Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακολουθεις τα παρακατω βηματα αν δεν θες να περιμενεις να σου βγει μεσα απο το check for updates και αναβαθμιση μεσω OTA και επισημα.

1.Εγκατασταση Νokia Care Suite 5(2012.45.4.5)

2.Πατας Product support for store 5.0

3.Πας κατω δεξια,πας Programming-Recovery

4.Πας file-open product βρησκεις το μοντελο αναλογα το firmware και το χρωμα το βρησκεις το τονιζεις να γινει μπλε χρωμα και πατας open.

5.Ειτε θα στο βρει αυτοματο το Nokia Care το καταλληλο firmware,ειτε πατας find online ψαχνεις για τη δικια σου συσκευη πατας download και αφου κατεβει και εχοντας σβησει το κινητο αλλα συνδεδεμενο με το pc παντα πατας volume Down+power button παρατεταμενα μεχρι να αισθανθεις το ''τρανταγμα'' και πατας επιτοπου start και περιμενεις να βγει μια μπαρα στη μεση του κινητου μετα απο λιγα δευτερολεπτα και παρακολουθεις μεχρι να τελειωσει παραλληλα και στο pc και στο κινητο να γεμισει η μπαρα.

Δεν χρειαζεται να συμπληρωσεις τιποτα στον πινακα κατευθειαν start,αφου ακολουθησεις το 5μπτο βημα.

Αφου ολοκληρωθει πατας οκ στο pc το κινητο κανει επανεκκινηση και εισαι ετοιμος.

Θελει λιγο υπομονη και επιμονη ιδιαιτερα στο σταδιο που πατας ταυτοχρονο το volume down+power button ετσι ωστε να συμπεσει καταλληλα με το προγραμμα ετσι ωστε να ειναι ετοιμο να φλασαρει.

Τις περισσοτερες φορες ηθελα 2-3 φορες για να ξεκινησει η διαδικασια.

Δεν ειναι παντως δυσκολο,απλη ειναι η διαδικασια μεχρι να το μαθεις.

δυο ερωτησεις,,,

χανεται η εγγυηση με την παραπανω διαδικασια;;;

χανονται επαφες,εφαρμογες,mail account κτλ;;

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δυο ερωτησεις,,,

Θεωρητικά ναι χάνεται η εγγύηση,αλλά στην ουσία βάζεις την επίσημη rom την ίδια ακριβώς αν την πάρεις μέσω ΟΤΑ.

Ναι τα χάνεις όλα απλά τίς επαφές μέσω google ή hotmail account περνάνε αυτόματα στο κινητό αν τα έχεις απο πριν σεταρει με το email account σου.

Εφαρμογές απο την αρχή όλα.

Αν θες περίμενε μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβεις και επίσημα το update λογικά.

Η δεν θέλεις να το κάνεις μόνο σού.

Πάντα τα φλασαρισματα σε κινητά η bios σε PC έχουν τα ρίσκα τους.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Επειδή κάποιος ρώτησε που θα μπορούσε να το δεί, από το νήμα του 820 (φαντάζομαι θα έχει και το 920 αφού είχε το 820):

Το είδα σήμερα στο Πλαίσιο. Πολύ καλή κατασκευή, καλή ποιότητα! Εντυπωσιάστηκα από τους χάρτες, πολύ γρήγοροι, 1 δευτερόλεπτο για να φορτώσει ο χάρτης! Τα 8αρια λίγο που τα είδα, μου άρεσαν, και το ρετρο στυλ ειναι του γούστου μου. Η παραμετροποιηση δεν με απασχολεί, και στο desire λίγα πράγματα πειράζω. Στην κάμερα μου άρεσε πολύ η λειτουργία smart shoot, χρήσιμη πολύ! Έκανε καλή δουλειά η Νοκια! Θα περιμένω να πέσει η τιμή του όμως, και ελπίζω να είναι το επόμενο μου κινητό.

Έχω ψηθεί αρκετά για γουίντοους 8, πραγματικά φαίνεται οτι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ίσως αν βολέψει να πεταχτώ και εγώ σε κανα πλαίσιο να το θαυμάσω από κοντά!

Θα περιμένω να βγει επίσημα το update....

Δε θέλω να το ρισκάρω,,,,,κυρίως με το θέμα της εγγύησης...

Στο forum του wpcentral αναφέρουν πολλοί χρήστες ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα δίπλα στην μπροστινή κάμερα...οτι κατα καιρούς κολλάει κατα τη διάρκεια της κλήσης και σβήνει με αποτέλεσμα να μη μπορείς να τερματησεις την κλήση..

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/207712-my-920-screen-goes-black-during-calls.html

Εχει συμβεί κατι αντίστοιχο σ´εσας;;α

Ρε παιδιά.. Παρακολουθώ αυτό το "Θέμα" εδώ και 2 μήνες.. και κάπου αρχίσαμε να χάνουμε την ουσία... ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ;;;; ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ********!!!!!

Μας κοροιδεύουν;; Μέσα Γενάρη μας έλεγαν, μπήκε μέσα Φλεβάρη και ακόμα να βλεφαρίσει....:mad::mad::mad:

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Θα περιμένω να βγει επίσημα το update....

Δε θέλω να το ρισκάρω,,,,,κυρίως με το θέμα της εγγύησης...

Στο forum του wpcentral αναφέρουν πολλοί χρήστες ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα δίπλα στην μπροστινή κάμερα...οτι κατα καιρούς κολλάει κατα τη διάρκεια της κλήσης και σβήνει με αποτέλεσμα να μη μπορείς να τερματησεις την κλήση..

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/207712-my-920-screen-goes-black-during-calls.html

Εχει συμβεί κατι αντίστοιχο σ´εσας;;α

Εγω προσωπικα δεν εχω τετοιο θεμα-γενικα σε θεματα αξιοπιστιας συσκευης και κλησεων ειναι αψογο και ειμαι ευχαριστημενος.

Περιμενε οπως ειπα να παρεις και επισημα το update εφοσον δεν εισαι σιγουρος απολυτος να κανεις κατι με δικια σου πρωτοβουλια.

.....Η ιδια μου η κορη που σε λιγο θα μου ζητησει κινητο θα την πω να παρει wph γιατι ενσωματονονται τοσο ωραια τα social media.Ειναι αναλογα το τι θελει ο καθενας(για skype ρωτησε ο συμφορουμιτης) και πια τα κριτηρια του.

Καλημερα.

james6 παρε λουμια να γιανεις!!! :p;)

Χααχαχααχαχαααχαχχαα :lol::lol: λες λούμια τελικά; Κιεγώ για την αδερφή μου το θέλω αλλά και το Σκάιπ γιαυτήν είναι βασικό!

Δε ξέρω, θα της προτείνω τα δυο που έχω καταλήξει και ας διαλέξει αυτή. Πάντως η αλήθεια είναι πως ψήθηκα για τα λούμια και για το κάτι το διαφορετικό, να δω τι έχουν κάνει και τα γουίντους. Είδα τα αντροιντ, είχα δει και τα άιος, μόνο τα γουίντους μου μένουν!

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, βοηθήσατε πολύ!

Καλημέρα!

Λοιπόν χθες έγραψα ένα κατεβατό σε απάντηση για αυτη την αντιπαράθεση που έχετε τελευταία και καλό είναι να σταματήσει άλλωστε σε thread για το 920 είμαστε τι τρομερό να μιλάμε "in favor" του 920, εκτός αν πρέπει να γίνουμε αντικειμενικότατοι αμερόληπτοι αρθρογράφοι όλοι για να απαντήσουμε μια ερώτηση συμφορουμιτη αλλά δεν το ποσταρα τελοσπάντων έκανα αντιγραφή για να,δω αν το βάλω αργότερα.. Σήμερα προφανώς είχε σβηστεί απο τη μνήμη,δεν έβγαζε το εικονιδιακι για το copy/paste! Χωρίς να απενεργοποιήσω τη συσκευή. Πόση ώρα το κρατάει δηλαδή;!

αλλά δεν το ποσταρα τελοσπάντων έκανα αντιγραφή για να,δω αν το βάλω αργότερα.. Σήμερα προφανώς είχε σβηστεί απο τη μνήμη,δεν έβγαζε το εικονιδιακι για το copy/paste! Χωρίς να απενεργοποιήσω τη συσκευή. Πόση ώρα το κρατάει δηλαδή;!

Εγω το βλεπω λογικο να σβηστει απο την μνημη αφου εχουν περασει τοσες πολλες ωρες.

Εκτος αν το εχεις δοκιμασει με αλλο κινητο/λειτουργικο και το κραταει στη μνημη τοσο διαστημα πραγμα που δεν γνωριζω.

Συνηθως καποια λεπτα μενει στανταρ μεχρι καπου να το κανεις paste τουλαχιστον σε εμενα στη πλοιοψηφια των περιπτωσεων μη πω σε ολες.

Αφαιρέθηκε το 10/2 από το site του πλαισίου

Αραγε θα πάει πιο μετά;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

καλημερα, εχω παραγγειλει το κινητο απ 17/1 στο media markt και σημερα με ειδοποιησαν οτι η παραλαβη θα γινει το μαρτιο...

με βλεπω να το ακυρωνω και να παιρνω κατι αλλο...

Υπομονή για να πάρεις αυτό που θέλεις. Αν συμβιβαστείς με κάτι άλλο θα το μετανιώσεις. Αυτό ισχύει για όλα τα θέματα κι όχι μόνο για το 920....;)

Υ.Γ. Και ύστερα θα μας λένε ότι τα wp της Nokia δεν πήγαν καλά στο Q1 του 2013 στην Ελλάδα....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

θα περιμενω την εκθεση MWC και αν βγαλει κατι που να μ αρεσει η νοκια σε win8 και βγει σχετικα νωρις στις αγορες, θα τ παραγειλω απ εξωτερικο...

δεν μπορω να διανοηθω οτι τον πχ μαιο θα εχει βγει το νεο λουμια στην αγγλια-αμερικη και μολις 2 μηνες νωριτερα το 920 στην ελλαδα...

Κάτι παρόμοιο όμως αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και με το iphone το πρώτο

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά? Ότι εγω δεν ασχολήθηκα αν πήγε καλά ή οχι μιας και δεν σχολιάζω τηλέφωνα που δεν με ενδιαφέρουν. Δε μιλάω για το συγκεκριμένο παράδειγμά σου (που δεν ξέρω καν αν ισχύει) αλλα γενικά. Αντιθετα βλεπεις αλλους που (και καλά) αδιαφορούν για τα wp ή την Nokia και κάθονται και ασχολούνται διαρκως μ' αυτά. Δεν είναι λίγο περίεργο αυτο το φαινόμενο?

Παιδιά από γρατζουνιές πώς πάτε;

Διαβάζω σε διάφορα φόρουμ γιά τέτοια προβλήματα.

Φοράτε ζελατίνα προστασίας;

Εγώ δεν φοράω και δεν έχω την παραμικρή γρατσουνιά αν και το βαζω στις τσέπες με ότι αλλο έχω εκεί.

Κι εγώ. Μόνο στην πάνω αριστερη γωνια έχει σημάδι απο πεσίματα αλλα οι γωνίες είναι πιο ευαίσθητες. Στην οθόνη τίποτα απολύτως. Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

δυο ερωτησεις,,,

Λογικα οπως ανεφερα και τις προηγουμενες ημερες θα λαβουν το update ολες οι unbranded συσκευες πολυ συντομα.

Αρα να περιμενεις και εσυ και οσοι δεν το φλασαραν ηδη τις συσκευες τους με την Portico.

Εννοειται αφορα ολα τα WP κινητα δηλαδη και HTC και Samsung.

http://www.wpcentral.com/portico-update-rolling-out-multiple-european-markets

Λογικα οπως ανεφερα και τις προηγουμενες ημερες θα λαβουν το update ολες οι unbranded συσκευες πολυ συντομα.

Αρα να περιμενεις και εσυ και οσοι δεν το φλασαραν ηδη τις συσκευες τους με την Portico.

Εννοειται αφορα ολα τα WP κινητα δηλαδη και HTC και Samsung.

http://www.wpcentral.com/portico-update-rolling-out-multiple-european-markets

την πηρα απο χθες στο 920 και για καποιο λογο θελει φορτιση καθε 6 ωρες....ξερουμε τι παιζει;

ipad 3 white

iphone 5s gold

Μήπως έχεις ανοιχτό το NFC?.

Αλλα και πάλι....κάθε 6 ώρες;;;

Να μην το περάσω αν είναι έτσι το update..

Μήπως έχεις ανοιχτό το NFC?.

Αλλα και πάλι....κάθε 6 ώρες;;;

Να μην το περάσω αν είναι έτσι το update..

οχι ρε ******,κλειστα nfc,bluetooth.το αφησα να αποφορτιστει για να του κανω μια κανονικη φορτιση και θα επανελθω με τα αποτελεσματα...περιεργο παντως γιατι πριν δεν ειχα ιδιαιτερα θεματα με την μπαταρια,και η αναβαθιση υποτιθεται πως εχει μια ελαφρα βελτιωση στη μπαταρια.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

ipad 3 white

iphone 5s gold

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...