Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα πριν απο λιγο δοκιμασα να κατεβασω κατι εφαρμογες απο το store αλλά έβγαζε error ..

Συμβαίνει και σε άλλους?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα πριν απο λιγο δοκιμασα να κατεβασω κατι εφαρμογες απο το store αλλά έβγαζε error ..

Συμβαίνει και σε άλλους?

Ναι εχει προβλημα το store.

Οι τελευταίες 10 σελίδες, ειναι off topic.. Νωρίς πηγαν για διακοπές οι διαχειριστές μου φαίνεται... Υπάρχει ειδικό θέμα για τις εφαρμογές... μια σελίδα συζήτηση για να δουμε τι ζόρια τραβάει το tapatalk... :mad: Ήμαρτον! Με όλο το σεβασμό, ε; :O :O :p

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το κινητό σταμάτησε να μου περνάει επαφές στο βασικό μειλ (προσωπικό) μου και τις περνάει (με το έτσι θέλω) στα άλλα 2 που τα έχω απλά για συμπληρωματικούς λόγους (επαγγελματικά ας πουμε)

Οταν καταχωρεις μια νεα επαφη πρεπει να σε ρωταει που θες να την καταχωρησεις !!!

Παιδες γίνεται να βαλουμε ελληνικά στις φωνητικές εντολές?

Έστω να αναγνωριζει ελληνικά ονόματα?

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

@mdcharis λένε ότι μετά το update μπορείς να διαγράψεις τα temporary files στο 8x το δοκίμασες;

Ισχύει μέσα από την εφαρμογή της HTC "Δημιουργία περισότερου χώρου"

Απροβλημάτιστο και γρήγορο το update στο 8Χ. Μόνη φανερή διαφορά το FM Radio. Δυστυχώς no data sense. Το περιμένω και στο 920 μου.

Το ραδιο δουλευει κανονικα?Το δοκιμασες?

Poco X3 nfc 6/128

Οταν καταχωρεις μια νεα επαφη πρεπει να σε ρωταει που θες να την καταχωρησεις !!!

Αυτό λέω ρε σύντροφε... Έχω 3 μειλ περασμένα στο κινητό... 1 προσωπικό (Hotmail) και 2 επαγγελματικα (Hotmail 2, Hotmail 3)..

Όταν λοιπον πάω να προσθέσω μια επαφή, σαν επιλογή, μου δίνει να την περάσω μόνο στο Hotmail 2 και Hotmail 3.... Όχι στο Hotmail (το προσωπικό δηλαδή)

Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω το 920 αυτές τις μέρες αλλά ακόμα έχω δεύτερες σκέψεις. Ως κάτοχοι του κινητού που είστε, αξίζει να το πάρω ή να περιμένω να κυκλοφορήσει το 925;

Αυτό λέω ρε σύντροφε... Έχω 3 μειλ περασμένα στο κινητό... 1 προσωπικό (Hotmail) και 2 επαγγελματικα (Hotmail 2, Hotmail 3)..

Όταν λοιπον πάω να προσθέσω μια επαφή, σαν επιλογή, μου δίνει να την περάσω μόνο στο Hotmail 2 και Hotmail 3.... Όχι στο Hotmail (το προσωπικό δηλαδή)

Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά φαντάζομαι έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό επαφών στο email+accounts για το συγκεκριμένο account. Εκτός και αν είναι ο λογαριασμός με τον οποίο έχεις ενεργοποιήσει το κινητό σου όπου σε αυτή την περίπτωση συγχρονίζει νομίζω αυτόματα τις επαφές. Κοίτα και στα settings των επαφών το filter my contacts να δεις τι παίζει και εκεί

Εκτός και αν είναι ο λογαριασμός με τον οποίο έχεις ενεργοποιήσει το κινητό σου όπου σε αυτή την περίπτωση συγχρονίζει νομίζω αυτόματα τις επαφές.

Καλημέρα. Αυτό ισχύει σίγουρα, για τον λογαριασμό, με τον οποίο έχεις ενεργοποιήσει το κινητό. Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Κλείσε δεδομένα και WiFi, αποθήκευσε μια νέα επαφή στο τηλέφωνο και ενεργοποίησε ξανά δεδομενα ή WiFi. Αν πας, μέσω IE, msn.com και μπεις στο λογαριασμό σου, η νέα επαφή θα είναι ήδη εκεί.

Huawei Nova 5T

οταν εχουμε κανει ενα αλμπουμε με φωτογραφιες υπαρχει τροπος να κανουμε μια συγκεκριμενη φωτο να φαινεται στο αλμπουμ πριν μπουμε μεσα?

αυτο με πια βαση την επιλεγει?

Είμαι και εγώ πλεον κάτοχος αυτού του πολύ καλού κινητού.Κάτοχος iphone 4s και samsung galaxy note 2 είπα να δοκιμάσω και τα windows 8 με το καλύτερο κινητό πιστεύω με αυτό το λειτουργικό. Βέβαια τα γνωστά προβλήματα που αναφέρετε όλοι εδω όσο αναφορά εφαρμογές-παιχνίδια που είναι ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά αλλά αυτά που υπάρχουν με ικανοποιούν εμένα προς το παρών.Εντύπωση μου κάνει βέβαια ότι υπάρχουν πολλά apps και games που στα άλλα είναι free και εδώ κοστίζουν.Η μπαταρία με δεύτερη φόρτιση μου έβγαλε 1,5 μέρα με αρκετό ψαχούλεμα βέβαια με κλειστά δεδομένα ,τοποθεσία ,δίκτυο σε 2G και άνοιγμα μόνο όταν χρειάζονταν. Κατά τ´άλλα το χαρακτηρίζω ένα πολύ ποιοτικο κινητό (φτάνει iphone) με πολυ καλη ανάλυση οθόνης και εκπληκτικό ήχο (στέρεο).φωτογραφική καλή τη μέρα πολυ καλή σε δυσκολότερες συνθήκες. Αφού λοιπόν ειπα και την δική μου εμπειρία να κάνω και μερικές ερωτήσεις.

Οι εφαρμογές όταν έχουν κάποια αναβάθμιση γιατί δεν τις βγάζει στο store ?χρειάζεται καμμιά ρύθμιση γι ´ αυτό?

Τις επαφές τις έστειλα απο το note μέσω bluetooth αλλα για να μου τις εμφανίζει πρέπει στο φίλτρο να βάζω το hotmail του οποίου τις επαφές από το mail δεν θέλω να εμφανίζονται.πως θα γίνει αυτό?αν τις σβήσω μια μια απο το κινητό χάνονται και από το mail μου?

Καμμία εφαρμογή που να βγάζει στην επιφάνεια στα γρήγορα ρυθμίσεις για data,wifi,αθόρυβο (όπως sbsettings)?

Τα mail accounts μπορω να τα έχω σε μία εφαρμογή και να φορτώνουν όλα μαζί?

Ευχαριστώ και sorry για το μακροσκελές μήνυμα.

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Είμαι και εγώ πλεον κάτοχος αυτού του πολύ καλού κινητού.Κάτοχος iphone 4s και samsung galaxy note 2 είπα να δοκιμάσω και τα windows 8 με το καλύτερο κινητό πιστεύω με αυτό το λειτουργικό. Βέβαια τα γνωστά προβλήματα που αναφέρετε όλοι εδω όσο αναφορά εφαρμογές-παιχνίδια που είναι ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά αλλά αυτά που υπάρχουν με ικανοποιούν εμένα προς το παρών.Εντύπωση μου κάνει βέβαια ότι υπάρχουν πολλά apps και games που στα άλλα είναι free και εδώ κοστίζουν.Η μπαταρία με δεύτερη φόρτιση μου έβγαλε 1,5 μέρα με αρκετό ψαχούλεμα βέβαια με κλειστά δεδομένα ,τοποθεσία ,δίκτυο σε 2G και άνοιγμα μόνο όταν χρειάζονταν. Κατά τ´άλλα το χαρακτηρίζω ένα πολύ ποιοτικο κινητό (φτάνει iphone) με πολυ καλη ανάλυση οθόνης και εκπληκτικό ήχο (στέρεο).φωτογραφική καλή τη μέρα πολυ καλή σε δυσκολότερες συνθήκες. Αφού λοιπόν ειπα και την δική μου εμπειρία να κάνω και μερικές ερωτήσεις.

Οι εφαρμογές όταν έχουν κάποια αναβάθμιση γιατί δεν τις βγάζει στο store ?χρειάζεται καμμιά ρύθμιση γι ´ αυτό?

Τις επαφές τις έστειλα απο το note μέσω bluetooth αλλα για να μου τις εμφανίζει πρέπει στο φίλτρο να βάζω το hotmail του οποίου τις επαφές από το mail δεν θέλω να εμφανίζονται.πως θα γίνει αυτό?αν τις σβήσω μια μια απο το κινητό χάνονται και από το mail μου?

Καμμία εφαρμογή που να βγάζει στην επιφάνεια στα γρήγορα ρυθμίσεις για data,wifi,αθόρυβο (όπως sbsettings)?

Τα mail accounts μπορω να τα έχω σε μία εφαρμογή και να φορτώνουν όλα μαζί?

Ευχαριστώ και sorry για το μακροσκελές μήνυμα.

Αυτο με τις ενημερώσεις που λες για τα apps δε το ξέρω, εμένα μου τα εμφανίζει στο live tile του Store. Βγάζει έναν αριθμό δίπλα που σε ενημερώνει ποσες αναβαθμισεις υπάρχουν...

Connectivity Tiles χρησιμοποιώ εγώ και ειναι αρκετά καλό, (για τα γουστα μου)

Για το αθόρυβο που λες, θα κάνεις μια κλικ στο κουμπι που ανεβοκατεβάζεις την ένταση του τηλεφώνου και με ένα άγγιγμα στο μικρό εικονιδιάκι, το μετατρέπεις σε "Δόνηση"....ή "Κουδούνισμα+Δόνηση"

Εμένα δεν μου έβγαλε κανέναν αριθμό στο store αλλά μπηκα μια μια στις εφαρμογές nokia και πατούσα αναβάθμιση. Μήπως επειδή ήταν η πρώτη φορά?

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Εμένα δεν μου έβγαλε κανέναν αριθμό στο store αλλά μπηκα μια μια στις εφαρμογές nokia και πατούσα αναβάθμιση. Μήπως επειδή ήταν η πρώτη φορά?

μετα απο λιγο στρωνει

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλημέρα

μετά απο πόσο καιρό στρώνει; εγώ το έχω 2 εβδομαδες και ακόμα.

Καλημέρα

μετά απο πόσο καιρό στρώνει; εγώ το έχω 2 εβδομαδες και ακόμα.

δεν ξέρω.. Εγώ το έχω λιγότερο και εδώ και κανενα 6 ήμερο δουλευει κανονικά πλέον.. Σε αλλους έχει χρειαστεί πιο πολύ καιρό..

Καλα δεν είναι μονο αυτο το θεμα. Τα live tiles των τριτων εφαρμογών δεν ενημερωνονται αυτόματα. Μονο αν τις ανοιξω ή ενεργοποιησω το wifi. Τι να πω. Αυτα με εχουν απογοητευσει και το οτι το myphone δεν υποστηριζεται απο το tapatalk για windows.

Καλα δεν είναι μονο αυτο το θεμα. Τα live tiles των τριτων εφαρμογών δεν ενημερωνονται αυτόματα. Μονο αν τις ανοιξω ή ενεργοποιησω το wifi. Τι να πω. Αυτα με εχουν απογοητευσει και το οτι το myphone δεν υποστηριζεται απο το tapatalk για windows.

Μονο το facebook εχει προβλημα, οι αλλες εφαρμογες δουλευουν μια χαρα σε μενα. Δοκιμασε να κανεις αυτο που εκανα πριν λιγες μερες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4801603#post4801603

Ρε παιδιά. Ψάχνω να το αγοράσω σε κίτρινο στα σκρουτζομάγαζα αλλά δεν υπάρχει πουθενά... μόνο λευκό και μαύρο. Ξέρει κανείς πού μπορώ να το βρω σε κίτρινο ?

Ρε παιδιά. Ψάχνω να το αγοράσω σε κίτρινο στα σκρουτζομάγαζα αλλά δεν υπάρχει πουθενά... μόνο λευκό και μαύρο. Ξέρει κανείς πού μπορώ να το βρω σε κίτρινο ?

Εγώ στο skroutz το βρήκα σε κίτρινο μόλις κοίταξα απλά θέλουν 3 μέρες για να στο στείλουν

spacer.png

Εγώ στο skroutz το βρήκα σε κίτρινο μόλις κοίταξα απλά θέλουν 3 μέρες για να στο στείλουν

Τους πήρα αυτούς... δεν το έχει , ούτε μπορεί να το φέρει...

Εγώ το πήρα σε κόκκινο από εδώ αλλά το έχει και σε κίτρινο!

Πολύ καλό "μαγαζί"..! ;)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...