Memorex Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 στο Public το κινητο κανει 555 ευρω και σχεδον σε ολα τα αλλα καταστηματα κανει 680:wacko:. Πως ειναι δυνατον; Στα σκρουτζομάγαζα ξεκινάει απο 455 Η διαφορά του Here Drive με το Here Maps ποια ειναι;; έχει καταλάβει κανείς;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Στα σκρουτζομάγαζα ξεκινάει απο 455 Η διαφορά του Here Drive με το Here Maps ποια ειναι;; έχει καταλάβει κανείς;;;; Το Here maps είναι το πρόγραμμα χαρτών, to here drive είναι το πρόγραμμα πλοήγησης. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μακαρι να ειχα πιει! Αλλα στους χαρτες δεν μπορεις να ξερεις προς τα πού πας, εκτος κι αν περπατησεις λιγο....κατι πολυ περιεργο αφου τοσον καιρο ακουγα για τους συγκεκριμενους χαρτες απο ολους τα καλυτερα, κι αυτο που αναφερω ειναι πολυ ενοχλητικο - και πολυ απλο, ταυτοχρονα. Στις ρυθμισειςδεν βρισκω κατι,κι απο ο,τι βλεπω στο ιντερνετ ειναι οντως προβλημα... Δεν εχετε χρησιμοποιησει here maps εσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Να χρησιμοποιείς here drive SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καλημερα, κατεβασα ενα βιντεο απο το mail μου, και θελω να το μεταφερω στα album για να το βλεπω. πως το κανω, οεο??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλημέρα, το παρήγγειλα απο birdphone και με πήραν τηλ. να πάω να το πάρω σήμερα αλλά μου είπαν ότι όταν το ανοίγω θα τρέχει για λίγα δευτερόλεπτα το λογότυπο της T-MOBILE! Να το πάρω? Απο Γερμανία θα είναι? Please help... πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλημέρα, το παρήγγειλα απο birdphone και με πήραν τηλ. να πάω να το πάρω σήμερα αλλά μου είπαν ότι όταν το ανοίγω θα τρέχει για λίγα δευτερόλεπτα το λογότυπο της T-MOBILE! Να το πάρω? Απο Γερμανία θα είναι? Please help... Είναι branded συσκευη,κατα τη γνώμη μου επέλεξε unbranded συσκευη. Καλά είναι δυνατόν να φέρνουν τα σκρουτζομαγαζα branded συσκευες:wacko: Τεσπα αν δεν σε ενοχλει το λογότυπο και ότι αναβάθμισεις θα παίρνεις αποκλειστικά από τον συγκεκριμένο πάροχο παρτο,δεν διαφέρει από τα κοινά 920 σε τίποτα άλλο. Εσύ αποφασίζεις. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ναι, αλλά αυτός ο πάροχος τι είναι? γερμανός? αμερικάνος? πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εγώ είχα πάρει ένα Lumia 800 απο εκεί και όλα ήταν ρολοι..αν δεν σου αρεσει φλασαρεις μια ρομ που θέλεις και ξεμπέρδεψες,ετσι και αλλιως οι διαφορες είναι δυο τρεις εφαρμογές προεγκατεστημενες της t-mobile που τις βγαζεις αν δεν σου αρεσουν,δεν θα συναντήσεις άλλες διαφορές.. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγώ είμαι της αποψης πως απο τη στιγμή που αγοράζεις καινούρια συσκευή, αυτη θα πρέπει να είναι unbranded. Έστω κι αν έχει απειροελάχιστες διαφορές SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλημέρα, το παρήγγειλα απο birdphone και με πήραν τηλ. να πάω να το πάρω σήμερα αλλά μου είπαν ότι όταν το ανοίγω θα τρέχει για λίγα δευτερόλεπτα το λογότυπο της T-MOBILE! Να το πάρω? Απο Γερμανία θα είναι? Please help... Ξανασκεψου το Εμένα θα με προβλημάτιζε και...δε θα το έπαιρνα.Κοίτα για άλλο μαγαζί. Άποψή μου. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ξανασκεψου το Εμένα θα με προβλημάτιζε και...δε θα το έπαιρνα.Κοίτα για άλλο μαγαζί. Άποψή μου.Δεν με ενδιαφέρει το συγκεριμένο μαγαζί νομίζω τα περισσότερα ελληνικά ιντερνομάγαζα πουλάνε συσκευές ή της Vodafone ή της T-Mobile αλλά δεν καταλαβαίνω ο προβληματισμός ποιος είναι .Το software είναι ίδιο ,δε πα να είναι cosmote ,Vodafone,t-mobile και δεν συμαζεύεται,τις αναβαθμόσεις τις παίρνει κανονικά ελληνικά κανονικα ,αυτό που πρέπει να κοιτας είναι η εγγύηση 2 χρονια και αεάν το καθε μαγαζί που ψωνίζεις δικαιολογει doa.Αλλιώς πας και το παίρνεις από το Πλαίσιο και πληρώνεις καπέλο 2 κατοστάρικα για να είναι ελληνικο ή unbranded. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγώ είμαι της αποψης πως απο τη στιγμή που αγοράζεις καινούρια συσκευή, αυτη θα πρέπει να είναι unbranded. Έστω κι αν έχει απειροελάχιστες διαφορές Απειρα λαικ στον Montoya.. Απο την αλλη πάλι έχει ένα δίκιο. Ο φίλος οτι δεν έγινε και τίποτα αλλα απο τη στιγμή που είναι καινούργιο γιατί να μην είναι και "καθαρό";; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν με ενδιαφέρει το συγκεριμένο μαγαζί νομίζω τα περισσότερα ελληνικά ιντερνομάγαζα πουλάνε συσκευές ή της Vodafone ή της T-Mobile αλλά δεν καταλαβαίνω ο προβληματισμός ποιος είναι .Το software είναι ίδιο ,δε πα να είναι cosmote ,Vodafone,t-mobile και δεν συμαζεύεται,τις αναβαθμόσεις τις παίρνει κανονικά ελληνικά κανονικα ,αυτό που πρέπει να κοιτας είναι η εγγύηση 2 χρονια και αεάν το καθε μαγαζί που ψωνίζεις δικαιολογει doa.Αλλιώς πας και το παίρνεις από το Πλαίσιο και πληρώνεις καπέλο 2 κατοστάρικα για να είναι ελληνικο ή unbranded. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το μαγαζί.Εχω αγοράσει 5 συσκευές από το πουλί. Μου αρέσουν οι unbranded συσκευές.Γιατί να περιμένω την T-Mobile για ενημερώσεις;;; Άμα αρχίσουμε και τα φλασαρίσματα στα wph...ας μεταβεί σε άλλο λειτουργικό.:) legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Βρε παιδιά μιλάμε για ένα,κλειστό λειτουργικό που δεν έχει παρέμβει κανεις ,όλα καθαρά είναι αυτο προσπαθώ να σας πω,η μόνη παρέμβαση είναι το λογότυπο,δεν ειναι ένα τηλέφωνο που το παίρνει ο κάθε παροχος και του βαζει διαφορα που δεν μπορείς να τα βγάλεις και σου ρημάζουν το τηλέφωνο,το δικο μου ειναι αγγλικο καθαρό,ήθελα να πειραματιστώ και του εβαλα και του κοσμοτε και μια γερμανική ,οκ καμμιά διαφορα εκτός του λογότυπου,στην γερμανική είχε μια εφαρμογή για το πρόγραμμα της τηλεόρασης στα γερμανικά δεν την γούσταρα την εβγαλα.ετσι και αλλιως παίζει ρόλο ο λογαριασμός σου και τι χώρα θα δηλώσεις..Τελος πάντων είτε branded είτε καθαρό είναι τηλεφωναρα και όταν το βαζω διπλα σε κάποιο iPhone 5 τρελαίνονται όλοι... Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Βρε παιδιά μιλάμε για ένα,κλειστό λειτουργικό που δεν έχει παρέμβει κανεις ,όλα καθαρά είναι αυτο προσπαθώ να σας πω,η μόνη παρέμβαση είναι το λογότυπο,δεν ειναι ένα τηλέφωνο που το παίρνει ο κάθε παροχος και του βαζει διαφορα που δεν μπορείς να τα βγάλεις και σου ρημάζουν το τηλέφωνο,το δικο μου ειναι αγγλικο καθαρό,ήθελα να πειραματιστώ και του εβαλα και του κοσμοτε και μια γερμανική ,οκ καμμιά διαφορα εκτός του λογότυπου,στην γερμανική είχε μια εφαρμογή για το πρόγραμμα της τηλεόρασης στα γερμανικά δεν την γούσταρα την εβγαλα.ετσι και αλλιως παίζει ρόλο ο λογαριασμός σου και τι χώρα θα δηλώσεις..Τελος πάντων είτε branded είτε καθαρό είναι τηλεφωναρα και όταν το βαζω διπλα σε κάποιο iPhone 5 τρελαίνονται όλοι... Το θέμα ειναι οι ενημερώσεις... Εάν αργεί 2-3 μήνες η T-mobile να τις δώσει ή όχι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Στο 800 που είχα η διαφορα που ειχα παρατηρήσει ήταν μια δυο εβδομάδες αλλα σε όλα τα γερμανικά είτε καθαρά είτε κάποιου παροχου σε σχέση με το αγγλικο.. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το θέμα ειναι οι ενημερώσεις... Εάν αργεί 2-3 μήνες η T-mobile να τις δώσει ή όχι όπως μπορεί να αργεί της t-mobile έτσι ακριβώς μπορεί να αργεί ή και παραπάνω το ελληνικότατο cosmote branded μια η άλλη είναι οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Βρε παιδιά μιλάμε για ένα,κλειστό λειτουργικό που δεν έχει παρέμβει κανεις ,όλα καθαρά είναι αυτο προσπαθώ να σας πω,η μόνη παρέμβαση είναι το λογότυπο,δεν ειναι ένα τηλέφωνο που το παίρνει ο κάθε παροχος και του βαζει διαφορα που δεν μπορείς να τα βγάλεις και σου ρημάζουν το τηλέφωνο,το δικο μου ειναι αγγλικο καθαρό,ήθελα να πειραματιστώ και του εβαλα και του κοσμοτε και μια γερμανική ,οκ καμμιά διαφορα εκτός του λογότυπου,στην γερμανική είχε μια εφαρμογή για το πρόγραμμα της τηλεόρασης στα γερμανικά δεν την γούσταρα την εβγαλα.ετσι και αλλιως παίζει ρόλο ο λογαριασμός σου και τι χώρα θα δηλώσεις..Τελος πάντων είτε branded είτε καθαρό είναι τηλεφωναρα και όταν το βαζω διπλα σε κάποιο iPhone 5 τρελαίνονται όλοι... Αυτο ακριβως. Το να βγαζει ενα λογοτυπο ενος παροχου ειναι πραγμα που λυνεται σε χρονο dt με το περασμα μιας ρομ. Εγω παντος το παραγειλα απο birdphone και απο δευτερα θα το εχω για δευτερη φορα στα χερια μου. KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αυτο ακριβως. Το να βγαζει ενα λογοτυπο ενος παροχου ειναι πραγμα που λυνεται σε χρονο dt με το περασμα μιας ρομ. Εγω παντος το παραγειλα απο birdphone και απο δευτερα θα το εχω για δευτερη φορα στα χερια μου. Με το καλό να το χαρείς. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αυτο ακριβως. Το να βγαζει ενα λογοτυπο ενος παροχου ειναι πραγμα που λυνεται σε χρονο dt με το περασμα μιας ρομ. Εγω παντος το παραγειλα απο birdphone και απο δευτερα θα το εχω για δευτερη φορα στα χερια μου. Τελικά το πήρα σήμερα το απόγευμα και όντως έχει το λογότυπο t-mobile. Σκασίλα μου! Αμα το έπαιρνα απο Γερμανό θα είχε το λογότυπο της cosmote, τι να λέει? Το κινητό ακόμα το στήνω, αλλά 2 πράγματα φαίνονται αμέσως: α) ότι πάει σφαίρα και β) ότι είναι...βαρύ (ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα:)). Τώρα για το birdphone έχω να πω τα καλύτερα. Το παρήγγειλα χθες στα 442 ευρώ νομίζω και λίγο πριν πάω να το πάρω είδα ότι το είχαν βάλει 434,90. Τους πήρα τηλ. και μου το φτιάξανε στη νέα τιμή! Με είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά για το t-mobile και για την εγγύηση των 2 ετών απο κάποια εταιρεία που δεν θυμάμαι το όνομά της (αρβάσκο??? μου είπανε, δεν θυμάμαι, και ελπίζω να μην την μάθω ποτέ...) πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικά το πήρα σήμερα το απόγευμα και όντως έχει το λογότυπο t-mobile. Σκασίλα μου! Αμα το έπαιρνα απο Γερμανό θα είχε το λογότυπο της cosmote, τι να λέει? Το κινητό ακόμα το στήνω, αλλά 2 πράγματα φαίνονται αμέσως: α) ότι πάει σφαίρα και β) ότι είναι...βαρύ (ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα:)). Τώρα για το birdphone έχω να πω τα καλύτερα. Το παρήγγειλα χθες στα 442 ευρώ νομίζω και λίγο πριν πάω να το πάρω είδα ότι το είχαν βάλει 434,90. Τους πήρα τηλ. και μου το φτιάξανε στη νέα τιμή! Με είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά για το t-mobile και για την εγγύηση των 2 ετών απο κάποια εταιρεία που δεν θυμάμαι το όνομά της (αρβάσκο??? μου είπανε, δεν θυμάμαι, και ελπίζω να μην την μάθω ποτέ...) Καλοριζικο φιλε μου ! Αρβατο μαλλον την λενε την εταιρια. Επισης εμενα μου ειπανε οτι η εγγυηση ισχυει και σε nokia care. To πρωτο 920 που ειχα ηταν χωρις λογοτυπο της t- mobile δηλαδη καθαρο....αλλα δεν ειχε υποστιρηξη 4g οποτε και ειχα φλασαρει της t mobile που ηταν ετοιμο. Εδω τωρα πιστευω οτι ειναι μια χαρα με το λογοτυπο....ετσι και αλλιως καθε ποτε κανουμε επανακινησεις για να το δουμε ?? :lol: Το βαρος θα το συνυθησεις σε χρονο dt. @montoya σε ευχαριστω φιλε μου. KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τελικά το πήρα σήμερα το απόγευμα και όντως έχει το λογότυπο t-mobile. Σκασίλα μου! Αμα το έπαιρνα απο Γερμανό θα είχε το λογότυπο της cosmote, τι να λέει? Το κινητό ακόμα το στήνω, αλλά 2 πράγματα φαίνονται αμέσως: α) ότι πάει σφαίρα και β) ότι είναι...βαρύ (ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα:)). Τώρα για το birdphone έχω να πω τα καλύτερα. Το παρήγγειλα χθες στα 442 ευρώ νομίζω και λίγο πριν πάω να το πάρω είδα ότι το είχαν βάλει 434,90. Τους πήρα τηλ. και μου το φτιάξανε στη νέα τιμή! Με είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά για το t-mobile και για την εγγύηση των 2 ετών απο κάποια εταιρεία που δεν θυμάμαι το όνομά της (αρβάσκο??? μου είπανε, δεν θυμάμαι, και ελπίζω να μην την μάθω ποτέ...) Ενα ακομα respect στο καταστημα. Μπροβο τους. Καλοριζικο. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τελικά το πήρα σήμερα το απόγευμα και όντως έχει το λογότυπο t-mobile. Σκασίλα μου! Αμα το έπαιρνα απο Γερμανό θα είχε το λογότυπο της cosmote, τι να λέει? Το κινητό ακόμα το στήνω, αλλά 2 πράγματα φαίνονται αμέσως: α) ότι πάει σφαίρα και β) ότι είναι...βαρύ (ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα:)). Τώρα για το birdphone έχω να πω τα καλύτερα. Το παρήγγειλα χθες στα 442 ευρώ νομίζω και λίγο πριν πάω να το πάρω είδα ότι το είχαν βάλει 434,90. Τους πήρα τηλ. και μου το φτιάξανε στη νέα τιμή! Με είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά για το t-mobile και για την εγγύηση των 2 ετών απο κάποια εταιρεία που δεν θυμάμαι το όνομά της (αρβάσκο??? μου είπανε, δεν θυμάμαι, και ελπίζω να μην την μάθω ποτέ...) Δεν ξέρω τι ακριβως παίζει αλλα εννοείται πως αν η διαφορα είναι μόνο το λογότυπο δε τρέχει τίποτα. με γεια....;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, ξέρει κανείς στο you tube υπάρχει τρόπος να πηγαίνει λίγο μπρος ή λίγο πίσω σε συγκεκριμένο σημείο χωρίς τα βελάκια; Δε βρισκω αλλο τρόπο γι' αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts