :wacko::blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 To firmware είναι στα αγγλικά. Όπως και το δικό που είναι στα γερμανικά. Το ίδιο και η αναβάθμιση που κατέβασα. Και αυτή στα γερμανικά είναι. Όμως, με το που ανοίξει το τηλέφωνο και πατήσεις το δεξί κουμπί, το αριστερό είναι για ακύρωση, θα σου εμφανίσει επιλογή να επιλέξεις γλώσσα. Απο εκεί και έπειτα όλα θα τα διαβάζεις στη γλώσσα που επέλεξες. Και φυσικά είτε το πάρεις απο κινα είτε το παρεις απο ευρώπη τις ίδιες γλώσσες έχει μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Παιδιά είδε κανείς διαφορά στη μπαταρία μετά το update? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 To firmware είναι στα αγγλικά. Αυτο ακριβως ηξερα κι εγω, από την εμπειρια μου με ενα lumia800! Εννοει δηλαδη οτι το ΑΡΧΙΚΟ firmware ειναι στα Αγγλικα...ποσο ανοητοι ειναι να βαζουν τζαμπα warning στην σελιδα του προιοντος??? Διοτι φανταζεσαι ποσοι αποθαρρυνονται από την αγορα του... Το αλλο συμπερασμα που προκυπτει βεβαια ειναι οτι προφανως τα κινητα δεν ειναι ελληνικου regional code, αλλα εισαγωγης όπως birdphone κλπ για οποιους εχει καποια σημασια...βρε τον ανταγωνισμο, πως τα φερνει μερικες εποχες! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos266 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 μολις εγινα και εγω κατοχος της συσκευης, το πηρα απο e-shop.. η συσκευη μεχρι στιγμης ειναι τελεια, εκανα ολες τις ενημερωσεις, εβαλα και καποιες εφαρμογες, πριν λιγο μου εκλεισε απο μπαταρια.. απο οτι καταλαβα η συσκευη προοριζοταν για κροατια μαλλον. αααα ειναι και unbranded.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 3 βιντεάκια σχετικά με το βίντεο που τραβάει το 920 με το Pro Camera (στερεοφωνική ηχογράφηση, lossless ζουμ στο βίντεο και φίλτρο μπάσου). Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 το παρηγγειλα και εγω απο eshop. Ελπιζω να ναι οντως καλη βρε παιδες και γιατι οχι να γινει και η πρωτη μου σε χρηση. Αγορασα και τη θηκη, screen protector με uv προστασια απο martin fields εννοειται και τον ασυρματο φορτιστη που τον εχει μιση τιμη το αμαζον. Αυτα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 απ ότι διαβάζω οι περισσότεροι λένε για μπροστινή κάμερα, αλλά καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα... τώρα το πόσο είναι ενεργοβόρο στην πράξη θα φανεί... εμένα μου αρέσει όταν μπορώ να φορτίσω το κινητό μου να τα έχω όλα σε λειτουργία. Αν πάλι είμαι σε κανένα κατσάβραχο η σε καμιά παραλία η σε ταξίδι και δεν έχω την άνεση για φόρτισμα εκεί μόνο αρχίζω και κόβω λειτουργίες... :p το proxy sensor χρισημοποιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilC Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά κ από μένα. Ευτυχής κάτοχος του συγκεριμένου κινητού (σε μαύρο) από την Τρίτη το απόγευμα (μέσω του e-shop). Σουηδικό είναι για όσους ρωτάνε κ έχει Ελληνικά κανονικά (τουλάχιστον το δικό μου :p). Αυτές τις ημέρες ασχολήθηκα αρκετά μαζί του (μιας κ είναι το πρώτο μου smartphone). Πανέμορφο πραγματικά. Οι βραδινές φωτογραφίες απλά δεν παίζονται. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! Από την άλλη, οι "εξω στον ήλιο" φώτος είναι κανονικές. Τπτ το ιδιαίτερο αν κ από ότι ακούω με την καινούργια αναβάθμιση θα γίνουν κ αυτές σούπερ (δεν έχει έρθει σε μένα ακόμα)! Το μέγεθος του κινητού μεγάλο αλλά συνηθίζεται. Η μετακίνησή του είναι ένα θέμα μέσω τζιν αλλά για την ώρα έχω βολευτεί με μια απλή θήκη Golla (15 ευρώ περίπου από vodafone). Στην πορεία θα δούμε (Αλήθεια εσείς πως το λύσατε το συγκερκιμένο θέμα?? :P) Την πρώτη μέρα η αλήθεια είναι ότι ζεστάθηκε η συσκευή μου, αλλά αυτό ήταν για λίγο....έκτοτε δεν έχω κανένα παράπονο (κ ελπίζω να μην έχω ούτε στο μέλλον). Η μπατάρια μου βγάζει μια ημέρα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτήν για την ώρα γιατί η χρήση της δεν είναι κ πολύ δυνατή. Στην πορεία που θα γίνει κ δυνατότερη η χρήση της πιστεύω θα βγάζει μισή μέρα μόνο. Εκτός αν στρώσει μετά από καμμιά 6-7 φορτίσματα (2 της έχω κάνει μέχρι τώρα). Τέσπα δεν θα σας ζαλήσω άλλο για την ώρα αν κ θα επανέλθω σίγουρα με απορίες :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 δεν ξερω αν οντως στρωνει απλα στο νοκια μπλογκ λενε να βγαλεις συμπερασμα για το ποσο θα σου κραταει μετα απο 25 πληρης φορτισεις-αποφορτισεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 το παρηγγειλα και εγω απο eshop. Ελπιζω να ναι οντως καλη βρε παιδες και γιατι οχι να γινει και η πρωτη μου σε χρηση. Αγορασα και τη θηκη, screen protector με uv προστασια απο martin fields εννοειται και τον ασυρματο φορτιστη που τον εχει μιση τιμη το αμαζον. Αυτα :) Έχεις κανα link; Γιατί εγώ εδώ το βλέπω απο $49,99 στα $48,42! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 http://www.amazon.de/gp/product/B009SBS5E0/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF 50 ευρω λεει απο 100 :) Υγ. αυτος που κοιτας ειναι ο "φθηνιαρικος" και δεν ειναι και σε προσφορα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Η ΑΤ&Τ το έχει $25 αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το shipping http://www.att.com/shop/wireless/accessories/chargers/sku6290260.html?CA_6C15C=1813032006#fbid=Z6kyMukYkMu Υ.Γ. ναι αυτός είναι ο απλός που έχει $25 Edited August 16, 2013 by ianekat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 οχι αυτον δεν αξιζει! μιλαω για το desktop version που εχεις το κινητο καθετα και δειχνει και ρολοι και κλησεις και ολα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts