demolisher Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 531 ε;; Πωω...Γενικά σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση αν η συσκευή είναι εντός Ε.Ε. Για την περίπτωση του software δεν ξέρω αν είναι ειδική περίπτωση. Μέχρι στιγμής το έχει ένας στο skroutz, αλλά το έχει 750€!! Θα αργήσει να κυκλοφορίσει Ελλάδα πάντως. ναι ειναι καλη η τιμη αλλα θα περιμενω να δω τι παιζει και σε τιμες αγγλια, εχω ενα φιλαρακι εκει που μπορει να μου το αγορασει, και αλλο να το στειλεις αγγλια και αλλο αμπου νταμπι, ειναι γελοιο το ποσα ζητανε οι εταιρειες courier για να 'εισαγουν' δεμα ελλαδα απο εκει Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Με αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει μέχρι τώρα για το 920 δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι το επόμενο κινητό μου. Κι εμένα θα ήταν το επόμενο μου κινητό, αλλά όχι και 750€, όσο Nokia fanboy κι αν είμαι. Σε ένα χρόνο ίσως. Κατά τη γνώμη μου, κανένα κινητό δεν έπρεπε να κοστίζει πάνω από 600€. Βρισκομαι αμπου νταμπι και το 920 κοστιζει 531 ευρω.... Παραγγελίες δέχεσαι; :lol: Edited September 24, 2013 by impreza_sti Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Όντως το έχει παρατραβηξει το θέμα η Νοκια, 2 εβδομάδες πέρασαν από την παραγγελία μου από αμαζον και τίποτα ακόμα, Βέβαια βλέπω οι τιμές έχουν ανέβει στα 649 και τουλάχιστον πρόλαβα και το κλειδωσα στα 597 το λευκό επομένως κάθομαι στα αυγά μου και περιμένω. Στην χειρότερη μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα παραλάβω. Εδώ περιμένω 6μηνο να κυκλοφόρησουν τα συγκεκριμένα 8ρια tablet που θέλω. Υπομονή λοιπόν. Edited November 22, 2012 by impreza_sti OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) στο expansys ειναι διαθεσιμο απο χθες το απογευμα σε λευκο. εμενα απεσταλη ηδη, και θα το εχω αυριο :) To ειδα σε λευκο σε ενα μαγαζι ΕΕ. Τεραστιο και με λειτουργικο που κατα την γνωμη μου δεν τεριαζει σε ακριβο κινητο γιατι ειναι απλοικο. Πολυ καλη οθονη ομως. ναι ειναι καλη η τιμη αλλα θα περιμενω να δω τι παιζει και σε τιμες αγγλια, εχω ενα φιλαρακι εκει που μπορει να μου το αγορασει, και αλλο να το στειλεις αγγλια και αλλο αμπου νταμπι, ειναι γελοιο το ποσα ζητανε οι εταιρειες courier για να 'εισαγουν' δεμα ελλαδα απο εκει Στην Αγγλια ειναι διαθεσιμο μονο κλειδωμενο στις 459 λιρες. Συγκεκριμενος παροχεας εχει αποκλειστικοτητα για την ωρα. Edited November 22, 2012 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 To ειδα σε λευκο σε ενα μαγαζι ΕΕ. Τεραστιο και με λειτουργικο που κατα την γνωμη μου δεν τεριαζει σε ακριβο κινητο γιατι ειναι απλοικο. Πολυ καλη οθονη ομως. Συμφωνώ.... Οχι ως προς το μέγεθος αλλα σε ότι έχει να κάνει με το μενού Τέλεια η home screen αλλα μεχρι εκεί.... Άλλη μια οθόνη με τις εφαρμογές στη σειρά η μια κάτω απο την άλλη και τέλος... Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μου τον έπιασαν λίγο τον @@@@ αλλά φτάνει με την αναμονή και τον επόμενο μήνα θα έχω να χαλάσω λεφτά μόνο για τα παιδιά. Ελπίζω να το πάρω Δευτέρα-Τρίτη. http://s7.postimage.org/3lwg54xi3/hs_175.png :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Άντε με το καλό! Σε τι χρώμα;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 To γράφει στον τίτλο. Μαυρο..... Ας μας πουν οι κάτοχοι σχετικά με την μπαταρία του. Βγάζει άνετα μια μέρα (με αρκετή χρήση)???? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μου τον έπιασαν λίγο τον @@@@ αλλά φτάνει με την αναμονή και τον επόμενο μήνα θα έχω να χαλάσω λεφτά μόνο για τα παιδιά. Ελπίζω να το πάρω Δευτέρα-Τρίτη. http://s7.postimage.org/3lwg54xi3/hs_175.png Από πού ρε παλίκαρε? Εγώ παιδιά, βαρέθηκα να περιμένω και εκτός απροόπτου, θα στρέψω αλλού το ενδιαφέρον μου... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 [ame=http://m.youtube.com/watch?v=bRLEifZUGRg]Nokia Lumia 920 - Marko Ahtisaari, Nokia Design Team - YouTube[/ame] [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παρτε και μια γευση απο τις δυνατοτητες του βιντεο απο το 920 σε συναυλια Nokia Lumia 920 footage during live concert captures amazing video and audio http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-920-footage-during-live-concert-captures-amazing-video-and-audio Και μαλιστα μεσα σε 20 ημερες η Nokia εχει δεχτει πανω απο 2.5 εκατομμυρια συσκευες παραγγελια εως τωρα. http://wmpoweruser.com/report-nokia-received-over-2-5-million-units-of-orders-for-lumia-920/ Εντυπωσιακα νουμερα.;) Το κινητο τα σπαει γενικως και ανα την υφηλιο υπαρχει μεγαλη ζητηση-και ακομα δεν εχει κυκλοφορησει σε νορμαλ πλαισια. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Από πού ρε παλίκαρε? Εγώ παιδιά, βαρέθηκα να περιμένω και εκτός απροόπτου, θα στρέψω αλλού το ενδιαφέρον μου... Ελα ρε, σόρι ξέχασα να το αναφέρω, το παρήγγειλα από το expansys.com.gr Μου ζήτησαν κάποια δικαιολογητικά, τους τα έστειλα και περιμένω... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ελα ρε, σόρι ξέχασα να το αναφέρω, το παρήγγειλα από το expansys.com.gr Μου ζήτησαν κάποια δικαιολογητικά, τους τα έστειλα και περιμένω... 710 + μεταφορικά ε? κατόπιν παραγγελίας δεν είναι το μαύρο? EDIT, τώρα είδα ότι άλλαξε το στάτους. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Άντε με το καλό! Σε τι χρώμα;;; Ευχαριστώ, το παρήγγειλα μαύρο. Το άσπρο ήταν διαθέσιμο για αρκετές μέρες στο expansys αλλά όσο το έβλεπα φωτο τόσο δεν μ' άρεσε το άσπρο πλαίσιο και γι αυτό κοίταζα κάθε μέρα για το μαύρο. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παρτε και μια γευση απο τις δυνατοτητες του βιντεο απο το 920 σε συναυλια Nokia Lumia 920 footage during live concert captures amazing video and audio http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-920-footage-during-live-concert-captures-amazing-video-and-audio Και μαλιστα μεσα σε 20 ημερες η Nokia εχει δεχτει πανω απο 2.5 εκατομμυρια συσκευες παραγγελια εως τωρα. http://wmpoweruser.com/report-nokia-received-over-2-5-million-units-of-orders-for-lumia-920/ Εντυπωσιακα νουμερα.;) Το κινητο τα σπαει γενικως και ανα την υφηλιο υπαρχει μεγαλη ζητηση-και ακομα δεν εχει κυκλοφορησει σε νορμαλ πλαισια. Αυτό θα το δούμε στα νούμερα των γενικών πωλήσεων των smartphone της,σχετικά συντομα Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ελπίζω να το πάρω Δευτέρα-Τρίτη. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα.... :X Τώρα γράφει πως αναμένεται 6 Δεκεμβρίου. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Δυστυχώς με την διαθεσιμότητα που υπάρχει σε σχέση με την ζήτηση, οι τιμές είναι στα ύψη ακόμα. Μ'αρέσει που έλεγα να το πάρω κοντά στα Χριστούγεννα...Ελπίζω να έχουν στρώσει τα πράγματα μέχρι τοτε Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Κάντε λίγο υπομονή βρε παιδιά. Μπορεί να σας το φέρει ο Αη Βασίλης :). Πέρα απο την πλάκα αξίζει να περιμένει κάποιος να το πάρει σε φυσιολογική τιμή. Σε smartphone είναι μια απο τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις. Κάνει πολύ καλά το 80% όσων χρειάζεται κάποιος καθημερινά. Υπο την προϋπόθεση ότι η αυτονομία δεν θα έχει τα προβλήματα που ακούγονται. Όπως έχω ξαναγράψει, φαίνεται ότι αλλάζει ο τρόπος διάθεσης των νέων συσκευών. Αντιγράφουν την apple. Δεν στοκάρει κάνεις. Παράγουν ανάλογα τις παραγγελίες και έτσι συγκρατούν τις τιμές. Αν ειχαν ρίξει στην αγορά 5 εκατομμύρια συσκευές απο την πρώτη μέρα κανείς δεν θα ασχολούνταν και η τιμή στα e-shops θα ειχε πάει στα 550 €. Βλέπω και την Samsung να το κανει στο επόμενο Galaxy. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Σύμφωνα με πληροφορίες από ξενα forum θα είναι διαθέσιμα στις 5 Δεκεμβρίου στο clove.uk από 100 έως 300 κομμάτια στην τιμή των 520 λιρών. Full unlocked devices Σε 3 χρωματα(λευκο-μαυρο-κοκκινο) Όσοι θέλουν κάνουν προ-παραγγελία διότι προβλεπω sold out πολύ γρήγορα. http://www.theverge.com/2012/11/13/3640602/lumia-920-htc-8x-availability-order-thread-updated-13th-nov-12 Edited November 23, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 εκανα κι εγω παραγγελια απο expansys. Ειδα οτι μου προσθεσε αυτοματα ενα EXPANSYS Services EU AC Adaptor with USB Connector. Εσεις που το εχετε παραλαβει απο εκει πειτε μου κατι. Αγγλικό φορτιστή έχει?! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Βγηκε και επισημα στην ιστοσελιδα του clove.uk οι προ-παραγγελιες στα 3 χρωματα που ανεφερα για τις 5 Δεκεμβριου http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-920 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Σύμφωνα με πληροφορίες από ξενα forum θα είναι διαθέσιμα στις 5 Δεκεμβρίου στο clove.uk από 100 έως 300 κομμάτια στην τιμή των 520 λιρών. Full unlocked devices Σε 3 χρωματα(λευκο-μαυρο-κοκκινο) Όσοι θέλουν κάνουν προ-παραγγελία διότι προβλεπω sold out πολύ γρήγορα. http://www.theverge.com/2012/11/13/3640602/lumia-920-htc-8x-availability-order-thread-updated-13th-nov-12 To χτύπησα απο εκει μιας και το amazon.de εβγαλε σημερα στο info της προπαραγγελίας μου το εξής σαφες μήνυμα: The following article comes after the 24th December 2012...:ninja: The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Με αναστατωσες τώρα, διότι είδα το ίδιο μήνυμα στην παραγγελία μου μόλις τώρα και έστειλα επιτόπου μήνυμα στο Amazon αν μέχρι αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι διαθέσιμο για αποστολή η όχι. Για να ξέρω τι να κάνω. Μου φαίνεται αδιανόητο να πάει τόσο πολύ η διαθεσιμότητα, έχω παραγγείλει πολλές φορές και πάντα βγάζει δυνατότητα παραγγελίας 2-3 εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει το προϊόν όχι 1,5 μήνα μετά. Α ρε Νοκια. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Με αναστατωσες τώρα, διότι είδα το ίδιο μήνυμα στην παραγγελία μου μόλις τώρα και έστειλα επιτόπου μήνυμα στο Amazon αν μέχρι αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι διαθέσιμο για αποστολή η όχι. Για να ξέρω τι να κάνω. Μου φαίνεται αδιανόητο να πάει τόσο πολύ η διαθεσιμότητα, έχω παραγγείλει πολλές φορές και πάντα βγάζει δυνατότητα παραγγελίας 2-3 εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει το προϊόν όχι 1,5 μήνα μετά. Α ρε Νοκια. Ημουν ετοιμος να ρωτήσω και εγώ το Amazon μολις σου στειλουν απάντηση για πες το και σε εμας Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 μόλις ανακάλυψα οτι το bing maps έχει αντικατασταθεί από το nokia maps στα Nokia κινητά. Το bing maps έχει διαγραφεί τελείως?. δεν υπάρχει πια? μπορεί κάποιος που το έχει να μου(μας) δώσει λίγες πληροφορίες για αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts