Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα κατεβάστε το Nokia Creative Studio μόλις βγήκε update πλέον η εφαρμογή είναι όλη στα ελληνικά και με νέα χαρακτηριστικά θα το βρείτε στο nokia collection με όνομα Δημιουργικό Στούντιο

spacer.png

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα..

Μεταφορα αποθηκευμενων sms απο android κινητο σε wp μπορει να γινει? Το μονο που βρηκα ειναι η εφαρμογη για μεταφορα δεδομενων που στελνεις με bluetooth τις επαφες.Για τα sms γινεται τιποτα?

Παιδια καλησπερα..

Μεταφορα αποθηκευμενων sms απο android κινητο σε wp μπορει να γινει? Το μονο που βρηκα ειναι η εφαρμογη για μεταφορα δεδομενων που στελνεις με bluetooth τις επαφες.Για τα sms γινεται τιποτα?

Πρέπει να γίνεται με το Transfer my date μέσα από τις ρυθμίσεις.

Δεν το δοκίμασα ποτέ μου άρα μια επιφύλαξη να την έχεις,εκτός αν το επιβεβαίωση κάποιο άλλο παιδι:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Άντε επιτέλους...εγώ δεν ξέρω τίποτα :p

Κατεβάστε τώρα να έχετε αποθέματα γτ μπορεί να έχουμε πάλι πρόβλημα χαχαχα

Αυτό που κάποιοι μιλάτε σα να είμαστε εδώ μέσα ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ για τα κινητά, είναι πραγματικά ώρες ώρες, πολύ ενοχλητικό...

Τι ακριβώς λύση βρήκατε ρε παιδιά.. Πείτε και σε εμας να καταλάβουμε και να ξέρουμε ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βοηθηθούμε..

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν ασχολείται με το απαράδεκτο ζουμ της κάμερας... Ξέρω, ίσως να φταίει που έρχομαι απο Ν8 και το ζουμ ειναι φοβερό... Κρίμα.. δε το περίμενα... :)

Παιδια καλησπερα..

και γω το εψαχνα, αλλα δεν βρηκα λυση....

μαλλον ειναι τοσο διαφορετικη η κωδικοποίηση των μηνυμάτων,που ειναι αδυνατον να μεταφερθουν.

Αυτό που κάποιοι μιλάτε σα να είμαστε εδώ μέσα ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ για τα κινητά, είναι πραγματικά ώρες ώρες, πολύ ενοχλητικό...

Τι ακριβώς λύση βρήκατε ρε παιδιά.. Πείτε και σε εμας να καταλάβουμε και να ξέρουμε ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βοηθηθούμε..

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν ασχολείται με το απαράδεκτο ζουμ της κάμερας... Ξέρω, ίσως να φταίει που έρχομαι απο Ν8 και το ζουμ ειναι φοβερό... Κρίμα.. δε το περίμενα... :)

Φιλε μου κανεις δεν ειναι ειδικος...:mad:

Αν βρηκες αυτο ενοχλητικο, φαντασου πως ενιωσα εγω οταν διαβασα το μηνυμα σου...τελος παντων.

Εδω και ποσες σελιδες εχει αναφερθει οτι η νοκια εχει κλεισει τους σερβερς και δεν μπορεις να κατεβασεις ρομ για κινητα νοκια.

Απλα βρεθηκε μια λυση που παιζει,μπορει προσωρινα αλλα παιζει.

Αυτο ειπαμε και σε κανεναν δεν το παιξαμε εξυπνοι...ισα ισα που μοιραστικαμε το λινκ με ολους αλλα σβηστηκε απο το φορουμ για αλλους λογους.

Φιλε μου κανεις δεν ειναι ειδικος...:mad:

Αν βρηκες αυτο ενοχλητικο, φαντασου πως ενιωσα εγω οταν διαβασα το μηνυμα σου...τελος παντων.

Εδω και ποσες σελιδες εχει αναφερθει οτι η νοκια εχει κλεισει τους σερβερς και δεν μπορεις να κατεβασεις ρομ για κινητα νοκια.

Απλα βρεθηκε μια λυση που παιζει,μπορει προσωρινα αλλα παιζει.

Αυτο ειπαμε και σε κανεναν δεν το παιξαμε εξυπνοι...ισα ισα που μοιραστικαμε το λινκ με ολους αλλα σβηστηκε απο το φορουμ για αλλους λογους.

Μην τον αποπαίρνεις. Δε νομίζω να ειρωνεύτηκε. Απλα διαβαζε "κινέζικα" και ήθελε μια μετάφραση. Όλα καλά.

Υ.Γ. Σε ευχαριστούμε και παλι για τη βοήθεια. Δεν το δοκίμασα αλλά ίσως στο μέλλον μας χρειαστεί...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μην τον αποπαίρνεις. Δε νομίζω να ειρωνεύτηκε. Απλα διαβαζε "κινέζικα" και ήθελε μια μετάφραση. Όλα καλά.

Υ.Γ. Σε ευχαριστούμε και παλι για τη βοήθεια. Δεν το δοκίμασα αλλά ίσως στο μέλλον μας χρειαστεί...;)

Δεν τον αποπαιρνω...

Απλα θα μπορουσε απλα να ρωτησει...για αυτο νομιζω υπαρχει/ουν το/α φορουμ/ς ;)

Δεν τον αποπαιρνω...

Απλα θα μπορουσε απλα να ρωτησει...για αυτο νομιζω υπαρχει/ουν το/α φορουμ/ς ;)

Alex.. Οταν μιλάς κινέζικα, μην ξενερώνεις όταν κάποιος δε καταλαβαίνει.. Δεν αμφισβητώ οτι μπορεί όντως να εισαι ειδικός.. Και θαύμαζω κάποιον που έχει τόσες γνώσεις για κάποια πράγματα.. Αλλά αυτό δε σημαίνει οτι όλο το ακροατήριο έχεις τις γνώσεις σου.. Στη δημοσιογραφία, λέμε, οτι "δε μπορείς να είσαι πιο έξυπνος απο τον αναγνώστη σου"... Ειναι προκλητικό..

Καλό σας βράδυ...

και γω το εψαχνα, αλλα δεν βρηκα λυση....

μαλλον ειναι τοσο διαφορετικη η κωδικοποίηση των μηνυμάτων,που ειναι αδυνατον να μεταφερθουν.

Το μονο που καταφερα ηταν να συγχρονισω τα sms με το gmail και να τα βλεπω απο εκει και στο wp αλλα πατωντας μετακινηση δεν υπαρχει επιλογη να μεταφερνουν στον φακελο των μηνυματων του κινητου.

@alextrela με το transfer my data μεταφερονται μονο οι επαφες δυστυχως

Αν ξερει κανεις τιποτα ας ενημερωσει. Παντως και στο νετ που εψαξα μαλλον δεν γινεται.. Πολυ βλακεια.

Παρεπιπτοντως υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τα μηνύματα μας απο 920 σε android συσκευή;

Μήπως κανείς ξέρει πως απενεργοποιείται η ειδοποίηση η να μη φωτίζει για νέο μήνυμα στη μπάρα όπως στα αντροιτ ... Νέος ..απο αντροιτ όπως καταλαβαίνετε!!

Μήπως κανείς ξέρει πως απενεργοποιείται η ειδοποίηση η να μη φωτίζει για νέο μήνυμα στη μπάρα όπως στα αντροιτ ... Νέος ..απο αντροιτ όπως καταλαβαίνετε!!

παιδες κι εμένα με ενδιαφέρει αυτο, καθώς επίσης κι αν υπάρχει τρόπος να μπλοκάρεις κάποιες επαφές κάτι σαν λίστα ανεπιθύμητων κλήσεων...

Τι εννοείς ακριβως? Μπορείς να έρχεται το μήνυμα και να μην κάνει κάποιον ήχο πατώντας την σχετική απενεργοποίηση. Αν θέλεις να μην εμφανίζεται τότε βγαλε απο την αρχική οθόνη το σχετικό εικονίδιο. Δεν έψαξα για κάτι παραπάνω...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μήπως κανείς ξέρει πως απενεργοποιείται η ειδοποίηση η να μη φωτίζει για νέο μήνυμα στη μπάρα όπως στα αντροιτ ... Νέος ..απο αντροιτ όπως καταλαβαίνετε!! Εννοώ όταν το τηλ είναι σε αδράνεια να μη φωτίζει η μπάρα και δείχνει και τον αποστολέα!!!

Μήπως κανείς ξέρει πως απενεργοποιείται η ειδοποίηση η να μη φωτίζει για νέο μήνυμα στη μπάρα όπως στα αντροιτ ... Νέος ..απο αντροιτ όπως καταλαβαίνετε!! Εννοώ όταν το τηλ είναι σε αδράνεια να μη φωτίζει η μπάρα και δείχνει και τον αποστολέα!!!

Μια λύση, ειναι να σταματήσεις να γκομενίζεις... :p:p

Αλλά για να σοβαρευτούμε, νομιζω οτι αυτό που λες, δε γίνεται να απενεργοποιηθεί... Γενικά το θέμα με τα μηνυματα, ειναι ένα μεγάλο θέμα, το οποιο πρέπει κάποια στιγμη να λύσουν οι εταιρίες... Έστω τα πρόχειρα να περνάμε βρε αδερφέ...

Παιδιά, μου ηρθε μια ενημέρωση από το πουθενά! Τι είναι αυτό, δεν περίμενα τίποτα τέτοιο, ξέρετε κάτι;

τι είδους ενημέρωση δηλαδή για δώσε μερικές πληροφορίες έκανες έλεγχο λογισμικού και σου βρήκε νέα??

spacer.png

Όχι, δεν έλεγξα εγώ κάτι. Μου το έβγαλε μόνο του. Έλεγε ότι είναι ενημέρωση NOKIA, κι έκανε κάνα 5λεπτο. Μετά επανεκίννηση και τώρα έχει:

Έκδοση Λογισμικού: 8.0.10211.204

Αριθμος αναθεώρησης υλικολογισμικού: 1308.0004

Εγώ που έχω ελληνικό 920 έχω την 1308.0001 αυτή η 1308.0004 τι είναι πιο καινούρια και γιατί δεν μου την βρίσκει να την περάσω γνωρίζει κάποιος?

spacer.png

:yahoo: Πριν λίγο πήρα στα χέρια μου το 920 σε κόκκινο!!

Είμαι από νησί και όπως καταλαβαίνεται το κινητό το είχα δει μόνο σε φωτο & βίντεο..

Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Ναι οκ βαρύ σε σημείο που σε μια πτώση θα ανησυχήσεις, αλλά δείχνει εξαιρετικό!

Το χρώμα είναι κόκκινο!! Ούτε πορτοκαλίζον ούτε άλλο παρεμφερές όπως συχνά άκουγα! Και είναι πολύ ωραίο κόκκινο! Δεν λέω κάτι άλλο μιας και αυτά ήδη έχουν αναφερθεί, απλά θα γράψω μόνο αν έχω να προσθέσω κάτι μετά από τη χρήση..

Παω να το λιώσω..

Το είχα παραγγείλει από το απαράδεκτο e-shop το οποίο μετά από μέρες με ενημέρωσε ότι δεν το έχει και γενικά η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη, οπότε κατέληξα στο expansys και έχω στα χέρια μου μια Γαλλική συσκευή..:)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Υποθέτω δεν είχες την 1308 πριν, το 0001 ή το 0008 που έχω εγώ είναι δηλωτικό του παροχου ή της χώρας ,εμένα είναι γερμανικό της Vodafone,
Γιώργος

Εγώ που έχω ελληνικό 920 έχω την 1308.0001 αυτή η 1308.0004 τι είναι πιο καινούρια και γιατί δεν μου την βρίσκει να την περάσω γνωρίζει κάποιος?

Μάλλον θα είχες παλαιότερη έκδοση και αναβαθμίστηκες στην 1308. Το .0001 και .0004 νομίζω είναι κωδικοί ευρωπαικών unbranded συσκευών. Αν ήταν κάποιοιυ παρόχου ΑΤ&Τ, Ε.Ε, Tmobile, Vodafone, Cosmote κλπ θα είχε κωδικό σε .0002, .0003, .0005 κλπ. Κάποιοι κωδικοί αντιστοιχούν στην Αμερικοί, κάποιοι στην Ασία..

:yahoo: Πριν λίγο πήρα στα χέρια μου το 920 σε κόκκινο!!

Είμαι από νησί και όπως καταλαβαίνεται το κινητό το είχα δει μόνο σε φωτο & βίντεο..

Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Ναι οκ βαρύ σε σημείο που σε μια πτώση θα ανησυχήσεις, αλλά δείχνει εξαιρετικό!

Το χρώμα είναι κόκκινο!! Ούτε πορτοκαλίζον ούτε άλλο παρεμφερές όπως συχνά άκουγα! Και είναι πολύ ωραίο κόκκινο! Δεν λέω κάτι άλλο μιας και αυτά ήδη έχουν αναφερθεί, απλά θα γράψω μόνο αν έχω να προσθέσω κάτι μετά από τη χρήση..

Παω να το λιώσω..

Το είχα παραγγείλει από το απαράδεκτο e-shop το οποίο μετά από μέρες με ενημέρωσε ότι δεν το έχει και γενικά η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη, οπότε κατέληξα στο expansys και έχω στα χέρια μου μια Γαλλική συσκευή..:)

Πωωωω μεγειές!! Το χα στο μάτι από την αρχή το κόκκινο. Το είχα δει τις προάλλες στο mall από κοντά και τρελάθηκα ακόμα περισσότερο..

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...