Johnious13 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Κωστα εχω το λευκο, που ειναι shiny, οχι matte -δεν εχει κανενα προβλημα ουτε με ιδρωτα, ουτε με σκονη. Το μαυρο δεν το εχω δει. Το 8Χ που ειχα παντως σε μαυρο οντως ηταν απο πισω συνεχεια χαλια, το καθαριζα με οινοπνευμα καθε μερα:O Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για το glossy σε σχέση με το ματ. Ελπίζω μόνο ακουμπώντας το σε επιφάνεις, με τον καιρό μην κάνει σημάδια και φαίνονται οι φθορές έντονα στην γυαλιστερή επιφάνεια που έχει. Όσο για την μεγάλη αναμονή, κάντε λίγο υπομονή ακόμα. Θα αποζημιωθείτε καλά :D Τόσο καιρό περιμέναμε, τώρα θα κολώσουμε;:p Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Έχει και σε cyan έχω σταμπάρει 2 μια λευκη και μια μαύρη σιλικόνης και screenprotector θα τα παραγγείλω και μετά περιμένω και το κινητό,άντε γιατί πολύ το καθυστερεί 1 χρόνο υπομονή κάνω για να πάρω κινητό ήμουν το καλοκαίρι έτοιμος να πάρο το 808 και το άφησα για το 920 Εγω εχω δει αυτα σε διαφορα χρωματα. http://www.ebay.co.uk/itm/Diztronic-Matte-Back-Black-Cyan-Red-Yellow-TPU-Case-Cover-Nokia-Lumia-920-/251184711462?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item801a4ba7dc http://www.ebay.co.uk/itm/Rock-Matte-Hard-Cover-Skin-Case-Film-for-Nokia-Phi-Nokia-Lumia-920-920-2-920T-/330829295944?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4d06f67148 Βρηκες κατι καλυτερο? Edited November 18, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Λοιπουν εφαρμογές. Αυτο ειναι αλήθεια και μάλιστα κάποιες ειναι πολυ βασικές. Πχ Tapatalk. H κάποιες αλλες δεν εχουν τις ίδιες δυνατότητες. Ενα αλλο που στο Lumia 800 φαινεται έντονα γιατι ειναι πιο αδύναμο σε hardware, ειναι η καθυστέρηση στο ανοιγμα εφαρμογών λογο οτι δεν υπήρχε τουλαχιστον στα 7.5 το σύστημα με τα apis. Ελπιζω να εχει υπάρξει ριζική αλλαγη στα 8. Δηλαδη αν βαλει καποιος ενα nexus s υπερχρονισμενο στα 1400mHz ωστε να πλησιάζει την cpu του Lumia 800, θα δει τις εφαρμογες να ανοιγουν πιο γρηγορα γιατι στο android με το boot ξεκινανε να τρεχουν μερικως. Βεβαια γι αυτο εξαντλούνται οι πόροι και χρειαζεται μεγαλη ram. Στα 8αρια νομίζω έχει επανασχεδιαστει το ολο συστημα. Κατι αλλο που θα διαπιστώσουν οι κάτοχοι WP, είναι ότι χρειάζονται περισσοτερα data απο το data plan τους αφού όλα κάνουν αυτόματο συγχρονισμό μεσω 3g οταν ειναι κλειστη η οθόνη. Δηλαδη κατι plan 120 και 200mb δεν φθανουν με τιποτα. Αν υπολογίσουμε και οτι δεν υπάρχει Tapatalk, για μας που μπαίνουμε συνεχώς στο φόρουμ, φανταστειτε καθε επισκεψη 5-6 ΜΒ. Τελος κατι αλλο που μ ενοχλεί ειναι η μη δυνατότητα επιλογής μεγέθους γραμματοσειρας αλα iphone. Οσοι ειναι πανω απο 40, ειδικά το βράδυ κουραζονται. Μακάρι να εχει αλλαξει κατι κι εδω. Στο Lumia 800 είναι πολύ μικρές πάντως οι γραμματοσειρες. Σε γενικές γραμμές ομως συμφωνώ με τον Πανο "Panaros". Ειδικα οταν ασχοληθούν οι προγραμματιστες σοβαρά και εχουμε όμορφα life tiles πχ σαν του Wave, θα ειναι μακρά το πιο όμορφο UI. Όπως εχω στημένο το 800 μου, είναι σαν να έχω 6 οθόνες σε Android. Ομως η προσβαση είναι πολύ πιο γρήγορη γιατί πας με scrolling όπως όταν κινησαι σε μια σελίδα του browser. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Κώστα, το express on board δεν σε καλύπτει σαν εναλλακτική του tapatalk? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Εγω εχω δει αυτα σε διαφορα χρωματα. http://www.ebay.co.uk/itm/Diztronic-Matte-Back-Black-Cyan-Red-Yellow-TPU-Case-Cover-Nokia-Lumia-920-/251184711462?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item801a4ba7dc http://www.ebay.co.uk/itm/Rock-Matte-Hard-Cover-Skin-Case-Film-for-Nokia-Phi-Nokia-Lumia-920-920-2-920T-/330829295944?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4d06f67148 Βρηκες κατι καλυτερο? Η μια από τις 2 φιλε μου είναι hard case άρα δεν πιάνει τα μπροστινά σημεία άσε που έχει και τα γράμματα από πίσω εγώ βρήκα αυτές που μου αρέσουν βεβαια σαν την άσπρη έχει ακριβώς και σε cyan αλλα πιο μετά θα την πάρω http://www.ebay.com/itm/Black-Soft-Gel-Skin-S-Line-Wave-TPU-Case-Cover-for-Nokia-Lumia-920-/261115094848?pt=PDA_Accessories&hash=item3ccbac2740 http://www.ebay.com/itm/White-Soft-TPU-Silicone-Glossy-Gel-Cover-Case-For-Nokia-Lumia-920-LTE-4G-/281020463992?pt=PDA_Accessories&hash=item416e1ffb78 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Τελος κατι αλλο που μ ενοχλεί ειναι η μη δυνατότητα επιλογής μεγέθους γραμματοσειρας αλα iphone. Οσοι ειναι πανω απο 40, ειδικά το βράδυ κουραζονται. Μακάρι να εχει αλλαξει κατι κι εδω. Στο Lumia 800 είναι πολύ μικρές πάντως οι γραμματοσειρες. εισαι οκ πλεον στα wp8 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Κώστα, το express on board δεν σε καλύπτει σαν εναλλακτική του tapatalk? Είχα δοκιμάσει την free έκδοση του όταν είχα το LG. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Δεν δουλεύει τίποτα σωστά. Παραδειγμα οταν είσαι στο myphone. Πας να κάνεις favorite κάποιο θέμα που παρακολουθείς: σου βγάζει error. Πηγαίνεις στην καρτέλα με τα τελευταία μηνύματα και αντί να ανοίξει σου λέει ότι δεν έχεις connection με το διαδυκτιο άσχετα αν εσυ τρέχεις με 1000 στον browser. Τέτοιες εφαρμογές ειναι για τα μπάζα. Καμία σχεση με Tapatalk. @@panaros Επιτέλους το κατάλαβαν. Edited November 18, 2012 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Είχα δοκιμάσει την free έκδοση του όταν είχα το LG. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Δεν δουλεύει τίποτα σωστά. Παραδειγμα οταν είσαι στο myphone. Πας να κάνεις favorite κάποιο θέμα που παρακολουθείς: σου βγάζει error. Πηγαίνεις στην καρτέλα με τα τελευταία μηνύματα και αντί να ανοίξει σου λέει ότι δεν έχεις connection με το διαδυκτιο άσχετα αν εσυ τρέχεις με 1000 στον browser. Τέτοιες εφαρμογές ειναι για τα μπάζα. Καμία σχεση με Tapatalk. Μαλιστα... Δεν θυμομουν τετοια προβλημα. Μονο οτι ειχε πολυ λαγκ στο σκρολιγκ. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) @panaros 1.DLNA έχει να στέλνω photo video σε κάποια τηλεόραση μέσο wifi?? 2.Mε την προεγκατεστημένη εφαρμογή για facebook και twitter μπορείς να δεις στο facebook ποιος είναι online και να κανεις chat? 3.Kαι κάτι ακόμα αν βγει κάποια ενημέρωση εφαρμογής μιας προεγκατεστημένης πχ χάρτες η κάποια άλλη μικρή αναβάθμιση που διορθώνει κάτι μικρό και όχι ολόκληρο filmware αυτό γίνετε μέσα από την συσκευή?? Edited November 18, 2012 by andreas443 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 @panaros 1.DLNA έχει να στέλνω photo video σε κάποια τηλεόραση μέσο wifi?? 2.Mε την προεγκατεστημένη εφαρμογή για facebook και twitter μπορείς να δεις στο facebook ποιος είναι online και να κανεις chat? 3.Kαι κάτι ακόμα αν βγει κάποια ενημέρωση εφαρμογής μιας προεγκατεστημένης πχ χάρτες η κάποια άλλη μικρή αναβάθμιση που διορθώνει κάτι μικρό και όχι ολόκληρο filmware αυτό γίνετε μέσα από την συσκευή?? Ανδρεα, 1. για dlna στα wp7 η nokia ειχε ειδικη εφαρμογη PLAY TO. Δεν υπαρχει ακομα στα wp8, πιστευω ειναι θεμα χρονου να ενημερωθει. 2. οταν συνδεθεισ στο λογαριασμο fb, στην εφαρμογη μηνυματα εχει 2 οθονες. Η πρωτη ειναι οι συζητησεις στην οποια λαμβανεις τα κανονικα sms, και αν σκρολαρεις δεξια ειναι η οθονη σε σύνδεση στην οποια οριζεις την κατασταση σου (συνδεδεμενος, απασχολημενος, κ.ο.κ. ) και αμεσως βλεπεις ποιος απο τους φιλους σου ειναι συνδεδεμενος και αρχιζεις να chatαρεις. 3. συνηθως γινεται μεσα απο το store (οταν το ανοιγεις), τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ανδρεα, 1. για dlna στα wp7 η nokia ειχε ειδικη εφαρμογη PLAY TO. Δεν υπαρχει ακομα στα wp8, πιστευω ειναι θεμα χρονου να ενημερωθει. 2. οταν συνδεθεισ στο λογαριασμο fb, στην εφαρμογη μηνυματα εχει 2 οθονες. Η πρωτη ειναι οι συζητησεις στην οποια λαμβανεις τα κανονικα sms, και αν σκρολαρεις δεξια ειναι η οθονη σε σύνδεση στην οποια οριζεις την κατασταση σου (συνδεδεμενος, απασχολημενος, κ.ο.κ. ) και αμεσως βλεπεις ποιος απο τους φιλους σου ειναι συνδεδεμενος και αρχιζεις να chatαρεις. 3. συνηθως γινεται μεσα απο το store (οταν το ανοιγεις), τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα Και στα WP7,5 το facebook chatting δουλευει καλα. Απο τα sms πηγαινεις δεξια στην επομενη οθονη και βλεπεις ποιοι ειναι διαθεσιμοι για να κανεις συνομιλια. Επισης αν σου στειλουν ερχονται αμεσα τα μηνυματα σαν sms. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Και στα WP7,5 το facebook chatting δουλευει καλα. Απο τα sms πηγαινεις δεξια στην επομενη οθονη και βλεπεις ποιοι ειναι διαθεσιμοι για να κανεις συνομιλια. Επισης αν σου στειλουν ερχονται αμεσα τα μηνυματα σαν sms. Ναι, αυτα ειναι τα ωραια Κωστα. Υπαρχει βαθια ενσωματωση των κοινωνικων δικτυων στο λειτουργικο. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ναι, αυτα ειναι τα ωραια Κωστα. Υπαρχει βαθια ενσωματωση των κοινωνικων δικτυων στο λειτουργικο. Μια χαρά είναι. Λίγες εφαρμογες λοίπουν και καποιες αλλες χρειαζονται βελτιωση ωστε να φθασουν το επιπεδο των ΟΕΜ ΝΟΚΙΑ εφαρμογών. Το θεμα ειναι να πανε καλα οι πωλησεις των συσκευων για να κινηθεί το ενδιαφερον των προγραμματιστων. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Ουφφφφφ....η καρδια μου πονεσε..... Edited November 19, 2012 by Doukas_F http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?keyphrase=lumia+920 Αρχίζουν σιγα σιγα και τα σκρουτζομαγαζα με τιμες φαρμάκι! Σε λευκο θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια. KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?keyphrase=lumia+920 Αρχίζουν σιγα σιγα και τα σκρουτζομαγαζα με τιμες φαρμάκι! Σε λευκο θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια. Νομίζω ότι λίγη υπομονή ακόμη θα χρειαστεί. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?keyphrase=lumia+920 Αρχίζουν σιγα σιγα και τα σκρουτζομαγαζα με τιμες φαρμάκι! Σε λευκο θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια. Αν τα σκρουτζομάγαζα έχουν τέτοιες τιμές, ούτε που θέλω να φαντάζομαι τις τιμές των μεγάλων αλυσίδων...... :cry: Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μαλιστα... Δεν θυμομουν τετοια προβλημα. Μονο οτι ειχε πολυ λαγκ στο σκρολιγκ. Γιάννη ισως βγω λίγο offtopic αλλα δε θυμόσουν τέτοια προβλήματα,γιατί τουλάχιστον εδώ στο myphone παλιότερα δεν υπήρχαν.Από τότε που έφτιαξαν το mobile site και είπαν ότι δεν ασχολούνται με το tapatalk,προφανώς κάτι δεν ανανεώθηκε στη βάση και υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρει ο Κώστας. Και επι της ευκαιρίας να ρωτήσω τους κατόχους του lumia 920 αν στο mobile site του myphone το να πας στη σελίδα που θες με τον i.e. ειναι εύκολο ή "μαρτύριο" ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4247837#post4247837 [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 εσείς (οι λίγοι τυχεροί) που το έχετε παραλάβει, σας έτυχαν τα προβλήματα που αναφέρονται στην κεντρική (επανεκκινησεις κλπ) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Οταν η αγαπητη Nokia με το σταγονομετρο διαθετει το 920 λογικο οι τιμες στα υψη. Για να δουμε ποτε σκεφτεται να ριξει επιτελους αρκετη ποσοτητα σε ολη την Ευρωπη να μπορουμε να το τιμησουμε και πιασουμε επιτελους στα χερια μας. Μην πω που μας εχει γραμμενους εδω στην Ευρωπη:ninja: Μου φαινεται θα στειλω κανα email με πολλα ''γαλλικα'' στα κεντρικα τους:mad: OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) επισημη τιμη λιανικης στην Ελληνικη αγορά εχω μαθει, θα ειναι 699,00. Τωρα στην αρχη οπως καταλαβαινεις τα σκρουτζομαγαζα θα παιζουν 720,00-750,00 (με κοματια παραλληλης εισαγωγης) Η διαφορά ειναι ο early adopter 'tax' οπως λέγεται... Edited September 24, 2013 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 επισημη τιμη λιανικης στην Ελληνικη αγορά εχω μαθει, θα ειναι 699,00. Τωρα στην αρχη οπως καταλαβαινεις τα σκρουτζομαγαζα θα παιζουν 720,00-750,00 (με κοματια παραλληλης εισαγωγης) Η διαφορά ειναι ο early adopter 'tax' οπως λέγεται... Κοροϊδεύαμε άλλα κινητά που είχαν τόσο περίπου και μας την έφερε και η Νοκια. Τελικά ίσως να είναι και τακτική να βαράν τις τιμές. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Τον Γεναρη επισημα στην Ελλαδα απο τη Nokia. http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231222635 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Γιάννη ισως βγω λίγο offtopic αλλα δε θυμόσουν τέτοια προβλήματα,γιατί τουλάχιστον εδώ στο myphone παλιότερα δεν υπήρχαν.Από τότε που έφτιαξαν το mobile site και είπαν ότι δεν ασχολούνται με το tapatalk,προφανώς κάτι δεν ανανεώθηκε στη βάση και υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρει ο Κώστας. Και επι της ευκαιρίας να ρωτήσω τους κατόχους του lumia 920 αν στο mobile site του myphone το να πας στη σελίδα που θες με τον i.e. ειναι εύκολο ή "μαρτύριο" ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4247837#post4247837 Λογικη σκεψη. Γιατι βλεπω οτι το paid express on board εχει και καλη βαθμολογια. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Τον Γεναρη επισημα στην Ελλαδα απο τη Nokia. http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231222635 οτι μας λεει το in.gr σημερα, εμεις το συζηταμε εδω και τρεις μερες...:lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4390085#post4390085 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts